juni 2012

Innkjøp da vell


// Gul singlet fra Cubus og blå fra Gina Tricot

Endelig fikk jeg kjøpt meg noen singleter! Jeg har nemlig hatt "forbud" mot å kjøpe singleter fordi mamma mente jeg hadde for mange fra før. Kan man egentlig få nok singleter? Disse var hvertfall freshe! 

Nå er det bare tre dager til Rhodos, can't wait!

 

-Siri

Inspo inspoFoto// Weheartit

 

Åe elsker weheartit, hva skulle jeg gjort uten den? Gleder meg til sommeren virkelig viser seg her hjemme! Sol, bikini, strand, jordbær, softis, solkrem, solbriller, shorts. 

 

 

Ingrid Betancourt -Selv tausheten tar slutt

Kjøpte meg en bok her om dagen. Klarte jo da selvføgelig å glemme igjen boken på senteret for så og finne den igjen så klart. Har ikke fått lest så mye, men så langt er den veldig spennende. Boken er skrevet av Ingrid Betancourt tidligere president kandidat i Colombia, som i 2002 ble bortført av Farc-Geriljaen. Hun var i fangenskap i hele 6 år i jungelen hvor hun gjennom gikk tortur, både fysisk og psykisk. Så langt en bok jeg vil anbefale! 

 

-Siri

I går giftet jeg vekk min søster på 7 årFør folk tror jeg faktisk giftet bort søsteren min på 7 år bør jeg begynne med å forklare. Her som pappa bor er det en tradisjon at på St. Hans er det et liksom-bryllup. En jente og en gutt fra gårdene rundt her "gifter seg" og etter "brylluppet er det kaffebesøk. Det er ikke noe sermoni med prest osv. de går egentlig bare rundt i bunad i noen timer, spiser kake, får pressanger og drar hjem igjen. 

Søsteren min var hvertfall veldig motivert til jobben: " Altså jeg hadde ikke ville vært brud hvis ikke det hadde vært for at vi fikk gaver og kake..."  Og da jeg spurte hvem hun skulle gifte seg med sa hun: " En i klassen, han er snill, men av og til er han kjempe teit.."  Har på følelsen av at dette blir et langt  og godt ekteskap.

Var hvertfall ganske tidig å se på, også var  jo brudeparet kjempe søte i bunad. ♥

 

En fin, men regnfull St.Hans med andre ord!

-Siri

Green green is the grass, blue blue is the sky


// Photos by me

 

-Siri

I don't need to flirt, I will seduce you with my awkwardness


// Iselin  sitt bilde

Aloha! For en rar dag! Hadde satt vekkerklokken på 07.45 istedet for 06.45 i dag... Flink Siri. Selvom første time startet 08.10 klarte jeg og komme meg på skolen tidsnok! Jeg som nesten ikke klarer det dagene jeg står opp i tide... Ellers har jeg slavet i huset i dag som en ekte husmor (not). Har støvsuget, hengt opp klær, lagt sammen klær ooog laget middag. Utrolig men sant. Siden jeg shynes selv jeg fortjener det skal jeg om litt gå til butikken og kjøpe snop for alle pengene mine. Ok ikke alle da. 

 Tror det blir en ganske rolig kveld ettersom i morgen (igjen) blir stress med både kamp og besøk rett etter hverandre. 

 

See you later alligator! (kuleste ordtaket jeg vet, hvis noen lurte...) 

-SIri

A world in black and white

Jeg elsker sort-hvitt bilder, de sier så mye mer for meg enn fargebilder....

-Siri

Sveler til kvelds

NomNom, herlige sveler til kvelds er virkelig ikke dumt! 

-Siri

Don't judge me cause I'm quiet. No one plans a murder out loud

Hahaha random overskrift.

 

Hallo! Jeg er totalt utslitt! Spilte fotballkamp i dag og i går og det tar virkelig på! Så dagen har for det meste gått med på å sitte ute i solen, slappe av på sofaen og spise masse god mat. Det beste med sommeren er egentlig maten. Grillmat, jordbær, melon, is. Nam. Nå skal jeg se en episode Revenge. Beste serien jeg har sett♥  Må lade opp til i morgen, da skal jeg til lungespesialist og løpe. Fikk astma tidligere i år, så i morgen blir det testing av pusten. Gruer meg. 

Hva har dere drevet med i helgen?

-Siri

Innkjøp: Søstrene Grene


Notatbok (elsker sånne) 17 kr(!!)Skuff (den var bare så søt at jeg måte ha den) 25 kr.

Elsker virkelig Søstrene Grene-butikken, de har så mye søtt, også er det jo utrolig billig også.

 

-Siri

Gaver


Morsomst når nesten alle tingene blir pakket i hver for seg! Stakkers hun som skal pakke opp, det kommer til å ta sin tid...

-Siri

Lunsh in the city


(Pusset mitt  9 år gamle smykke her om dagen, og nå ser det nesten helt nytt ut!) 

Heyhey, hatt en kjempe fin dag i byn i dag! Siden vi hadde fri i dag, lunsjet jeg med MarrMarr på Eat my muffins og ellers gikk vi bare rundt å så i butikker og kjøpte gave til en felles venninne. Kan desverre ikke si hva vi kjøpte i og med at hun kanskje titter innom her før besøket, men lover dere, det var sykt tidig!

PS. Anbefaler alle som bor i Bergen om å prøve lunsj-muffinsene på Eat my muffins, de er genialt gode!

 

Hva har du gjort i dag?

- Siri

 

Chillin in my cribe yoo

Sliten! Dagen i går gikk i ett med fotballkamp og besøk rett etter hverandre, og nei jeg sier ikke det bare for å overdrive. Det var bokstavligtalt. Kom hjem da besøket egentlig startet, så hadde ikke allverdenstid for å si det på den måten. Satt et mål om bare komme 1 time forseint, og det klarte jeg! Wii. 

Det var kos i besøket, helt til blant annet et speil knuste... Og nei det var ikke min feil! Men hadde vært kjempe typisk hvis det var meg. Da hadde jeg seriøst begynt å grine!

 

Wellwell, da var den helgen ferdig! Mandag i morgen og det betyr skole igjen..... TULLAAA. Streik in my ♥

-Siri

Bursdagsantrekk

I morgen skal jeg i bursdag til en i klassen min og det betyr antrekk. Alle sier alltid til meg på vanlige hverdager: " ehh hvor skal du ?" og " Åj hvorfor har du pyntet deg i dag?"  og det er  hverdager...  så bare tenk på bursdager og andre festeligheter. Men egentlig bryr jeg meg ikke så veldig, bare jeg ikke stiller i ballkjole når alle andre går i joggebukse, så går det helt fint. 

Her er hvertfall det jeg tenkte å ha på meg i morgen:


//Blazer - H&M // Skjørt - Weekday // Vanlig singlet - H&M 

 

og for å vise at jeg er totalt normal: 

....ja......

 

Hva synes du om antrekket? 

-Siri


Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits