Blogg

lights blindingHerlige sommer! Endelig kom solen frem i dag, selvom det ikke ble så altfor lenge da. Er totalt i feriemodus aka det går mest i soving, spising, soling og utallige episoder gossip girl. Men det er jo det som er ferie da! Å ta det helt med ro og lade opp batteriene til høsten. "Bare" 32 dager igjen av ferien nå! De dagene skal nytes til det fulle. 

 

-Siri

 

Endelig!

Endelig har jeg fått kjøpt meg nytt minnekort til kamera!!!! Det resulterte i at jeg måtte ta et bilde av meg selv:Synes nesten kvaliteten på bildene nå er bedre enn med det gamle minnekortet. Er det mulig?

I dag har jeg for det meste gått meg vill inne på nye IKEA. Det er uvirkelig stort, nesten litt FOR stort spør du meg, men det er jo super kos å gå å se på IKEA da. DET er virkelig stedet som får deg til å ville flytte hjemmefra. Kjøpte meg noen fine rammer, sånn at jeg omsider kan få opp noen bilder på rommet. Ja det stemmer, jeg har null bilder hengende på veggen! Mest fordi jeg ikke vet helt hvordan jeg får dem opp og kanskje litt også fordi jeg aldri klarer bestemme meg for hvor bildene skal henge. Dilemma. 

 

Nå skal jeg se om jeg klarer å finne noen bilder jeg vil ha i rammene!

natën e mirë! ( tydeligvis god natt på albansk... ifølge google translate da hvertfall) 


NoNoNoNoNoNoNo

blogg vil ikke samarbeide i dag..... Peace out, skal gjøre matte til jeg spyr.

 

 

Mucho antes de las seis


Shakira - Antes de las seis ♥

Sitter her og hører på verdens fineste sang,nemlig Antes de las seis (Før klokken seks) selvom jeg egentlig skulle lest naturfag.... ehehe...

Siden en av mine beste venner i klassen er spansk/argentisk er det så sykt gøy å høre på spanske sanger, for da blir hun så glad!! Pluss hun ble kjempe imponert da jeg klarte å oversette tittelen på sangen..... Jeg har jo tross alt hatt spansk i 3 år, NOE burde jeg vel kunne da??

Den er hvertfall fiin, uansett om du kan spansk eller ikke.

 

Hvilket språk har du som fremmedspråk?

 -Siri

 

Tears I would never cry

Hei! Det var lenge siden. Noen har nok lurt på hvor det ble av meg, hun som skulle være så flink å blogge... Ja nå skal dere få høre: De siste ukene har jeg begynt på videregående, noe som har vært utrolig spennende! Jeg er egentlig alt blitt ganske trygg i klassen og trives godt på skolen. 

Ellers har jeg også itillegg hatt det ganske dårlig med meg selv. Jeg sliter fortsatt med ryggproblemer som jeg nesten bare har etterhvert  måtte lære å tilpasse meg til. Det er jævlig, for å si det rett ut. Og noen ganger er det ganske vanskelig å følge hva som er best for RYGGEN og ikke meg selv. Men sta som jeg er har jeg vel ikke akkurat vært veldig flink til å stoppe når noe gjør vondt. og det har jo fått sine konsekvenser.

 Man tenker ikke på hvor viktig det er å ha en god rygg i alt du gjør, før du har en dårlig rygg. Føler meg til tider handikappet, og på en måte er jeg jo litt det, når det er vanskelig å gå hjem fra skolen bare for det jeg har på meg ryggsekk. 

Men jeg har ikke tenkt å bare la ryggen vinne, jeg SKAL bli bra i ryggen igjen, om det så tar flere år så skal jeg ikke bare sitte og godtta det. Men det kommer ikke til å skje over natten, det vet jeg, men jeg skal gjøre alt jeg kan for at det ihvertfall skal bli bedre. 

 

Hva har du drevet på med i det siste?

 

-Siri ♥


Fine været kom tilbake joo!Woooooooow! Etter snøvær i natt og regn i morges, dukket plutselig mrs. Sol opp!  Herlig, håper det holder til i morgen da.

Har forresten hørt disse tre sangene litt for mange ganger i dag:

Blinded by the dark - The pusher:

Mads Langer - Microscope:

og Biffy Clyro - Many Of Horror:

 

Fint vær hos deg?

 
Just some words about a little friend

Ok, saken er det at jeg ikke hadde noe å skrive om, og min lille venn Stine forreslo at jeg skulle skrive om henne. Så here we go:

Stine er da en av bestevenninnene mine. Jeg har kjent henne siden vi gikk i barnehagen. Nå har vi gått i samme klasse i snart 10 år og kan vel si at jeg kjenner denne jenten ganske så godt. Hvis jeg skulle beskrevet henne med noen ord ville det blitt; snill (til tider mohahaha), vill, overtalende, gøy å være med og søt.

Stine og jeg har vel en (u)vane i å krangle. Vi krangler vel nesten hver dag, men ikke sånn at vi blir uvenner. Vi har vel kranglet om det meste. De fleste har vel vært om bagateller. Den lengste krangelen har vel vart i 2 døgn. Haha. Jeg ser ikke noe gale i det, det er igrunn bra og få ut litt frustrasjon av og til.

 

Har maaange minner med henne, men de jeg kommer til å huske best er nok;

Da vi badet i bassenget til stine da vi var liten. "Nå skal den kongelighøyhet baaaadeeeeee!"

Da vi nesten hver søndag før hadde "Snopesøndag". Det gikk for det meste ut på å spise lørdagssnopet til Stine.

Den sommeren vi var hver eneste dag i 2 uker  på en butikk for å kjøpe..snop. haha.

De gangene vi var på fotballbanen for å skyte på mål.

Da Stine fortalte at moren og faren skulle skilles og hun skulle flytte.

Og til slutt noen bilder:

<3Awwwww, sjekk søtnosen♥ Fra den tiden der vi kunne sitte leeenge bare å ta web bilder. Sikkert 4-5 år siden?

 

Men alt i alt, så er jeg kjempe glad i deg Stine♥

 

 
travelt

Hallo! Glamte visst og fortelle at jeg ble borte noen dager og ikke fikk blogget, vops. Men jeg har alltså vært på hytten til Stine med stine (selvfølgelig). Hatt det kjempe koselig med mye snop, bading, sang og fisketur. Fisketuren var kanskje den mest ironiske. Dette skjedde:

Faren til stine: Vil du også fiske siri?
Siri: Eeeeh...ja...men jeg er veldig dårlig.Kan nå prøve.
 10 min seinere.
Siri:
Jeg tror jeg har noe!!

Så tilslutt endte jeg opp med en stor torsk og en stor ørret. haha, så der ser dere! Alle kan hvis de vil. men tror det var litt flaks inne i bilde da men. De trenger vi ikke snakke mer om.

Legger ut bilder senere i dag eller i morgen fra turen. For nå skal jeg til Iselin <3


BLOGGES<3

looool!!

Dette nettet søg! men ja kan jo fortelle litt fra i dag. I dag har vi tatt en sightsingbuss rundt for å se på ting. Vi har vært på Colusseom(?) er for trøtt til å huske hvordan det staves. Så dro vi til "spansketrappen". I det området var det jo bare rikmans-butikker som YSL, Dior, Prada, fendi, cavalli, chanel osv. Vi tørde ikke engang å inn i de butikkene, de så så luxuriøst ut. 

En annen ting jeg vil ta opp er de utrolig irriterende selgerene rundt om. De som selger solbriller,roser, vesker osv. De er så påtrengende. På slutten v dagen hadde jeg bare lyst å skrike ut " Noooo, I don' want any of your stuff!!!" men jeg gjorde seff ikke det. Men det er jo måte på hvor mange ganger du skal si nei iløpet av en dag....

Her er det forresten 36 grader i skyggen og det betyr at det vi bruker mes penger på er faktisk vann og is. HEHE skulle ikke trodd det. 

Har kjøpt en "I love Roma" t-skjorte, e par convorse sko og et pår øredobber. Kommer sikekrt til å kjøpe mer etterhvert. Men er jo ikke lurt å bruke opp alle pengene de første dag

I'm alive

Det har kanskje virket litt dødt på bloggen i dag. Grunnen? Jo har lagt på sofaen i nesten hele dag for å se på MTV. That was fun-time. Neida, eller jo det var det. Så mtv-maraton: Taking the stage. ♥ Ellers har jeg vært ute i hagen og tatt super randomme bilder. Ja jeg har kjedet meg i dag.


Hva har du gjort i dag?

Nå skal jeg snart ut og kjøpe inn det siste til Roma-turen. I'm soo exsaided(?) vet ikke hvordan det skrives...

Siri♥
Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits