Liklik

JARS OF SMILES

"2013: Throughout the year, write down memories that make you smile.

On New Years Eve, open and re-read all of the good stuff that made the year wonderful"

 

-Siri

Postcard from the other side of the universeHeihei! Fikk dette postkorte i posten i dag. Ikke fra andre siden av universet, men fra andre siden av jordkloden på en måte. Min bror er fortiden studenten i Thailand, og da han dro på tur til Kambotsja, måtte han jo nesten sende kort til oss her hejmme. Elsker å få ting i posten, don't ask me why. 

Etterpå blir det jentekveld hos en venninne, håper dere får en fortryllende helg!

-Siri♥

Min søte nye tekopp

Ny kopp fra Kremmerhuset. Fikk den av mamma når hun kom hjem fra tur. Fikk også matchende fat til. Åe. Passet fint inn i "koppesamlingen min".

-Siri 

 

"A women who doesn't wear perfume has no future"


Mine yndlinger! Vera Wang princess og Mariah Carey M er definetivt mine favoritt parfymer. Det er rett og slett ikke lov å sammenligne dem etter min mening, for Princess er den beste uten tvil. 

Jeg fant ut jeg har hatt ca. 13 parfymer siden jeg begynte å bruke parfyme da jeg var 12 år (!!). Det vil si at jeg ca. har hatt litt mer enn to i året. Jeg elsker parfyme, og kanskje det er min mani. Noen elsker sko, mens jeg er besatt av parfymer. Jeg er ganske så kresen når det gjeller duften. Den skal ikke bare lukte godt, den skal lukte godt på meg. Princess gjør akkurat det, synes hvertfall jeg. Jeg kjøpte min første Princess da jeg var 12-13 etter å nærmest bodd på parfymeriet på båten Fantasy til Tyskland. Jeg var der inne 5 ganger før jeg klarte å beste meg for den parfymen, og egentlig skjønner jeg ikke hvordan mamma lot meg kjøpe en så dyr parfyme allerede da. Men så har det seg vel sånn at mamma er en liten "parfyme narkoman" selv, så det var vel ikke såå rart. 

 


Mitt nyeste medlem til familien Nina Ricci - fantasy. Vet ikke helt om det var mitt beste kjøp akkurat, den er ikke helt meg. Men den lukter jo ganske godt da og den er litt sommerfrisk. 

 

Hvilken parfyme er din absolutte favoritt?

-Siri

"hunger is the purest sin"

Heihei! Skjedde noe veldig koselig/hyggelig isted skal jeg fortelle dere. Mitt kjære minnekort til speilrefleksen (Ulf) gikk tapt. Etter sånn 2 uker med halvt ødelagt minnekort, har jeg bare håpet det skulle holde hvertfall ut ferien. Hvem prøvde jeg og lure? Så det betyr at dette ble det eneste bilde av mine nydelige kjeks jeg bakte her i sted: 


hahahahah mobilkamaraet er jo en fryd da!og siden jeg er deilig:

Digg jeg vet. 

 

-Siri

Sveler til kvelds

NomNom, herlige sveler til kvelds er virkelig ikke dumt! 

-Siri

BEE-YOU-TEA-FULL


// weheartit

 

ÅÅÅeeee!

 

 

-Siri 

Picture this : På treningsleir i Tyrkia


Litt bilder fra Tyrkia der ja. Tok nesten ingen bilder selv der nede. Delvis fordi jeg ikke var bra store deler av uken, delvis fordi jeg ikke gadd drasse med meg kamera hele tiden og litt fordi jeg heller fant ut at det var bedre og ikke stresse med å løpe rundt å ta tusenvis av bilder som jeg uansett kom til å slette eller glemme når jeg kom hjem.

Uken var hvertfall veldig kjekk og ikke minst nyttig. Vi fikk trent mye og godt på flotte baner, spist for mye dessert, solt oss og ellers slappet av osv. 

 
Har du vært i Tyrkia før?

Hjemme er hvor hjerte ditt er.

I skrivende stund sitter jeg ute i hagen og nyter det fantastiske været. Solen skinner og ingenting er vel bedre enn det? Det er sånne dager som i dag hvor været er perfekt at jeg tenker på hvor heldig jeg er som bor akkurat på denne plassen, hvor mye jeg egentlig elsker den og hvor mye jeg kommer til å savne den. For mest sannsynlig er dette et av de siste årene vi bor i dette huset. Siden det som oftest bare er mamma og jeg her, har vi all for stor plass. Ja, jeg elsker dette huset, men det er også mye arbeid. Alt skal males, fikses osv. og i og med at jeg ikke er noe handy blir det ofte mamma som må gjøre alt. Derfor prøver jeg og nyte sånne dager som dette til det fulle.

 Før tenkte jeg at dette var et kjedelig sted, fordi det «skjedde jo aldri noe her», men nå ser jeg virkelig hvorfor mamma og pappa ville bo her den gangen de kjøpte huset. Nå tenker jeg at det er faktisk et sted jeg kunne ha bodd som voksen. Hvem vet, kanskje jeg om noen år flytter inn igjen i et hus i nærheten? Man kan aldri vite.  

Ble litt mostalgisk her ja. Ha en fantastisk helg!

 
 

Vurderer...

Å ta et nytt hull i øret. Har hatt lyst å ta hull i øret enten der som fjæren er på bilde eller der hvor ringen er, ekstremt lenge nå. Men det har liksom aldri skjedd. En av grunnene er at jeg egentlig ikke vet om man kan ta de hullene hos eks. frisøren? Kan man det? Anyways så har jeg veldig lyst å ta nå i nærmeste fremtid. Synes det er så fint! Må bare vente til jeg er mindre blakk en nå. Hehe. 

 

Hvor mange hull i ørene har du?

Nam middag!

Paaaaaaaaaaaiiii ♥

 

 
Definisjonen på en "bad hair day"Hei Sveis! Hahaha etter jeg hadde dusjet i går og glemt og ta av "turbanen"  endte jeg opp med tidenes sveis. Ser kanskje ikke såå gale ut på bildet, men det var det. Lover dere.  

I går gikk det opp for meg hvor gale etterveksten min er. Uff, men samtidig skal jeg til Tyrkia om drøye 3 uker, noe som gjør det sinnsykt irriterende og bruke masse penger på striping for så og la solen ødlegge alt. DILEMMA

 
 

Min bror skal bli verdensmester

I dag har jeg stått på ski, retter dradd meg bortover fordi pappa insisterte på at det var lurt og ha på feller. Det ente med at jeg måtte stake nedover bakkene og gå fiskebein på flaten. Gjettom jeg har trent armer i dag da! Ellers var min stebror på 10 og trente på skiskyting. Han er døds tidig av og til:

Jeg : "Er du sykt god i skiskyting eller?"

Han: " njaaa, egentlig ikke."

Jeg: "Du skjøt jo veldig bra i dag da!" 

Han: " Ja, jeg var jo med i NM for litt siden da."

Jeg : " Var du?? Hvordan gikk det da? Ble det 1. plass eller?"

Han: " Eehh nei....... Jeg kom på 100. plass av 101 stk."

Jeg: " Jaja, du var hvertfall ikke sist."

Han: " Nei, men han som kom på 101. plass var hendikappet."

Hahaha døde. Han er så snill mot seg selv.


 Ettersom jeg ser ut som et troll her jeg sitter (tro meg, prøvde og ta et bilde......Ble for pent til å legge ut) slenger jeg med et bilde jeg fant i farten.

Nå bilr det pizza ! 
 

 

Så sant, så sant (teenagerposts)
// Teenagerposts

Har lenge lagt merke til disse bildene på we♥it, men aldri giddet å finne ut hvor de kom fra. Til for noen dager siden. Fantastisk tidig og jeg kjenner meg igjen i mange av dem! 

 

 

Følger du med på teenagerposts?

I CRAVE THIS BLOUSE// Bluse fra forever21

 
Tilbake fra pensjoneringen

Hallo! Etter en veldig lang bloggpause, tenkte jeg og begynne å blogg litt igjen. Delvis fordi jeg har savnet det og delvis fordi jeg vet noen andre har savnet det. Noe av det jeg har savnet mest er å ha lysten til å ta bilder. Siden jeg har hatt blogg siden jeg fikk kamera har det på en måte alltid vært en selvfølge at jeg tok bilder for å dele dem. Men nå i det siste når jeg ikke har blogget, har det på en måte vært mindre inspirerende å ta bilder. Så derfor er jeg her igjen. Men ikke fortvil jeg er fortsatt like uhøytidelig som før, så ikke forvent DE innleggene heller da! Men jeg føler meg inspirert, og håper at jeg kanskje klarer å vise det gjennom bloggingen igjen... I hope so hvertfall.
// Weheartit

 

Chocolate, my chocolateDrev og redigerte litt bilder i går, for nettet var nede. Klarte jo også da og skrive chocolate feil........... 10 poeng til meg. Her var vi i "Aidensfild" og drakk kakaooooo. Har aldri sett så mye krem og marsmellows på en gang, det var bare halve koppen som faktisk var  varm sjokolade.

I dag er jeg syk, og det er ikke rart, for jeg føler alle rundt meg er/har vært syke. Så da blir det en dag på sofaen, yey. Flottings!

 
 

Pleaseeee

Har hatt en super gøy tur til Scarborough! Kom hjem i går kveld etter 15 timer på farten, ja du leste riktig 15! Men det var kjempe kjekt og verdt reisen, men det var også fantastisk og sove i sin egen seng i natt også da.

Blogger mer om det i morgen, nå venter sengen!

 

 

 

See you later!
På denne tiden om en uke sitter jeg hos en fremmed familie i et annet land

Om en uke er jeg ikke i Bergen. Ikke engang i Norge. Nei, jeg befinner meg i nærheten av Scarborogh i England hos en vertsfamilie. Jeg skal nemlig på kalssetur/ trinntur med skolen! Gleder meg veldig, selvom det også er litt vell spennende at vi skal bo hos noen vi ikke kjenner. Det blir også en ganske lang reise ettersom vi først skal fly en times tid til London for så og ta buss i ca.5-6 timer. Ja, du leste riktig 5-6 timer med BUSS!! WTF LIKSOM??!! Menmen vi er nok så trøtte etter å ha måtte stå opp grytidlig for å rekke flyet at vi sikkert sover på bussen. Håper jeg. 

Godt jeg har en ipod som virker og reisesyketabletter (♥) i bakhånd.

 


Wow det så sykt fint ut der, men dette er nok om sommeren og nå er det snart vinter så det skal visst være veldig kaldt...

Jeg og min rooooommate Maria, har hvertfall funnet ut at det er en kjøttdisk rett over gaten fra der vi skal bo, så DA er jo hele reisen reddet!

Gleder meg hvertfall masse! 

 

Har du vært i Scarborogh før?

Skal du på klassetur snart?
REISESYKETABLET = min bestevenn
Heiaaaa FOLKS!  Skulle bare si at jeg  er på "ferie" i Ålesund faktisk. Yo. Skal være her resten av ferien for å besøke min brother. Vi tok forresten båten opp her. Takk til den der ute som fant opp reisesyke!! Selvom jeg har vært helt døsig i hele dag, er det utrolig deilig og ikke bli sjøsyk. 

Dedikerer dette sløve innlegge til (alle) dere der ute som har tatt to reise syke tabletter litt for tett oppi hverandre og til dem som bare er naturlig sløve. kisskiss.

 
 

Autumn holiday

Fin oversettelse av Google der!

Hei og god høstferie ! For tiden henger jeg hos min kjære far. Det vil si helt til alle i familien dro fra meg til fordel for å kutte ned trær på en tomt.... Siden når ble trær gøyere enn selveste moi?! Så dagen har gått med på å trave rundt på den veldig lokale frukt festivalen og korøving med min lille søster. Ja du leste rett frukt festival og korøving. Det var litt kjekt da, ikke missforstå. Selv om høydepunktet i dag garantert var å legge seg ned i sengen i to min. En smule trøtt etter å ha blitt vekket av pappa som stod opp 06.45 !!! For å komme seg tidligst mulig opp på vidden....

Som dere sikkert forstår er jeg døds trøtt nå og med det avslutter jeg dette fantastiske innlegget om dagen min.

Lover og ta litt bilder i ferien!


lol. bursdag her inne sist gang.


-Siri.

Til Stine

Min kjære bestevenn har bursdag i dag !!!! ♥♥♥ Hipp hurra for Stinemor! 


Haha fant et fint bilde av deg for å minne deg på Njål.
Selvom jeg prøver å ta kvelertak på deg av og til, så er jeg glad i deg fordet altså !  Du er til tider den mest irriterende personen på jorden, men jeg ville ikke byttet ut en eneste stund jeg har hatt med deg ♥ Du er den jeg kan være meg med. Vi er nok de lateste personene noen har møtt når vi er sammen, for hvor mange søndager har det egentlig blitt, hvor vi har bare satt og spist opp DITT lørdagssnop og daffet? Jeg vet det er søndag i dag og ikke hvilken som helst søndag heller. Din søndag. Så er veldig lei for at jeg ikke kan være med deg i dag! Men håper at Atle er der med deg og gjør deg glad ! Så hvis jeg får til matten og blir ferdig med den så lover jeg og komme løpene en tur, selvom det kan innebære og møte Jesus i buskene eller buskemannen på hjemmover veien . Håper du har en super duper dag i dag!

Elsker deg ♥

 

PS: til alle dere andre som ikke heter Stine og har bursdag i dag, sorry for noe intern humor her. 

Min nye skjønnhet

Åh herlighet den er nydelig.


Har kjøpt meg ny ipod ( for egne penger!!) og den er herlig skal jeg fortelle dere. Det var tungt å være uten ipod i 3 uker folkens, det skal jeg bare si. Har ikke hatt kjedeligere turer til og fra skolen noen gang tidligere! Og i tillegg så støtter jeg en god sak. Neon av pengene går nemlig til "Red product" . Det er en organisasjon som hjelper med å forrebygge AIDS i Afrika.  Så klapp på skulderen til meg for å hjelpe en god sak. :) 

 

Har du iPod? 

 

Melon,ripsbær og to liter vaniljesaus

Har kost meg ute i solskinnet med dessert i dag ♥ Himmelsk! 

 

Hva har du gjort i dag?

 


Min nye CUPCAKE-kopp


Åee den er så fin og perfekt til å drikke varm og god te i. Du tar altså av selve cupcaken, så er det akkurat som alle andre kopper.  Fra Søstrene Grene ♥

Søt?HEI KUPP!!"Smiiiil du har gjort en god deal" haha, kom på coop prix sin reklame, for jeg har faktisk gjort en god deal i dag ! Mange igrunn. Det er nattåpent nå i kveld i Bergen sentrum, men siden jeg ikke gadd alle menneskene som oppfører seg som gribber bare fordi "de var bare NØDT å ha 20 plagg" fordi det var 20 % på dem. Så derfor dro jeg og min mor på formiddagen. Egentlig et ganske godt tips til andre også: Sjekk alltid om det egentlig er verdt å gå på nattåpent eller om du faktisk kan gjøre de fleste kuppene samme dag bare på formiddagen. Da slipper du uendelig lange køer osv. osv.

Det vi var mest på jakt etter i dag var bryllupskjoler. Jeg fant en som før hadde kostet over 1000 kr som nå bare kostet 499,- !! KUPP! Kjøpte også en dongerishorts, en fløyelsshorts, en strikkegenser,en collage-jakke og et par sko.  Super fornøyd, og spesielt med tanke på at alt var tilbud. Flinke meg.

Ligger ut innkjøpene i morgen!

Hva er det beste kuppet du har gjort?


Elli The Elephant
Åee Stine kom hjem fra Tyrkia i går med denne søte elefanten ♥ Søt. Utenom å ha vært med Stinus, har jeg grillet meg ute varmen.. kremt... ble ikke sånn megabrun for å si det på den måten, men fikk faktisk et lite skille i går, oh lord! 

 

Er dere blitt brun?


 COKE ITSitter her og nyter en cola-boks, hallo, det er jo tross alt laaang helg, ME LIKE!

 

iPHONE 5 jo!

Ønsk det nye medlemme av familien velkommen:


Ok det er ikke akkurat en iphone.... Det er ikke engang min, teknisksett. For teknisksett er den Elkjøp sin og er bare på besøk hos meg, mens babyen min er på reprasjon. Den får duge, den er jo faktisk ikke såå gale. Den har faktisk FARGESKJERM og greier, og ikke minst har den LOMMELYKT, KABAL oooooog....SNAKKENDE KLOKKE... Vet ikke hvordan den snakkende klokken skal være til hjelp, men den har hvertfall det. Så den er ikke heeelt ubrukelig heller da altså.

Hvilken mobil har du?

 

 

Tea in a teacup
Åeåe, mamma kom hjem fra Stockholm med denne søte lilekoppen og fatet. Perfekt til te! Elsk,Elsk♥

 

Var den søt?

Drikker du te?


hits