Guess this means it's autumn nowEtt bittelite blad har hengt seg fast på vindusruten i stuen min. Er vell ett tegn på at det VIRKELIG er høst nå. Ikke det at jeg ikke har merket det på alt regnet som har styrtet ned fra himmelen i det siste.... Har nesten vært fult regntøy (minus regnbukse) nesten hver dag. Vil derfor gjerne benytte anledningen til å hylle den personen som kom på idèen om ett neon gult regntrekk til skolesekken... Flott tenkt. Ser ikke ut som du er 6 år i det hele tatt altså. Neida. 

Ellers vil jeg også rette innlegge til en snill busssjåfør som kjørte i verdens største dam, slik at jeg fikk en flodbølge over meg i forgårs. Nei jeg overdriver ikke, den gikk over hele meg. Alle mine 174 cm. Heldigvis for meg hadde jeg hette, paraply og sekk med (neon gult) regntrekk på! Ellers hadde jeg sett ut som en druknet katt og blitt nødt til å vende tilbake hjem igjen... Så kanskje jeg uten sarkasme burde takket denne personen som fant opp det neon gule regntrekket allikevell. Takk søte mann/dame for det nydelige regntrekket!

Peace out.

-Siri

Én søt

Iselin

14.09.2012 kl.23:43

Kunne muligens valgt en annen farge enn opplysningsgult...

send et hjerte

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits