mai 2011

INNKJØP: Sommerklær og div.

 


//Jumpsuit/playsuit fra H&M 149,-//Kjole fra H&M  149,-


//Shorts fra H&M 99,-//Bikini fra Lindex  Overdel 129,-  Underdel 99,-


//Sandaler fra DinSko 399,-


//Sko fra DinSko 249,-


Jepp det var det jeg kjøpte i helgen! Det meste er til Tyrkia ♥ Betalte faktisk nesten alt selv, unntatt bikinien og sandalene. Stolt.

Hva synes du?

Hva kjøpte du sist?

 


WHAT? Er helgen alt ferdig?

 Jaja så var det søndag igjen da og det er jo dagen før madag aka dagen før skole.Great. Idag har jeg vært på tur med Rebekka, den skulle vel egentlig ikke være så lang, men det ble vel en 2 timers tur elns.Haha. Ellers har jeg for det meste lagt på sofaen og spilt kabal... yes jeg er kul.


Et bilde av meg og Albi (Stine), bare fordi Albi er i Tyrkia og blir rød♥ Sad face. 


Klar for sommer og sol nå?

Ps: Ligger mest sannsynlig ut helgens innkjøp i morgen!

 

 

Smil til verden mens ryggen knekker degI nesten 2 måneder nå har jeg hatt problemer med ryggen, noe som virkelig suger, har gått til naprapat, prøvd å sitte mindre på data osv. osv. men inenting ser ut til å hjelpe så veldig. Det vanskeligste med det er å vite hva som ikke er bra for den og hva som ikke går bra. Er det eks. lurt å trene? Eller burde jeg bare satt mest mulig i ro? Blir gal. Det jeg hater mest med det er at det er ingen som kan se at jeg har vondt. Mange dager sliter jeg med små ting som å løfte ting og bare det å sitte og skrive på skolen. Noen ganger hadde det nok vært mye lettere hvis jeg hadde knukket en arm elns, for da kunne folk faktiskSE problemet og forstå. Samtidig viser jeg nok ikke så mye at jeg har smerter, fordi jeg ikke har lyst at det skal ødlegge dagen min. Så da setter jeg heller på smilet og later som at alt er ok.

Egentlig har jeg full forståelse for folk som ikke tror at det ikke gjør så vondt, fordi sånn var jeg før også. Hvis noen sa de hadde vondt i en skulder hadde jeg nok sagt : "uffda, men det går nok straks over.." og ikke brydd meg så mye mer. Så på en måte har jeg lært noe under dette: Å ha mer tro på folk når de sier de har vondt. For det er jo virkelig bare du selv som vet om det er vondt eller ikke...

Ok måtte bare få skrevet det ned,  natta folkens jeg tar kvelden!

 

Someday

 

 

 

 

iPHONE 5 jo!

Ønsk det nye medlemme av familien velkommen:


Ok det er ikke akkurat en iphone.... Det er ikke engang min, teknisksett. For teknisksett er den Elkjøp sin og er bare på besøk hos meg, mens babyen min er på reprasjon. Den får duge, den er jo faktisk ikke såå gale. Den har faktisk FARGESKJERM og greier, og ikke minst har den LOMMELYKT, KABAL oooooog....SNAKKENDE KLOKKE... Vet ikke hvordan den snakkende klokken skal være til hjelp, men den har hvertfall det. Så den er ikke heeelt ubrukelig heller da altså.

Hvilken mobil har du?

 

 

INNKJØP: Små ting

Noen små ting jeg kjøpte i går:


//Neglelakk fra H&M

//Skrub(?) fra H&M


// Singlet fra Cubus
// Parfyme fra Jessica Simpson- Cubus


Bra innkjøp?

Hva kjøpte du sist?

 

Bikini

Ok jeg er sykt deprimert nå! Hadde tenkt meg på shoppingtur denne helgen, men pga. at jeg spilte fotballkamp midt på dagen i går, ble det null og nikks tid til det. Derfor tenkte jeg at det var lurt å bare sjekke på nettbutikkene til noen av butikkene her i Bergen at de jeg har sett etter faktisk er i butikken fortsatt. JOg selvfølgelig er ALLE bikiniene jeg har sett etter.... wait for it..... UTSOLGT!! Flott det. 


Denne jeg ville ha, men selvfølgelig har de den bare i 40 og 42... 

Men jeg skal ikke gi opp "bikinijakten" altså. Kommer nok til å finne en annen. I hope. Hvis ikke blir det badedrakt i Tyrkia. haha neida bare tuller. 

 

Har du kjøpt bikini i år?Hvor kjøpte du din?


Tea in a teacup
Åeåe, mamma kom hjem fra Stockholm med denne søte lilekoppen og fatet. Perfekt til te! Elsk,Elsk♥

 

Var den søt?

Drikker du te?


Dette skal jeg holde på med i dag...Matte!! ÅÅEE blir varm i hjerte når jeg ser dette bilde, matte love love.... nei skulle det bare vært sånn da. Jepp skal bruke meste parten av denne dagen på å plusse a og b. Kjekke saker altså. Har nemlig matteEKSAMEN i morgen. Wæææææ.

Blogges når jeg er ferdig med dette dritet!

 

Min 17.mai i bilder altsåFin dag, til det begynte å pøøøse ned. Var i byn, i kaffebesøk og tilslutt en liten svipp tur innom Iselin. Var kos, selvom været sviktet totalt! Btw. Vis noen lurte så har mamma og jeg vestlandsdrakt begge to, men siden min var ny i fjor, mens mamma sin er sikkert 10 år elns, harvi forskjellig stoff. Jeg vlgte også forskjellige bånd rundt live og nede på stakken og har forgyldt søljer. Så vet dere det.

 

Hva gjorde du på 17.mai?Bilder fra helgen min

 

Aaah deilig å endelig sitte seg ned og bare slappe av etter en hektisk helg. Har vært hos pappa og feiret litt bursdag og på kamp i dag. I tillegg er mammsen i Stocholm, så det blir jo litt mer og holde styr på her hjemme også da.... Her før dere noen bilder fra i går :


fjortis ja... men måtte bare vise den fine regnfrakken (brødposen) til kamera mitt. kledelig spør du meg!


bitchen sjæl.

Så fant jeg ut at jeg matchet med gardinene i kjelleren... Bare sier det, jeg var IKKE med på utvelgelsen av farge...

Synd det regnet i går, menmen.


Hva har du gjort i helgen ?


  

 

Ps: Skal fikse designet altså

Teardrops From Heaven

Endelig har jeg fått "foto-gnisten" tilbake! Det var vært flere måneder nå jeg har hatt null ideer til foto, nå har jeg endelig faktisk lyst til å ta bilder, herlig med andre ord! I dag skal jeg til pappa og sikkert feire litt mer bursdag, koskos.

God helg da dere!

Hva blir du inspirert av?

 

Direkte inne fra familiebesøket
Det kom seriøst 2 familie medlemmer i bursdagsbesøk til meg itilegg til meg og min ene bror, så nå snek jeg meg vekk i 2 min for å slippe litt. Hihi.Blir nok Partyparty all night long her da! 

Vi kommer nok til å danse på borde til denne:

 

God kveld alle sammen, må tilbake til partyet!!

 

 

 
Birthday girlHei hei hallo! I dag har jeg faktisk bursdag!  Nå har jeg spist altfor mye namnam sjokoladekake made by Iselin beste ♥ Og mer kake skal det bli! Blir nemlig familie besøk om noen timer, så jeg må nok bruke noe av dagen min på å rydde og støvsuge... 

Ellers har jeg fått mest klær, disse skoene:

og dette databrettet ( vet ikke hva jeg skal kalle det..):
Og storebrødrene mine har jo vært søte og spleiset på gavekort:penger og ny pute. Smilefjes.

Og siden dere var så flinke å lese hele dette innlegge får dere få en belønning:


Jeg er normal. Lover.

BTW!!! MGP er i dag klokken 21.00!! Det skal hvertfalll jeg se!.

 

Skal du se MGP finalen ?

I'm scared of the dark


 Adam Tensta feat Billy Kraven - Scared of the dark <3


Chiller på rommet med musikk og venter på at Stine kommer til enda en ny økt med español. Kos kos. Nå vil jeg bare bli ferdig med fremføringen på tirsdag, så er det bursdag og fri i 2 dager før vi får vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen. Harde tider.

Wish us goos look eller nos desea buena suerte som google translate forreslo... som betyr vi ønsker dere lykke til...

 

 
Tvillinger er ikke alltid like


Samme shorts = Twins 
Skummelt bilde av meg.Søta

I dag har jeg og Stine holdt på med spanskmuntligen.Etter spansk jobbingen (ja på en lørdag) tok vi en velfortjent pause. Sykt tidig at Stine og jeg var nesten likt kledd i dag, uten og ha snakket om det før. Tankelesing vet dere. 

Ellers har jeg vært på ikea og kjøpt litt bursdagspresang til meg selv. Men det er jo selvsagt hemmelig til dagen.hihi.

Hva synes du om bildene?

Sant Stine var fin på det siste bildet?


 


Bare fordi....

Fordi den hadde fengende refeng:

 Jennifer Lopez feat Lil Wayne - I'm Into you

 

Bare fordi jeg kom opp i spansk prøve-muntlig:

 

Bare fordi vi måtte ha lunsj før jobbingen startet:


Bare fordi hun var så søt:


Bare fordi armen min var kappis:

 

Bare forde vel:


Glad det er helg?

 


Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits