HEI KUPP!!"Smiiiil du har gjort en god deal" haha, kom på coop prix sin reklame, for jeg har faktisk gjort en god deal i dag ! Mange igrunn. Det er nattåpent nå i kveld i Bergen sentrum, men siden jeg ikke gadd alle menneskene som oppfører seg som gribber bare fordi "de var bare NØDT å ha 20 plagg" fordi det var 20 % på dem. Så derfor dro jeg og min mor på formiddagen. Egentlig et ganske godt tips til andre også: Sjekk alltid om det egentlig er verdt å gå på nattåpent eller om du faktisk kan gjøre de fleste kuppene samme dag bare på formiddagen. Da slipper du uendelig lange køer osv. osv.

Det vi var mest på jakt etter i dag var bryllupskjoler. Jeg fant en som før hadde kostet over 1000 kr som nå bare kostet 499,- !! KUPP! Kjøpte også en dongerishorts, en fløyelsshorts, en strikkegenser,en collage-jakke og et par sko.  Super fornøyd, og spesielt med tanke på at alt var tilbud. Flinke meg.

Ligger ut innkjøpene i morgen!

Hva er det beste kuppet du har gjort?


Ingen søte

send et hjerte

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Er en smårar jente på 15 år som blogger om alt og ingenting. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits