it sucks

My b-day, but not my birthday, my bad day.

I dag har virkelig ikke vært dagen min! Og nei ikke tro at jeg skal ta en :" I dag spiste jeg en tør skive til frokost og derfor ble hele dagen ødelagt." Oh no! Dagen min begynte klokken 7 med matteøving, fordi jeg skulle ha MATTETENTAMEN i dag.  Jeg kan herved si at jeg er en dårlig planlegger, eller kanskje ikke dårlig planlegger, heller en dårlig gjennomfører. For planlegging kan jeg. Trust me.  Anyways da jeg endelig kom meg på skolen og hadde funnet matteklassen min, slengt alle tingene mine utover pulten, får jeg plutselig høre at jeg er i feilt klasserom...... Hurra. 

Du tenker kanskje nå at " Var DET det hele?" Åneiida, vent og se. For da jeg endelig var startet prøven(storfornøyd over at jeg klarte første oppgave) skulle jeg åpne colaflasken min FORSIKTG. Halve flasken sprutet som en foss ut av flasken og landet i fanget mitt.  YES. Flott det.  Jeg så ned på den HVITE t-skjorten, som da plutselig var blitt brun. Spybrun.  

Etter denne fine episoden tenkte jeg : " jaja, det tørker. " men etter en timestid fant jeg ut at det egentlig ikke tørket, det ble bare klamt,kaldt og klistrete. Det ble ikke bedre av at folk i klassen synes det var SÅÅÅÅ varmt, at vi måtte lukke opp vinduet.... Takk, tusen takk. 

Ellers gikk mattetentamen rett til helvette og da jeg trodde jeg hadde gjort en oppgave riktig på data, fant jeg fort ut når jeg skulle hente utskriften at det var utrolig feil. Alle de andre utskriftene hadde flotte koordinatsystem med funksjoner som så ut som smidige slanger. Min på en annen side så mer ut som et pinnedyr, hvis det er dyr det går i. 

 

Jeg takker med det for meg i dag, har fått nok for en dag jeg altså! 
 

 

YOLO

YOLO - You only live once.

Synes den forkortelsen var ganske tidig i grunn. Anyways så føler jeg at jeg er på bedringens vei i dag, og godt er det. Holder på å bli gal av å sitte inne i dette nydelige været! For engangs skyld er det sol å se på himmelen, mens jeg sitter her og venter på taco. Retter: Er nok jeg som må lage den tacoen i og med at familyen er ute..... Hardt liv! 

 

-Siri

 

Den følelsen du får når det går opp for deg at du har glemt nøklene.

På veien hjem fra skolen i dag gikk jeg super fort, for og kanskje få gjort noe før jeg skulle på trening. Jeg nærmest løp inn innkjørselen og var drit glad da jeg tok i håndtaket, men lengre kom jeg ikke, for smart som jeg er hadde jeg glemt nøklene.... Yey.

Så da var det bare og ringe alle som kunne 1. gi meg nøkler, eller 2. folk jeg kunne campe hos. jeg ringte først min bror: " Jeg er ikke ferdig på skolen før om 1t og 15 min..."  DØØØ. Så ringte jeg mamma og hun  bare "Åj det var jo dumt...." TULLER DU???!!  VAR DET ??!! 


Hvor er familien når man trenger dem..... Jeg fant da ut at jeg bare fikk sitte meg på posten og vente. Jeg hadde jo musikk og mobilen. (På dette tidspunktet prøvde jeg og se positivt på situvasjonen)


Etter 20 min var jeg allerede dritt lei og overlevelses innstinktet tok over. Etter og sterkt vurdert og begynne og gjøre lekser fant jeg ut at det heller var mye bedre om jeg gikk på butikken og kjøpte opp alle pengene mine i snop osv. JEG KUNNE JO IKKE SITTE DER OG SULTE IHJEL HELLER?!

Så da gjorde jeg det. Jeg kjøpte liksågodt en milkshake, en pizzabolle (what ever), en nektarin( random, de var visst på tilbud), sjokolade og tyggis sånn. Jeg spiste det meste opp på veien, så da jeg kom frem til min kjære trapp var det bare en halv spist sjokolade og tyggis igjen.


Etter 50 min or so kom naboene hjem, og det er da du prøver og late som at det er en veldig god grunn til at du henger på din egen trapp. Så begynte det og regne inn på meg.......... Og det var kaldt.


Etter litt over en 1 time utenfor ringte broderen og sa at han var på vei hjem. Tror jeg aldri har vært så glad for og høre det før!


Men så kom jeg på at det tar litt under en halv time og kjøre hjem fra skolen.................. LOVE MY LIFE.

 

Så etter 1t og 30 min var jeg inne. Da var det 1 time til jeg skulle VÆRE på trening..... Bra dag med andre ord.

 

Hva gjør du når du låser deg ute?

 
Jeg, en ekte señorita

Hola, burde jeg jo si som en etterfølger av overskriften, men i dag har jeg virkelig lite lyst å ha noe med spansk og gjøre.  For i dag klarte jeg og få meg en 3-er på en spansk prøve.... En 3-er! Jeg som hadde en sterk 4-er i 1.termin. Kan ha noe med at spansk læreren min ikke kan norsk skikkelig og valgte og ikke rette (de feile) reglene mine for verb, noe som førte til at jeg skrev 29 verb i feil tid... 29 VERB! Går det virkelig ann? 

En argentisk/spansk venninne av meg prøvde og si at det var feil, men jeg følte jeg måtte gjøre slik læreren sa jeg skulle. NEVER AGAIN! Tenk hvis jeg bare hadde hørt på venninnen min da !? Da kunne jeg fått en 4-er enkelt. Jaja bedre lykke neste gang.


Prøvde å ta et veldlykket bilde av meg selv isted.... ja Men det kan jo goså nevnes at jeg fikk en 5-er i norsk i dag og da, så ingen vits i å være skuffet igrunn. 

If plan A doesn't work, the alphabet was 28 more letters. Chill.

Goood evning pepz ! Jeg er trøtt, men samtidig vil jeg ikke legge meg. For jeg vet at i morgen er jeg nødt til å begynne med ufsttelig kjedelig øving til matteprøve.... Så da var liksom planen å sitte og loke på dataen en stund først, bare for å drøye tiden litt, men da kom problemmet. Etter bare 5 min på daten fant jeg ut at : Det er ingenting å gjøre her...... KOS.

Baaaart. 

Og der passert klokken 00:00 og det er offisielt søndag, wtf, langhelg du liksom, hvor ble du av?
-Siri♥ The true storyDin sko aka dritt sko

 

Se på denne nydeligheten! Kjøpte disse skoene for ca. 2 uker siden i et impuls.(Eller impuls for å være meg.)Fant ut at hvis jeg skulle ha dem før de ble utsolgt, måtte jeg bare kjøpe dem. Så kjøpte jeg dem da, men da jeg kom hjem var jeg i super tvil, de er jo litt høye for en som meg som allerede rager 173 cm over bakken, men "shit au" sa jeg og bestemte meg for å behold dem. Bare timer etter denne besluttningen ble tatt, tok jeg på meg skoene for å gå dem litt inn, og det var da jeg kjente noe ekkelt i venstre sko. Sålen hadde løsnet litt og hadde klart og lage en klump i stoffet som var umulig og fjerne!!!! Så da var det bye bye shooes og jeg var tilbake til :

fml lizzom. Nei men seriøst, det var sykt irriterende. Jeg som hadde vært flink og kjøpt noe (nesten) på impuls. yeye better luck next time.

Tips til hvor jeg kan finne noe fine høstsko?

 

MANDAG : Dagen alt skjer


Dagen jeg ventet på er dagen etter i dag,mandag. Hvorfor spør du kanskje? Jo nå skal du høre:

Det hele startet sist lørdag da jeg hadde skjært meg to skiver til frokost. Så grei som jeg var tok jeg skalken. (for ingen liker vel skalken right?) Jeg hadde aldri smakt det brødet før, så jeg tok et stort jafs. Det skulle jeg aldri gjort. For etter det jafset, hørte jeg knasing og noe stakk meg i tannkjøttet. REGULERINGEN. Reguleringen jeg har på baksiden av tennene hadde løsnett, great. "jaja" Tenkte jeg, "Får gå bortom tannlegen på mandag og få ordnet det da" Så mandag morgen stod jeg opp tidlig, tok en rask dusj, spiste (forsiktig) frokost, og slengte på meg noen klær og fikk mamma til å kjørte meg bort til tannlegen.

"Bare vent i bilen du, det tar sikkert ikke lange tiden" sa jeg til mamma og løp fra regnet og bort til døren som førte inn til venteværelse. Jeg tok i håndtaket og rykket til. Men den ville ikke bevege seg. Og det var da jeg så den hvite lappen: "SOMMERSTENGT, vi har stengt til og med 30. august" Smilet mitt ble med ett omgjort til en jeip. Jeg måtte lese lappen 10 ganger før jeg vendte tilbake til bilen i skuffelse. 

Så nå sitter jeg her med den fine platen min, jeg trodde jeg var kvitt for godt:Så hvis ikke tannlegen er der i morgen, oppsøker jeg henne hjemme og sier at det bare er til å finne frem en tang og lim, for her skal det fikses!Om ikke dette  var nok var også bibloteket stengt til i morgen..... (nerd) 

 

Opplevd noe lignende før?

Waiting for an answer

Haha denne uke har bare vært helt absurd! Her sitter jeg syk og fin, og etter planen skal jeg sitte på et fly til Tyrkia i morgen ettermiddag. Hvordan skal det gå??!! Det verste av alt er at jeg ikke er stresset engang over at det er så liten tid igjen og mye som skulle vært gjort og kjøpt før jeg skal reise. Det får gå som det går tenker jeg. 

En av grunnene til at jeg ikke stresser er vel at jeg har lite tro pa at vi skal reise, for det er ikke kun jeg som ikke er bra. Neida, stemoren min har fått en betennelse i ryggen og går på antibiotika, og min stebror er forskjølet. Min stesøster på 6 så ikke noe problem i dette og hadde så fint sagt her om dagen : "Jaja pappa, da får vi dra alene vi da!" haha søten.


Gammelt bilde av oss pluss gammel bloggadresse... hadde ikke tid til å fjerne den.

 

Så nå skal jeg straks til legen (igjen) og få sjekket om det er blitt verre og få mer medisin. Ciaaao! 

-Heisiri♥


Flott start på ferien....

Hvem var det som klarte å bli syk den aller første dagen i sommerferien? Å joda det var meg det. Onsdag ettermiddag begynte jeg å føle meg litt dårlig, hadde vondt i hode og feber. "Jaja går sikkert over til i morgen" tenkte jeg, men så feil kan man ta. Ja for det var bare begynnelsen. Har lagt på sofaen/sengen siden torsdagen og har følt meg helt j*****. (Sorry) Har ikke vært sånn syk på lenge! Og jeg som reiser neste torsdag.... Skulle jo gjøre masse før avreisen, men istede sitter jeg inne i det finne været og kjeder meg enormt. Great.

Foto// Weheartit


Gleder meg masse nå Tyrkia, så får bare håpe på at jeg slipper å tilbringe dagene der nede som syk.

Hvor skal du i sommer?

 

-HeisiriSmil til verden mens ryggen knekker degI nesten 2 måneder nå har jeg hatt problemer med ryggen, noe som virkelig suger, har gått til naprapat, prøvd å sitte mindre på data osv. osv. men inenting ser ut til å hjelpe så veldig. Det vanskeligste med det er å vite hva som ikke er bra for den og hva som ikke går bra. Er det eks. lurt å trene? Eller burde jeg bare satt mest mulig i ro? Blir gal. Det jeg hater mest med det er at det er ingen som kan se at jeg har vondt. Mange dager sliter jeg med små ting som å løfte ting og bare det å sitte og skrive på skolen. Noen ganger hadde det nok vært mye lettere hvis jeg hadde knukket en arm elns, for da kunne folk faktiskSE problemet og forstå. Samtidig viser jeg nok ikke så mye at jeg har smerter, fordi jeg ikke har lyst at det skal ødlegge dagen min. Så da setter jeg heller på smilet og later som at alt er ok.

Egentlig har jeg full forståelse for folk som ikke tror at det ikke gjør så vondt, fordi sånn var jeg før også. Hvis noen sa de hadde vondt i en skulder hadde jeg nok sagt : "uffda, men det går nok straks over.." og ikke brydd meg så mye mer. Så på en måte har jeg lært noe under dette: Å ha mer tro på folk når de sier de har vondt. For det er jo virkelig bare du selv som vet om det er vondt eller ikke...

Ok måtte bare få skrevet det ned,  natta folkens jeg tar kvelden!

 

Bikini

Ok jeg er sykt deprimert nå! Hadde tenkt meg på shoppingtur denne helgen, men pga. at jeg spilte fotballkamp midt på dagen i går, ble det null og nikks tid til det. Derfor tenkte jeg at det var lurt å bare sjekke på nettbutikkene til noen av butikkene her i Bergen at de jeg har sett etter faktisk er i butikken fortsatt. JOg selvfølgelig er ALLE bikiniene jeg har sett etter.... wait for it..... UTSOLGT!! Flott det. 


Denne jeg ville ha, men selvfølgelig har de den bare i 40 og 42... 

Men jeg skal ikke gi opp "bikinijakten" altså. Kommer nok til å finne en annen. I hope. Hvis ikke blir det badedrakt i Tyrkia. haha neida bare tuller. 

 

Har du kjøpt bikini i år?Hvor kjøpte du din?


Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits