januar 2011

JAU

Hallo, og sorry for lite blogging i det siste, har visst ikke bloget på nesten en uke. UPS! Men til mitt forsvar har jeg gjort myye skolearbeid, sovet og hatt fult av ting å gjøre. Flott det. Så nå sitter jeg og sløver hos my dady. Har nettopp prøvd å sett MGP. Med prøvd mener jeg at signalene var helt vekke og hvis noen hadde kalt det vi fikk inn for en snøstorm hadde jeg ikke tvilt et sekund. Men fikk med meg lyden for det meste da.Kanskje den som er viktigs eller? Var ikke spesielt imponert over artistene i dag men men.Det ble visst ingen bilder av meg idag, fant ingenbilder der jeg ser  noenlunne normal ut på denne dataen. jaja.


Men fant heller et søtt bilde av min kjære venn Iselin.Må informere om at dette er sikkert 4-5 år siden, så det er klart. Nå blir du nok glad tenker jeg.♥

Hvem heier du på i MGP?

Bloggassst!
En god start på dagen?

I dag stod jeg opp lenge før lyset hadde vurdert å komme frem. Allerede klokken 8 stod jeg og Stine og   gjespet utenfor butikken. Vi skulle nemlig på trening. Ja trening klokken halv 9 en søndag morgen. Kan nesten ikke huske hva jeg gjorde før jeg gikk ut av døren. Haha. Men til min store forbausing var det faktisk nesten oppfriskende å trene så tidlig. Det eneste som var rart var da jeg kom hjem og hadde dusjet, jeg trodde det straks var middag, men klokken var ikke engang 12.

Lengter allerede etter sengen, blir nok en tidlig kveld i dag.

 

Hva har du brukt søndagen din på?

 4Hey you! Den nydeligste dagen er her, hvertfall den nest nydeligste dagen etter lørdager. Eller. I dag fikk vi karakterene og heldigvis for at vi ikke hadde flere timer etter det, for folk var sure. Inkludert meg. Jeg hadde håpet å endelig ikke ha flere 4-ere, men da jeg åpnet konvolutten var det to. Yees! Menmen, skal ikke klage, snitte ble jo bra. Men det kunne vært bedre.

 

Nå skal jeg straks kle å meg og komme meg til treningen for å worke litt out. Wowwowowoowoww!

 

 Here I am whithout you

 

 

 

 

My whole life waiting for the right time

 

To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.


 Litt trist sang, men den er så søt og fin og sånn.♥
 Stay - Hurts
 Foto// WeheartitBlue green Blue green Blueeee

Ja jeg overlevde visst, hvis du ser bort i fra pusteproblemene mine, gikk løpeturen ok. Ja noe av det flaueste som kan skje er vel at du plutselig ikke får puste og du står der og hiver etter pusten som en galning lenge etter du har stoppet å løpe. Må nok virkelig jobbe med den kondisen min.

I dag skulle Stine og jeg egentlig på tur, men vi endte opp på kjøkkene med sjokolade muffins i ovnen. Nam, men litt kvalmt etterhvert. Men uansett, naaaam ♥

 


Haha tok dette bilde i går elns, og se øynene mine!!?? Jeg har blå øyne, men her ser de jo helt grønne ut! Haha, må innrømme det er litt redigiering, men de var virkelig grønne før det og. Kanskje jeg har skiftet øye farge...

 

Tips til bedre kondis?

Hvilken farge har du på øynene?

 

 

Running away from everythingYeeeaahh, om litt mer enn en time er jeg ute i mørket et sted og løper. Tror du jeg gjør det frivelig? Selvfølgelig ikke.Onsdagen kom og det betyr også løpetrening aka sting, is, skli-ing og sånne andre kjekke ting. Men jeg skal være flink og faktisk komme på denne treningen. Det er bare å få det overstått, eller hva? Nå er spillelisten til løpeturen klar og det bør jeg og snart være.

 

Håper at jeg overlever da. Blogges!

Jeg kunne ønske jeg var mer kreativ.

Jepp. Jeg kunne ønske jeg var en som bare "Hei jeg tar og hiver glitter i været og tar bilder!". Jeg kommer jo aldri på noe. Sitter her og beunderer alle de vakkre bildene på weheart.com. Hvordan tar du sånne fantastiske bilder?

I wish I could.Foto// Weheartit♥

 

 

 

 
 

 

Attendeiførstetotusenogellve

Se hvem som kom og besøkte meg i går? Gudbarnet mitt! Lol det er egentlig bare på tull, men etterhvert er det bare blitt en ting jeg sier. Han heter Atlas (pus) og er Stine sin førstefødte.

Ja, og i dag har jeg egentlig bare vært sur og gjort lekser. Sånn at dere vet det. Love it! Men nå ble jeg litt bedre humør, når jeg hørte på denne sangen som Paramore holder på å spille inn elns. Spol frem til 2:10 .Håper virkelig de kommer ut med den sangen, og at det blir et nytt album i år♥

Ja bare litt sånt sløvt innlegg dette. Jaujau.

Har du hund?

Liker du Paramore?

 

19 SANNHETER

1. Jeg er veldig følsom.

2. Jeg blir lett irritert.

3. Jeg spiller fotball.

4. Jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir "stor".

5. Jeg ble alltid bilsyk da jeg var liten, men nå bli jeg det aldri.

6. Jeg får ofte random latterkrampe.7. Jeg har hatt streng i et år og plate i et år.

8. Jeg hater når jeg ikke kan sangteksten på en sang.

9. De første fotballskoene mine var røde.

10. Jeg liker band og artister som Paramore, Ellie Goulding, Band Of Horses, Leona Lewis, Lady Gaga & White Lies.

11. Jeg er utrolig ubesluttsom.

12. Jeg elsker lister.

13. Jeg kommer heller forsent enn å ikke dusje etter gymtimene.

14. Jeg er veldig sjenert i store forsamlinger.

15. Jeg har alltid hatt lyst på brune øyne.16. Jeg er treig ut av døren.

17. Jeg liker regn bedre enn snø.

18. Den mest spilte sangen på itunes hos meg er "Lost - Michael Bubblè" og den er spilt 86 ganger.

19. Jeg elsker dagbøker, men er ikke flink å skrive i dem.

 

Hvilken sannhet likte du best?
no sun-day

Siden sist har jeg: kjøpt mer nytt, spist mye usunt, trent, vært med to raringer, sett på tv, skrevet om brokkoli og sagt hade til en. Sånn normal stuff egentlig.

I dag er det søndag, og den går alltid alt for fort. Før du vet ordet av det er det mandag, skole, trening og stress. Så søndagen min skal gå med på å gøre litt lekser, slappe av og rett og slett lade litt opp til en ny uke. Yeah. Åj det fikk meg til å hukse på at jeg må lade kamera, hihi. Sankkes/blogges what ever.

  

 

 

 

 

 

SALT?

Hiii Fridaaaayy! Bare sier det, har ventet på denne dagen hele uken, og det er jeg ikke er alene om? Jeg er utslitt, så nå skal jeg bare slappe totalt av før det blir litt trening.

Har forresten endelig fått sett filmen Salt, som jeg fikk til jul. Sykt spennende med mye action. Det må komme en oppfølger, ellers var det den dårligste slutten ever. Du må virkelig få sett denne hvis du ikke allerede har!

 


Salt - MÅ sees!

God helg da dere!♥

 

Sett Salt?

Noe kos som skjer i helgen da?

 

 

 


Do you love the same?


Foto// Weheartit

 

 

VIDEO: We are crazy

Hei dere! Hmm.. har ikke mye å fortelle i dag, så dere får heller se en video fra noen dager siden. Ja vet jeg ser litt rar/ skummel ut, men hey noen må jo være det og. ENJOOOOY!!

 

 

Tychs?

 

Underskriften funker visst ikke idag. jaja.

TÅRER FRA HJARTE

Halloen folkens! Var fin dag til og fra skolen i dag må jeg si! Vi svømte mer enn vi gikk, for ute var det dèt "slappsbassenget". Da vi endelig kom oss frem hadde jeg en innsjø i skoen, ja jeg kunne vri sokkene og skoen var klam og våt. Så det ble en time på ovnen for dem. Jeg derimot fikk dagens kjennepreik fra Stine, som mindte meg nok en gang på at jeg ikke kunne gå i støvlettene mine når det var slaps ute. Så i morgen lover jeg Stine, at jeg  skal finne frem mine stygge, men TETTE sjøstøvler.

 
Puzzzzzz in tha rain/snow.

 

Yeah, mobil bilder. For første gang faktisk, o-m-g! Sorry.

Btw, hvis noen lurte s var overskriften den fordi det var overskriften på tentamens oppgaven min i nynorsk i dag. haha.Shalabaais!

 

 

METALL JENTA

Holaaaa! Selvom jeg klarte å glemme litt av teksten i spansk fremføringen, var sykt nervøs og visket siste delen av teksten klarte jeg 5-eren. AAAHH, livet er herlig! Så kom svømmetesten,svøm så langt du klarer på 30 min. Jeg forbedret meg med 100 m, sykt fornøyd.

Ulempen med dette er at jeg nå er dautrøtt, eller mer dau enn trøtt. Jeg har om ikke dette skule være nok, nynorsk tentamen i morgen, som jeg ikke har øvd til. Hellaaauu ? Hvordan skal jeg klare å konsentrere meg nå? Jeg får øve i... 30 min. Kan det meste uansett.... håper jeg. Wish me good luck. Or not.

Har og forresten vært vokalist i et Hevy Metal band i dag.... Sier ikke mer enn at du kunne ikke høre meg, fordi det stod en med et bittelitt sterkere brøl enn hva jeg kom med, ved siden av meg.Tilfeldig bilde, ser ut som en hvalross her jeg sitter så....

 

Hvilken farge hadde Napolions hvite hest?

  

 


OH NO!


Foto// Weheartit

 

Der var den helgen over, eller nesten. Etter en lang natt med en av de rareste drømmen ever, er jeg dødstrøtt. Drømmen gikk ut på at jeg, familien min og en haug med folk jeg aldri har sett før, var på en Rema 1000 butikk, hvor det var "fremvisning" av forskjellige indianerstammer fra hele verden. HAHAHA, hvordan i all verden greide jeg å drømme noe slikt? Og etter det var det krig, jeg måtte flykte osv osv. Det ballet bare på. Jaja fantasien er hvertfall ikke noe å klage på.

Nå ser jeg frem til neste helg, Peace.

 
OKI'm blue, your blueHallooo! Her sitter jeg og nerder på itunes( av alle steder). Har nesten bare hørt på 2 sanger de siste dagene nå. "Animal" og "your song", begge av Ellie Goulding. Og nei er fortatt ikke lei, utrolig nok.  "Your song" er bare helt fantastisk igrunn. Den er så enkel, men sier så mye fordet. Lykke ♥

Har vært og shoppet litt i dag, ble to bukser og en langermet fra bikbok. Kanskje jeg viser dere i morgen, hvis jeg er ekstremt snill. Utrolig nok var det jeg som betalte......kremmt, det var JEG som betalte, men det var gavekort fra min tante og penger fra pappa, men det tar vi ikke med i regningen. Ok?

Jeg vet jeg er kjedelig, men fikk så lyst å poste noe.

 

 
Noe nytt liiizzzzzooomm

Hi You! Du har kanskje lagt merke til det allerede, hvis ikke du er en av mine veldig få fastelesere. SÅ.....

Har jeg fått ny header der oppe. Yey! Vet ikke om det blir noe fast eller bare en for en liten stund.

Og....

Så har jeg laget en bakgrunn.

Litt usikker på den....
Menmen, forandring fryder!

 

Nå MÅ jeg gjøre spansk! Muntlig fremføring på mandag, great. Finnes ingen bedre måte å starte uken på enn en god spansk muntlig fremføring. Love.

Hva synes du om headeren ?

 

 

Må vel kanskje lage ny underskrift og nå, hmmm. Får ta det en annen gang.We'll fly into the garden like butterflies

Ellie Goulding -Animal♥

 


"You have stolen all my senses
There?s a fever in my heart
amd you are taking my defences
You are pulling me apart"

 

 

Har du hørt sangen før?


 

 

Sounds like music to me

 
White Lies - Bigger than us

 

Ronan Keating - Make you feel my love

 

Silje Kåfjord - Like in a dream

 

Blue foundation - Eyes on fire

 

Robyn - Indestructible

 

Rihanna - California king bed

 

Band of horses - The end is not near

 

Ellie Goulding - Your song

 

 

Love.Love.Love. ♥

 
VIDEO: Året som gikk

Takk for det gamle folkens!♥

Samlet sammen en masse bilder fra 2010 og lagde denne videoen. Slevfølgelig var det ikke alt som kom med, men mye. Håper dere synes den var bra, GODT NYTTÅR!!!

 

Hva synes du om videoen? 


Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits