juni 2010

Spilleliste : In my ears nowDen overskriften var forresten veldig random.


Gabriella Cilmi - On a mission

Scissor Sisters

Chipmunk feat Esmèe Denters - Untill you were gone

 
David Guetta feat Kid Cudi - Memories

 Paramore - Where the lines overlap

Paramore - Looking up

  
White Lies - Unfinished business

 
Band of horses - The funeral

Marina and the diamonds - I am not a robotHva synes du?
Noen andre sanger jeg bør høre?

Siri♥Ice cream
Ice cream! Alle som kjenner meg vet at jeg spiser mye is. Ca 2 hver dag på sommertider, det er såå godt! Det er lov å synde litt i blant. Jeg gjør det bare oftere enn andre♥
Ellers gikk jeg på butikken for å kjøpe noe annet:


Taylor.....sier ikke mer.
Føler jeg er litt gammel for skoledagbøker nå, men det er så gøy! Det gøyeste jeg vet er å finne igjen gamle dagbøker og begynne å lese. Hva likte jeg, hvem likte jeg, hva var inn, hva gjorde jeg osv. Og det er ikke bare jeg som liker å finne mine gamle dagbøker, eller hva Stine?

Har du skoledagbok i år?
Hvor mange is spiser du om dagen?

Siri♥

Light and dark

Heihei! Sitter her og kjeder meg. På grunn av tidlig fotballtrening i dag, kan jeg ikke finne på noe før trening.  Dette suger. Men jeg må tenke positivt for helgen skal bli bra. Da skal nemlig jeg og Iselin inn til pappa. Håper det blir gøy♥

I går/natt kom på at nattportret bli bedre når det er helt mørk:
Hva synes du?
Siri♥Mens jeg sitter her og skriver dette....

....Sitter andre på førpremieren av Twilight Eclips. Gud som jeg er missunnelig! Jeg skulle vært en av dem,men dum som et brød bestilte jeg ikke billetter da jeg så det bare var 6 igjen, 2 dager før premieren. Ja nå kan jeg angre, og det gjør jeg. Nå ser det ikke ut som jeg får sett den på lenge. Alt er jo utsolgt. Jeg får bare vente da, i spenning.

Jeg som har lest alle de 4 bøkene. Dette var trist.Og det blir ikke mindre trist når jeg kommer på hva de som ser filmen nå kan sikle etter:

Er du Twilight fan?
Har du planer om å få sett filmen/ har sett den?

Siri♥bildeserie: FLOWERS

Hallo! Jeg fant ut at jeg hadde så mange blomster bilder som jeg har tatt som bare ligger og venter på å bli vist. haha neida, men de er ganske fine.


Hva synes du om bildene?
Siri

Mål for sommeren !

Jeg har fundert over noen mål jeg skal klare gjennom sommeren. hvertfall prøve, jeg mener hallo? Er jo ikke verdensmester heller daaa.


Dette kommer aldri til og gå. Bra jeg er positiv.....

Har du mål for sommerferien?

Siri♥


Bør vel...

Bør vel pressentere meg. Hei navnet er Siri og byen er Bergen. Dette er min 3 blogg.  Min mest vellykkede blogg var : Siren.bogg.no .Jeg hater egentlig disse første innleggene, det er liksom ingenting å skriv om. At jeg heter Siri og jeg kommer fra Bergen har vel de fleste forstått allerede?

På denne bloggen skal jeg blogge om ting som opptar meg, foto og musikk + ting som skjer.
Håper du vil følge meg for dette kommer til å bli bra...Håper jeg ...

Hva synes du jeg bør blogge om?

Siri♥

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits