fotball

Run

Hejjjaaaaaa! Wow har allerede vært flink i dag! Allerede og allerede, klokken er over fem, men når man er i feriemodus har jo dagen så vidt begynt. Har støvsuget, hatt styrketrening og snart bærer jeg ut på en løpetur. Jeg har vært aktiv fotballspiller i 10 år nå, men har sikkert ikke jogget mer enn kanskje 15 ganger tilsammen. Har jo med at jeg trener så pass mye med fotballen at jeg ikke trenger/ gidder å jogge i tillegg. Men når det er null trening akurrat nå, må jeg holde på med noe egentrening. Great for meg som ikke kan fordra å jogge alene. Heldigvis klarer jeg og lokke med meg venner på tur, ellers hadde jeg nok utsatt det hele tiden. 

 

Nå er det på med løpetightsen (brukt den tre ganger siden jeg kjøpte den i mars....) og ut å få litt frisk luft!

Ha en fin dag!

Er du en jogger?

Noen tips til motivasjon?

-Siri

En god start på dagen?

I dag stod jeg opp lenge før lyset hadde vurdert å komme frem. Allerede klokken 8 stod jeg og Stine og   gjespet utenfor butikken. Vi skulle nemlig på trening. Ja trening klokken halv 9 en søndag morgen. Kan nesten ikke huske hva jeg gjorde før jeg gikk ut av døren. Haha. Men til min store forbausing var det faktisk nesten oppfriskende å trene så tidlig. Det eneste som var rart var da jeg kom hjem og hadde dusjet, jeg trodde det straks var middag, men klokken var ikke engang 12.

Lengter allerede etter sengen, blir nok en tidlig kveld i dag.

 

Hva har du brukt søndagen din på?

 I'm sorry, but I have been on the Norwaycup

haha digger den gode engelsken min. 

Ja til saken. Jeg har vært på Norwaycup denne uke, noe som var utrolig gøy. Jeg hadde en ganske laber innstlling til denne cupen, men den ble bare bedre og bedre.  Vi ble pulje vinnere og gikk til a-sluttspille, der vi tapte på straffespark. 
Og ja jeg bommet.

Det er kanskje det kjipeste som har skjedd med meg i en kamp før, og om ikke det var nok ble jeg skadet. Så etter kampen gråt samtlige på laget. Det var litt søtt. At alle ville vinne så inderlig at de begynte å grine.

Det jeg husker best fra denne cupen er vel:

♥Lang skuddet fra litt over midten til Marie.

♥Da alle gråt.

♥Alle bussturene, ca. 2 timer med buss hver dag.

♥Mannen med ekstremt stor føflekk i fjeset.

♥Alle de sjønne guttene på sletten.

♥Alt snope vi spiste. blæææ. Ble endel snopeturer til rema 1000.

♥kvelden vi hadde spist for mye godt. Ble endel utrolig fine bilder av det.

♥ osv.


litt trøtt, men ellers fin.


Har hatt en utrolig koselig uke med alle på laget! ♥

ps. Kommer bilder når jeg gidder å legge dem innpå dataen.Snakes on a train!
Siri♥YEES NEDERLAND

Ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har væert den som har følgt mest med på vm. Det vil si at jeg har sett litt den kampen og litt den kampen.
Men i dag fant jeg ut at jeg måtte nesten se Nederland-Uruguay. Holdt med Nederland fra starten og det gikk jo deres vei. Men det var ikke helt smertefritt de siste minuttene. Jeg satt og holdt meg for øynene, men da dommeren blåste av jublet jeg bokstaveligtalt. Hehe stakke mamma og min bror, de likte vist ikke mitt engasjemang.

I finalen håper jeg Nederland møter Tyskland.


glad/ venter på selvutløseren som jeg vist hadde slått på...


Hvem heide du på?
Hvem tror du vinner hele vm?

Siri♥Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits