mars 2011

TRØTT.
Sovnet på sofaen i litt over en time isted. Med hette på. Det er som å ligge i dvale da, men gjett om jeg er trøtt nå da! Great at jeg har mye å gjøre også. Love iiiiiit very much ♥♥

 

Ha en fin dag, det skal ikke jeg.


Feed the hungry

Var på tur  med Stine i fine været i går, for å gjøre noe viktig. Mate fuglene! Sooo importen. Ble noen bilder, men da jeg kom hjem merket jeg at det IKKE var mange fine.

Nå skal jeg ut i solen igjen. Trening på g.

 

Fine bilder?ÅÅÅÅÅEEEE SØTTSjekk It's learningen min da!( For dere som ikke vet hva det er så er det et "skole nettsamfunn" elns. Vi leverer innleveringer der osv. ) Men åeee se på den søte bakgrunnen da! ♥ Den var nydelig, håper de ikke bytter tilbake til den kjedelige gamle.

 

 

Day after day, and now another day

Yo to the yoyo. Jeg er random, så vet du det. Har ikke gjort stort fornuftig i dag. Så vet du det og. I dag skal jeg gjøre lekser, henge på dataen og trene. YO. 

Ellers gleder jeg meg til å begynne 9 hver tirsdag fremover. Elsk. Har nemlig begynt 8 HVER ENESTE BIDIGE dag de siste 8 ukene! Og det var bare ikke gøy. Små barn har mange gleder, men neimen har ikke "store barn" det også.


Til Elisabeth : Jeg vet du har lyst å si det sammen med meg til dette bilde, Tnåååeeee ♥

 

Hva skjer hos deg i dag?

Fine været kom tilbake joo!Woooooooow! Etter snøvær i natt og regn i morges, dukket plutselig mrs. Sol opp!  Herlig, håper det holder til i morgen da.

Har forresten hørt disse tre sangene litt for mange ganger i dag:

Blinded by the dark - The pusher:

Mads Langer - Microscope:

og Biffy Clyro - Many Of Horror:

 

Fint vær hos deg?

 
Summer, I love you.
Summer. I. love. you.

 

Gleder du deg til sommeren 2011?


Har du chips må du ha dipp, dippdippdippdippdippdipp

God kveld! Hva skjer med den elendige bloggingen min da?

I går til idag var jeg på overnatting hos Iselin. Åh har aldri vært så overtrøtt før, hvertfall er det leeenge siden. ALT morsomt! Vi satt oppe til rundt 3 og tok bilder av oss selv,lo, spiste et kilo snop, snakket, lo litt mer, hang på facebook, lo enda litt mer og best av alt:  vi lagde en sang.... om chips og dipp. og om du måtte lure, nei det blir ikke noe utgivelse av den låten.

Til slutt noen bilder fra i går/i dag:

Viktig med like mye til hver............ Det var hvertfall ekstremt viktig i går av en elelr annen merkelig grunn.


"Har du chips må du ha dipp!"Hun der altså, insisterte på at vi skulle lage sminkevideo, men hun hadde ikke videofunksjon på kamera, så da ble det bare endel bilder.

Alle bildene er STJELT fra Iselin.

Det var hvertfall sykt kos i går , or what Iselin? Løv Ya ♥

 

Vært på overnatting idet siste?

 
Fin puddersnø
Offoff, fint vær ute i dag..... Får frysninger bare jeg tenker på det.  Men det jeg får mest frysninger av er ved tanken på at jeg mest sannsynlig må tilbringe mange timer ute i fine været i morgen. Vi har nemlig skidag... Flotte saker! Det betyr , slappse snø, våte klær, kalde føtter og hender, sure miner og kjedsomhet. Håper på at været blir fantastisk til i morgen, hvis det blir skidag da! Krysser alt som kan krysses!

 
Fuck this shit, I'm off to Narnia.

haha random bilde. Viser hvertfall hva jeg føler for norsken.

God natt blogg, verden og alt det der. Jeg drar til drømmeland nå. See ya later.

 

 
 

Punktum.Komma,

Hallo! Tenkte å oppdatere bloggen, siden jeg ikke har gjort det på..eeeh.. ja. En stund.

Det gøyeste jeg har gjort i dag er vel å sparke foten inn i en benk i gymmen slik at jeg brakk mye av neglen av på store tåen, samtidig som jeg skrapte opp leggen. 20 min seinere klarte jeg på få brannsår på et av kneerene, bare fordi jeg ofret alt for vollyball laget mitt. Altfor grei jeg. Gjett om det var deilig å dusje etter det ! Svidde ikke det hele tatt.

Nok klaging, nå skal jeg straks på tur med Rebekka og lufte flesket.

Blogges da dere ! ♥
DIEEr det virkelig mandag alt i morgen?

Innkjøp: Støvler <3


Kjøpte meg nye støvler i dag! Etter å sett på mange og prøvd enda flere, falt jeg til slutt for de svarte over. Jeg trengte sterkt nye støvler, ettersom mine elskede hvite Viking støvler har sett bedre dager.


Trenger jeg si mer? Har elsket disse støvlene♥ ♥ Støvlene hadde sykt god kvalitet egentlig. Jeg tror jeg haddde dem i hele 4 år? Leeenge hvertfall. Kommer nok til å savne dem, selvom de ikke ser ut.


Le Chameau - Haaland sko 1199 ,-

De er sykt behagelige på og er så og si de eneste jeg har prøvd som jeg likte OG som passet. Fantastisk. Skulle egentlig kjøpe dem i lyse lilla, men fant tilslutt ut at det var mer praktisk å kjøpe svarte, spesielt hvis de varer like lenge som de gamle.

Et stykk fornøyd Siri!

 

Hvilke støvler har du?

 

Hej alla i hopa , remember me?

Heihei! Her sitter jeg med mine koselige innleveringer. Love u guys, dere betyr alt!! Tulla. Men ja det blir vel enda en koselig dag med altfor mye å gjøre i  både musikk og norsk. Yey!

Ellers har jeg fått igjen jakken min:


hei web-kvalitet.

Den har fått ny glidelås, etter at jeg og en venninne klarte å ryke den da glidelåsen satt fast og jeg skulle skynde meg å ta av meg jakken i timen. Men nå er den hjemme igjen ♥

 

Hva gjør du på da?
 

Lurer på om du finnes der ute nå

haha bilde fra i fjor på denne tiden. ♥

Først må jeg bare si, Petter Northug du er rå! Sykt spennende slutt på 5 milen!

Ville bare vise livstegn slik at alle forstod at jeg ikke var dø, men at jeg bare er så sykt dårlig å blogge. Så vet dere det! Ellers har jeg bare vært på tur og chillet i dag, sett på vm og fått disse to sangene på hjernen:

Kaizers Orchestra - Hjerteknuser

James Blunt - You're beautiful ♥ hadde helt glemt denne sangen, åeee den er så nydelig!

 

Liker du de sangene?

 
Dritt vær


Foto// alle bilder fra Weheartit  Redigert// Heisiri


Hvor ble det av våren jeg har lengtet etter i 3 lange vintermåneder?

 


 
Kjekt det!

Hva er vel ikke kjekkere enn å være syk i ferien? Ja jeg klarte det. Har ikke vært syk på flere måneder nå, så selvføgelig blir jeg syk i ferien. Takk for den! Jaja, fikk ordnet litt nytt design hvertfall da og slappet av mer enn vanlig, men det er ganske så kjedelig også da.... sadface.


Haha lekte meg litt med kamaret i sted. Ble litt stilig igrunn. Lukker tid 10.

 

 

 

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits