juli 2010

I'm a bitch

Hey you all. Tid for dagens blogginnlegg. Har egentlgi utolig lite og blogge om akkurat nå, men siden jeg er en så god blogger (not)  tenkte jeg at jeg skulle poste noe. 

Jeg er utrolig trøtt i dag etter gårsdagens fotballtrening. Har aldri vært så støl og trøtt etter en trening før. Kanskje fordi jeg har skippet litt treningsprogrammet? kan gått hende. Hadde seriøst problemmer med og gå ned trappen i går kveld. "Du ser ut som du er 80 på måten du går på!" Var mammas kommentar da hun så meg komme ned trappen. Tok jo sikkert flere minutter.

Siden jeg har vært så sinnsykt dårlig med bildene i det siste, tenkte jeg ere skulle få to bilder av...MEG. Åh dere er så heldige:


Og hvis noen lurte: nei jeg har ikke krøllet håret, håret mitt bare blir sånn hvis jeg "former det sånn".


På dette bilde så jeg faktisk brun ut. O-m-g! 

Btw. Hvis du kjeder deg og trenger en latter: sjekk ut Shaytards på youtube. Jeg synes hvertfall de er sykt vittig.

Hva skal du i dag?
Har  du blitt brun i år?

Siri♥
stresset jeg?!

Ja litt stresset. Er ikke sikker på hva det er, men jeg er litt stresset denne uken. Kanskje fordi jeg skal dra på lørdag? Ja det er vel det. Mye og ordne med før jeg drar på Norwaycup. håper det blir gøy, men synes det er litt lenge hvis vi blir slått ut i første runde. Mye dødtid. Får bare prøve og være positiv ;).Fokusert.....åå enda et random bilde. Har tatt utrolig lite bilder i det siste. Har ikke orket. 


Siri♥

Da var det gjort, og jeg er kjempe fornøyd!

Da fikk jeg endelig sett Twilight Eclips på kino. Og den var bra, bedre enn forrventet. Det kan være det var fordi det er så lenge siden jeg leste boken nå at jeg ikke husket alt som skjedde. Men hvertfall den var kjempe gøy!♥ kan virkelig se dne flere ganger tror jeg.
For det gjorde jeg nemlig under new moon. Til slutt satt jeg der og lurte på når filmen var ferdig. Kjipt.


random.


I dag blir det en liten utfart, så jeg kommer nok ikke til å blogge før seint, eller i morgen. How knows.

Hva skal du i dag?
Har du fått sett filmen ?
Hva er best v bøkene og filmene?


Siri♥Im not a perfect person + innkjøp

Det er derfor jeg ikke har blogget før nå. Du tenker kanskje "O-M-G!! for en dårlig blogger!!!!" og hva har jeg og si til mitt forsvar? Jo, jeg har vært på salg. Skulle bare en lite tur på et kjøpesenter, men det ble plutselig til flere timer. Vops.  Her er da dagens innkjøp:Salg:
Bikini overdel 49,- Cubus
Bikini underdel 49,- Cubus


Salg:
 to bukser 140 ,- per. Vero moda.


varm genser 199,- vero moda.
Selvfølgelig til høsten.Likte du innkjøpene?
Siri♥

Jeg sa jeg ikke kom til å blogge...


men jeg hadde litt ledig tid! Solen har til en forrandring faktisk vært på himmelen i dag og jeg har til og med fått badet. Det var jo varmere i sjøen enn på land!

Finner alltid noen gøye bilder på pappa sin data, han er kanskje mer opptatt av bilder enn meg, vet hvor jeg har det fra.
Hvertfall, fant noen bilder fra konfirmasjonen her er to:hater bilde opplastingen på denne pc-en. Det tar jo 5 min for hvert bilde!!

Har du badet mye i sommer?
Siri♥

Hei Ho

Jeg som hadde de planene om å få trent litt i morges. Ja de ble skippet til fordel for sofakroken, frokost, tv og ikke minst sudoku. Ah livet er herlig! Hvertfall sommermorgenene. Står opp akkrat når det passer deg, kler på deg langt ut på dagen. For meg er det det som er ferie.

I dag går forresten turen til pappa. Blir bare til i morgen, så det blir en kort tur.Blogging tror jeg det blir lite av hvis været holder seg sånn som det er nå. Knallsol.


Årrh vi er så pen... Fan ikke et annet bilde akkurat nå.

Hva er ferie for deg?
Siri♥


Mens noen er på Musekonsert.....


Løser jeg Sudoku♥Haha jeg er faktisk blitt litt hektet. Nesten litt gale, men synes det er veldig koselig og holde på med noe på kvelden mens jeg ser på tv ol.
Men jeg skal være litt mer sosial asså, det er ikke det jeg skal holde på med hele kvelden hvis det var det du trodde.

Er du god i sudoku?
Siri♥Bildeserie: Hytt'n te Stine


Detvar denne skapningen jeg dro på tur med.♥
Selvutløser + vind i håret = perfect


Så ble det endel sånne bilder:


og sånn:
Njål mini fisken til stineMin flotte ørret:P


Haha det var her jeg skulle dra opp min første fisk for dagen, litt skeptisk på hva jeg skal gjøre.


AWWWW rynker♥

Trutemunn lol.


Likte du bildene?
Hvilket bilde likte du best?

Siri♥


travelt

Hallo! Glamte visst og fortelle at jeg ble borte noen dager og ikke fikk blogget, vops. Men jeg har alltså vært på hytten til Stine med stine (selvfølgelig). Hatt det kjempe koselig med mye snop, bading, sang og fisketur. Fisketuren var kanskje den mest ironiske. Dette skjedde:

Faren til stine: Vil du også fiske siri?
Siri: Eeeeh...ja...men jeg er veldig dårlig.Kan nå prøve.
 10 min seinere.
Siri:
Jeg tror jeg har noe!!

Så tilslutt endte jeg opp med en stor torsk og en stor ørret. haha, så der ser dere! Alle kan hvis de vil. men tror det var litt flaks inne i bilde da men. De trenger vi ikke snakke mer om.

Legger ut bilder senere i dag eller i morgen fra turen. For nå skal jeg til Iselin <3


BLOGGES<3

Music:Spilleliste

Ja tenkte og dele de sangene jeg hører mest på nå for tiden.
Taio Cruz - Dynamite


Orianthi - According to you


Jordin Sparks - Don't let it go to your head


Leona Lewis - Footprints in the sand


Marina and the diamonds - Hermit the frog


Eminem feat Rihanna - Love the way you lie


Paramore - Looking up♥


Hva hører du på fortiden?
Siri♥
Enig?


// We♥it


Enig?
Siri♥Treningsnarkoman next!

Hallo! I sommerferien har vi hatt trenging opplegg som vi måtte følge frem til jeg og laget skal på Norwaycup. Jeg må ærlig innrømme at jeg dret i programmet en lang stund. Inntil i går. Da våknet jeg og tenkte "Siri skjerp deg! Du skal ut og jogge!!" Så da tok jeg på megg joggesko og hev med meg ipoden. 

Det var egentlig en flott start på dagen, men må si jeg var ganske så sliten da jeg kom tilbake. Nesten svimmel av trøtthet. Kan ha noe med at jeg hadde ikke spist og nesten ikke drukket før jeg jogget. Huskeregel til neste gang.

Så nå skal jeg blir treningsnarkoman. Neida jeg bare tuller, men skal nok prøve å gjøre litt av trenings programmet fremover.

Meg i Roma,sykt fint.........


Er du en treningsnarkoman?
Siri♥
Rain on me
It seems like it never will stop.

Siri♥

Ting jeg kjøpte i Roma

Hello! Her kommer det jeg kjøpte i roma, jeg har desverre glemt og ta bilde av alt, men har tatt bilder av en del.


Øredobber fra Assorize(?) 50% rundt 24 på full pris?


Smykke 10 euro kjøpt på et marked.


"Siri-smykke" håndlaget til meg. 10 euro på et marked.


Øredobber  4 euro? fra Accessorize.


"Hard Rock cafe" t-skjorte 21 euro fra hard rock cafe.


Det var det jeg hadde bilde av. ellers kjøpte jeg også:

Kjøpte også et convorse til 50 euro å en sko forretning.
Et par øredobber 3 euro på en smykkebutikk/ tilbehørsbutikk.
En "I love Roma" t-skjorte 5 euro å et marked.
En ring 10 euro fra et marked.

Kanskje jeg tar bilder av de andre tingene en annen gang. You never know.


Siri♥


Årrh ROT!


Nå er jeg litt frustrert! Alle bildene jeg har tatt er et fulstendig kaos innpå dataen. Og jeg finner ikke igjen akkurat de bildene jeg ville dele først. Årrrrhh!! Frustrasjonen er stor akkurat nå, men skal leite mer og prøve og få orden på bildene. I mellomtiden:
Noen bilder av meg (selvfølgelig -.-) tatt på hotell-rommet.

Kommer sterkere tilbake om..... Når jeg finner bildene jeg leiter etter.
Peace out!♥Home again!

Heihei! Her kommer et skikkelig innlegg, det første på en uke. Jeg hadde jo trodd jeg skulle fått blogget mer i Roma, men internettet til hotellet var nede. Sååå typisk! 

Ja nå er jeg hjemme igjen etter en flott tur til Roma. Det var en veldig koselig by, men jeg hadde aldri orket bo der. For mye mas, bråk og stress. Og ikke minst lenge leve norsk trafikk! Folk der ned kjørte jo akkurat som det passet dem og ikke stoppet dem for oss når vi skulle over veien. 

Så det var godt og komme hjem også.

Jeg skal ligge ut litt bilder fra ture, men siden jeg ok over 100 bilder nesten hver dag må jeg først gå litt igjennom dem. Blir nok flere innlegg I think.


Nesten litt skummelt det bilde der.. jaja. 

Har du vær i Roma før?

Siri♥

looool!!

Dette nettet søg! men ja kan jo fortelle litt fra i dag. I dag har vi tatt en sightsingbuss rundt for å se på ting. Vi har vært på Colusseom(?) er for trøtt til å huske hvordan det staves. Så dro vi til "spansketrappen". I det området var det jo bare rikmans-butikker som YSL, Dior, Prada, fendi, cavalli, chanel osv. Vi tørde ikke engang å inn i de butikkene, de så så luxuriøst ut. 

En annen ting jeg vil ta opp er de utrolig irriterende selgerene rundt om. De som selger solbriller,roser, vesker osv. De er så påtrengende. På slutten v dagen hadde jeg bare lyst å skrike ut " Noooo, I don' want any of your stuff!!!" men jeg gjorde seff ikke det. Men det er jo måte på hvor mange ganger du skal si nei iløpet av en dag....

Her er det forresten 36 grader i skyggen og det betyr at det vi bruker mes penger på er faktisk vann og is. HEHE skulle ikke trodd det. 

Har kjøpt en "I love Roma" t-skjorte, e par convorse sko og et pår øredobber. Kommer sikekrt til å kjøpe mer etterhvert. Men er jo ikke lurt å bruke opp alle pengene de første dag

Litt om første dag i roma


Har bare litt tid på dataen nå, skrev litt dagbok fra første dag her i roma :)

Får nok ikke blogget før på torsdag når jeg kommer hjem!det koster jo hele 7 euro for 1 times internett!!!


8.juli 2010

 

Hei! Hilsing fra Roma. Kan jo begynne å fortelle om den første dagen vi var her

I går ankom vi Roma litt før 4. Pga. vi måtte vente på bagasje, at bussen skulle komme og at vi bor langt fra flyplassen kom vi ikke på hotellet før litt før 7.  Bussturen var sykt komisk. Vi var 5 personer som satt på i en glodhett buss. Tipper det var mer enn 3o grader inni bilen og skinnseter.Ja tenk deg det, koselig.

Og skulle ikke det være nok var sjåføren en virkelig råkjører. Han var jo helt vill! Det morsomste var da han ikke gadd stoppe på et fotgjengerfelt og en mann gikk over. Han måtte bråstoppe sånn 10 centi fra mannen. Haha.

Ellers  har vi vært litt rundt hotellet og sett. Men det meste var stengt da. Så fant vi ikke noe sted og spise, men etter å ha gått rund i 30 min fan vi en restaurant rett bak hotellet. LOL, såå blond. Italienerne er veldig hyggelige, spessielt de på denne restauranten. Elsker å sitte og snakke med mamma uten at noen  vet hva vi snakker om. Pluss det er sykt vittig å høre om du skjønner noe av det de sier. Hittil har jeg skjønt noen enkle ord pga. spansk.  Ja Iselin du hørte riktig! Jeg skjønte ting fordi jeg har spansk på skolen. Fantastisk!

Jeg skrev dette innlegget 8.juli mens jeg satt og så på MTV Italia. Den eneste kanalen som ikke inneholdt gamle program (80-talls program) , talkshow jeg ikke skjønte noe av og filmer som jeg igjen ikke skjønte noe av. Haha høres dårlig ut, men MTV var koselig!

Elsker bygningene og husene her! De er så fine!

 Siri

 

 

Today Norway, tomorrow Roma

Å jeg kjenner det kribler i magen bare ved å tenke på at i morgen på denne tiden sitter jeg på flyet til Italia, Roma. Kjempe spendt på hvordan det er der osv. Har aldri vært i Italia og tror ikke jeg kjenner noen som har vært der heller. Hehe, så akkurat ¨nå er jeg : Spendt, glad, redd og har tusen vis av sommerfugler i magen. 

Det med at jeg er redd er vel fordi vi skal fly. Sist jeg fløy var da vi skulle hjem fra Tennerife og motoren ikke virket som den skulle. Vi hadde heldigvis ikke lettet, så vi stod bare på bakken. Men vi var nødt å sitte i ro inne i flyet uten airkondisjon og solen som steikte (ca. 30 grader). Det synes jeg var ekkelt, jeg fikk helt klaus og endte opp med å måtte puste i en pose for å roe meg ned. Men det gikk fint, vi fikk et annet fly og hjemmreisen var vellykket, men jeg var litt redd. 

Men jeg er sikker på at dette skal gå fint, det gjeller å tenke positivt. 


random.


Ang, blogging i Roma. Jeg er ikke helt sikker på om jeg kommer til å blogge i Roma, føler at jeg ikke kommer til å bruke mye tid på det hvertfall. Kanskje kanskje et innlegg for dagen. max.  Men når du er et sånt sted så vil jo du ikke sitte å bruke tiden din på dataen, Håper alle forstår dette! Men kan være jeg blogger litt om kveldene♥Har du vært i Italia før?
Hva er ditt drømmereisemål?


Siri♥YEES NEDERLAND

Ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har væert den som har følgt mest med på vm. Det vil si at jeg har sett litt den kampen og litt den kampen.
Men i dag fant jeg ut at jeg måtte nesten se Nederland-Uruguay. Holdt med Nederland fra starten og det gikk jo deres vei. Men det var ikke helt smertefritt de siste minuttene. Jeg satt og holdt meg for øynene, men da dommeren blåste av jublet jeg bokstaveligtalt. Hehe stakke mamma og min bror, de likte vist ikke mitt engasjemang.

I finalen håper jeg Nederland møter Tyskland.


glad/ venter på selvutløseren som jeg vist hadde slått på...


Hvem heide du på?
Hvem tror du vinner hele vm?

Siri♥NEW header

du har kanskje merket det allerede? Jeg har hvertfall laget en ny header.


likte du den?
Siri¢¾
'

I'm alive

Det har kanskje virket litt dødt på bloggen i dag. Grunnen? Jo har lagt på sofaen i nesten hele dag for å se på MTV. That was fun-time. Neida, eller jo det var det. Så mtv-maraton: Taking the stage. ♥ Ellers har jeg vært ute i hagen og tatt super randomme bilder. Ja jeg har kjedet meg i dag.


Hva har du gjort i dag?

Nå skal jeg snart ut og kjøpe inn det siste til Roma-turen. I'm soo exsaided(?) vet ikke hvordan det skrives...

Siri♥

Bildeserie: Helgekos med Iselin

Haaalla! Endelig hjem til dataen, det er den jeg har savnet mest! Neida. Vi hadde det veldig koselig inne hos pappa♥
Ble lite blogging, men det er vel forståelig når været var så bra som det var til tider. Her er noen bilder jeg aka pro fotografen(kødd) tok da jeg var hos pappa:Søøta♥


Et fint bilde av oss, til en forandring.


i farten...

Stupedronning.


Så var det tid for photoshoot, helt naturlig....Hva synes du?
Likte du bildene?
Hva har du gjort i helgen?

Siri♥MUSIC HELP ANYONE?

hei! Mens jeg venter på at bildene fra helgen skal lastes inn på dataen tenkte jeg jeg kunne utlyse etter noe bra musikk. Skal som noen kanske har fått med seg til Roma på torsdag, og da trenger jeg litt muskk til flyturen. Hører på det meste, så bare kom med sang forslag, alle jeg får forslag fra får selvfølgelig en kommentar tilbake.


tok dette bilde for litt siden, det var til den gamle bloggen det er derfor adressen står der...


Så noen forslag?
Blir glad for alle sanger! Kom gjerne med flere sanger:)


Klem Siri♥

on sale

Hellu! Today vi have shoppt..... ok skal ikke ta det på norsk-engelsk. I dag har vi vært på "shopping" i Nordheimsund. Kjøpte to øyenskygger, en blush og et mineral pudder. alt for 143 kr.You know, SALG!! det var sykt billig alt sammen, men det er vel det som er vitsen med salg? Du blir litt revet med og får lyst å kjøpe alt de har på salg, men om du trenger det egentlig er en annen sak...

Jeg fikk låne noen bilder av Iselin( Isesblogg.blogg.no)

me, my camera and my sister (all mine )

Iselin hadde noen fantastiske hopp fra bryggen. Btw, det er min båt som kommer med på bilde.


Så måtte jeg bare slenge litt med håret, sååå typisk!

Har skikkelig sommer-feeling nå! Gleder meg til torsdag, da skal jeg nemmelig til Roma!!!!!!! Sykt digg♥

Hvor skal du i sommer?
Kjøpt noe fint på salg?

Siri♥

Festival-lan

Sitter her med the gangstar shit herself,Iselin! Vi har dratt til pappa en tur for å chille.Vi er for øyeblikket litt mer opptatt av å lane på rommet mitt. Viktig og oppdatere bloggen vettu. Senere skal vi stå utenfor festivalen for å se om vi får med oss noe .(for ung til å komme inn) Men det blir digg uansett. Sorry fro at jeg skriver så dårlig, men jeg har lite fantasi i dag. Og så har jeg et annet problem... Denne daten bruker ur lenge på å laste opp nye bilder til innleggene. Derfor blir det et fint bilde fra vihjerterdet.comRandomSiri
♥ 

No milk today BOKSTAVELIG TALT

I dag hadde jeg virkelig uflaksen med meg da jeg skulle spise frokost. Først hadde jeg litt for mange ting i hendene så jeg "skvulpet" melk ut av glasset, ned på meg og ned på store deler av gulvet. Da var det bare frem med tørke-papir og vaskeduk. 
Så ble jeg ferdig og skulle endelig sitte meg ned for å spise og drikke opp det som var igjen av melken. Hva skjer? Jo jeg velter melkeglasset igjen! Er det mulig?! Denne gangen går det ut over dagens avis, bordet, ipoden,mobilen og litt gulvet. Da var det frem igjen med vaskeduken og tørkepapiret. Da jeg var ferdig med det skulle jeg endelig få drikke melken min. Da var det tomt. Typisk!


Ellers i dag har jeg hjulpet Stine og familien og flytte. Vi bar en del ting opp i leiligheten og vi skrudde sammen en del ting. Stine og jeg er PRO "sammen-skru-ting" Vil du hyre oss ring 05050505050. Vi fikser det meste.

Grunnen til mentosen på bildet er at mine to brødre kom hjem fra Tyskland i går. 6-pakkning med Mentos til meg. Yeey me!!


Hva har du gjort i dag?

Siri♥Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits