februar 2011

Lady Gaga's nye musikk video

Haha, så nettopp den nye musikkvideoen til Lady Gaga og jeg bare sier det: Hun tar det å være sprø til en helt annet level! Elsker sangen da ♥ Men musikkvideoen var på grensen til ekkel. Men credit for å tenke nytt skal hun ha, har aldri sett noe lignende før.

 

Hva synes du om musikkvideoen til "Born this way"?En nydelig sang og sånn

God dag! Ville bare si god vintereferie til dem som har det nå og påstå at jeg er en av de dårligste bloggerene her til lands. Glemmer den hele tiden. FlinkSiri.com ! Kan ha noe med at i det siste har det vært MYE å holde styr på. Alt har bare vært et stort surr, så jeg er evig taknemlig for dem som fant opp å kalle noe for vinterferie! Takk til dem, selvom jeg vet at jeg må bruke tid på skolearbeid også. Ikke bare sove lenge.
If I die young - The band Perry

Verdens nydeligste sang! Slevom den er litt trist er den utrolig fin fordet. Love.Love.

 
 

KATTEMUSIKK??

Kan noen fortelle meg hva kattemsuikk er? Fant det i engelsk ordboken. Holder nemlig på å skirve verdens beste short story. Eller prøver, for akkurat når ser det mer ut som et stort mess. Jeg likte ikke alternativene læreren vår hadde laget så jeg gikk for oppgaven der du kunne finne på noe selv. Ikke kjempe lurt, for nå går bare fantasien i hytt og pine med en gutt som blir jaget av en ulv/varulv ute i en skog i Sverige. Say no more. Får håpe det blir noe til slutt for nå er det forsent til å bytte oppgave.

 

Random lite bilde we like. Orket ikke et sånt stort jeg av og til har.

Hva holder du på med a?

 
HELGENE ER FOR KORT

Noen andre enn meg som blir med å stemme for lengre helger ? Tror neppedet ville hjulpet å stemme for det, men hallo, hvor ble det av helgen? Kan ikke huske hva jeg har brukt all tiden på! Nå venter en uke med prøver og innleveringer og øving å annet ukoselige ting. Men vis du ser lyst på det er det siste uken før det er VINTERFERIE. AHH kan nesten ikke vent!

Nå sitter jeg her og hører på den roligste,koseligste,fineste spillelisten på spotify. Sykt avslappene musikk, akkurat det jeg trenger. Anbefaler virkelig å subscribe på denne: Winter ♫Tror jeg må gå å legge meg tidlig i dag. Har vel ikke vært en eneste dag på sånn 2-3 uker der jeg har gjort det. Så det er på tide!

 

Når har du vinterferie?

 

 
 

They say that things just cannot grow, beneath the winter snow

 

Winter Song - Sara Bareilles & Ingrid Michealson ♥

 Det var rett og slett nydelig vær ute i dag, sjekk den himmelen da! ♥Lenge siden sist.


Elsket dette bilde ♥

 

Fint vær hos deg i dag?

 
JEG HATER NETTHANDEL (kjolen)


haha med raknet strømpebukse og greier, ikke bra!Selvom jeg likte kjolen, var det forferdelig kjipt å ikke få brukt den på ballet! Akkurat en uke forsein.. kos.

 

Hva synes du om kjolen?

 
DON'T STOP MAKE IT POP

HAHA, random overskrift. Tror det er fra Ke$ha - tik tok, ellers er det bare noe helt random.

Ja skulle bare gi et livstegn og si at jeg er sinnsykt stresset! Har vel 4 store prosjekter på skolen som jeg aldri blir ferdig med, jessjess om ikke det er kos så vet ikke jeg. Har forresten søkt noen videregående skoler nå! Er hvertfall kommet litt på vei mot valget da. Heldigvis kan jeg når som helst før 1. mars gå inn å rette på søknaden min, noe jeg synes er genialt! Hjelper sykt at jeg kan rette på skolene hvis jeg ombestemmer meg.


Savner sol, varme, null lekser, løver, short og solbriller. Hvorfor har vi i det hele tatt noe som heter vinter?Så lei av snø og våte sko nååå! Heldigvis har vi noe som heter vinterferie også snart. Can't wait.

 

Sol og sommer kom igjen?

 
Picture this: BALLET

Hadde det kjempe gøy på ballet i går, selvom jeg var skuffet over dritt kjolen som aldri kom, koste jeg meg skikkelig. I dag våknet jeg med strekk i begge beina etter all dansingen og hoppingen, hehe, men det var totally vert det! btw. sant jentene mine var fine i går?

 
 

yoyo

Hey til deg! Ja jeg er fortsatt kjole løs om jeg kan si det på den måten. Eller jeg kjøpte en alternativ kjole i dag, men den var ikke litt sånn spesiell og fin engang. Krysser alt jeg har nå for at den kommer i morgen, siste frist det altså. Never going to happend....


haha stort random bilde, sorry gays. 

Nå skal jeg finne frem matteboken og kooooose meg med øving til prøve, ah elskar da!!!!

 

Har du vært på ball i år?

 

 

ASOS????????

Flott. Fredag er det ball og jeg har enda ikke sett noe tegn til kjolen, f***. Sorry, men nå begynner jeg å lure på hvor det blir av den. Jeg bestillte kjole på ASOS mandag kveld og følte meg trygg på at den kom til å komme seinest i dag, men neida. Skulle det ikke være noe? Og hvis den kommer vedder jeg på at den ikke passer, er det ikke alltid sånn da? Ahh dette er HERLIG!!!!

Er det noen av dere som har kjøpt noe gjennom ASOS før? Isåfall hvor lang tid tok det før varen kom?

Plis svar, jeg er fortapt!

 
Litt sånn

Hallo! I dag har jeg vært rundt å lett etter sko til ballet. Ja for vi har sikkert det seneste "juleballet/Nyttårsballet" av alle. Hadde sett noen på DNA i går, men klarte ikke å bestemme meg for dem. Så etter to kjøpesentere, fant jeg endelig ut at de jeg hadde sett først passet best. Typisk. Nå håper jeg bare på at ballkjolen min kommer frem i tide. Kryss fingrene!Så nå sitter jeg her og venter på hjemmelaget pizza i mine nye svarte pumps.Shalabais!

 
Aaahh FRI

God kveld/ ettermiddag til deg. I dag hadde vi planleggingsdag på skolen aka FRIIIIII! ♥♥ Så Rebekka och jag reiste derfor til byn for å se Easy A. Beste filmen på lenge jo.Den var utrolig vittig men samtidig veldig skjønn. Elsket den! Så hvis du ikke har sett den allerede, anbefaler jeg på det sterkeste å løpe å se den med en gang! Jeg ble i skikkelig godt humør av den.

 

Haha, virkelig yndlings senen min fra fimen. "I've got a pocket full of sunshine, ohohoooh"

 

Sett Esay A?

 
 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits