april 2012

suniiiiiii

Soooooooooooooool!!
Det er rart hva litt sol kan gjøre med humøret! Er så nydelig og våkne opp til sol,fuglekvittring og kondens på gresset. Det er da jeg vet det er vår. Har hatt så mye å gjøre de siste ukene at jeg ikke har fått nøte våren så mye som jeg ønsker. Men i dag blir det is og sol for alle pengene!

 

// photo by Stine G.

 

-Siri 

 

INSPO : vårmote// Weheartit

 

Bare elsker alle disse antrekkene! Har virkelig fått sansen for pastelfarger, print og dressjakker i det siste. Nydelig i vårsolen! Hva synes du om pastel-trenden? -Siri

#hashtag anyone?

Hahaha etter å hatt et ekstremt kritisk blikk på Twitter i 900 år har jeg plutselig blitt en del av dette tvitrende samfunnet. Hva skjer med verden??
Egentlig var det nysgjerrigheten som tok over. "ALLE" har jo tvitter. haha neida.

 

Follow me on Twitter :  https://twitter.com/#!/SiriRasmussen 

Da er du pus.

 

Nå blir det nattåpent om en stund med Iseliiin, ha en fin helg !

 

WHITE FOXES

AAhh denne er så fantastisk, på en spesiell måte. Mange vil nok si at denne var "super rar " osv. men jeg synes denne var så unik at den ble fin. Susanne Sundfør ♥

 
 

 

My b-day, but not my birthday, my bad day.

I dag har virkelig ikke vært dagen min! Og nei ikke tro at jeg skal ta en :" I dag spiste jeg en tør skive til frokost og derfor ble hele dagen ødelagt." Oh no! Dagen min begynte klokken 7 med matteøving, fordi jeg skulle ha MATTETENTAMEN i dag.  Jeg kan herved si at jeg er en dårlig planlegger, eller kanskje ikke dårlig planlegger, heller en dårlig gjennomfører. For planlegging kan jeg. Trust me.  Anyways da jeg endelig kom meg på skolen og hadde funnet matteklassen min, slengt alle tingene mine utover pulten, får jeg plutselig høre at jeg er i feilt klasserom...... Hurra. 

Du tenker kanskje nå at " Var DET det hele?" Åneiida, vent og se. For da jeg endelig var startet prøven(storfornøyd over at jeg klarte første oppgave) skulle jeg åpne colaflasken min FORSIKTG. Halve flasken sprutet som en foss ut av flasken og landet i fanget mitt.  YES. Flott det.  Jeg så ned på den HVITE t-skjorten, som da plutselig var blitt brun. Spybrun.  

Etter denne fine episoden tenkte jeg : " jaja, det tørker. " men etter en timestid fant jeg ut at det egentlig ikke tørket, det ble bare klamt,kaldt og klistrete. Det ble ikke bedre av at folk i klassen synes det var SÅÅÅÅ varmt, at vi måtte lukke opp vinduet.... Takk, tusen takk. 

Ellers gikk mattetentamen rett til helvette og da jeg trodde jeg hadde gjort en oppgave riktig på data, fant jeg fort ut når jeg skulle hente utskriften at det var utrolig feil. Alle de andre utskriftene hadde flotte koordinatsystem med funksjoner som så ut som smidige slanger. Min på en annen side så mer ut som et pinnedyr, hvis det er dyr det går i. 

 

Jeg takker med det for meg i dag, har fått nok for en dag jeg altså! 
 

 

BEE-YOU-TEA-FULL


// weheartit

 

ÅÅÅeeee!

 

 

-Siri 

YOLO

YOLO - You only live once.

Synes den forkortelsen var ganske tidig i grunn. Anyways så føler jeg at jeg er på bedringens vei i dag, og godt er det. Holder på å bli gal av å sitte inne i dette nydelige været! For engangs skyld er det sol å se på himmelen, mens jeg sitter her og venter på taco. Retter: Er nok jeg som må lage den tacoen i og med at familyen er ute..... Hardt liv! 

 

-Siri

 

Pink Friday

Hey! Aaah alt blir bedre med DetNye på fanget, rosa neglelakk på neglene og Biler i munnen. Dette gjorde dagen min, selvom jeg må si at den neglelakken som følgte med DetNye ikke var så mye å skryte over. Wellwell. PS. legg merke til den lilla tingen på blide nr. 3. Møt Turid: astma-inhelatoren min... hahaha. 

 

Liker du rosa?

Man vet man er syk når man begynner å lese om haier midt på natten

HAHAHAHA jeg hadde tidenes mest randomme idé i går kveld. I og med at jeg sover eller sløver store deler av dagen nå som jeg er syk, er jeg ikke så veldig trøtt når det blir kveld. Så etter å ha lest litt, fant jeg ut at "hmm jeg søker opp haier på wikipedia!" LOL. Det er i dag jeg tenker at jeg virkelig ikke har godt av all hostesaften. 


Trust me, dette er ikke sånn jeg ser ut som syk...... 

Men det var dønn spennede og lese om haier da.... hahahah. Så hvis du en dag ikke får sove, da vet du hva du skal gjøre. You're welcome!

 
 

Picture this : På treningsleir i Tyrkia


Litt bilder fra Tyrkia der ja. Tok nesten ingen bilder selv der nede. Delvis fordi jeg ikke var bra store deler av uken, delvis fordi jeg ikke gadd drasse med meg kamera hele tiden og litt fordi jeg heller fant ut at det var bedre og ikke stresse med å løpe rundt å ta tusenvis av bilder som jeg uansett kom til å slette eller glemme når jeg kom hjem.

Uken var hvertfall veldig kjekk og ikke minst nyttig. Vi fikk trent mye og godt på flotte baner, spist for mye dessert, solt oss og ellers slappet av osv. 

 
Har du vært i Tyrkia før?

Påskeferie i Tyrkia er ikke dumt

Hei! Ja du tenker sikkert nå " Døde hun i Tyrkia eller noe sånt?" Svaret er nei, for de som ikke skjønte det. Jeg har hatt en pause fra bloggen (glemte å si det ja) for det hadde blitt så sinnsykt stress med blogging i Tyrkia.  Anyways har jeg hatt en vidunderlig påske i Tyrkia utenom skadet kneet og en forskjølelse som jeg idag fant ut var bronkitt etter et besøk hos legen. Kos. Ettersom jeg skal holde meg i ro den neste uken håper jeg på og få blogget en del! Flere bilder fra turen kommer i morgen.

 

 

Nå må jeg få med meg resten av Brannkampen!

-Siri

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits