juli 2011

INSPO : TeenVogue


Foto// Taylor Swift for TeenVogue ♥


MANDAG : Dagen alt skjer


Dagen jeg ventet på er dagen etter i dag,mandag. Hvorfor spør du kanskje? Jo nå skal du høre:

Det hele startet sist lørdag da jeg hadde skjært meg to skiver til frokost. Så grei som jeg var tok jeg skalken. (for ingen liker vel skalken right?) Jeg hadde aldri smakt det brødet før, så jeg tok et stort jafs. Det skulle jeg aldri gjort. For etter det jafset, hørte jeg knasing og noe stakk meg i tannkjøttet. REGULERINGEN. Reguleringen jeg har på baksiden av tennene hadde løsnett, great. "jaja" Tenkte jeg, "Får gå bortom tannlegen på mandag og få ordnet det da" Så mandag morgen stod jeg opp tidlig, tok en rask dusj, spiste (forsiktig) frokost, og slengte på meg noen klær og fikk mamma til å kjørte meg bort til tannlegen.

"Bare vent i bilen du, det tar sikkert ikke lange tiden" sa jeg til mamma og løp fra regnet og bort til døren som førte inn til venteværelse. Jeg tok i håndtaket og rykket til. Men den ville ikke bevege seg. Og det var da jeg så den hvite lappen: "SOMMERSTENGT, vi har stengt til og med 30. august" Smilet mitt ble med ett omgjort til en jeip. Jeg måtte lese lappen 10 ganger før jeg vendte tilbake til bilen i skuffelse. 

Så nå sitter jeg her med den fine platen min, jeg trodde jeg var kvitt for godt:Så hvis ikke tannlegen er der i morgen, oppsøker jeg henne hjemme og sier at det bare er til å finne frem en tang og lim, for her skal det fikses!Om ikke dette  var nok var også bibloteket stengt til i morgen..... (nerd) 

 

Opplevd noe lignende før?

my blue nails and IHev på litt av den blå neglelakken min i dag, for freshe det hele litt opp!
Nå skal jeg straks en liten tur til byn for å kjøpe noen småting med mammsen og etter middag skal jeg bort til Iselin og steke i solen (hvis den er fremme da) .

Så sjallabais!
ps. mye folk på bloggen i går, takktakk ♥


Hvilken farge liker du best på neglelakk?

Melon,ripsbær og to liter vaniljesaus

Har kost meg ute i solskinnet med dessert i dag ♥ Himmelsk! 

 

Hva har du gjort i dag?

 


Outfit for i dag
Vernebriller fra boden// Øredobber fra Tyrkia // Hansker fra Europris // Malerkost fra Europris // Maling fra Montèr // Windbreaker/jakke fra MX sport // Altforstor joggebukse fra MX sport.


Yoooooooooo! Har nettopp malt benkeplatene på kjøkkene, derfor denne stilige kledningen. Lurer litt på om jeg skal begynne å gå med vernebrillene til vanlig og, kledde dem igrunn ganske bra, eller? 

 

Burde jeg begynne å gå med vernebrillene til vanlig?


Min nye CUPCAKE-kopp


Åee den er så fin og perfekt til å drikke varm og god te i. Du tar altså av selve cupcaken, så er det akkurat som alle andre kopper.  Fra Søstrene Grene ♥

Søt?ME GUSTA

Jeg har tenkt mye på om det ville være riktig å begynne å blogge vanlig igjen etter alt det forferdelige som har hent den siste tiden. Og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å blogge litt mer normalt fra nå av. Tankene mine går jo fortsatt til alle som ikke lenger er her på vår jord, deres pårørende og skadde, selvom jeg blogger. Håper alle som ikke har fått bekreftelse på hvor deres kjæreste skapninger er, for det så fort som mulig ♥ 


 


Noe jeg er veldig glad for er at storebrødrene mine er hjemme igjen fra Osloturen. De var på vei til Oslo når alt skjedde, så det ble ikke akkurat den koselige ferieturen de hadde tenkt seg. Heldigvis var de ikke innblandet i noen av hendelsene. En av dagene var de i Sverige en tur for å blant annet kjøpe snop til meg. Etter en liten missforståelse kom de isted hjem med 1,7 kg smågodt til meg !!

"Kjøp smågodt til meg for ca. mellom 50 og 100 kr. Jeg vet ikke hvor mye kg-prisen er jeg? Jaja, bare ta med deg 100 kr fra meg, så får jeg heller litt igjen av dem. Sant?" 

Det var det jeg sa til min bror før han reiste, men han hadde tolket det som at jeg hadde veldig gjerne lyst på MINST 1 kg snop...... Så nå sitter jeg her da med 1,7 kg snop på fanget. og jeg skylder han 22,50 kr .... hahaha så jeg har nok snop en god stund fremover jeg da!

 

Mye snop?

The sky is crying
 

 

Tears from heaven.

The view is ridiculous
Heihei, jeg er lat til 1000. Kom hjem i går med bussen fra pappsen, yo. Alltid like kjekt å sitte på bussen som tar nesten 2 timer med turister og folk som sitter og klager over at det går treigt osv. osv. Hallo?! Hva forventer de? Det er en buss, den går treigt....

Denne gangen  var en av de kjekeste gangene jeg har vært hos pappa. Alt utenom været var bra. Jeg fikk til og med en ny venn. En familie fra England hadde kjøpt en liten hytte rett ved huset vårt hos pappa, så jeg ble kjent med datteren deres, Lucy på 16 (snart 17). Sykt koselig å ha noen å være med der inne, siden jeg kjenner ikke veldig mange fo å si det sånn. Selvom det ikke er mye å gjøre der siden det er ganske så på landet, hadde vi det kjempe kjekt! 


" The view is ridiculous."

haha Lucy hadde visst problemer med at det var fin utsikt og natur. Og at det var så stille. 

 


 


OMG, har dere sett nyhetene?! Det har vært et terrorist angrep mot regjeringsbygget i Oslo!! Herregud så skummelt. Mine to store brødre reiste til Oslo i dag, noe jeg nå synes er kjempe skummelt. Uffuff. At noen kan gjøre noe sånt ?!

Jeg trodde Norge var et trygt land jeg, tydligvis ikke lenger. 

 

Jaudååå

Ja jeg kan vel ikke si jeg har blogget stort idet siste, og jeg gidder ikke engang begynne å ramse opp hvorfor. I går var jeg i byn med Iselin och Stine just for fun og så litt rundt i butikker, men siden jeg kjøpte litt på torsdag kjøpte jeg ikke stort mer enn en veldig søt te kopp. Tenkte å ta bilde av den og vise dere når jeg kommer hjem. Ja for jeg er ikke hjemme, akkurat nå sitter jeg og skriver fra pappas data. Altså er jeg hos han. Skal være her til i morgen eller over imorgen, så ikke akkurat lange tiden.

Neste helg blir det kanskje en liten tur til Østlandet, for å besøke min onel og tante. Eller så blir vi bare hjemme. For det å bare ikke gjøre en drit hele dagen, er faktisk noe av det beste med sommerferien.


haha det fineste bilde av med fra Tyrkia.. Da kan dere garantert tenke dere hvordan de andre så ut....


Me snakkast/bloggast!

 INNKJØP: I love TILBUD!


// Shorts fra Vera Moda 75,- (!!) 


// Collagejakke fra Vera Moda/ Only 75,- (!!)// Hilfiger's fra Mani. Førpris 499,-  Nypirs 319,- ♥♥


// Strikkejakke fra BikBok. Førpris 299,- Nypris 209,-


// Fløyel shorts fra BikBok. Førpris 249,- Nypris 174,- 
// Kjolen jeg skal bruke i et bryllup ganske snart. Fra Sorbet. Førpris 1200,- Nypris 499,- (!!!!!!!!!!!!!!) 


Er super fornøyd med innkjøpene♥ Tilsammen ble summen 1351,- . Det er jo faktisk  nesten bare kjolen kostet før den var på salg! Sykeste jeg har vært med på!

 

Hva synes du om innkjøpene?

Hva kjøpte du sist?

HEI KUPP!!"Smiiiil du har gjort en god deal" haha, kom på coop prix sin reklame, for jeg har faktisk gjort en god deal i dag ! Mange igrunn. Det er nattåpent nå i kveld i Bergen sentrum, men siden jeg ikke gadd alle menneskene som oppfører seg som gribber bare fordi "de var bare NØDT å ha 20 plagg" fordi det var 20 % på dem. Så derfor dro jeg og min mor på formiddagen. Egentlig et ganske godt tips til andre også: Sjekk alltid om det egentlig er verdt å gå på nattåpent eller om du faktisk kan gjøre de fleste kuppene samme dag bare på formiddagen. Da slipper du uendelig lange køer osv. osv.

Det vi var mest på jakt etter i dag var bryllupskjoler. Jeg fant en som før hadde kostet over 1000 kr som nå bare kostet 499,- !! KUPP! Kjøpte også en dongerishorts, en fløyelsshorts, en strikkegenser,en collage-jakke og et par sko.  Super fornøyd, og spesielt med tanke på at alt var tilbud. Flinke meg.

Ligger ut innkjøpene i morgen!

Hva er det beste kuppet du har gjort?


Tyrkia Tureeen i bilder og tekst

Så ble det Tyrkia tur på meg allikavel da. Kom hjem sist torsdag etter en litt stressende "familietur" til et sted i Tyrkia vi aldri fant ut hva het. ehrmmm.  Var hvertfall super deilig med sol og bading nesten 24/7 der nede og masse greie folk. Det eneste kjipe var at jeg var syk mye av turen og at vi var så sinnsykt mange som reiste sammen. Vi var 5 familier som reiste sammen aka 23 personer!! Og 9 av dem var viltre unger som ble super hyper av all desserten og brusen vi hev i oss. Så det ble litt i meste lager for meg som til vanlig er yngst i familien med to voksne storebrødre.

Her er noen av bildene jeg tok der nede:

Leodikya resort is the place. Kjempe fint hotell og utrolig service. Me like!
De skjærte ut syke ting i vannmeloner, UTROLIG KULT! 
 

Har aldri vært penere!! 

Siste kvelden var det duket for bursdag! En av fedrene fylte 40 år, rund dag og greier. Var litt  av grunnen til at vi dro akkurat på denne tiden:

Vi fikk til og med stjerne skudd på drinkene den kvelden. ( mye takket være drings) HAHAHAHAHA, tror jeg dør. Sjefen for "poolbaren" kom bort til bordet vårt for å presantere han som hadde laget drinkene. Etter vi var ferdig å klappe for fyren sier sjefen at mannen er veldig betatt av Karoline (bilde)  " He is only 21! Really!! " yeah right. 
Siste bilde jeg tok fra turen, etter dette var det bare mye stress om å rekke flyet osv.

Hadde det hvertfall veldig koselig mesteparten av uken!

 

Har du vært i Tyrkia før?

Hvor skal du på ferie i sommer?


Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits