Christmas time

Litt blåmerker hører julaften til

God jul må jrg først si, for hvilken blogg ville dette være om jeg ikke postet noe på selveste julaften?

Nede koker pinnekjøttet og jeg kjenner den veldig intense, men gode lukten i hele huset. Aaah JUL! Jeg har vel egentlig ikke så mye å si i dag, har vel egentlig ike gjort så mye mer enn å rydde i dag. og å dette ned trappen da. Ellers ingenting spesielt. Hehe, ja jeg klartet jo selvfølgelig å gjøre meg noe sant.

Jeg hadde tatt på meg mine selvstrikkede tøfler og skulle bare løpe ned for å hente noe. Så i det neste øyeblikket sklei jeg, falt, og rulte ned trappen. Om det gjorde vondt? Njaaaaa. VELDIG. Det gikk heldigvis bra, utenom mange blåmerker og rødemerker etter trappetrinnene.

Så slik har min julaften vært sålangt. Nå må jeg gjøre siste finishen før gjestene kommer.

GOD JUL ALLE LESERE OG ALLE DERE ANDRE!!

 

 

 

Juleønsker, julegaver og en vond hals

Heisann alle, dere gjetter aldri hva jeg er i dag. Syk. Igjen. Sykdommen var visst ikke ferdig med meg for denne vinteren. Jeg som skulle ut og kjøpe julegaver i dag. Jeg hadde planlagt alt i går på bussen hjem fra pappa. Jeg hadde funnet ut nesten alle gavene jeg skal kjøpe i år. Nå gikk alt i vasken.

I helgen har jeg vært hos mi padre og så kalt pappa. Har faktisk hatt en koslig helg, hvis du ser vekk fra sykdommen. Pappa og stemoren min har prøvd å finne ut hva de skal kjøpe til meg, tror de sliter litt. Hahaha som mange vet er jeg en ganske ubesluttsom person, så da pappa spurte meg " Hvilken av gavene ønsker du deg mest/ har du mest bruk for?" Sa jeg bare "Eeeeh vet ikke jeg?" og så ut som et spørsmålstegn.

 

Hva ønsker DU deg til jul?Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Er en smårar jente på 16 år som blogger om alt og ingenting. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits