juni 2011

Waiting for an answer

Haha denne uke har bare vært helt absurd! Her sitter jeg syk og fin, og etter planen skal jeg sitte på et fly til Tyrkia i morgen ettermiddag. Hvordan skal det gå??!! Det verste av alt er at jeg ikke er stresset engang over at det er så liten tid igjen og mye som skulle vært gjort og kjøpt før jeg skal reise. Det får gå som det går tenker jeg. 

En av grunnene til at jeg ikke stresser er vel at jeg har lite tro pa at vi skal reise, for det er ikke kun jeg som ikke er bra. Neida, stemoren min har fått en betennelse i ryggen og går på antibiotika, og min stebror er forskjølet. Min stesøster på 6 så ikke noe problem i dette og hadde så fint sagt her om dagen : "Jaja pappa, da får vi dra alene vi da!" haha søten.


Gammelt bilde av oss pluss gammel bloggadresse... hadde ikke tid til å fjerne den.

 

Så nå skal jeg straks til legen (igjen) og få sjekket om det er blitt verre og få mer medisin. Ciaaao! 

-Heisiri♥


MIN MUSIKKVERDEN

 

Siden jeg har null ting å gjøre nå som jeg er syk tenkte jeg at jeg kunne poste et innlegg (jeg skulle ha postet for 100 år siden) om musikksmaken min :

 

Hvorfor:  Etter at jeg hørte stemmen til Leona Lewis for første gang i 6. eller 7. -klasse ble jeg helt målløs, jeg var rett og slett helt betatt over at noen kunne synge så vakkert! Elsker hvordan hun klarer å gå opp i de lyseste tonene og så rett ned i dype "mannetoner". Ufattelig stemme.

Yndlings låter av henne: 

Run, Here I am, I will be, A moment like this, Stone Heart, Happy, Stop crying your heart out, Footprints in the sand.


Hvorfor: Sangene treffer meg rett i hjerte rett og slett. Paramore er definitivt mitt favoritt band og jeg eeeelsker sounden og hvordan de blander det røffe med ærlige tekster. Begynner faktisk og grine av og til hvis jeg ser konserter på dataen fordi jeg synes det er så fint. Ja litt flaut. De har dessuten noe av det viktigste et band kan ha: En god vokalist! Elsker dem♥

Mine yndligs låter av dem (vanskelig): 

Never let this go,Looking up,Where the lines overlap,Emergency,The only Exception, Misguided ghosts, Conspiracy, Another day, let the flames begin, All I wanted, I can feel you all around me.


Hvorfor: Ellie Goulding har en helt unik stemme først og fremst. Musikken hennes er utrolig fengende og ganske spesiell. Har aldri hørt noe som ligner på låtene hennes, og det liker jeg. Hun har faktisk laget en egen sjanger ; Folktronika. Haha. 

Favoritt låter:

Starry Eyed, Animale, The writer, Black and Golden, Every time you go


Hvorfor: Mange tror at Marina and the diamonds er Marina og bandet hennes, men det er feil. Bare sånn for å ha det avklart. Hun forklarer ved å si " I am Marina and you are the diamonds". Så vet du det. Marina har veldig unik stemme! (Hun også..) Jeg elsker å høre på låtene hennes for å bli glad, ja for de fleste av sangene hennes er morsomme og lekete (?). Selvom mye av tekstene hennes ikke gir så mye mening, er de sykt fengende!

Favoritt låter av henne:

Are you satisfied?, Obsessions, I' am not a robot, Girls, Oh No!, Hollywood

 

 Hvorfor: Hvor skal jeg begynne? Denne damen er jo bare helt rå! Selvom hun til tider kan bli litt vel gal for meg, er hun en fantastisk artist! Det jeg liker best ved henne er at hun gjør det meste selv og DET er imponerende! Og hun synger nesten alltid live, noe som egentlig skulle vært en selvfølgelig for alle sangere, men det er det jo ikke. 

Favoritt låter av henne:

Judas, Bad romance, Just dance, Alejandro, Speechless, Americano,Starstruck, Paparazzi


Hvorfor: Florence and the machine har en sound som er sykt avslappende. Høres litt ut som indianer-musikk eller noen i den duren. På en fin måte altså.  

Fav. sanger:

I'm not calling you a liar, blinding, cosmic love, kiss with a fist, dog days are over


Hvorfor: Det som gjøre at jeg liker sangene deres best er nok at de synger mye samstemt og de har mye koring, det blir veldig fint! Ooog de overransker ofte i sangene, de begynne ofte seint og rolig også plutselig så bare pang! 

Fav. sanger:

The funeral, Blue beard, Neighbor, Is there a ghost, the end is not near


Hvorfor: Teksten i sangene hennes er geniale og itilleg synger hun fint, trenger ikke si mer enn det vel?

Fav. sanger: 

Crazier, Speak now, teardrops on my guitar, Dear John, Forever and always, Back to december, The story of us, Love story 

Liker du noen av de samme artistene som meg?

-Siri♥
Flott start på ferien....

Hvem var det som klarte å bli syk den aller første dagen i sommerferien? Å joda det var meg det. Onsdag ettermiddag begynte jeg å føle meg litt dårlig, hadde vondt i hode og feber. "Jaja går sikkert over til i morgen" tenkte jeg, men så feil kan man ta. Ja for det var bare begynnelsen. Har lagt på sofaen/sengen siden torsdagen og har følt meg helt j*****. (Sorry) Har ikke vært sånn syk på lenge! Og jeg som reiser neste torsdag.... Skulle jo gjøre masse før avreisen, men istede sitter jeg inne i det finne været og kjeder meg enormt. Great.

Foto// Weheartit


Gleder meg masse nå Tyrkia, så får bare håpe på at jeg slipper å tilbringe dagene der nede som syk.

Hvor skal du i sommer?

 

-HeisiriTrist og fint på samme tid

Off, i går var det aller aller aller siste gang jeg var på ungdomsskolen min, og det tristeste av alt er at det kanskje var aller aller aller siste gang jeg så mange av de andre elevene, som jeg har sett nesten hver dag de siste tre årene. :(   Det er rart å tenke på at jeg ikke skal gå der mer, men samtidig er det jo litt fint også. Det er jo akkurat som om et nytt kapittel begynner nå, og DET er egentlig ganske spennende. 

Vi hadde en koselig avsluttning i går og det var kjempe mange flinke som underholdt! Jeg ble sykt rørt, men jeg gren utrolig nok ikke. Jeg som alltid griner, føler jeg, men det var like før da jeg så alle de andre med tårer som trilte nedover skinnene. 

Her er noen av bildene fra vitnemålsutdelingen vår :

En ting er sikkert, kommer til å savne alle kjempe mye!♥ Bye Ortun, hello future!

 

Har du hatt vitnemålsutdeling? 

Hva kommer du til å savne mest?

 

-Love from Siri♥
Tips: Hvordan lage en fiskebeinflette

                    foto// Weheartit

Du har sikkert sett flere modeller osv. med denne litt utenom det vanlige fletten før. Jeg har alltid hatt lyst å lære meg å flette slik, og hey : Nå har jeg endelig fått den til! 

Og det viktigste av alt, det er kjempe enkelt! Den ser kanskje vanskelig ut, men når selv jeg klarte det på første forsøk, tror jeg ikke andre skal ha noe problem. Så hvordan lærte jeg det? Jo jeg gikk innpå Youtube og søkte på "fishtail braid" eller " how to braid a fishtail braid". Noe i den duren hvertfall, og da kom jo det selvfølgelig masse videoer opp. Synes spesielt denne var nyttig : 

 

Kan du flette fiskebeinflette?

Var dette et nyttig tips?

 

-HeiSiri

Today is the Tomorrow you worried about Yesterday.

HalloHallo! Har ikke vært den beste dagen i dag akkurat. Vi fikk nemlig igjen eksamens karakteren og den var dårlig, men jeg er hvertfall utrolig glad for at jeg ikke strøkk da. For å se det fra den positive siden. Ellers er jeg bare trøtt og lei idag, sånn hvis dere lurte, men nå er jo det faktisk helg da dere! 

Bare to dager igjen på ungdomsskolen nå! Litt rart egentlig, de tre årene har gått sykt fort. Blir litt trist, men samtidig er det jo litt godt å komme vekk fra skolen. Det tristeste er vel å tenke på at det helt garantert er mange du ikke kommer til å holde kontakten med, men men. That's life.

random.

 

Hva skal du i dag?

-HeiSiri


Er blitt journalist jeg!

Hallo! På en måte er det vel lenge siden sist, har slete mye med dritt ryggen min idet siste, så det går vel utover bloggen da, jaujau.

Denne uken har vi jubuleumsuke på skolen. Skolen min er 40 år i år og derfor fant lærerne på at vi skulle gjøre noe anderledes en hel uke, og vi fikk derfor velge mellom sikkert 10 grupper med forskjellige aktiviteter. "Yey!!!" tenkte jeg og så for meg den dritt uken, men til min store forbauselse har det faktisk vært gøy! Jeg valgte "avis-gruppen" der vi skulle lage en slags nettavis. Jeg er da sykt prof journalist i denne nettavisen og har vel brukt nesten hele dagen på å intervjue folk og å hukse hva de egentlig sa.

Ellers tok mange ufattelige fine bilder av meg selv i spisingen med Iselin sitt kamera... Dette var et av de beste, noen var rett og slett for fine til å bli vist.


Her er noe av malingsgruppen har malt i jubuleumsuken. Yo. Ps. hun derre i midten er en av  det proffe film-crewet vårt. Hei Stine!

 

PS. (igjen) Har STJEEELT alle bildene fra Iselin. Hysj, ikke si det til henne.

 

Hørtes det gøyt ut?
Hvor mange dager har du igjen av skolen?- HeiSiri

I'm still alive

Ja måtte gi litt livstegn fra meg tenkte jeg! Har drevet å prøvd å fikse litt på designet de siste dagen, selvom det sikkert ikke ser slik ut, så har jeg virkelig prøvd, men ikke alle kodene virket. Typisk.

Ellers i dag har jeg kjøpt enda en bikini, et strandnett og solkrem, jepp jeg er klar for Tyrkia nå. Har hørt at det er sånn 40 grader der ned når vi drar i slutten av juni- begynnelsen av juli. Det er jo kjekt det da. Kommer garantert til å bli rød som en tomat, eller rødere om det er mulig.

 

Siden jeg var utrolig ufotogen i dag legger jeg heller ved noen sanger jeg har hørt en del på i det siste, som et plaster på såret:


Nicki Minaj - Super Bass

Lady Gaga - Americano

Timbuktu ft. Susanne Sundfør - Kapitulera

Kings Of Leon - The bucket

Katy Perry - Not like the movie 

 

Litt av hvert igrunn.

Likte du noen av sangene?

 

-Heisiri

Black and WhiteDette er noen av bildene jeg tenkte jeg skulle skrive ut og henge på veggen, som en slags inspirasjon. Elsker svarthvitt bilder, og siden "hovedfargene" på rommet mitt er svart, hvitt og knallrosa, så passet det egentlig ganske bra. Men gjett hva? Vi er tom for svart blekk. Fantastisk timing. Takk printer, I love you too.


Har du en inspovegg?

 
sjjjjiiilllll

Åh har hatt den mest avslappende formiddagen på lenge! Våknet seint, lå i sengen litt til, spiste og så på tv i sikkert 2 timer, før jeg dusjet lenge. Hææærlegt!

ATM sitter jeg her og hører på chille- listen min på iTunes ♥ 2,4 timer med avslappende musikk.

 

 


Ferdig,Finito, Finish!!!O-M-G faktisk!! Der var jeg nesten ferdig med ungdomsskolen. I dag hadde jeg muntlig eksamen i Safunnsfag, fikk 5 etter å ha pløyet meg gjennom etterkrigstiden og alt om den frem til i dag. Fjooo. Hardt arbeid, men det gikk jo fint da! Er kjempe fornøyd. Nå har jeg bare kamp i dag, så har jeg laaaaaaaaaaaaaaaaang helg frem til tirsdaG. Ahhh, livet er herlig.

Hatt eksamen denne uken?


Elli The Elephant
Åee Stine kom hjem fra Tyrkia i går med denne søte elefanten ♥ Søt. Utenom å ha vært med Stinus, har jeg grillet meg ute varmen.. kremt... ble ikke sånn megabrun for å si det på den måten, men fikk faktisk et lite skille i går, oh lord! 

 

Er dere blitt brun?


 Murmeldyret er våken

Fikk endelig til a blogge fra mobilen min <3 <3 har bare tatt meg sann 4-5 maneder....

btw har fatt igjen  htcen!! Na ligger jeg i sengen og vurderer om jeg skal sta opp, eller bare ga i dvale til onsdag slik at jeg slipper muntlig eksamen. Nei jeg ser det er noe form for sollys ute, sa far vel sta opp da vell. Blogges.

Ps: mobilen ville vist ikke skrive noen bokstaver, sa det ble en litt rar tekst. Den vil heller ikke laste opp bilder, sa da far det bare bli sann som dette her. ciao bella!

Prosjekt oppryddning

Hallo, nå er jeg i full gang med en sein vårrengjøring, om jeg kan kalle det det. Fant ut at rommet mitt trengte en liten oppshining siden alt var ganske støvbelagt. 

I går lå jeg ute i hagen mye av tiden:


Sykt fint vær i går! Prøvde egentlig å ta bilder der jeg også var med, men de ble så fine at jeg ikke kunne publisere dem...Nå er det faktisk ikke så gale vær heller, så får gjøre meg ferdig med støvtørkingen og løpe ut snart.

 

Fint vær hos dere også i dag?


COKE ITSitter her og nyter en cola-boks, hallo, det er jo tross alt laaang helg, ME LIKE!

 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits