mars 2012

sunny days, and more to come

AAAh fine været tar visst aldri slutt! (Ingen klaging altså!) Har hatt en egentlig ganske avslappende helg med familien, øvelseskjøring, pilogbue-skyting (ikke spør) og ellers masse utetid. HAHA dør. Det er sånn mann gjør det på landet. 

 

Ellers sitter jeg her og øver til gymteoriprøve. Føler meg litt passe teit her jeg sitter og spiser chips og leser om trening.... ehehehe.

 

 

 

 

Hjemme er hvor hjerte ditt er.

I skrivende stund sitter jeg ute i hagen og nyter det fantastiske været. Solen skinner og ingenting er vel bedre enn det? Det er sånne dager som i dag hvor været er perfekt at jeg tenker på hvor heldig jeg er som bor akkurat på denne plassen, hvor mye jeg egentlig elsker den og hvor mye jeg kommer til å savne den. For mest sannsynlig er dette et av de siste årene vi bor i dette huset. Siden det som oftest bare er mamma og jeg her, har vi all for stor plass. Ja, jeg elsker dette huset, men det er også mye arbeid. Alt skal males, fikses osv. og i og med at jeg ikke er noe handy blir det ofte mamma som må gjøre alt. Derfor prøver jeg og nyte sånne dager som dette til det fulle.

 Før tenkte jeg at dette var et kjedelig sted, fordi det «skjedde jo aldri noe her», men nå ser jeg virkelig hvorfor mamma og pappa ville bo her den gangen de kjøpte huset. Nå tenker jeg at det er faktisk et sted jeg kunne ha bodd som voksen. Hvem vet, kanskje jeg om noen år flytter inn igjen i et hus i nærheten? Man kan aldri vite.  

Ble litt mostalgisk her ja. Ha en fantastisk helg!

 
 

Bestilt ny bikini// H&M. Bestilt bikini = CHECK. 

Endelig kan jeg krysse av noe som er gjort før jeg reiser! Deilig med det som er gjort.

-Siri <3

Vurderer...

Å ta et nytt hull i øret. Har hatt lyst å ta hull i øret enten der som fjæren er på bilde eller der hvor ringen er, ekstremt lenge nå. Men det har liksom aldri skjedd. En av grunnene er at jeg egentlig ikke vet om man kan ta de hullene hos eks. frisøren? Kan man det? Anyways så har jeg veldig lyst å ta nå i nærmeste fremtid. Synes det er så fint! Må bare vente til jeg er mindre blakk en nå. Hehe. 

 

Hvor mange hull i ørene har du?

Inspo fordi jeg er lat.Fine bilder fra fine Weheartit

Nå sitter jeg her med egentlig mye og gjøre, men av en eller annen grunn er jeg ikke stresset... Like greit igrunn. Nå skal jeg se frustrerte fruer, wiiiiiihiiiii!
 

We're going up,up,up,up.

Loreen - Euphoria ♥

 

Fått denne sangen så sykt på hjernen! Synes igrunn den er ganske fin. Den minner liksom litt om Avatar filmen, selvom jeg egentlig ikke likte den filmen så godt. og nå tenker du sikkert "OMG!!! Hvordan kan hun ikke like Avatar???".  Er igrunn ikke så vanskelig. Synes hele filmen var så absurd, men igjen, så liker jeg jo ikke så godt science fiction filmer. Så det forklarer sikkert en del. 

Nå har jeg nettopp stappet i meg en haug av sånne her:

VAFLER! NOM,NOM.

 

Ellers sitter jeg her med kneestøtte eller hva nå det heter. Har vært så heldig og klart og gjort ett eller annet med kneet slik at det er vondt og gå på. YEY. Flott det med tanke på at jeg skal på treningsleir om ikke lenge..... men tror ikke det er noe alvorlig da. Bare vridd det eller noe. 
 

INNKJØP


Blondetopp fra VeroModa // Solbriller fra Lindex 

 

Elsk! Reiser til Tyrkia om 2 uker nå, gleder meg enormt til sooool ♥

 

Hva synes du om innkjøpene?
 


Flott å begynne dagen med matteinnlevering!!HeiHei!! Her sitter jeg letterestresset. Måtte stå opp dritt tidlig i dag for og gjøre en matteinnlevering, fordi jeg var dust og valgte og gå på kino i går istedet for matte.Hahaha. Kunne egentlig sovet til nå, i og med at jeg begynner ikke før 10.45 i dag. DØØ MATTE, DØ. 

Kommer sterkere tilbake senere, hvis jeg ikke da sovner på sofaen da.Eheh.

 

 
 

NoNoNoNoNoNoNo

blogg vil ikke samarbeide i dag..... Peace out, skal gjøre matte til jeg spyr.

 

 

Nam middag!

Paaaaaaaaaaaiiii ♥

 

 
LACELACE 

// We♥it

Er blitt helt forelsket i blonder i det siste. Eller, retter, har alltid vært det. Synes det er kjempe fint til dongerishorts og sommerbrun hud. Må nok ut og kjøpe meg noe i blonder i nærmeste fremtid ja.  

 

Liker du blondetrenden? 
Den følelsen du får når det går opp for deg at du har glemt nøklene.

På veien hjem fra skolen i dag gikk jeg super fort, for og kanskje få gjort noe før jeg skulle på trening. Jeg nærmest løp inn innkjørselen og var drit glad da jeg tok i håndtaket, men lengre kom jeg ikke, for smart som jeg er hadde jeg glemt nøklene.... Yey.

Så da var det bare og ringe alle som kunne 1. gi meg nøkler, eller 2. folk jeg kunne campe hos. jeg ringte først min bror: " Jeg er ikke ferdig på skolen før om 1t og 15 min..."  DØØØ. Så ringte jeg mamma og hun  bare "Åj det var jo dumt...." TULLER DU???!!  VAR DET ??!! 


Hvor er familien når man trenger dem..... Jeg fant da ut at jeg bare fikk sitte meg på posten og vente. Jeg hadde jo musikk og mobilen. (På dette tidspunktet prøvde jeg og se positivt på situvasjonen)


Etter 20 min var jeg allerede dritt lei og overlevelses innstinktet tok over. Etter og sterkt vurdert og begynne og gjøre lekser fant jeg ut at det heller var mye bedre om jeg gikk på butikken og kjøpte opp alle pengene mine i snop osv. JEG KUNNE JO IKKE SITTE DER OG SULTE IHJEL HELLER?!

Så da gjorde jeg det. Jeg kjøpte liksågodt en milkshake, en pizzabolle (what ever), en nektarin( random, de var visst på tilbud), sjokolade og tyggis sånn. Jeg spiste det meste opp på veien, så da jeg kom frem til min kjære trapp var det bare en halv spist sjokolade og tyggis igjen.


Etter 50 min or so kom naboene hjem, og det er da du prøver og late som at det er en veldig god grunn til at du henger på din egen trapp. Så begynte det og regne inn på meg.......... Og det var kaldt.


Etter litt over en 1 time utenfor ringte broderen og sa at han var på vei hjem. Tror jeg aldri har vært så glad for og høre det før!


Men så kom jeg på at det tar litt under en halv time og kjøre hjem fra skolen.................. LOVE MY LIFE.

 

Så etter 1t og 30 min var jeg inne. Da var det 1 time til jeg skulle VÆRE på trening..... Bra dag med andre ord.

 

Hva gjør du når du låser deg ute?

 
Definisjonen på en "bad hair day"Hei Sveis! Hahaha etter jeg hadde dusjet i går og glemt og ta av "turbanen"  endte jeg opp med tidenes sveis. Ser kanskje ikke såå gale ut på bildet, men det var det. Lover dere.  

I går gikk det opp for meg hvor gale etterveksten min er. Uff, men samtidig skal jeg til Tyrkia om drøye 3 uker, noe som gjør det sinnsykt irriterende og bruke masse penger på striping for så og la solen ødlegge alt. DILEMMA

 
 

Lysere tider

Heihei! Er det bare meg eller er det andre som føler at de plutselig er i bedre humør når det er så mye lysere ute? Jeg har merket i det siste at jeg er mer opplagt og glad de dagene det er opplett og lyst når jeg går hjemmefra. I og med at jeg kommer fra Bergen, og så og si bor i regntøy,er det super deilig med sånne dager som i dag der det er opplett og null snø. Det betyr jo selvfølgelig Converse. Herlig. 
Nå skal jeg få gjort noe lekser og så skal jeg kose meg med en episode av Revenge. Wiho.

 

Merker du det på humøret?
 

Min bror skal bli verdensmester

I dag har jeg stått på ski, retter dradd meg bortover fordi pappa insisterte på at det var lurt og ha på feller. Det ente med at jeg måtte stake nedover bakkene og gå fiskebein på flaten. Gjettom jeg har trent armer i dag da! Ellers var min stebror på 10 og trente på skiskyting. Han er døds tidig av og til:

Jeg : "Er du sykt god i skiskyting eller?"

Han: " njaaa, egentlig ikke."

Jeg: "Du skjøt jo veldig bra i dag da!" 

Han: " Ja, jeg var jo med i NM for litt siden da."

Jeg : " Var du?? Hvordan gikk det da? Ble det 1. plass eller?"

Han: " Eehh nei....... Jeg kom på 100. plass av 101 stk."

Jeg: " Jaja, du var hvertfall ikke sist."

Han: " Nei, men han som kom på 101. plass var hendikappet."

Hahaha døde. Han er så snill mot seg selv.


 Ettersom jeg ser ut som et troll her jeg sitter (tro meg, prøvde og ta et bilde......Ble for pent til å legge ut) slenger jeg med et bilde jeg fant i farten.

Nå bilr det pizza ! 
 

 

Skulls
Ny singlet fra BikBok 149,-

 

Like?

 

-Siri

Vi busses

Hallo! Om ikke mange minuttene er jeg på vei til pappsen med ...BUSS. Årrh jeg hater buss. retter, jeg hater den bussen. Siden denne bussen tar over 1 time er det sykt mye du kan irritere deg over på den tiden, la meg komme med noen eksempler:

Prateren- Har ikke tatt med en eneste underholdning på bussen, ikke musikk,mobil,blad,bok what ever. Ingenting. Han velger da istedet og la det gå ut over andre, ved og prate om super randome ting som været, seg selv, veien, eller nyhets relaterte saker så og si HELE veien. 

Hundeeieren- Det er så og si alltid en hund med på turen. Ikke ta feil, jeg har INGENTING i mot folk med hund, men det er alltid disse spessielle med hund som havner på denne bussen. De som snakker med hunden eller som skal ha hunden opp i setet, selvom hunden er nesten større enn setet.

Den gamle bekjente - Så er det alltid de som ikke har sett hverandre på 10 år og som har en del og ta igjen, og iogmed at de havnet på denne bussen som bruker en evighet, tar de likegodt livshistorien sin sånn for ikke og glemme en eneste liten detalje... TAKK.

De som irriterer seg over deg UANSETT hva - Det er alltid noen som skal "baksnakke" deg. For eksempel hvis du har med en veske innpå bussen og du tilfeldigvis er ekstremt svak (sånn som meg) og ikke får den opp i "hattehyllene" og må derfor ha den på sete ved siden av deg, da lover jeg deg at du får høre det!

Ellers er det at bussen kjører 20 km/t og skal stoppe for hver meter nærmest, du kan bli bilsyk/busssyk, og masse aldre ting. 

 

// Weheartit

 

PS. Jeg overdriver litt da, så ikke ta det helt bokstavelig og det ble lengre enn jeg trodde. 

 

Men vi busses !
 

 

 

Hvordan flørte i trafikken

Hallo. Nå er jeg bare en liten tur hjemmom for å spise og bytte klær, før vi skal på mørkekjøring... aka HELE dagen går så og si med til trafikaltkurs.... wohoo. Menmen ser bare frem til at jeg kan si at jeg er ferdig med det. 

Til overskriften: I dag var vi vel til tider ganske useriøse og da vi skulle diskutere kommunikasjon i trafikken ble det VELDIG useriøst. Masse utrolig teite ting vi kom på, som at  du kunne flørte med politimannen hvis det var manuelderigering for å komme fortere frem, ved og si : " Møt meg på møteplassen"..... ja..... det var kjempe tidig der og da, men nå jeg leser det igjen nå, ser jeg at det egentlig var ganske teit. 


Oi dette var et random bilde. fra tidligere i år.

 

Nå må jeg forte meg litt hvis jeg skal rekke bussen !

Sneeiiiiks. 

 
Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits