februar 2012

Snart er jeg ute i trafikken, watch out !


Heiaaa! I dag er sånn første offisielle feriedag, hvis du ikke regner med helgen. Og den har jeg klart og bruke på traffikalt grunnkurs. Og det skal jeg resten av uken også..... yey. Men det var ikke så gale, læreren var morsom, det gikk fortere enn jeg trodde og ikke minst går jeg med to venninner og det er jo kjempe kos!

Nå skal jeg bare daffe, kanskje sove til og med, før jeg skal se Frustrerte Fruer. Wii. Har ikke sett en hel episode siden det begynte igjen!

 

 

Hva skal du i ferien ?
 

Sunn, sunn, usunn.

God dag! Nå har jeg så og si brukt dagen min på og vurdere om jeg skulle lage sjokoladekake, men etter og ha spist altfor mye snop bare denne lille delen av ferien fant jeg ut at det ikke var så lurt. Jeg har jo tross alt sagt at jeg skal på trening hele TO ganger denne ferien og planen var og slutte og spise så mye dritt. haha funker veldig bra så langt....ehehehe, nei. Dessuten vet jeg at det står gelé og venter på meg i kjøleskapet til dessert, sååå tror jeg får i meg nok sukker utenom den kaken i dag. 

 

Spiser du mye sukker sånn som meg?
 

 

Hvor er du om 10 år?

Hei! Jeg diskuterte nettopp en sak med en venninne. Tenk 10 år frem i tid, hvor er du da? Det er helt uvirkelig og tenke så lagt frem i tid, men jeg håper har jeg funnet en jeg vil tilbringe livet sammen med, jeg har en jobb og kanskje til og med barn ? Who knows? 

Men tenk hvis det ikke går som du hadde tenkt? Kan jo være jeg befinner meg på andre siden av jorden på denne datoen om 10 år. Eller så kanskje har jeg en helt annen jobb en jeg hadde tenkt. Eller en mann jeg aldri kunne tenkt meg nå. Haha, det er ikke godt og vite, men en ting er sikkert, jeg har 10 år på meg til å finne ut av det. Takk og lov for det.

 

Hvor er du om 10 år?

 

Outfit 24.02.12


Bukse fra Weekday // Bluse, Mamma sin // Genser fra H&M //  Ring fra H&M // Øredobber Gina Tricot

 

 

Hva synes du?

 Drømmejobben min....

Hei! Endelig har jeg litt tid til denne bloggingen. Har hatt så mye å gjøre de siste dagene! 

I dag har vært en rar dag. Først klarte jeg og si høyt at DRØMMEJOBBEN min var å bli lektor...... ja. Ja kanskje jeg skal bli lærer engang, men vil ikke si at det er den såkalte "drømmejobben". En typisk drømmejobb skal etter min mening ha disse kriteriene:

1. Du tjener så mye penger at du ikke trenger jobbe mer enn til du er 40.

2. Du får itillegg til den sinnsykt høye lønnen gaver.

3. Du får en tittel med på kjøpe, gjerne "prinssesse" eller "dronning" hadde vært bra.

4. Tilslutt må jobben være nærmest uoppnåelig og forblir derfor bare en DRØMMEJOBB.

Etter dette, gikk jeg videre til geoprøve. Der jeg fikk 0,07 poeng for riktige svar og - 0,33 poeng for alle feile svar. AKA jeg måtte fått  5 riktige poeng for å fått "slettet" minuspoengene........ Makes SOOO much sense. 

Tilslutt avsluttet vi dagen med å høre på  Adele - Someone like you. I mattetimen. Og det værste av alt, det var ikke engang vi jentene som sa vi skulle høre den høyt. Det var den mannlige læreren vår........


Prøvde å ta et normalt bilde av meg, funker ikke.

 

Rar dag med andre ord!! 

 
Mine :-) - låter

1. 

Metro Stasion - Shake it

 

2. 

 

Ellie Goulding - Starry eyed

 

3.

U2 - Beautiful day 

 

4. 

Michael Bublé - Everything 

 

5. 

SamSaya - Superhero 

 

6. 

Shakira - Did it again 

 

7.

Debi Nova - Drummer boy 

 

8.

Kings of Leon - Use somebody 

 

 

Et nytt rituale før jeg går hjemme fra burde være og høre på slike sanger ! Hvertfall på trøtte "gråmandager" hadde noe sånt gjort susen. Kanskje jeg skulle innført det?

 

 

Hvilke sanger får deg i godt humør?
Så sant, så sant (teenagerposts)
// Teenagerposts

Har lenge lagt merke til disse bildene på we♥it, men aldri giddet å finne ut hvor de kom fra. Til for noen dager siden. Fantastisk tidig og jeg kjenner meg igjen i mange av dem! 

 

 

Følger du med på teenagerposts?

When I lay here alone

Nå når jeg ligger her i sengen forstår jeg hvorfor jeg er syk. Jeg har virkelig ikke slappet av på... jeg vet ikke hvor lenge siden jeg slappet av skikkelig. Jeg har alltid noe som skal gjøres, noe som skal planlegges eller noe jeg bare må få tid til. Det er til å bli gal av noen ganger, men samtidig er det vel det som er livet.

 I går var jeg kjempe stresset fordi jeg egentlig skulle hatt en matteprøve i dag og jeg var ikke bra nok til å øve i går, men i dag forstod jeg en ting. Man kan ikke stresse når man er syk, for da slapper man ikke av og da igjen blir man aldri helt frisk. Så i dag har jeg tatt meg tid til å sove MYE og ellers bare sløvet. Og jeg håper det skal gjøre susen. Er det ikke det man skal; sove, drikke mye vann,te, ta en paracet i ny og ne og noe for halsen inni mellom? Det er hvertfall denne listen jeg følger. 


Random.
Det nyeste MAG  og verdens beste sokker (Ise de er herlige!)

 

Hva gjør du når du er syk?
I CRAVE THIS BLOUSE// Bluse fra forever21

 
REVENGE

Heyhey !

Dere lurer sikkert grådig på hvorfor jeg ikke har blogget de siste dagene, og det er det selvfølgelig en naturlig forklaring på: Jeg har vært syk.

Jeg har vært syk siden sist tosdag og det er noe dritt, hvertfall når du nesten har mistet stemmen. Men dum som meg fant jeg ut at jeg ikke skulle la meg stoppe og gikk på skolen både på mandag og tirsdag. Jeg hadde til og med gym i går.... Hva tenkte jeg på.....

Så nå sitter jeg her da, hjemme og skal til og se en episode av en serie jeg er begynt å se på, nemlig REVENGE. 

En kjempe spennende serie om en jente som besøker sin fortid og skal ta hevn for noe som skjedde med faren hennes. Går torsdager på tv3, klokken 21.30 . Virkelig og anbefale!
 

hmmmm.....Inspirasjon: colors or not

 

// We♥it

 

Red,whitepink, black,color.

- Everybody needs a little bit of inspiration. 

 
New lipstick: Blush
// Lebestift fra Make Up Store  179,-

 

Elssssssk! 

 

Hva er din yndlings lebestift?

Et sundt mellommåltid


Naaamm! 

Da jeg kom hjem etter gym i siste time i dag, fant jeg ut at jeg skulle være litt "sund". Ja jeg droppet mitt daglige usunne mellommåltid (ofte bestående av sjokolade, sjokoladedrikk, bolle,snop eller chips) og valgte et veldig godt alternativ. Melon-youghurt, eplebiter og korn. og det var kjempe digg! 

Jeg vil på ingen måte si at dette er super sundt, men hey, alt er vel bedre enn chips og sånn da!

 

Hva pleier du og spise etter trening?
Sparks will fly
Tok noen bilder i høst, som jeg av en eller annen grunn aldri pubiliserte. Synes de ble litt stilige.

 

Hva synes du om bildene?
Jeg, en ekte señorita

Hola, burde jeg jo si som en etterfølger av overskriften, men i dag har jeg virkelig lite lyst å ha noe med spansk og gjøre.  For i dag klarte jeg og få meg en 3-er på en spansk prøve.... En 3-er! Jeg som hadde en sterk 4-er i 1.termin. Kan ha noe med at spansk læreren min ikke kan norsk skikkelig og valgte og ikke rette (de feile) reglene mine for verb, noe som førte til at jeg skrev 29 verb i feil tid... 29 VERB! Går det virkelig ann? 

En argentisk/spansk venninne av meg prøvde og si at det var feil, men jeg følte jeg måtte gjøre slik læreren sa jeg skulle. NEVER AGAIN! Tenk hvis jeg bare hadde hørt på venninnen min da !? Da kunne jeg fått en 4-er enkelt. Jaja bedre lykke neste gang.


Prøvde å ta et veldlykket bilde av meg selv isted.... ja Men det kan jo goså nevnes at jeg fikk en 5-er i norsk i dag og da, så ingen vits i å være skuffet igrunn. 

Tilbake fra pensjoneringen

Hallo! Etter en veldig lang bloggpause, tenkte jeg og begynne å blogg litt igjen. Delvis fordi jeg har savnet det og delvis fordi jeg vet noen andre har savnet det. Noe av det jeg har savnet mest er å ha lysten til å ta bilder. Siden jeg har hatt blogg siden jeg fikk kamera har det på en måte alltid vært en selvfølge at jeg tok bilder for å dele dem. Men nå i det siste når jeg ikke har blogget, har det på en måte vært mindre inspirerende å ta bilder. Så derfor er jeg her igjen. Men ikke fortvil jeg er fortsatt like uhøytidelig som før, så ikke forvent DE innleggene heller da! Men jeg føler meg inspirert, og håper at jeg kanskje klarer å vise det gjennom bloggingen igjen... I hope so hvertfall.
// Weheartit

 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits