april 2011

IT'S A BEAUTIFUL DAY

Ahh U2's sang Beautiful Day er en bra beskrivelse på denne dagen.

Det har (som dere ser) vært lite/ ingen tid til blogging denne uken. Har vært fult opp med tentamen og fotball osv. Er lykkelig for at alle tentamenene er ferdig, hvertfall på ungdomsskolen. Nå har jeg bare en haug med andre fremføringer og ikke minst eksamen fremfor meg. Jiho for det. Men jeg har jo bursdagen min og 17.mai å se frem til ihvertfall da! 

I dag har jeg vært til byn med mamma for å kjøpe litt bursdagsgaver til moi. Sykt koselig dag, spesielt når det er mamma som trekker kortet. og ikke minst på grunn av det herlige været! ♥ 


Har tatt null og nikks bilder i dag, så det ble et random bilde fra ifjor vår/sommer.

 

I morgen skal jeg prøve å være flink blogger og ta bilder av tingene jeg kjøpte i dag. 

 

Fornøyd med april 2011?

Hos Iselin

Hallo! Nå sitter jeg her ensom og forlatt hos Iselin. Hun har gått for å gjøre ett eller annet, så jeg tenkte jeg kunne oppdatere bloggen. Jeg har lusket rundt i bildene til Iselin og funnet noen sykt fine bilder av meg :


Det siste her er spesielt veldig vakkert ...

Nå er Ise kommet tilbake og hun sitter bare å spiller pusslespill.... veldig sosial og grei.... haha neida ♥Påshe

God dag ! Off det eneste jeg har gjort i dag er å se på pippi på tv, spist massse, hørt på musikk og håpet på at solen skulle titte frem. Og neimen kom den ikke frem akkurat as we speak ! Haha dette var magisk. Ikke det at den var fremme så lenge akkurat, vi snakker 5 min....  men bedre enn ingenting, eller hva?

 

Vært sol hos dere i dag?Outfit 23.04.11
CardiganGina Tricot SingletBikBok ShortsH&M SkoDNA Strømpebukse? Sommerfugl-øredobber fra Roma SolbrillerH&M?

 

Jøss mitt første outfit-innlegg. Ble litt fjortis, menmen.


Verdens beste tomat-skille

Takk Gud for at det finnes noe som heter after-sun! For jeg har nemli fått en fantastisk tomat farge i fjeset, men best av alt verdens beste skille ever. haha, tror jeg glemte å smøre meg akurat over ullgenseren min jeg hadde på meg i går på skitur. "aahhh endelig en mulighet til å få litt farge" tenkte jeg da jeg satt på fjellet å nøt varmen. Og farge fikk jeg, bare ikke rette. Gjett om det stikker og klør i huden da! Elsker det!


 

Blitt brun eller solbrent? 

Jeg er fin og du vet det


åeee meg på mitt beste


I dag har jeg faktisk vært i aktivitet og mer enn ellers altså.  Har syklet til fotballbanen, spilt fotball og syklet hjem igjen. og i morgen skal vi visst på skitur. Jøss tror jeg må få et ekstra påskeegg i år for her for å ikke miste altfor mange kilo.

 Ellers har hele familien fått denne sangen på hjernen:

Kaney West feat Rihanna ++ - All of the lights

"Spottlight, flashlight, streetlights"

 

Sorry for dette uintressante innlegge om alt og ingenting, jeg kjedet meg litt.

PÅSKEBINGO

Er døds sliten og nå skal jeg forklare hvorfor:

I går var det tid for den årlige "barne-påske-bingoen" hos besto (moren til stemoren min). Det var den mest høylytte og aktive bingen jeg har vært med på hvertfall. Ungen var totalt hyper og mer opptatt av å erte hverandre enn selve bingoen. Det var jo koselig, men gud om jeg var trøtt i går kveld da! Det hele tok nye høyder da de vant "fallskjermhopperer" i bingoen og de festet den med en tråd, bak på bagasjebrettet på en sykkel og syklet alt de hadde.... 

I dag har jeg og lillesøsteren min Mari lekt med balonger fylt med vann, det hele var veldig morsomt til jeg hev en ballong på lillesøteren min og den sprakk. Den lyse grå joggebuksen hennes var ikke så lyse grå lenger. Så mari fant ut at vi var nødt å liste oss inn å finne en bukse til henne ellers kom vi til å få kjeft. Planen virket helt til Mari ikke visste hvor hun hadde buksene sine... Så da måtte vi nesten si det til pappa, men han ble ikke sint, han stod bare og lo av Mari som hadde funnet frem leke-hårføneren sin og stod og prøvde å blåse buksen tørr igjen. Tullejenten.


All foto// we♥itFortsatt god påske da dere !

 

 

Det er vanskelig å tro det men....
.....I går var jeg på joggetur! Etter nesten 2 og en halv uke uten trening fant jeg ut at jeg måtte sjekke formen. Og nei det stod ikke så bra til med den. Holdt på å krepere sånn 5 min etter jeg var begynt å løpe, kan ha noe med at jeg prøvde å holde følge med en mann som løpte foran meg. Det jeg ikke visste var at han må ha vært en av de raskeste 50-åringene jeg har sett. Det vil si jeg vet ikke om han var 50, men han hadde grått hår, så da sier vi det. Så etter å ha blitt løpt fra, fått sting og melkesyre, fant jeg ut at det var bedre å venne hjemmover igjen før jeg kolappset fulstendig.

  

 

JEG HAR KLIPPET BOB

..... Ok jeg lyger, jeg har ikke klippet bob, men ja jeg har klippet meg! Synes det ble kort, men det synes jeg alltid. Flisene måtte bort, og med dem gikk også da det "lange håret" R.I.P det lange håret mitt, kommer til å savne det.

FØR:ETTER:


Så hva synes dere? 

 

 ATM(Han jeg en dag skal gifte meg med....)Sitter å nyyyyyter påskeferien på fult! Chiller i sengen med musikk og data og etterpå blir det "kaffekos",for jeg har hørt rykter om at mamma har laget brownies og sånn. K-O-S ♥♥

Link til en av spotify listene mine jeg bruker mest It's spring yeah 

 

Hva driver du med da?


JUDAS - Lady Gaga

Lady Gaga har kommet med ny sang, og jeg må bare si det : JEG ELSKER DEN! ♥

Den er så sykt tidig og orginal, hvem andre hadde funnet på å lage en sang om Judas, forederen? Jeg lastet den ned i går og jeg har nesten ikke hørt på andre sanger i hele dag og går. Elsk. Elsk.

Har du hørt sangen?

Hva synes du om Judas?

 

I'm back bitches ELLER nesten

Hallåhallå! 

Etter en hard uke med vondt i rygg, skuldre og på toppen av det hele tentamen, er det deilig at det faktisk er PÅSKEFERIE! Det er litt rart, ettersom som jeg var vekke hele sist uke, så er jeg ikke helt klar for ferie, men sier ikke neitakk for det  om altså. Tilslutt vil jeg bare si at jeg ikke har blogget på mange dager fordi det har gjort så vondt i skulderene når jeg sitter på data. Det gjør det fortsatt litt vondt, men det er blitt bedre.

Forresten har jeg klart noe bare folk med evner for å klare slikt kan klare:

 
Klarte å drepe en av kaktusene mine, og ødlegge de to andre... kanskje på tide å vanne dem?  Nei de skal ikke ha mye vann, men tror mine ikke har fått vann siden jul eller rundt den tiden. Ups!


haha. flott det.


GOD PÅSKE da folkes!

Foto// Eyes on fire

 Kost meg litt i Paint.Net. Sykt gøy dette med å skifte farge på øyet mitt. Fornøyd!

 

Tycks?

 


Just like a tattoo, I'll always have you

 
All foto// We♥it


Jeg har lyst på en tatovering. Når jeg blir "stor". Ikke en stor en og ikke en som skriker " HEI JEG HAR EN TATTOO, LOOK AT ME!!" Hvis dere skjønner hva jeg mener? Grunnen til at jeg ikke vil ha en nå i nærmeste fremtid, er fordi jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å angre når jeg blir voksen. 

En annen grunn til å vente er foreldre. Mine foreldre er vel ganske konservative når det kommer til sånne ting. Pappa sa en gang at han hatet tatoveringer, skjønte ikke vitsen med dem og det var hvertfall IKKE fint! Noe som var nesten litt ironisk var at uken før han sa dette, hadde jeg sagt til mamma at jeg ville ta en tatovering når jeg ble eldre. Mamma svarte med settningen " Ville du gjort noe sånt mot meg?". Tok det som et hinte om at hun ikke var helt var med på den tanken. 
 Men kanskje en gang i fremtiden? Hvis ikke jeg vokser fra det da.  

Har du tatovering? 

Vil du ha?


Ja det gikk jo bra...............

Wow, ser at noen faktisk har vært innom bloggen min selvom jeg har vært syk og sutrete. Koselig! ♥

Yo, nå er jeg drita lei av noe som kalles sykdom! Jeg prøvde å komme meg på skolen i dag, for å teste ut om det var mulig. Og joda var jeg ikke smart nok til å velge norsk tentamen som første "skoledag"? Åjoda! og den skulle gjennomføres på data, flott. Etter ca. 1 time orket jeg ikke mer, klarte ikke å konsentrere meg fordi jeg verket sånn i dritt skuldrene mine. Så jeg ble rett og slett sendt hjem av læreren min som sa da jeg kom i dag " Det var egentlig veldig dumt at du idet hele tatt kom i dag...." Haha, skjønte hva han mente med det, men det var morsomt. 

Foto// We♥it

Sorry folks, men ser fortsatt ut som den nøkken jeg nevnte i sist innlegg. Håper jeg snart blir frisk fra mitt nøkke-aktige utseende og blir F-R-I-S-K. Frisk.

 

 

Noen der ute som faktisk er frisk?

 
Livstegn fra jenten du ikke har hørt fra på en del timer.

Heiaa! Det ble null og niks data på meg i går, men nå sa mamma at jeg fikk en halv time. Haha, det høres kanskje ut som at min mor prøver å issolere meg elns. Men faktumet er jo at jeg har veeeldig vondt i nakken og tror neppe å sitte på datan gjør det bedre. Men hva skal du egentlig finne på en hel dag? I dag var jeg hos legen, og han sa at det bare var musklene som var anspent..... yeah right, hvorfor er jeg  helt ør av å bevege meg, slapp og ekkel da? 

Og siden jeg ser ut som nøkken selv her jeg sitter..... 
Ble det et bilde fra Roma i sommer. Lol, han mannen var drit skummel, han skulle ha betalt for dette bilde.... uten å sagt ifra på forhånd. Drittsekk. Ser ut som jeg er glad, men haha jeg er faktisk nesten litt redd.

 

Talk to you later dater.

 
En nakke som kan drepe

Oh det var neimen ikke en normal overskrift, menmen...

I dag var jeg hjemme fra skolen pga. vondt i rygg, nakke og tung pust. Føler meg rett og slett ekkel i hele kroppen, men det er vel sånn det er å være syk. Mamma lurer på om det kan være noe astmagreier, fordi jeg har hatt problemer med pusten når jeg trener osv. Eller er det bare en kjip innfluensa elns. Kjipt er det hvertfall.

Det gøyeste jeg har gjort i dag er å lage middag. Ja jeg sa det. LAGE MIDDAG. Ellers har jeg bare sett film og sett på tv og prøvd å sitte helt i ro. Yo det er gøy. Mamma ga meg heller ikke lov til å sitte på dataen, men nå kjedet jeg meg sånn, at jeg måtte gi meg bittelitt tid på dataen.

 
Ellers satt jeg oppe til 2:00 lørdag for å gjøre ferdig et bokprosjekt i norsk, ironik nok het boken jeg har lest "Syk Pike". 

Ellers har jeg fått nytt redigeringsprogram:


Paint.net. ♥hahaha, ja dette var et av de første bildene jeg byttet bakgrunn på,  det var faktisk gnaske vanskelig. Vanskeligere enn trodd.


Hva har du gjort i dag?

Hvilket redigeringsprogram bruker du?
"it's time to build a bro and get over it"

Hahaha, bare noe random iselin sa i går.

Hey You! Eller god morgen er vel mer passende, eller god dag kanskje. I dag er jeg trøtt. Mer trøtt enn vanlig egentlig, for i går var en ganske hektisk dag. Først hadde vi gym i siste time, noe jeg holdt på å kolappse av, så fortet jeg meg hjem, spiste og sov før jeg skulle spille fotballkamp med 96-jentene. Vi vant 6-1 tror jeg, men mye var vel takket være keeperen til motstanderen.Takk du ♥♥  Så fortet jeg meg hjem igjen til dusjen, sminket meg osv. og gikk på bursdagsparty til Iselin! Det vil si, vi var bare fire personer med bursdagsbarnet, så det var vel mer et besøk enn et party. Men det var sykt kos fordet. For dere vet "Less is more". Bursdags barnet ! altså i går. (Nei dette er ikke en aprilsnarr.)

Og fordi jeg er glad i deg :

baabeeeeeeee.


Lurte du noen i går?

 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits