every day

SUPERWOMANGod kveld! Her sitter jeg med uendelig mye matte.... Hvordan kan det ha seg at jeg nå oppdager at det er mye jeg ikke kan når det er matteprøve på fredag? Kult det. Prøver å holde mattemotet oppe med spillelisten min "SUPERWOMAN". "Cause I am superwoman, yes I am, yes she is." -Alicia Keys Superwoman.  OH yes I am! Haha.

 

Noen som har noen skikkelig motiverende sanger?

-Siri ♥

Fanget av en grå sky

Hallo! Ja, jeg er fortsatt i livet. Vet, skulle nesten ikke trodd det på måten jeg blogger fortiden. 

I dag/ i går har vært en av de dagene når du bare har lyst å ligge under ett pledd og synes synd på deg selv. Selvfølgelig var jeg ikke så patetisk, men jeg gjorde ikke mye fornuftig heller da. Selvfølgelig var det fint vær ute også, så da måtte jeg nesten bevege meg ut i noen sekunder, for ikke å måtte si at jeg har satt inne hele dagen. For meg er egentlig det ferie handler litt om også. Og ikke gjøre så mye noen dager, slappe av, se tv, spise (hovedsaklig usunn mat) og bare ta det helt med ro. Lade opp bateriene rett og slett. 

Har også fått hørt på den nye CD-en til Ellie Goulding, som passet fint i dag. ♥

 


Åee meg og Barby i forgårs. Fjortis moment, oh yes!

I morgen/i dag skal jeg virkelig utnytte dagen til det fulle! Promise. Er jo tråss alt "siste" ferie dag, sånn teknisk sett.

Just do it.

- Siri 

Den som venter på noe godt venter ikke forjeves

Heihei! Etter noe oppfordringer fra mine ivrige lesere må jeg jo ta og poste noe. Kan også være jeg bruker dette som unnskyldning for ikke øve til ekkel sosiologi prøve i morgen, you'll never know. Fortiden er det en del skole, men viktigst av alt mer sofa og soving. Hahaha neida. Joda. 

Ellers har jeg fått brukt mye det "neonfargederegntrekket", for her høljer det jo ned nærmest hvert sekund. Venter enda på noen fine høstdager etter hverandre. DET hadde vært noe det! Men for å vær ehelt ærlig elsker jeg å sitte inne å høre på at det regner som bare det ute. Koselig!

 

LItt sånn derre skummel...

 

Men nå måå jeg fortsette å lese til prøven i morgen! Kos dere i regnet!

-Siri

Na na na na na na na na na

Hello! Her sitter jeg, trøtt og utslitt. Jeg har blokkdag i dag og ettersom jeg ikke har fag i dag har jeg friiiii. En liten mini helg midt i uken. Er ikke helt overbevist om at det er så gøy. Men det kommer jeg nok til å syns når jeg har trening 4 ganger i uken. Akkurat forøyeblikket er jeg skadet...... Var tydeligvis i noen harde dueller i helgens kamper, noe som resulterte i ett svart/blått kne og ett hovent kne. Digg. Håper det ikke er noe alvorlig, og det tror jeg sånn egentlig ikke, jeg kan jo gå!  

Dagen i dag skal brukes til matte, sløving og være med en venninne. 

Hahaha tidenes sløveste innlegg!

-Siri

Siden sist......

.....har jeg sløvet en hel del.

.....tydeligvis tatt mye bilder av meg selv med mobilen.....


ikke spør......

..... spilt ekstremt mye fotball.

......fått meg instagram


 #instagram  #instagood #instamood #instafood #instababeeeee

..... Begynt i 2. klasse på vgs. Yo liksom.

...... Funnet ut at jeg kommer til å dø i R-matten dette året.

.......Ikke fått det ekle Lånekassebrevet av skolekontoret, fordi det har vært stengt eller de har vært opptatt alle de 6 gangene jeg har vært der.

.......vært i to bursdager:

one:

two:
.......og lekt turist i egen by.....

 

Hva har du gjort i det siste?

PS: Ser det har vørt en del innpå selvom jeg har hatt tidenes slappeste bloggperiode, kjempe koselig! ♥

-Siri

Breath of life

hellao peepz !(faktisk...) Sitter fortiden innpå roterommet mitt og sjiller. Er helt utslitt av så og si ingenting. Har vært hos lungespesialist i dag, og pustet for harde livet, tester, you know. Stilte opp der i fult treningsutstyr fordi jeg trodde jeg skulle løpe på tredemølle, men neida. Så da var jeg kul og gikk rundt med sportsbh, løpetights, trenings t-skjorte og joggesko for å bare sitte i ro og blåse i ett rør. Yo

 

Bilde fra Oslo ( mitt nye hjem, Portveien 2)

 

Fant forresten ut at Florence and the machine, som er en av mine yndlings band spiller på Øya festivalen i Oslo i kveld. Hvordan i all verden har jeg ikke fått med meg det???!!!!!! Sånn skjer alltid meg. jaja, lite å gjøre med det nå.

 

-Siri

it's a dog lifeSøte voffsen Ronja! Kom hjem i går fra østlandsturen, og til nå har jeg for det meste bare sovet, spist, sett OL og vært på første trening " etter sommerferien" (!!). Er helt mørbanket etter treningen, godt det ikke var nok folk til treningen i morgen, slik at vi måtte avlyse den.

I morgen må jeg følge storebroren min til flyplassen, han skal nemlig på utveksling til Thailand i 6 måneder. Haha han er gal, men også litt tøff da. 

 

God natt!

-Siri

On the road again

Heihei! Ville bare si at i morgen/ i dag bærer jeg ut på tur igjen. Skal til min onkel som bor på østlandet. Aka 7 timers biltur, oh yeah... Godt jeg har lastet ned haugevis med sanger! Må legge meg nå, ellers kommer jeg aldri til å klare å stå opp i morgen! Natta peeps!

Verdens beste barnevakt

Hallo! Da var jeg hjemme igjen. Har vært hos pappa siden lørdag. Vært ganske kjekt, forutenom været da. Det var ikke det beste akkurat. Jeg satt barnevakt i går for de to halvsøskene mine, og jeg må jo ha vært verdens beste barnevakt da. De fikk is, snop, chips, brus og pizza. hahaha ikke alt på en gang da! Jeg tok de også med på sykkeltur,spilte fotball og bomhjemsel med dem og så film med dem. Følte meg ganske gammel da kvelden kom og jeg var helt utslitt, mens søknene mine var ikke sliten idet hele tatt. Kan ha vært alt sukkeret som holdt dem våken. "Hysj ikke si noe til pappa og mamma". 

-Siri

Summarferie


//weheartit

Heja! Befinner meg fortiden på ladet hos papi aka sløve dager.  Det piss regner hele tiden, så det er ikke stort å finne på akkurat. Når det er sol og fint vær er dette det fineste stedet jeg vet om sommeren, men når det er grått ute kan det til tider væreganske så kjedelig. Har enda ikke klart å tatt ett eneste bilde.... Jeg som har drasset med meg kamera og ALTFOR mye klær på bussen her til, så har jeg ikke brukt 1/3 engang. 

Håper dere har litt bedre vær enn hva vi har da!

-Siri

I'm a bubblegum bitch

Her sitter jeg i sengen å hører på Marina and the diamonds og her har jeg vært i nesten hele dag.  Nei, jeg er ikke latere enn vanlig, jeg er syk. Det blir ikke bedre enn å sitte inne og gjøre ingenting når det er nydelig vær ute.  Wellwell, ikke mye å gjøre med saken. Jeg har idet minste bra musikk, mat og viaplay å takke meg til. 

 

Håper dere kosere der ute i solen hvertfall da!

-Siri

lights blindingHerlige sommer! Endelig kom solen frem i dag, selvom det ikke ble så altfor lenge da. Er totalt i feriemodus aka det går mest i soving, spising, soling og utallige episoder gossip girl. Men det er jo det som er ferie da! Å ta det helt med ro og lade opp batteriene til høsten. "Bare" 32 dager igjen av ferien nå! De dagene skal nytes til det fulle. 

 

-Siri

 

Når du ikke klarer å holde løftene dine

Fa** da, jeg som hadde vært døds motivert til å blogge om innkjøpene på Rhodos, også klarer jeg og glemme det. Nå er det for sent, blir jo null bra bilder i dette lyset. Jaja. I morgen dere. DA LOVER JEG AV HELE MITT HJERTE at det blir innkjøp! Oi nå må jeg innfri ellers kommer jeg til å ha dårlig sanvittighet resten av livet. 


Bilde ble så mørk med en gang jeg lagret det i Picasa.... mystisk. 

 

Nå skal jeg redigere bilder fra Rhodos og se en episode av Gossip Girl (herregud er blitt helt hektet! Begynte å se helt fra begynnelsen) 

Natta folkens!

I'm coming home, tell the world that I'm coming home

Retter: Jeg er HJEMME!

Hallohallo! Åh deilig å endelig være hjemme igjen. Ikke det at jeg har hatt en dårlig uke eller noe. Den har faktisk vært veldig bra! Hatt en kjempe flott uke på nydelige Rhodos! Har kost meg med bading, soling, shopping og båtliv. Også har jeg jo vært ekte turist da, selvfølgelig. Jeg glemte å ha hvite sokker oppi sandalene da som en vask-ekte turist alltid passer på å ha. Søren, får ta det igjen til neste år.

Er helt susete etter fly og båttur i går, itillegg til alt for lite søvn. Er ikke så farlig da. 

 

Har forresten kjøpt maaaasse ( litt for masse kanskje, blakkis) som jeg skal vise i morgen! 

See ya ♥

Rhodos yeeessss

Heihei! Akkurat nå sitter ejg i respesjonen på et hotell i Rhodos, det er passe klamt luft her med tanke på at det er sånn 26 grader og klokken er 9. Ville bare si at det er begrenset med nettilgang og at jeg derfor ikke kommer til å blogge mens jeg er her nede. Mest sannsylig hvertfall. Håper alle har det braaa der dere måtte befinne dere! Jeg har det hvertfall herlig her nede i varmen! PS. Komselig å vite at det regner i Bergen, meeeeehehehe, sorry måtte bare.

Vi snakkes/blogges! Hejjdååå

I don't need to flirt, I will seduce you with my awkwardness


// Iselin  sitt bilde

Aloha! For en rar dag! Hadde satt vekkerklokken på 07.45 istedet for 06.45 i dag... Flink Siri. Selvom første time startet 08.10 klarte jeg og komme meg på skolen tidsnok! Jeg som nesten ikke klarer det dagene jeg står opp i tide... Ellers har jeg slavet i huset i dag som en ekte husmor (not). Har støvsuget, hengt opp klær, lagt sammen klær ooog laget middag. Utrolig men sant. Siden jeg shynes selv jeg fortjener det skal jeg om litt gå til butikken og kjøpe snop for alle pengene mine. Ok ikke alle da. 

 Tror det blir en ganske rolig kveld ettersom i morgen (igjen) blir stress med både kamp og besøk rett etter hverandre. 

 

See you later alligator! (kuleste ordtaket jeg vet, hvis noen lurte...) 

-SIri

Don't judge me cause I'm quiet. No one plans a murder out loud

Hahaha random overskrift.

 

Hallo! Jeg er totalt utslitt! Spilte fotballkamp i dag og i går og det tar virkelig på! Så dagen har for det meste gått med på å sitte ute i solen, slappe av på sofaen og spise masse god mat. Det beste med sommeren er egentlig maten. Grillmat, jordbær, melon, is. Nam. Nå skal jeg se en episode Revenge. Beste serien jeg har sett♥  Må lade opp til i morgen, da skal jeg til lungespesialist og løpe. Fikk astma tidligere i år, så i morgen blir det testing av pusten. Gruer meg. 

Hva har dere drevet med i helgen?

-Siri

Gaver


Morsomst når nesten alle tingene blir pakket i hver for seg! Stakkers hun som skal pakke opp, det kommer til å ta sin tid...

-Siri

Lunsh in the city


(Pusset mitt  9 år gamle smykke her om dagen, og nå ser det nesten helt nytt ut!) 

Heyhey, hatt en kjempe fin dag i byn i dag! Siden vi hadde fri i dag, lunsjet jeg med MarrMarr på Eat my muffins og ellers gikk vi bare rundt å så i butikker og kjøpte gave til en felles venninne. Kan desverre ikke si hva vi kjøpte i og med at hun kanskje titter innom her før besøket, men lover dere, det var sykt tidig!

PS. Anbefaler alle som bor i Bergen om å prøve lunsj-muffinsene på Eat my muffins, de er genialt gode!

 

Hva har du gjort i dag?

- Siri

 

Chillin in my cribe yoo

Sliten! Dagen i går gikk i ett med fotballkamp og besøk rett etter hverandre, og nei jeg sier ikke det bare for å overdrive. Det var bokstavligtalt. Kom hjem da besøket egentlig startet, så hadde ikke allverdenstid for å si det på den måten. Satt et mål om bare komme 1 time forseint, og det klarte jeg! Wii. 

Det var kos i besøket, helt til blant annet et speil knuste... Og nei det var ikke min feil! Men hadde vært kjempe typisk hvis det var meg. Da hadde jeg seriøst begynt å grine!

 

Wellwell, da var den helgen ferdig! Mandag i morgen og det betyr skole igjen..... TULLAAA. Streik in my ♥

-Siri

WHY NOT NOW?
Livet er faktisk ganske så nydelig fortiden. Høres kanskje veldig klisjé ut, men når solen skinner slik som den har gjort de siste dagene, har jeg virkelig ikke mye å klage på! Har hatt en kjempe kjekk helg med masse flotte mennesker, bading,grilling, soling og bare avslapping.  Heeerlig♥ Og enda bedre, vi har fri i morgen og! håper på streik på onsdag for da har jeg prøve, haha.

-Hva har du gjort i pinse-helgen?

Siri ♥

suniiiiiii

Soooooooooooooool!!
Det er rart hva litt sol kan gjøre med humøret! Er så nydelig og våkne opp til sol,fuglekvittring og kondens på gresset. Det er da jeg vet det er vår. Har hatt så mye å gjøre de siste ukene at jeg ikke har fått nøte våren så mye som jeg ønsker. Men i dag blir det is og sol for alle pengene!

 

// photo by Stine G.

 

-Siri 

 

#hashtag anyone?

Hahaha etter å hatt et ekstremt kritisk blikk på Twitter i 900 år har jeg plutselig blitt en del av dette tvitrende samfunnet. Hva skjer med verden??
Egentlig var det nysgjerrigheten som tok over. "ALLE" har jo tvitter. haha neida.

 

Follow me on Twitter :  https://twitter.com/#!/SiriRasmussen 

Da er du pus.

 

Nå blir det nattåpent om en stund med Iseliiin, ha en fin helg !

 

Påskeferie i Tyrkia er ikke dumt

Hei! Ja du tenker sikkert nå " Døde hun i Tyrkia eller noe sånt?" Svaret er nei, for de som ikke skjønte det. Jeg har hatt en pause fra bloggen (glemte å si det ja) for det hadde blitt så sinnsykt stress med blogging i Tyrkia.  Anyways har jeg hatt en vidunderlig påske i Tyrkia utenom skadet kneet og en forskjølelse som jeg idag fant ut var bronkitt etter et besøk hos legen. Kos. Ettersom jeg skal holde meg i ro den neste uken håper jeg på og få blogget en del! Flere bilder fra turen kommer i morgen.

 

 

Nå må jeg få med meg resten av Brannkampen!

-Siri

sunny days, and more to come

AAAh fine været tar visst aldri slutt! (Ingen klaging altså!) Har hatt en egentlig ganske avslappende helg med familien, øvelseskjøring, pilogbue-skyting (ikke spør) og ellers masse utetid. HAHA dør. Det er sånn mann gjør det på landet. 

 

Ellers sitter jeg her og øver til gymteoriprøve. Føler meg litt passe teit her jeg sitter og spiser chips og leser om trening.... ehehehe.

 

 

 

 

We're going up,up,up,up.

Loreen - Euphoria ♥

 

Fått denne sangen så sykt på hjernen! Synes igrunn den er ganske fin. Den minner liksom litt om Avatar filmen, selvom jeg egentlig ikke likte den filmen så godt. og nå tenker du sikkert "OMG!!! Hvordan kan hun ikke like Avatar???".  Er igrunn ikke så vanskelig. Synes hele filmen var så absurd, men igjen, så liker jeg jo ikke så godt science fiction filmer. Så det forklarer sikkert en del. 

Nå har jeg nettopp stappet i meg en haug av sånne her:

VAFLER! NOM,NOM.

 

Ellers sitter jeg her med kneestøtte eller hva nå det heter. Har vært så heldig og klart og gjort ett eller annet med kneet slik at det er vondt og gå på. YEY. Flott det med tanke på at jeg skal på treningsleir om ikke lenge..... men tror ikke det er noe alvorlig da. Bare vridd det eller noe. 
 

Flott å begynne dagen med matteinnlevering!!HeiHei!! Her sitter jeg letterestresset. Måtte stå opp dritt tidlig i dag for og gjøre en matteinnlevering, fordi jeg var dust og valgte og gå på kino i går istedet for matte.Hahaha. Kunne egentlig sovet til nå, i og med at jeg begynner ikke før 10.45 i dag. DØØ MATTE, DØ. 

Kommer sterkere tilbake senere, hvis jeg ikke da sovner på sofaen da.Eheh.

 

 
 

Lysere tider

Heihei! Er det bare meg eller er det andre som føler at de plutselig er i bedre humør når det er så mye lysere ute? Jeg har merket i det siste at jeg er mer opplagt og glad de dagene det er opplett og lyst når jeg går hjemmefra. I og med at jeg kommer fra Bergen, og så og si bor i regntøy,er det super deilig med sånne dager som i dag der det er opplett og null snø. Det betyr jo selvfølgelig Converse. Herlig. 
Nå skal jeg få gjort noe lekser og så skal jeg kose meg med en episode av Revenge. Wiho.

 

Merker du det på humøret?
 

Vi busses

Hallo! Om ikke mange minuttene er jeg på vei til pappsen med ...BUSS. Årrh jeg hater buss. retter, jeg hater den bussen. Siden denne bussen tar over 1 time er det sykt mye du kan irritere deg over på den tiden, la meg komme med noen eksempler:

Prateren- Har ikke tatt med en eneste underholdning på bussen, ikke musikk,mobil,blad,bok what ever. Ingenting. Han velger da istedet og la det gå ut over andre, ved og prate om super randome ting som været, seg selv, veien, eller nyhets relaterte saker så og si HELE veien. 

Hundeeieren- Det er så og si alltid en hund med på turen. Ikke ta feil, jeg har INGENTING i mot folk med hund, men det er alltid disse spessielle med hund som havner på denne bussen. De som snakker med hunden eller som skal ha hunden opp i setet, selvom hunden er nesten større enn setet.

Den gamle bekjente - Så er det alltid de som ikke har sett hverandre på 10 år og som har en del og ta igjen, og iogmed at de havnet på denne bussen som bruker en evighet, tar de likegodt livshistorien sin sånn for ikke og glemme en eneste liten detalje... TAKK.

De som irriterer seg over deg UANSETT hva - Det er alltid noen som skal "baksnakke" deg. For eksempel hvis du har med en veske innpå bussen og du tilfeldigvis er ekstremt svak (sånn som meg) og ikke får den opp i "hattehyllene" og må derfor ha den på sete ved siden av deg, da lover jeg deg at du får høre det!

Ellers er det at bussen kjører 20 km/t og skal stoppe for hver meter nærmest, du kan bli bilsyk/busssyk, og masse aldre ting. 

 

// Weheartit

 

PS. Jeg overdriver litt da, så ikke ta det helt bokstavelig og det ble lengre enn jeg trodde. 

 

Men vi busses !
 

 

 

Hvordan flørte i trafikken

Hallo. Nå er jeg bare en liten tur hjemmom for å spise og bytte klær, før vi skal på mørkekjøring... aka HELE dagen går så og si med til trafikaltkurs.... wohoo. Menmen ser bare frem til at jeg kan si at jeg er ferdig med det. 

Til overskriften: I dag var vi vel til tider ganske useriøse og da vi skulle diskutere kommunikasjon i trafikken ble det VELDIG useriøst. Masse utrolig teite ting vi kom på, som at  du kunne flørte med politimannen hvis det var manuelderigering for å komme fortere frem, ved og si : " Møt meg på møteplassen"..... ja..... det var kjempe tidig der og da, men nå jeg leser det igjen nå, ser jeg at det egentlig var ganske teit. 


Oi dette var et random bilde. fra tidligere i år.

 

Nå må jeg forte meg litt hvis jeg skal rekke bussen !

Sneeiiiiks. 

 
Snart er jeg ute i trafikken, watch out !


Heiaaa! I dag er sånn første offisielle feriedag, hvis du ikke regner med helgen. Og den har jeg klart og bruke på traffikalt grunnkurs. Og det skal jeg resten av uken også..... yey. Men det var ikke så gale, læreren var morsom, det gikk fortere enn jeg trodde og ikke minst går jeg med to venninner og det er jo kjempe kos!

Nå skal jeg bare daffe, kanskje sove til og med, før jeg skal se Frustrerte Fruer. Wii. Har ikke sett en hel episode siden det begynte igjen!

 

 

Hva skal du i ferien ?
 

Sunn, sunn, usunn.

God dag! Nå har jeg så og si brukt dagen min på og vurdere om jeg skulle lage sjokoladekake, men etter og ha spist altfor mye snop bare denne lille delen av ferien fant jeg ut at det ikke var så lurt. Jeg har jo tross alt sagt at jeg skal på trening hele TO ganger denne ferien og planen var og slutte og spise så mye dritt. haha funker veldig bra så langt....ehehehe, nei. Dessuten vet jeg at det står gelé og venter på meg i kjøleskapet til dessert, sååå tror jeg får i meg nok sukker utenom den kaken i dag. 

 

Spiser du mye sukker sånn som meg?
 

 

Drømmejobben min....

Hei! Endelig har jeg litt tid til denne bloggingen. Har hatt så mye å gjøre de siste dagene! 

I dag har vært en rar dag. Først klarte jeg og si høyt at DRØMMEJOBBEN min var å bli lektor...... ja. Ja kanskje jeg skal bli lærer engang, men vil ikke si at det er den såkalte "drømmejobben". En typisk drømmejobb skal etter min mening ha disse kriteriene:

1. Du tjener så mye penger at du ikke trenger jobbe mer enn til du er 40.

2. Du får itillegg til den sinnsykt høye lønnen gaver.

3. Du får en tittel med på kjøpe, gjerne "prinssesse" eller "dronning" hadde vært bra.

4. Tilslutt må jobben være nærmest uoppnåelig og forblir derfor bare en DRØMMEJOBB.

Etter dette, gikk jeg videre til geoprøve. Der jeg fikk 0,07 poeng for riktige svar og - 0,33 poeng for alle feile svar. AKA jeg måtte fått  5 riktige poeng for å fått "slettet" minuspoengene........ Makes SOOO much sense. 

Tilslutt avsluttet vi dagen med å høre på  Adele - Someone like you. I mattetimen. Og det værste av alt, det var ikke engang vi jentene som sa vi skulle høre den høyt. Det var den mannlige læreren vår........


Prøvde å ta et normalt bilde av meg, funker ikke.

 

Rar dag med andre ord!! 

 
When I lay here alone

Nå når jeg ligger her i sengen forstår jeg hvorfor jeg er syk. Jeg har virkelig ikke slappet av på... jeg vet ikke hvor lenge siden jeg slappet av skikkelig. Jeg har alltid noe som skal gjøres, noe som skal planlegges eller noe jeg bare må få tid til. Det er til å bli gal av noen ganger, men samtidig er det vel det som er livet.

 I går var jeg kjempe stresset fordi jeg egentlig skulle hatt en matteprøve i dag og jeg var ikke bra nok til å øve i går, men i dag forstod jeg en ting. Man kan ikke stresse når man er syk, for da slapper man ikke av og da igjen blir man aldri helt frisk. Så i dag har jeg tatt meg tid til å sove MYE og ellers bare sløvet. Og jeg håper det skal gjøre susen. Er det ikke det man skal; sove, drikke mye vann,te, ta en paracet i ny og ne og noe for halsen inni mellom? Det er hvertfall denne listen jeg følger. 


Random.
Det nyeste MAG  og verdens beste sokker (Ise de er herlige!)

 

Hva gjør du når du er syk?
REVENGE

Heyhey !

Dere lurer sikkert grådig på hvorfor jeg ikke har blogget de siste dagene, og det er det selvfølgelig en naturlig forklaring på: Jeg har vært syk.

Jeg har vært syk siden sist tosdag og det er noe dritt, hvertfall når du nesten har mistet stemmen. Men dum som meg fant jeg ut at jeg ikke skulle la meg stoppe og gikk på skolen både på mandag og tirsdag. Jeg hadde til og med gym i går.... Hva tenkte jeg på.....

Så nå sitter jeg her da, hjemme og skal til og se en episode av en serie jeg er begynt å se på, nemlig REVENGE. 

En kjempe spennende serie om en jente som besøker sin fortid og skal ta hevn for noe som skjedde med faren hennes. Går torsdager på tv3, klokken 21.30 . Virkelig og anbefale!
 

Dagen før dagen

God morgen! Lillejulaften i dag faktisk..... oi. Sitter for øyeblikket på rommet mitt og gjør alt jeg kan for ikke å gå ned i stuen. For der nede står det akkurat nå en fremmed mann med bårr og etter det jeg kan høre, høres han litt skummel ut.... "hmmm" tenker du sikkert nå."Kan det være julenissen?" Nei det er nok bare en eletrikker som skal montere en av dem varmepumpene. Kult, jeg vet.åe har forresten fått noen av de søteste julegavene av de sjønne jentene mine  ♥ 

 

[ PS: Dette innlegge ble skrevet i morges, men har visst glemt å poste det ]

 

God lillejulaften !!

 
Dear JohnLærerne synes visst det blir for mye med 2 uker uten lekser, så jeg må slite meg gjennom en engelsk bok på ca. 330 sider. OK greit, den trengte ikke være 300 sider, men minst 70... Men når jeg var syk dagen folk valgte bøker, var alle de lettleste bøkene tatt på skolebibloteket. Dersuten ville jeg lese Dear John, fordi jeg har sett filmen og synes den var ganske søt (men også sinnsyk trist !!) og til nå har boken vært kjempe bra skrevet. 

Sååå nå har jeg bare sånn 310 sider igjen... Aka jeg må lese sinnsykt masse sider for dagen for å blir ferdig. STRESS! Så julaften finner dere meg lesende med middagsbordet. Neida så gale er det ikke. Eller jo.

 

Har du lest Dear John ?

Eller sett filmen?

Bublé, sjokoladekake & basistrening

God kveld til alle som sitter inne fordi BERIT herjer ute!  Jeg sitter og kjenner duften av en viss sjokoladekake som står i ovnen og koser seg. namnam,gleder meg ! Ellers hører jeg på julesanger.... ja jeg som er veldig i mot å høre på julesanger før julen har begynt og tilog med  FØR adventstiden. "WHAAAAT?" tenker du kanskje, men her er forklaringen: 

En mann ved navn Michael Bublé har gitt ut julealbum, og siden jeg synes han har en sykt fin stemme, MÅTTE jeg bare høre ♥  Så her sitter jeg på kjøkkenet og pugger til den dritt stygge mongo gymprøven.Men hvordan kan jeg klage med sjokoladekake i ovnen og Mr. Bublé på ørene?  Fin søndag med andre ord.

 
Oh no, she didn't

Oh yes she did...

Hei folkens! Snakker om meg i overskriften, har vel ikke vært så aktiv på denne fronten den siste tiden, men når du så vidt har tid til å spise, er det ikke mye tid til blogg mellom all skolearbeide og diverse andre ting.

Nå sitter jeg her på mitt "nye" rom og rydder litt. Har endelig vunnet kampen om det største rommet etter mye frem og tilbake. Min store bror er så og si flyttet hjemmen ifra, men han kommer hjem til jul og andre ferier, men alikavel skulle han absolutt ha det store rommet. Ehhh ja.... Gir jo mening det. Så nå har jeg fått det og det er snart ferdig. Wiiioo.

 

Men nå må jeg visst løpe på trening, yey. 

See you later alligatooooor !

 

-Siri

Paramore, Paramore, og litt mer Paramore

Hallo ! Nå sitter jeg her og øver til norsk fremføring i morgen. Vi fikk valgfritt tema og kunne velge hva som helst, og læreren vår forreslo til og med at vi kunne fortelle om hvordan man laget en matrett....... eh nei takk. Så da gikk jeg for Paramore, yndlings bandet mitt. Hadde først ikke tenkt å snakke om dem, men så fant jeg ikke noe annet og da ble det dem. Kan jo en del om de fra før, så det gjorde jobben enklere. 


 Love them.

Etterpå skal jeg kose meg med Down Town Abby, en britisk  serie som går på NRK hver søndag 21.25.  Virkelig og anbefale, selvom det kanskje er litt vanskelig og komme inn i serien nå, ettersom det er 2. sesong. jaja, god er den hvertfall. 

 

 

 

PS. Har fikset bitte litt på designet, men skal prøve å gjøre mer på det en annen dag.

Peace out.

-Siri

 

Vaffelhjerter

Nam søndagskos. 

Id ag har jeg bare jobbet med et prosjekt i GYM (Av alle ting) med en i klassen, og vi fikk gjort sykt mye !! yey me. Var sykt lettet da jeg så vi nesten var ferdig, men så husket jeg at jeg hadde et ANNET PROSJEKT  jeg måtte gjøre ferdig ...... skyt meg.

 

Liker du vaffler? 

-Siri

¡DIOS MIO!

(OMG på spansk )

 

Hallo i stuga, eller hvor enn du er akkurat i dette sekundet. Eller dette. Her sitter jeg ganske så trøtt og gjør ikke stort annet enn å loke rundt på facebook og ordne litt på det ekkle designet, som btw. jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre med. Jeg vet jeg burde gjort noe på et gym-prosjekt, men har heller ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med DET heller. Ellers har jeg faktisk fått meg jobb i dag/ hvertfall for "Od-dagen/Heiverden". Jeg og en venninne fikk jobbe på en skobutikk hvor vi jobbet i arbeidsuken også. Check! 

//weheartit 

ÅE elsker dette bildet, og siden jeg ikke ser ut ATM for dere heller dette bilde i gave fra meg. 

 

Har du jobb?

 

-Siri

Back on track

uuups, en liten bloggpause ble det visst. Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge fremover, fordi jeg føler jeg har altfor mye annet å holde styr på. Men det vil ikke si at jeg ikke en dag kan finne på å skrive 3 innlegg til bloggen. jaujau, får se hva jeg finner på! Tenkte hvertfall å skrive litt om det super awsome bryllupet jeg var på i går. so stay tuned!

 

 

ATM

Sitter her og lurver meg (hva nå enn det måtte bety) og glaner inn i pc-en. Er for trøtt til å sette på noe film, så da blir jeg vel bare sittende her og nestensove resten av kvelden. Jaja. Good life.

Tomorrow tror jeg kanskje jeg skal på kino og se Bridsmaids! Tror den kan bli veldig morsom!

 

Hva skjer hos deg ATM?

Har du sett filmen Bridsmaid? 

Høy smerteterskel

I dag var dagen for "MUSKELMANNEN"!! Aka muskelterapauten. Noe av det vittigste var at han faktisk hadde litt muskler, så han får beholde kallenavnet sitt. Jeg trodde muskelterapi var nesten det samme som en naprapat (massasje og oppknekking) men NEIDA. Muskelterapi er kanskje noe av det sykeste jeg har vært med på. Det var rett og slett j***** vondt ! Det kjentes ut som om han røsket ut sener og muskler og hele pakken på en gang og jeg fikk lyst å skrike så høyt at vi alle mistet hørselen. Han brukte hele tyngden sin og moste albuen inn i eks. skulderene der han kjente jeg hadde muskelknuter osv.  Så får håpe det virker, for ellers utsetter jeg meg IKKE for sånne opplevelser igjen.Random bilde av meg fordi jeg ser ut som et troll her jeg sitter utslitt med sovehår. Gottta love it!

 

Har du prøvd muskelterapi før?

 

MUSKELMANNEN

Heisann alle! Har ikke hatt de beste dagene denne uken akkurat, jeg har fått tilbake plagene med ryggen/nakken/skuldrene. I morges våknet jeg av en smerte i nakken som kjentes ut som knivstikk. Kjekt det altså. Så på fredag skal jeg prøve noe nytt for ryggen. Nemlig MUSKELMANNEN. Haha, eller det er det jeg kaller ham, det er en "muskelterapaut" som skal være helt fantastisk, der folk har blitt "helt frisk etter en behandling!".  Er vel vert et forsøk, for ingenting kan bli så mye verre akkurat nå.Noen som har sett til den skinnende tingen på himmelen?

Her har det hvertfall ikke vært så mye av den i dag. Sad face. 

 

 

my blue nails and IHev på litt av den blå neglelakken min i dag, for freshe det hele litt opp!
Nå skal jeg straks en liten tur til byn for å kjøpe noen småting med mammsen og etter middag skal jeg bort til Iselin og steke i solen (hvis den er fremme da) .

Så sjallabais!
ps. mye folk på bloggen i går, takktakk ♥


Hvilken farge liker du best på neglelakk?

ME GUSTA

Jeg har tenkt mye på om det ville være riktig å begynne å blogge vanlig igjen etter alt det forferdelige som har hent den siste tiden. Og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å blogge litt mer normalt fra nå av. Tankene mine går jo fortsatt til alle som ikke lenger er her på vår jord, deres pårørende og skadde, selvom jeg blogger. Håper alle som ikke har fått bekreftelse på hvor deres kjæreste skapninger er, for det så fort som mulig ♥ 


 


Noe jeg er veldig glad for er at storebrødrene mine er hjemme igjen fra Osloturen. De var på vei til Oslo når alt skjedde, så det ble ikke akkurat den koselige ferieturen de hadde tenkt seg. Heldigvis var de ikke innblandet i noen av hendelsene. En av dagene var de i Sverige en tur for å blant annet kjøpe snop til meg. Etter en liten missforståelse kom de isted hjem med 1,7 kg smågodt til meg !!

"Kjøp smågodt til meg for ca. mellom 50 og 100 kr. Jeg vet ikke hvor mye kg-prisen er jeg? Jaja, bare ta med deg 100 kr fra meg, så får jeg heller litt igjen av dem. Sant?" 

Det var det jeg sa til min bror før han reiste, men han hadde tolket det som at jeg hadde veldig gjerne lyst på MINST 1 kg snop...... Så nå sitter jeg her da med 1,7 kg snop på fanget. og jeg skylder han 22,50 kr .... hahaha så jeg har nok snop en god stund fremover jeg da!

 

Mye snop?

The view is ridiculous
Heihei, jeg er lat til 1000. Kom hjem i går med bussen fra pappsen, yo. Alltid like kjekt å sitte på bussen som tar nesten 2 timer med turister og folk som sitter og klager over at det går treigt osv. osv. Hallo?! Hva forventer de? Det er en buss, den går treigt....

Denne gangen  var en av de kjekeste gangene jeg har vært hos pappa. Alt utenom været var bra. Jeg fikk til og med en ny venn. En familie fra England hadde kjøpt en liten hytte rett ved huset vårt hos pappa, så jeg ble kjent med datteren deres, Lucy på 16 (snart 17). Sykt koselig å ha noen å være med der inne, siden jeg kjenner ikke veldig mange fo å si det sånn. Selvom det ikke er mye å gjøre der siden det er ganske så på landet, hadde vi det kjempe kjekt! 


" The view is ridiculous."

haha Lucy hadde visst problemer med at det var fin utsikt og natur. Og at det var så stille. 

 


 


OMG, har dere sett nyhetene?! Det har vært et terrorist angrep mot regjeringsbygget i Oslo!! Herregud så skummelt. Mine to store brødre reiste til Oslo i dag, noe jeg nå synes er kjempe skummelt. Uffuff. At noen kan gjøre noe sånt ?!

Jeg trodde Norge var et trygt land jeg, tydligvis ikke lenger. 

 

Jaudååå

Ja jeg kan vel ikke si jeg har blogget stort idet siste, og jeg gidder ikke engang begynne å ramse opp hvorfor. I går var jeg i byn med Iselin och Stine just for fun og så litt rundt i butikker, men siden jeg kjøpte litt på torsdag kjøpte jeg ikke stort mer enn en veldig søt te kopp. Tenkte å ta bilde av den og vise dere når jeg kommer hjem. Ja for jeg er ikke hjemme, akkurat nå sitter jeg og skriver fra pappas data. Altså er jeg hos han. Skal være her til i morgen eller over imorgen, så ikke akkurat lange tiden.

Neste helg blir det kanskje en liten tur til Østlandet, for å besøke min onel og tante. Eller så blir vi bare hjemme. For det å bare ikke gjøre en drit hele dagen, er faktisk noe av det beste med sommerferien.


haha det fineste bilde av med fra Tyrkia.. Da kan dere garantert tenke dere hvordan de andre så ut....


Me snakkast/bloggast!

 Today is the Tomorrow you worried about Yesterday.

HalloHallo! Har ikke vært den beste dagen i dag akkurat. Vi fikk nemlig igjen eksamens karakteren og den var dårlig, men jeg er hvertfall utrolig glad for at jeg ikke strøkk da. For å se det fra den positive siden. Ellers er jeg bare trøtt og lei idag, sånn hvis dere lurte, men nå er jo det faktisk helg da dere! 

Bare to dager igjen på ungdomsskolen nå! Litt rart egentlig, de tre årene har gått sykt fort. Blir litt trist, men samtidig er det jo litt godt å komme vekk fra skolen. Det tristeste er vel å tenke på at det helt garantert er mange du ikke kommer til å holde kontakten med, men men. That's life.

random.

 

Hva skal du i dag?

-HeiSiri


Er blitt journalist jeg!

Hallo! På en måte er det vel lenge siden sist, har slete mye med dritt ryggen min idet siste, så det går vel utover bloggen da, jaujau.

Denne uken har vi jubuleumsuke på skolen. Skolen min er 40 år i år og derfor fant lærerne på at vi skulle gjøre noe anderledes en hel uke, og vi fikk derfor velge mellom sikkert 10 grupper med forskjellige aktiviteter. "Yey!!!" tenkte jeg og så for meg den dritt uken, men til min store forbauselse har det faktisk vært gøy! Jeg valgte "avis-gruppen" der vi skulle lage en slags nettavis. Jeg er da sykt prof journalist i denne nettavisen og har vel brukt nesten hele dagen på å intervjue folk og å hukse hva de egentlig sa.

Ellers tok mange ufattelige fine bilder av meg selv i spisingen med Iselin sitt kamera... Dette var et av de beste, noen var rett og slett for fine til å bli vist.


Her er noe av malingsgruppen har malt i jubuleumsuken. Yo. Ps. hun derre i midten er en av  det proffe film-crewet vårt. Hei Stine!

 

PS. (igjen) Har STJEEELT alle bildene fra Iselin. Hysj, ikke si det til henne.

 

Hørtes det gøyt ut?
Hvor mange dager har du igjen av skolen?- HeiSiri

sjjjjiiilllll

Åh har hatt den mest avslappende formiddagen på lenge! Våknet seint, lå i sengen litt til, spiste og så på tv i sikkert 2 timer, før jeg dusjet lenge. Hææærlegt!

ATM sitter jeg her og hører på chille- listen min på iTunes ♥ 2,4 timer med avslappende musikk.

 

 


Ferdig,Finito, Finish!!!O-M-G faktisk!! Der var jeg nesten ferdig med ungdomsskolen. I dag hadde jeg muntlig eksamen i Safunnsfag, fikk 5 etter å ha pløyet meg gjennom etterkrigstiden og alt om den frem til i dag. Fjooo. Hardt arbeid, men det gikk jo fint da! Er kjempe fornøyd. Nå har jeg bare kamp i dag, så har jeg laaaaaaaaaaaaaaaaang helg frem til tirsdaG. Ahhh, livet er herlig.

Hatt eksamen denne uken?


Murmeldyret er våken

Fikk endelig til a blogge fra mobilen min <3 <3 har bare tatt meg sann 4-5 maneder....

btw har fatt igjen  htcen!! Na ligger jeg i sengen og vurderer om jeg skal sta opp, eller bare ga i dvale til onsdag slik at jeg slipper muntlig eksamen. Nei jeg ser det er noe form for sollys ute, sa far vel sta opp da vell. Blogges.

Ps: mobilen ville vist ikke skrive noen bokstaver, sa det ble en litt rar tekst. Den vil heller ikke laste opp bilder, sa da far det bare bli sann som dette her. ciao bella!

Prosjekt oppryddning

Hallo, nå er jeg i full gang med en sein vårrengjøring, om jeg kan kalle det det. Fant ut at rommet mitt trengte en liten oppshining siden alt var ganske støvbelagt. 

I går lå jeg ute i hagen mye av tiden:


Sykt fint vær i går! Prøvde egentlig å ta bilder der jeg også var med, men de ble så fine at jeg ikke kunne publisere dem...Nå er det faktisk ikke så gale vær heller, så får gjøre meg ferdig med støvtørkingen og løpe ut snart.

 

Fint vær hos dere også i dag?


WHAT? Er helgen alt ferdig?

 Jaja så var det søndag igjen da og det er jo dagen før madag aka dagen før skole.Great. Idag har jeg vært på tur med Rebekka, den skulle vel egentlig ikke være så lang, men det ble vel en 2 timers tur elns.Haha. Ellers har jeg for det meste lagt på sofaen og spilt kabal... yes jeg er kul.


Et bilde av meg og Albi (Stine), bare fordi Albi er i Tyrkia og blir rød♥ Sad face. 


Klar for sommer og sol nå?

Ps: Ligger mest sannsynlig ut helgens innkjøp i morgen!

 

 

I'm scared of the dark


 Adam Tensta feat Billy Kraven - Scared of the dark <3


Chiller på rommet med musikk og venter på at Stine kommer til enda en ny økt med español. Kos kos. Nå vil jeg bare bli ferdig med fremføringen på tirsdag, så er det bursdag og fri i 2 dager før vi får vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen. Harde tider.

Wish us goos look eller nos desea buena suerte som google translate forreslo... som betyr vi ønsker dere lykke til...

 

 
Bare fordi....

Fordi den hadde fengende refeng:

 Jennifer Lopez feat Lil Wayne - I'm Into you

 

Bare fordi jeg kom opp i spansk prøve-muntlig:

 

Bare fordi vi måtte ha lunsj før jobbingen startet:


Bare fordi hun var så søt:


Bare fordi armen min var kappis:

 

Bare forde vel:


Glad det er helg?

 


IT'S A BEAUTIFUL DAY

Ahh U2's sang Beautiful Day er en bra beskrivelse på denne dagen.

Det har (som dere ser) vært lite/ ingen tid til blogging denne uken. Har vært fult opp med tentamen og fotball osv. Er lykkelig for at alle tentamenene er ferdig, hvertfall på ungdomsskolen. Nå har jeg bare en haug med andre fremføringer og ikke minst eksamen fremfor meg. Jiho for det. Men jeg har jo bursdagen min og 17.mai å se frem til ihvertfall da! 

I dag har jeg vært til byn med mamma for å kjøpe litt bursdagsgaver til moi. Sykt koselig dag, spesielt når det er mamma som trekker kortet. og ikke minst på grunn av det herlige været! ♥ 


Har tatt null og nikks bilder i dag, så det ble et random bilde fra ifjor vår/sommer.

 

I morgen skal jeg prøve å være flink blogger og ta bilder av tingene jeg kjøpte i dag. 

 

Fornøyd med april 2011?

Hos Iselin

Hallo! Nå sitter jeg her ensom og forlatt hos Iselin. Hun har gått for å gjøre ett eller annet, så jeg tenkte jeg kunne oppdatere bloggen. Jeg har lusket rundt i bildene til Iselin og funnet noen sykt fine bilder av meg :


Det siste her er spesielt veldig vakkert ...

Nå er Ise kommet tilbake og hun sitter bare å spiller pusslespill.... veldig sosial og grei.... haha neida ♥Påshe

God dag ! Off det eneste jeg har gjort i dag er å se på pippi på tv, spist massse, hørt på musikk og håpet på at solen skulle titte frem. Og neimen kom den ikke frem akkurat as we speak ! Haha dette var magisk. Ikke det at den var fremme så lenge akkurat, vi snakker 5 min....  men bedre enn ingenting, eller hva?

 

Vært sol hos dere i dag?Jeg er fin og du vet det


åeee meg på mitt beste


I dag har jeg faktisk vært i aktivitet og mer enn ellers altså.  Har syklet til fotballbanen, spilt fotball og syklet hjem igjen. og i morgen skal vi visst på skitur. Jøss tror jeg må få et ekstra påskeegg i år for her for å ikke miste altfor mange kilo.

 Ellers har hele familien fått denne sangen på hjernen:

Kaney West feat Rihanna ++ - All of the lights

"Spottlight, flashlight, streetlights"

 

Sorry for dette uintressante innlegge om alt og ingenting, jeg kjedet meg litt.

ATM(Han jeg en dag skal gifte meg med....)Sitter å nyyyyyter påskeferien på fult! Chiller i sengen med musikk og data og etterpå blir det "kaffekos",for jeg har hørt rykter om at mamma har laget brownies og sånn. K-O-S ♥♥

Link til en av spotify listene mine jeg bruker mest It's spring yeah 

 

Hva driver du med da?


I'm back bitches ELLER nesten

Hallåhallå! 

Etter en hard uke med vondt i rygg, skuldre og på toppen av det hele tentamen, er det deilig at det faktisk er PÅSKEFERIE! Det er litt rart, ettersom som jeg var vekke hele sist uke, så er jeg ikke helt klar for ferie, men sier ikke neitakk for det  om altså. Tilslutt vil jeg bare si at jeg ikke har blogget på mange dager fordi det har gjort så vondt i skulderene når jeg sitter på data. Det gjør det fortsatt litt vondt, men det er blitt bedre.

Forresten har jeg klart noe bare folk med evner for å klare slikt kan klare:

 
Klarte å drepe en av kaktusene mine, og ødlegge de to andre... kanskje på tide å vanne dem?  Nei de skal ikke ha mye vann, men tror mine ikke har fått vann siden jul eller rundt den tiden. Ups!


haha. flott det.


GOD PÅSKE da folkes!

Ja det gikk jo bra...............

Wow, ser at noen faktisk har vært innom bloggen min selvom jeg har vært syk og sutrete. Koselig! ♥

Yo, nå er jeg drita lei av noe som kalles sykdom! Jeg prøvde å komme meg på skolen i dag, for å teste ut om det var mulig. Og joda var jeg ikke smart nok til å velge norsk tentamen som første "skoledag"? Åjoda! og den skulle gjennomføres på data, flott. Etter ca. 1 time orket jeg ikke mer, klarte ikke å konsentrere meg fordi jeg verket sånn i dritt skuldrene mine. Så jeg ble rett og slett sendt hjem av læreren min som sa da jeg kom i dag " Det var egentlig veldig dumt at du idet hele tatt kom i dag...." Haha, skjønte hva han mente med det, men det var morsomt. 

Foto// We♥it

Sorry folks, men ser fortsatt ut som den nøkken jeg nevnte i sist innlegg. Håper jeg snart blir frisk fra mitt nøkke-aktige utseende og blir F-R-I-S-K. Frisk.

 

 

Noen der ute som faktisk er frisk?

 
Livstegn fra jenten du ikke har hørt fra på en del timer.

Heiaa! Det ble null og niks data på meg i går, men nå sa mamma at jeg fikk en halv time. Haha, det høres kanskje ut som at min mor prøver å issolere meg elns. Men faktumet er jo at jeg har veeeldig vondt i nakken og tror neppe å sitte på datan gjør det bedre. Men hva skal du egentlig finne på en hel dag? I dag var jeg hos legen, og han sa at det bare var musklene som var anspent..... yeah right, hvorfor er jeg  helt ør av å bevege meg, slapp og ekkel da? 

Og siden jeg ser ut som nøkken selv her jeg sitter..... 
Ble det et bilde fra Roma i sommer. Lol, han mannen var drit skummel, han skulle ha betalt for dette bilde.... uten å sagt ifra på forhånd. Drittsekk. Ser ut som jeg er glad, men haha jeg er faktisk nesten litt redd.

 

Talk to you later dater.

 
En nakke som kan drepe

Oh det var neimen ikke en normal overskrift, menmen...

I dag var jeg hjemme fra skolen pga. vondt i rygg, nakke og tung pust. Føler meg rett og slett ekkel i hele kroppen, men det er vel sånn det er å være syk. Mamma lurer på om det kan være noe astmagreier, fordi jeg har hatt problemer med pusten når jeg trener osv. Eller er det bare en kjip innfluensa elns. Kjipt er det hvertfall.

Det gøyeste jeg har gjort i dag er å lage middag. Ja jeg sa det. LAGE MIDDAG. Ellers har jeg bare sett film og sett på tv og prøvd å sitte helt i ro. Yo det er gøy. Mamma ga meg heller ikke lov til å sitte på dataen, men nå kjedet jeg meg sånn, at jeg måtte gi meg bittelitt tid på dataen.

 
Ellers satt jeg oppe til 2:00 lørdag for å gjøre ferdig et bokprosjekt i norsk, ironik nok het boken jeg har lest "Syk Pike". 

Ellers har jeg fått nytt redigeringsprogram:


Paint.net. ♥hahaha, ja dette var et av de første bildene jeg byttet bakgrunn på,  det var faktisk gnaske vanskelig. Vanskeligere enn trodd.


Hva har du gjort i dag?

Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Day after day, and now another day

Yo to the yoyo. Jeg er random, så vet du det. Har ikke gjort stort fornuftig i dag. Så vet du det og. I dag skal jeg gjøre lekser, henge på dataen og trene. YO. 

Ellers gleder jeg meg til å begynne 9 hver tirsdag fremover. Elsk. Har nemlig begynt 8 HVER ENESTE BIDIGE dag de siste 8 ukene! Og det var bare ikke gøy. Små barn har mange gleder, men neimen har ikke "store barn" det også.


Til Elisabeth : Jeg vet du har lyst å si det sammen med meg til dette bilde, Tnåååeeee ♥

 

Hva skjer hos deg i dag?

Fin puddersnø
Offoff, fint vær ute i dag..... Får frysninger bare jeg tenker på det.  Men det jeg får mest frysninger av er ved tanken på at jeg mest sannsynlig må tilbringe mange timer ute i fine været i morgen. Vi har nemlig skidag... Flotte saker! Det betyr , slappse snø, våte klær, kalde føtter og hender, sure miner og kjedsomhet. Håper på at været blir fantastisk til i morgen, hvis det blir skidag da! Krysser alt som kan krysses!

 
Fuck this shit, I'm off to Narnia.

haha random bilde. Viser hvertfall hva jeg føler for norsken.

God natt blogg, verden og alt det der. Jeg drar til drømmeland nå. See ya later.

 

 
 

Punktum.Komma,

Hallo! Tenkte å oppdatere bloggen, siden jeg ikke har gjort det på..eeeh.. ja. En stund.

Det gøyeste jeg har gjort i dag er vel å sparke foten inn i en benk i gymmen slik at jeg brakk mye av neglen av på store tåen, samtidig som jeg skrapte opp leggen. 20 min seinere klarte jeg på få brannsår på et av kneerene, bare fordi jeg ofret alt for vollyball laget mitt. Altfor grei jeg. Gjett om det var deilig å dusje etter det ! Svidde ikke det hele tatt.

Nok klaging, nå skal jeg straks på tur med Rebekka og lufte flesket.

Blogges da dere ! ♥
Hej alla i hopa , remember me?

Heihei! Her sitter jeg med mine koselige innleveringer. Love u guys, dere betyr alt!! Tulla. Men ja det blir vel enda en koselig dag med altfor mye å gjøre i  både musikk og norsk. Yey!

Ellers har jeg fått igjen jakken min:


hei web-kvalitet.

Den har fått ny glidelås, etter at jeg og en venninne klarte å ryke den da glidelåsen satt fast og jeg skulle skynde meg å ta av meg jakken i timen. Men nå er den hjemme igjen ♥

 

Hva gjør du på da?
 

Lurer på om du finnes der ute nå

haha bilde fra i fjor på denne tiden. ♥

Først må jeg bare si, Petter Northug du er rå! Sykt spennende slutt på 5 milen!

Ville bare vise livstegn slik at alle forstod at jeg ikke var dø, men at jeg bare er så sykt dårlig å blogge. Så vet dere det! Ellers har jeg bare vært på tur og chillet i dag, sett på vm og fått disse to sangene på hjernen:

Kaizers Orchestra - Hjerteknuser

James Blunt - You're beautiful ♥ hadde helt glemt denne sangen, åeee den er så nydelig!

 

Liker du de sangene?

 
En nydelig sang og sånn

God dag! Ville bare si god vintereferie til dem som har det nå og påstå at jeg er en av de dårligste bloggerene her til lands. Glemmer den hele tiden. FlinkSiri.com ! Kan ha noe med at i det siste har det vært MYE å holde styr på. Alt har bare vært et stort surr, så jeg er evig taknemlig for dem som fant opp å kalle noe for vinterferie! Takk til dem, selvom jeg vet at jeg må bruke tid på skolearbeid også. Ikke bare sove lenge.
If I die young - The band Perry

Verdens nydeligste sang! Slevom den er litt trist er den utrolig fin fordet. Love.Love.

 
 

KATTEMUSIKK??

Kan noen fortelle meg hva kattemsuikk er? Fant det i engelsk ordboken. Holder nemlig på å skirve verdens beste short story. Eller prøver, for akkurat når ser det mer ut som et stort mess. Jeg likte ikke alternativene læreren vår hadde laget så jeg gikk for oppgaven der du kunne finne på noe selv. Ikke kjempe lurt, for nå går bare fantasien i hytt og pine med en gutt som blir jaget av en ulv/varulv ute i en skog i Sverige. Say no more. Får håpe det blir noe til slutt for nå er det forsent til å bytte oppgave.

 

Random lite bilde we like. Orket ikke et sånt stort jeg av og til har.

Hva holder du på med a?

 
DON'T STOP MAKE IT POP

HAHA, random overskrift. Tror det er fra Ke$ha - tik tok, ellers er det bare noe helt random.

Ja skulle bare gi et livstegn og si at jeg er sinnsykt stresset! Har vel 4 store prosjekter på skolen som jeg aldri blir ferdig med, jessjess om ikke det er kos så vet ikke jeg. Har forresten søkt noen videregående skoler nå! Er hvertfall kommet litt på vei mot valget da. Heldigvis kan jeg når som helst før 1. mars gå inn å rette på søknaden min, noe jeg synes er genialt! Hjelper sykt at jeg kan rette på skolene hvis jeg ombestemmer meg.


Savner sol, varme, null lekser, løver, short og solbriller. Hvorfor har vi i det hele tatt noe som heter vinter?Så lei av snø og våte sko nååå! Heldigvis har vi noe som heter vinterferie også snart. Can't wait.

 

Sol og sommer kom igjen?

 
yoyo

Hey til deg! Ja jeg er fortsatt kjole løs om jeg kan si det på den måten. Eller jeg kjøpte en alternativ kjole i dag, men den var ikke litt sånn spesiell og fin engang. Krysser alt jeg har nå for at den kommer i morgen, siste frist det altså. Never going to happend....


haha stort random bilde, sorry gays. 

Nå skal jeg finne frem matteboken og kooooose meg med øving til prøve, ah elskar da!!!!

 

Har du vært på ball i år?

 

 

Aaahh FRI

God kveld/ ettermiddag til deg. I dag hadde vi planleggingsdag på skolen aka FRIIIIII! ♥♥ Så Rebekka och jag reiste derfor til byn for å se Easy A. Beste filmen på lenge jo.Den var utrolig vittig men samtidig veldig skjønn. Elsket den! Så hvis du ikke har sett den allerede, anbefaler jeg på det sterkeste å løpe å se den med en gang! Jeg ble i skikkelig godt humør av den.

 

Haha, virkelig yndlings senen min fra fimen. "I've got a pocket full of sunshine, ohohoooh"

 

Sett Esay A?

 
 

JAU

Hallo, og sorry for lite blogging i det siste, har visst ikke bloget på nesten en uke. UPS! Men til mitt forsvar har jeg gjort myye skolearbeid, sovet og hatt fult av ting å gjøre. Flott det. Så nå sitter jeg og sløver hos my dady. Har nettopp prøvd å sett MGP. Med prøvd mener jeg at signalene var helt vekke og hvis noen hadde kalt det vi fikk inn for en snøstorm hadde jeg ikke tvilt et sekund. Men fikk med meg lyden for det meste da.Kanskje den som er viktigs eller? Var ikke spesielt imponert over artistene i dag men men.Det ble visst ingen bilder av meg idag, fant ingenbilder der jeg ser  noenlunne normal ut på denne dataen. jaja.


Men fant heller et søtt bilde av min kjære venn Iselin.Må informere om at dette er sikkert 4-5 år siden, så det er klart. Nå blir du nok glad tenker jeg.♥

Hvem heier du på i MGP?

Bloggassst!
4Hey you! Den nydeligste dagen er her, hvertfall den nest nydeligste dagen etter lørdager. Eller. I dag fikk vi karakterene og heldigvis for at vi ikke hadde flere timer etter det, for folk var sure. Inkludert meg. Jeg hadde håpet å endelig ikke ha flere 4-ere, men da jeg åpnet konvolutten var det to. Yees! Menmen, skal ikke klage, snitte ble jo bra. Men det kunne vært bedre.

 

Nå skal jeg straks kle å meg og komme meg til treningen for å worke litt out. Wowwowowoowoww!

 

 Attendeiførstetotusenogellve

Se hvem som kom og besøkte meg i går? Gudbarnet mitt! Lol det er egentlig bare på tull, men etterhvert er det bare blitt en ting jeg sier. Han heter Atlas (pus) og er Stine sin førstefødte.

Ja, og i dag har jeg egentlig bare vært sur og gjort lekser. Sånn at dere vet det. Love it! Men nå ble jeg litt bedre humør, når jeg hørte på denne sangen som Paramore holder på å spille inn elns. Spol frem til 2:10 .Håper virkelig de kommer ut med den sangen, og at det blir et nytt album i år♥

Ja bare litt sånt sløvt innlegg dette. Jaujau.

Har du hund?

Liker du Paramore?

 

no sun-day

Siden sist har jeg: kjøpt mer nytt, spist mye usunt, trent, vært med to raringer, sett på tv, skrevet om brokkoli og sagt hade til en. Sånn normal stuff egentlig.

I dag er det søndag, og den går alltid alt for fort. Før du vet ordet av det er det mandag, skole, trening og stress. Så søndagen min skal gå med på å gøre litt lekser, slappe av og rett og slett lade litt opp til en ny uke. Yeah. Åj det fikk meg til å hukse på at jeg må lade kamera, hihi. Sankkes/blogges what ever.

  

 

 

 

 

 

SALT?

Hiii Fridaaaayy! Bare sier det, har ventet på denne dagen hele uken, og det er jeg ikke er alene om? Jeg er utslitt, så nå skal jeg bare slappe totalt av før det blir litt trening.

Har forresten endelig fått sett filmen Salt, som jeg fikk til jul. Sykt spennende med mye action. Det må komme en oppfølger, ellers var det den dårligste slutten ever. Du må virkelig få sett denne hvis du ikke allerede har!

 


Salt - MÅ sees!

God helg da dere!♥

 

Sett Salt?

Noe kos som skjer i helgen da?

 

 

 


Do you love the same?


Foto// Weheartit

 

 

TÅRER FRA HJARTE

Halloen folkens! Var fin dag til og fra skolen i dag må jeg si! Vi svømte mer enn vi gikk, for ute var det dèt "slappsbassenget". Da vi endelig kom oss frem hadde jeg en innsjø i skoen, ja jeg kunne vri sokkene og skoen var klam og våt. Så det ble en time på ovnen for dem. Jeg derimot fikk dagens kjennepreik fra Stine, som mindte meg nok en gang på at jeg ikke kunne gå i støvlettene mine når det var slaps ute. Så i morgen lover jeg Stine, at jeg  skal finne frem mine stygge, men TETTE sjøstøvler.

 
Puzzzzzz in tha rain/snow.

 

Yeah, mobil bilder. For første gang faktisk, o-m-g! Sorry.

Btw, hvis noen lurte s var overskriften den fordi det var overskriften på tentamens oppgaven min i nynorsk i dag. haha.Shalabaais!

 

 

OH NO!


Foto// Weheartit

 

Der var den helgen over, eller nesten. Etter en lang natt med en av de rareste drømmen ever, er jeg dødstrøtt. Drømmen gikk ut på at jeg, familien min og en haug med folk jeg aldri har sett før, var på en Rema 1000 butikk, hvor det var "fremvisning" av forskjellige indianerstammer fra hele verden. HAHAHA, hvordan i all verden greide jeg å drømme noe slikt? Og etter det var det krig, jeg måtte flykte osv osv. Det ballet bare på. Jaja fantasien er hvertfall ikke noe å klage på.

Nå ser jeg frem til neste helg, Peace.

 
I'm blue, your blueHallooo! Her sitter jeg og nerder på itunes( av alle steder). Har nesten bare hørt på 2 sanger de siste dagene nå. "Animal" og "your song", begge av Ellie Goulding. Og nei er fortatt ikke lei, utrolig nok.  "Your song" er bare helt fantastisk igrunn. Den er så enkel, men sier så mye fordet. Lykke ♥

Har vært og shoppet litt i dag, ble to bukser og en langermet fra bikbok. Kanskje jeg viser dere i morgen, hvis jeg er ekstremt snill. Utrolig nok var det jeg som betalte......kremmt, det var JEG som betalte, men det var gavekort fra min tante og penger fra pappa, men det tar vi ikke med i regningen. Ok?

Jeg vet jeg er kjedelig, men fikk så lyst å poste noe.

 

 
Hvordan unngå at spagettien koker over?

Klarer det alltid jeg. Nesten hver gang jeg lager spagetti koker den over. Alt vannet fosser utover og det blir et par meter med tørkerull for å ordne opp. Skulle gjerne visst den hemmelige måten å ikke få det til å koke over. Kanskje tålmodighet? Burde kanskje begynne å følge mer med middagen. hmm.

I dag var dagen for matte tentamen. Jeg gruet meg sinnsykt! Siden jeg har vært syk kunne jeg ikke ta den samtidig som resten av klassen, så i ag var det en oppsamligs tentamen. Alle i klassen min synes den var kjempe vanskelig, så det roet ikke akkurat nervene noe. Tror det gikk greit, føltes hvertfall sånn. Tvitvi, håper på det.

 


Writtend in the stars.......a milion miles away.

 

Nå er det of to go til innetrening, jippoo. blogges
 

Writen in the stars

Heiaaaaa bloggen!  Jeg er halv dau og trøtt. Skulle egentlig ha satt å øvd til spanskprøve i morgen, men hva gjorde jeg? Jo jeg satt meg på dataen "bare en liten stund". Men nå må jeg skjerpe meg, vil jo ikke stryke i morgen heller. Me no gusta Español. Blogges enn annen gang, da har jeg nok bedre tid!

 

 
In sickness and in health

Der ble jeg og syk. Den snikene forskjølelsen kom over natten i går. Så da ble det ingen mattetentamen på meg i dag. Jeg hadde lyst å gå for å bli ferdig med den, for jeg hater gå og tenke på at noe skulle vært gjort, men det gikk ikke. Jeg tror jeg bare hadde blitt mer og lengre syk hvis jeg hadde gått i dag, og det vil jeg jo ikke. Så nå sitter jeg her da, hjemme alene og kjeder meg. Flott det.


Hadde ikke matlyst idag. Det eneste jeg ville ha var omelett. Noe som er rart, fordi jeg liker ikke egg. hmm.

 

Vært syk i det siste? 

Kulde, telys og latterkrampe

Hei dere! I dette øyeblikket fant jeg ut at det er upraktisk å sitte å blogge på kjøkkene. Her ska jo alle gå forbi og se hva jeg holder på med. Ikke det at det egentlig hadde gjort mer enn at min bror hadde ledd av meg, men uannsett. Ikke mitt favoritt sted, men hva gjør man når loftet er iskaldt da? Jo, man flykter ned i varmen, nærmest mulig ovnen. Eller heter det peisen? Er vel egentlig det samme.


ja jeg vet mer random-het, men elsker denne telyseholderen. Og hvem tror dere har kjøpt den da? Jo Meeeg! haha. Det var en bursdagspresang til mamma for sånn 5-6 år siden? Noe sånt. Kjøpte den for pappas penger, hadde ikke akkurat noe inntekt selv, så han måtte hjelpe litt til.


........Mamma er flink med kamera, bare sier det. Ble tilslutt så blendet av den blittsen at jeg måtte gjømme meg i håret mitt. 

I morgen blir det engelsk tentamen, koooos ♥ Best å bare bli ferdig med det!


 

Å føle sult

Hei småfolk! I dag hadde vi en veldig uvanlig lunsj. Vi hadde fått vite at skolen skulle spandere mat på oss. "Wow så snilt" tenkte jeg. "Hva har vi gjort for å fortjene dette?"  Vi ble bedt om å trekke hver sin lapp fra en boks, for å katogorisere oss. ASIA sa lappen min. "hmm" tenkte jeg, kanskje det var snakk om nuddler? Alle på 10.ende trinnet ble delt inn i Asia, Afrika, Usa, Amerika og Europa.

Da vi kom ned i studiehallen fikk alle fra Usa, Amerika og Europa slippe inn på et annet rom. "De får Big Mac" hørte jeg noen rope surt. Så ble vi sluppet inn i studie hallen. To "matstasjoner" var satt opp, den ene til Asia og den andre til Afrika. Vi fikk litt ris hver, mens Afrika fikk bare en skje med ris hver. Folk var missfornøyd.

Jeg hadde vunnet et frikort/grønnkort da vi trakk lappene.Det skulle symbolisere dem som var heldig og fikk dra ut av landet. Derfor fikk jeg og 7 andre slippe inn på rommet der Amerika og Europa koste seg med Big mac-ene sine. "Skal vi også få big mac?" tenkte vi alle, men det var ikke tilfelle. Vi 8 fikk 2 små cheesburgere på deling. Det ble altså 1/4 til hver og litt pommes frites. Og itillegg måtte vi rydde bordet til big mac- spiserene.

Jeg tror vi alle lærte noe i dag.  Det gjorde hvertfall jeg. Har aldri følt meg så egoistisk før, jeg antar vi først innser hvor fælt det er å gå sulten, først når vi får kjenne det på vår egen kropp. Er utrolig takknemlig for alt jeg har, og at jeg kan spise meg mett hver dag. Kunne ønske alle hadde det slik. Dette ble et gansk langt innlegg, men noe å virkelig tenke på.

 

 


 

 

DARK NIGHTS

 

Josh Groban - Bells of New York City

 

Hallo bloggere, leser og alle dere andre. For tiden går jeg på "slow-modus", alt går litt treigere. Tror jeg slapper mer av når det ikke er trening. Og faktisk så føler jeg at jeg har vært gladere i det siste, hmm kan være det bare er meg. Jeg begynner å like denne tiden på året. Mørket som kommer tidlig på kvelden, all den gode musikken som kommer ut, nattåpent, å sitte inne under flere lag pledd mens du hiver innpå en haug av klemmentiner som blir skylt ned med  flere liter kakao. Det er livet. Hvertfall for meg, sofagrisen selv.

 

 

Er du i høst modus?

 
After monday comes fun day

Heisann små troll! Nå sitter jeg her og ser på Grey's anatomy, jippi. Må se det, selvom det ikke alltid er like gøy. Men det må sees fordet. Ellers så fant jeg ut i dag at jeg egentlig skulle ha levert et prosjekt til i dag, men siden vi var på et skolebesøk i går, så hadde vi ikke fått vite det. Åååå det er flott! Det beste av alt var når læreren vår sa at" det var kjempe dumt å komme på etterskudd allerede." Thank you! Så da var det rett hjem etter skolen og skrive. Det var utrolig enkelt, så det gikk fint. Smilie.

 foto// Seriefreak

 

Fun day?

Er på min bror sin data, så null underskrift. jaja.

Siri♥

 

 

Good day!

I wanna show all of my haters love, good morning , hey hey! Hehe neida. God morgen til deg, eller det vil si god dag. klokken er jo langt over to alt.

Jeg glemte helt å fortelle om siste dag på jobben! Oh gaaad, know. Det var kjempe kjekt! Jeg solgte 6-7 par sko. Synes jeg var blitt ganske flink på slutten av dagen. I begynnelsen av uken kunne jeg ikke tenke meg å ekspidere i det hele tatt, synes det virket kjempe vanskelig! Men etterhvert var det enkelt da du fant litt mer ut om skoene.  Men hadde en tabbe. Sa at en sko var ganske vanntett hvis de innprignerte(?) den. Etterpå fant jeg ut at den var ikke vanntett i det hele tatt. Kanskje den kunne være bitte litt vanntett hvis du sprayet den. UUUPS, Sorry folks.

Vi fikk gavekort som takk for hjelpen. Awww kommer til å savne dem ♥

 

 

 
 

Shoes,shoes and more shoes

Halloen folkens! I dag var det faktisk på grensen til gøy på jobben ! Ye, i know, hvem skulle trodd det. Har ekspidert mine første kunder i dag faktisk. Utrolig gøy, selvom jeg var utrolig dårlig. Visste nesten ikke mer om skoene en det kundene selv gjorde. men men. Etter litt var det enklere.

I morgen er siste dag i butikken. Arbeidsuken er ferdig, back to school again. hmm. Nesten litt trist? Utrolig rart det her. I begynnelsen av uken var jeg utslitt og ville bare bli ferdig, men nå er det snudd. Nå har vi jo lært det meste, og trenger ikke gjøre dritt jobb hele tiden heller. Jaja, sånn er det. Men det skal bli godt å komme tilbake til skolen, og ikke drive å jobbe HELE tiden. hehehe.

 

fred ut!

 
Du finner meg på hylle 14, nr. 1.

Jeg tror ikke jeg har en lang fremtid i butikk. For hver dag som går blir jeg bare mer og mer trøtt av dritt jobben. Føler meg som en slave. Når jeg tenker over det kan de jo si at jeg skal gjøre all dritt jobben, utten at jeg vet at det er dritt jobb. Pluss uten betaling.

De første timene på mandag var det ganske gøy, men nå forstår jeg at det bare var en enkel jobb. For i dag gjorde vi vel verdens kjedeligste jobb. Prising og nummerering. Det vil si å sitte prislapper på alle skoesker, og alle høyre-sko. ta utav de som skal i butikken.  nummerere alle skoeskene med samme hyllenummer som de skulle stå i. osv.osv.osv.

Ahh ser frem til helgen jeg!


Hmm.. random, sorry folkens, lite kreativitet i dag...

 

 

 

PS: Laget ny "underskrift". Tycks?
Jeg skal aldri undervurdere rydding

Hallo! Er såvidt jeg ser skjermen. Jeg har mest lyst å gå å legge meg med engang. Som du kanskje skjønner har jeg hatt en hard "første-arbeidsdag". Hallo? Hvem hadde trodd å rydde i hyller skulle være slitsomt? fra 10-4 har jeg og Rebekka ryddet eller "Rykket" så de kalte det så fint. Den jobben gikk da ut på å lage plass til nye varer. Det var utrolig slitsomt!!

Ok det var grei jobb, men nå er jeg dau. Tilslutt ble vi helt surrette i hode fordi vi var så trøtt. Haha jeg holdt på å dette ned fra stigen flere ganger.Og jeg greide nesten å låse meg inne på do. Flaut.

 


Thumbs up for ny arbeidsdag i morgen. Happy face.

 

Har du hatt arbeidsuke ?
Factory

God kveld i ståvo. Her sitter jeg og gomler i meg litt lørdagsgodt. Blir jo ingen lørdag uten snop!

I dag har jeg for det meste vært å sett i butikker, mne til min store overraskelse fant jeg ingenting. Var kanskje ikke så rart, var ikke i shopping-modus. Jaja.

Neste uke blir en litt annerledes uke. Det er nemmelig arbeidsuke. Jeg hadde ingen peiling på hvor eller hva jeg skulle jobbe med. Hadde først planer om å jobbe i en barnehage, men slo det fra meg. Så tilslutt fant jeg og Rebekka ut at vi skulle jobbe i en skobutikk. Det hele var  veldig tilfeldig. Vi gikk forbi og tenkte vi kunne spørre om de tok inn folk. Vi hadde vel ikke egentlig tenkt å jobbe der, vi skulle bare høre om de hadde plass. Etter å ha snakket med en litt skremmende dame, tok vi bare jobben. Haha. Så sånn er det med den saken. Vi fikk nå hvertfall jobb.

Band og horses - Factory

Litt random den sangen, men hørte den nettopp for første gang. Litt fin igrunn. Btw. R.i.p. Limewire, hvordan skal jeg overleve uten deg?

 

Hva vil du bli når du blir "stor" ?

 
hits