mai 2012

WHY NOT NOW?
Livet er faktisk ganske så nydelig fortiden. Høres kanskje veldig klisjé ut, men når solen skinner slik som den har gjort de siste dagene, har jeg virkelig ikke mye å klage på! Har hatt en kjempe kjekk helg med masse flotte mennesker, bading,grilling, soling og bare avslapping.  Heeerlig♥ Og enda bedre, vi har fri i morgen og! håper på streik på onsdag for da har jeg prøve, haha.

-Hva har du gjort i pinse-helgen?

Siri ♥

Smiling is so easy when you have something to smile for

Smiiiiiiiiil. Var oppe i matte skriftlig i dag, og endelig er marerrittet ferdig! Har ikke tenkt på annet i nesten 2 uker nå, så var herlig og bli ferdig! Skolen min er egentlig i streik, men siden administrasjonen ikke streiker i år, MÅTTE vi ha eksamen fordet.... Yes. Men nå er det friiii, helg, nydelig sol, is og kos som står for tur. Jeg digger det!

 

Ha en strålende fin helg dere! 

-Siri♥

 


En nydelig sang på en nydelig dag


Synes denne sangen er så fin, men samtidig utrolig trist! 

 

-Siri

INNKJØP 19.05.12// Skjørt - Weekday// Skjerf - Lindex
// T-skjorte - Weekday 

 

Kjempe fornøyd!

 

Likte du innkjøpene mine?

-Siri

NYE ROSA CONVERSE

// Converse fra Mani 699,- 

åeeeååeeee elsker dem ♥ Her er mine nye converse! Jeg skulle egentlig kjøpe blå, i og med at det er en ganske så annvendelig farge, men når de ikke hadde de jeg hadde sett, ble det plutselig KNALL ROSA! Ble litt redd da jeg kom hjem om jeg hadde vært helt gal å kjøpt den fargen, men har faktisk ikke angret, så det er jo bra.

 

-Siri

17.mai, you knowHahaha disse bildene fra 17.mai-toget i går var ganske laime, men det var masse fint å se på i toget altså, lover dere. 

Jeg hadde en super 17.mai, faktisk kan jeg påstå at det er en av de beste 17.mai-ene jeg har hatt! Først var jeg i byn med Iselin og broren og så på toget, hjem i 30 min før det var rett i middagsbesøk med familien og direkte derfra til byn igjen med Barbara og noen av vennene hennes ♥ 

Så i dag er jeg helt utslått og skal bare daffe hjemme med matteboken på fanget. KOM OPP I MATTEEKSAMEN !!!

 

 

-Hva gjorde du i går?

-Siri

 

Picture this: Bursdagbesøk
Hadde en kjempe koselig ettermiddag med søte venninner på Dolly på fredag <3 De er supre, rett og slett!

Ellers var jeg også i bursdagsbesøk i går til Barbara (til høyre på siste bilde) og det var kjempe kos det også! 

Og i dag blir det visst kaffebesøk med the familiy. Nesten bare besøk denne helgen med andre ord.

 

 

 

-Siri 

Tips: finn frem perlearmbåndene!

Fant disse "indianerperlearmbåndene" i en skuff. Super bra at jeg var en iherdig perler på SFO som liten da, for jeg synes disse armbånden var søte!

 

Skikkelig fint til min nye mint grønne genser. 

 

 

-Siri

 

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits