juli 2012

A place where the story never ends
// All photos by me

Sommeren her hos onkel og tante er noe av det jeg forbinner med sommer, er noe magisk med dette stedet når solen skinner. 

-Siri

On the road again

Heihei! Ville bare si at i morgen/ i dag bærer jeg ut på tur igjen. Skal til min onkel som bor på østlandet. Aka 7 timers biltur, oh yeah... Godt jeg har lastet ned haugevis med sanger! Må legge meg nå, ellers kommer jeg aldri til å klare å stå opp i morgen! Natta peeps!

Verdens beste barnevakt

Hallo! Da var jeg hjemme igjen. Har vært hos pappa siden lørdag. Vært ganske kjekt, forutenom været da. Det var ikke det beste akkurat. Jeg satt barnevakt i går for de to halvsøskene mine, og jeg må jo ha vært verdens beste barnevakt da. De fikk is, snop, chips, brus og pizza. hahaha ikke alt på en gang da! Jeg tok de også med på sykkeltur,spilte fotball og bomhjemsel med dem og så film med dem. Følte meg ganske gammel da kvelden kom og jeg var helt utslitt, mens søknene mine var ikke sliten idet hele tatt. Kan ha vært alt sukkeret som holdt dem våken. "Hysj ikke si noe til pappa og mamma". 

-Siri

Summarferie


//weheartit

Heja! Befinner meg fortiden på ladet hos papi aka sløve dager.  Det piss regner hele tiden, så det er ikke stort å finne på akkurat. Når det er sol og fint vær er dette det fineste stedet jeg vet om sommeren, men når det er grått ute kan det til tider væreganske så kjedelig. Har enda ikke klart å tatt ett eneste bilde.... Jeg som har drasset med meg kamera og ALTFOR mye klær på bussen her til, så har jeg ikke brukt 1/3 engang. 

Håper dere har litt bedre vær enn hva vi har da!

-Siri

I'm a bubblegum bitch

Her sitter jeg i sengen å hører på Marina and the diamonds og her har jeg vært i nesten hele dag.  Nei, jeg er ikke latere enn vanlig, jeg er syk. Det blir ikke bedre enn å sitte inne og gjøre ingenting når det er nydelig vær ute.  Wellwell, ikke mye å gjøre med saken. Jeg har idet minste bra musikk, mat og viaplay å takke meg til. 

 

Håper dere kosere der ute i solen hvertfall da!

-Siri

lights blindingHerlige sommer! Endelig kom solen frem i dag, selvom det ikke ble så altfor lenge da. Er totalt i feriemodus aka det går mest i soving, spising, soling og utallige episoder gossip girl. Men det er jo det som er ferie da! Å ta det helt med ro og lade opp batteriene til høsten. "Bare" 32 dager igjen av ferien nå! De dagene skal nytes til det fulle. 

 

-Siri

 

Frames

Kjøpte meg fine rammer til rommet i går! Åh jeg gleder meg til å få de opp på veggen med bilder i!

-Siri

Min søte nye tekopp

Ny kopp fra Kremmerhuset. Fikk den av mamma når hun kom hjem fra tur. Fikk også matchende fat til. Åe. Passet fint inn i "koppesamlingen min".

-Siri 

 

"A women who doesn't wear perfume has no future"


Mine yndlinger! Vera Wang princess og Mariah Carey M er definetivt mine favoritt parfymer. Det er rett og slett ikke lov å sammenligne dem etter min mening, for Princess er den beste uten tvil. 

Jeg fant ut jeg har hatt ca. 13 parfymer siden jeg begynte å bruke parfyme da jeg var 12 år (!!). Det vil si at jeg ca. har hatt litt mer enn to i året. Jeg elsker parfyme, og kanskje det er min mani. Noen elsker sko, mens jeg er besatt av parfymer. Jeg er ganske så kresen når det gjeller duften. Den skal ikke bare lukte godt, den skal lukte godt på meg. Princess gjør akkurat det, synes hvertfall jeg. Jeg kjøpte min første Princess da jeg var 12-13 etter å nærmest bodd på parfymeriet på båten Fantasy til Tyskland. Jeg var der inne 5 ganger før jeg klarte å beste meg for den parfymen, og egentlig skjønner jeg ikke hvordan mamma lot meg kjøpe en så dyr parfyme allerede da. Men så har det seg vel sånn at mamma er en liten "parfyme narkoman" selv, så det var vel ikke såå rart. 

 


Mitt nyeste medlem til familien Nina Ricci - fantasy. Vet ikke helt om det var mitt beste kjøp akkurat, den er ikke helt meg. Men den lukter jo ganske godt da og den er litt sommerfrisk. 

 

Hvilken parfyme er din absolutte favoritt?

-Siri

Endelig!

Endelig har jeg fått kjøpt meg nytt minnekort til kamera!!!! Det resulterte i at jeg måtte ta et bilde av meg selv:Synes nesten kvaliteten på bildene nå er bedre enn med det gamle minnekortet. Er det mulig?

I dag har jeg for det meste gått meg vill inne på nye IKEA. Det er uvirkelig stort, nesten litt FOR stort spør du meg, men det er jo super kos å gå å se på IKEA da. DET er virkelig stedet som får deg til å ville flytte hjemmefra. Kjøpte meg noen fine rammer, sånn at jeg omsider kan få opp noen bilder på rommet. Ja det stemmer, jeg har null bilder hengende på veggen! Mest fordi jeg ikke vet helt hvordan jeg får dem opp og kanskje litt også fordi jeg aldri klarer bestemme meg for hvor bildene skal henge. Dilemma. 

 

Nå skal jeg se om jeg klarer å finne noen bilder jeg vil ha i rammene!

natën e mirë! ( tydeligvis god natt på albansk... ifølge google translate da hvertfall) 


Colors of the rainboworginalen: -Siri

"hunger is the purest sin"

Heihei! Skjedde noe veldig koselig/hyggelig isted skal jeg fortelle dere. Mitt kjære minnekort til speilrefleksen (Ulf) gikk tapt. Etter sånn 2 uker med halvt ødelagt minnekort, har jeg bare håpet det skulle holde hvertfall ut ferien. Hvem prøvde jeg og lure? Så det betyr at dette ble det eneste bilde av mine nydelige kjeks jeg bakte her i sted: 


hahahahah mobilkamaraet er jo en fryd da!og siden jeg er deilig:

Digg jeg vet. 

 

-Siri

Bilder fra vakre Rhodos

Kanskje det vakreste stedet jeg har vært på! Krystallklart vann, hvite hus og sol. Rhodos har det meste!

 

Har du noen gang vært på Rhodos?

-Siri

Run

Hejjjaaaaaa! Wow har allerede vært flink i dag! Allerede og allerede, klokken er over fem, men når man er i feriemodus har jo dagen så vidt begynt. Har støvsuget, hatt styrketrening og snart bærer jeg ut på en løpetur. Jeg har vært aktiv fotballspiller i 10 år nå, men har sikkert ikke jogget mer enn kanskje 15 ganger tilsammen. Har jo med at jeg trener så pass mye med fotballen at jeg ikke trenger/ gidder å jogge i tillegg. Men når det er null trening akurrat nå, må jeg holde på med noe egentrening. Great for meg som ikke kan fordra å jogge alene. Heldigvis klarer jeg og lokke med meg venner på tur, ellers hadde jeg nok utsatt det hele tiden. 

 

Nå er det på med løpetightsen (brukt den tre ganger siden jeg kjøpte den i mars....) og ut å få litt frisk luft!

Ha en fin dag!

Er du en jogger?

Noen tips til motivasjon?

-Siri

New in: Innkjøp fra Rhodos Del 2
// Parfymen Nina Fantasy fra Nina Ricci - Taxfree 


// The Pore fessional - Sephora 


// Opi neglelakk - Sephora 


// Ring - bod i gamlebyen 


// Lommebok - Pull&Bear

 

 Super fornøyd med alt! 

Hva synes du om innkjøpene?

-Siri

New in: Innkjøp fra Rhodos Del 1


// T-skjorte - Pull&Bear 


// Singlet - Pull&Bear

// Singlet - Pull&Bear  (haha digg neglelakk) // Shorts - Pull&Bear


// Bukse/tights - Zara 

 
// Mobilveske i ekte skinn - en eller annen skinnbutikk i gamlebyen


Hva synes du om innkjøpene? 

-Siri

 

Ps.Del 2 kommer senere i dag.

 

 


Når du ikke klarer å holde løftene dine

Fa** da, jeg som hadde vært døds motivert til å blogge om innkjøpene på Rhodos, også klarer jeg og glemme det. Nå er det for sent, blir jo null bra bilder i dette lyset. Jaja. I morgen dere. DA LOVER JEG AV HELE MITT HJERTE at det blir innkjøp! Oi nå må jeg innfri ellers kommer jeg til å ha dårlig sanvittighet resten av livet. 


Bilde ble så mørk med en gang jeg lagret det i Picasa.... mystisk. 

 

Nå skal jeg redigere bilder fra Rhodos og se en episode av Gossip Girl (herregud er blitt helt hektet! Begynte å se helt fra begynnelsen) 

Natta folkens!

I'm coming home, tell the world that I'm coming home

Retter: Jeg er HJEMME!

Hallohallo! Åh deilig å endelig være hjemme igjen. Ikke det at jeg har hatt en dårlig uke eller noe. Den har faktisk vært veldig bra! Hatt en kjempe flott uke på nydelige Rhodos! Har kost meg med bading, soling, shopping og båtliv. Også har jeg jo vært ekte turist da, selvfølgelig. Jeg glemte å ha hvite sokker oppi sandalene da som en vask-ekte turist alltid passer på å ha. Søren, får ta det igjen til neste år.

Er helt susete etter fly og båttur i går, itillegg til alt for lite søvn. Er ikke så farlig da. 

 

Har forresten kjøpt maaaasse ( litt for masse kanskje, blakkis) som jeg skal vise i morgen! 

See ya ♥

Rhodos yeeessss

Heihei! Akkurat nå sitter ejg i respesjonen på et hotell i Rhodos, det er passe klamt luft her med tanke på at det er sånn 26 grader og klokken er 9. Ville bare si at det er begrenset med nettilgang og at jeg derfor ikke kommer til å blogge mens jeg er her nede. Mest sannsylig hvertfall. Håper alle har det braaa der dere måtte befinne dere! Jeg har det hvertfall herlig her nede i varmen! PS. Komselig å vite at det regner i Bergen, meeeeehehehe, sorry måtte bare.

Vi snakkes/blogges! Hejjdååå

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits