Hjemme er hvor hjerte ditt er.

I skrivende stund sitter jeg ute i hagen og nyter det fantastiske været. Solen skinner og ingenting er vel bedre enn det? Det er sånne dager som i dag hvor været er perfekt at jeg tenker på hvor heldig jeg er som bor akkurat på denne plassen, hvor mye jeg egentlig elsker den og hvor mye jeg kommer til å savne den. For mest sannsynlig er dette et av de siste årene vi bor i dette huset. Siden det som oftest bare er mamma og jeg her, har vi all for stor plass. Ja, jeg elsker dette huset, men det er også mye arbeid. Alt skal males, fikses osv. og i og med at jeg ikke er noe handy blir det ofte mamma som må gjøre alt. Derfor prøver jeg og nyte sånne dager som dette til det fulle.

 Før tenkte jeg at dette var et kjedelig sted, fordi det «skjedde jo aldri noe her», men nå ser jeg virkelig hvorfor mamma og pappa ville bo her den gangen de kjøpte huset. Nå tenker jeg at det er faktisk et sted jeg kunne ha bodd som voksen. Hvem vet, kanskje jeg om noen år flytter inn igjen i et hus i nærheten? Man kan aldri vite.  

Ble litt mostalgisk her ja. Ha en fantastisk helg!

 
 

Ingen søte

send et hjerte

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits