"A women who doesn't wear perfume has no future"


Mine yndlinger! Vera Wang princess og Mariah Carey M er definetivt mine favoritt parfymer. Det er rett og slett ikke lov å sammenligne dem etter min mening, for Princess er den beste uten tvil. 

Jeg fant ut jeg har hatt ca. 13 parfymer siden jeg begynte å bruke parfyme da jeg var 12 år (!!). Det vil si at jeg ca. har hatt litt mer enn to i året. Jeg elsker parfyme, og kanskje det er min mani. Noen elsker sko, mens jeg er besatt av parfymer. Jeg er ganske så kresen når det gjeller duften. Den skal ikke bare lukte godt, den skal lukte godt på meg. Princess gjør akkurat det, synes hvertfall jeg. Jeg kjøpte min første Princess da jeg var 12-13 etter å nærmest bodd på parfymeriet på båten Fantasy til Tyskland. Jeg var der inne 5 ganger før jeg klarte å beste meg for den parfymen, og egentlig skjønner jeg ikke hvordan mamma lot meg kjøpe en så dyr parfyme allerede da. Men så har det seg vel sånn at mamma er en liten "parfyme narkoman" selv, så det var vel ikke såå rart. 

 


Mitt nyeste medlem til familien Nina Ricci - fantasy. Vet ikke helt om det var mitt beste kjøp akkurat, den er ikke helt meg. Men den lukter jo ganske godt da og den er litt sommerfrisk. 

 

Hvilken parfyme er din absolutte favoritt?

-Siri

Ingen søte

send et hjerte

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits