august 2010

H

Halloaaaaooooooo! Ja så var siste dag på skolen for denne uken over. Ja jeg er klar over at det kun er mandag, men her kommer forklaringen: 

I morgen dra klassen (innkludert meg) på sykkel/ klasse -tur til Finse, for å sykle Rallavegen.
Der skal vi sykle til et sted hvor vi skal overnatte og sykle videre neste dag. Så på  torsdag har vi avspasering. Og fredag reiser jeg til min storebror som studerer/bor i Ålsund. Så der var den uken planlagt.


Åjåj, snakker vi misslyket bildet eller? 

Så nå skal jeg fortsette pakkingen. Yes, it's fun time........ 

Hva er ditt beste tur minne?
Siri♥

A-ha konserten

I går var det duket for A-ha konsert på Brann stadion og jeg var selvfølgelig der. Selvfølgelig. haha, har egentlig aldri vært fan, har ikke engang likt A-ha sin musikk. Eller for den saks skyld medlemmer. Men gårsdagens konsert var utrolig bra og det fikk meg til å skifte mening.  ♥
Skal gifte meg med han...LOL!


Det var et utrolig bra lys og lyd annlegg! Følte til tider at jeg skulle bli blåst i bakken av bassen, haha.

Iselin ♥♥  - Et av de få bildene av vi to.

Thanks daddy for billettene!!


Hvilken konsert var du på sist?
Siri♥I miss you


I miss you browniiiies ♥ 
 
Haha, nei da.  Ahh endelig en dag jeg ikke har hatt planer. OK jeg har vært og kjøpt noen ting til klasseturen i neste uke, men borsett fra et par timer på et kjøpe senter, har jeg (prøvd) å slappe av. Har vært mye fotball i det siste, så føler jeg ikke har fått gjort så mye annet. 

Haha, dette ble et bra sløvt innlegg. Kjenner at øynene mine holder på å lukke seg. Klokken er ikke engang 11. Jaja, det får bli en tidlig kveld i dag da. I morgen blir det fotballkamp med 2. laget og a-ha konsert med Iselin. ♥
Håper det blir bra!

God natt bloggeverden, jeg er sovnet.
Siri ♥


'

Ny mascara

Kjøpte meg en ny maskara i dag. Lash stiletto voluptuous fra Maybelline. Første inntrykket er veldig bra, den gir fylde og lage vipper. Hadde False lash effect fra Max Factor  fra før. Den har vært min favoritt lenge nå, men jeg blir ikke sjokkert hvis det viser seg at jeg liker den nye bedre, den var veldig god! ♥

På bildene under ser du forskjellen med de forskjellige mascaraene på meg:
Hvilken mascara bruker du?
Har du en av disse?

Siri♥
Baker/kokk

Hallo! For dere som ikke skjønte det, så mistet jeg et egg i gulvet da jeg skulle bake. Jeg har bakt brownies i dag. N-a-m ♥ Kanskje den første gangen jeg føler jeg virkelig har fått til å lage det. Den blir alltid for myk eller ikke nok stekt.

Ellers har jeg vært på sykkeltur med klassen, eller det vil si 8 andre fra klassen. Mange som ikke hadde sykkel eller ikke gadd. 9 av 25 stykk, lol. Men vi hadde det faktisk veldig gøy og det var ikke så tungt som jeg hadde trodd. Og det kommer fra en som bare har syklet 1-2 ganger i år.haha, Min bror er en papparazzi, her tok han meg i å lage middag. O-M-G!!!! Var ikke meningen at noen skulle se meg gjøre det.....!!


Hva lager du helst hvis du først baker?
Siri ♥Dette er det bare jeg som klarerSiri¢¾


Bildeserie: Upubelisert


Hva synes du?
Siri¢¾


It's not raining men

Men det regner ...regn. Så er høsten her for fult og det har vel ikke vært en dag det ikke har regnet i det siste. Egentlig gjør det meg ingenting med litt regn, det eneste er at håret mitt blir puff hår med krøller. Ikke alltid like fint, men jeg overlever. 

Har utrolig lite fantasi fortiden til å sprite opp bloggen litt. Merker jeg synes selv at  jeg har en utrolig kjedelig blogg. haha, burde kanskej gjøre noe med det...Hva vil du lese mer om på bloggen min?
Siri♥

Pink is the new black
Min kjære ♥


Dette var himmelen i går kveld, piiink ♥


Do you love pink?
Siri♥
Endeliiiiiig!

Ja, der var endelig bildeopplastingen oppe igjen. Det var midlertidig altså. Da vil jeg bruke annledningen til å poste bilde som egentlig skulle vært med på forje innlegg. Og sjokkerende nok er det et bilde av ...... trommevirvel........
Meg!! Vet du ble litt sjokket der.Etter en passe hard trening sitter jeg her og sløver. Sitter  her med te-en min, bluberry tea tror jeg den heter. Den beste ♥ 

Siri♥

Tilbake i gamet

Hei og unnskyld for den lille blogg pausen. Det var ingen planlagt pause, jeg har bare ikke prioritert bloggingen de siste dagene. Har spilt kamp og vært oss min far for det meste, om noen skulle lure.

Hva er det som skjer? Bildene mine vil ikke bli lastet opp og de fra arkivet vil ikke vises. Årrh blir gal. Nå som jeg endelig skulle blogge! Flotte greier, takk blogg.no♥
Kanskje jeg har gjort noe dumt slik at dette skjer? Si ifra hvis dere vet en løsning, for det gjør ikke jeg!

Håper det med bildene bare er midlertidig, ellers dør jeg.... nesten.

Elsker "love quotes" og her er en jeg fant i sted:

We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find. 
-Unknown

Haha litt klisje, men det var søtt fordet ♥

Liker du "love quotes"?
Har du ahtt problemer med bildeopplastingen?
Siri♥

You May Be One Person To The World But You May Be The World To One Person

Awww, fant denne søte settningen på nettet. Litt random, men men.

I dag er det faktisk fredag , friday, viernes, venerdì eller også kalt 星期五.  Haha, jeg? fritids?
Har klart meg gjennom den første halve uken tilbake til på skolen. Yes! Det har vært hardt til tider, but I did it! 

I går var en stressende dag, første dagen jeg har stått opp før 9 på nesten 8 uker! Så var det skolen, rett hjem og pakke, for så å dra til stord for å spille kamp. Vi spilte uavgjort 1-1.

Hva skal du i helgen?
Siri♥


Family love

Club can't handle me - Flo Rida feat David Guetta


hallelujah det var varmt ute i dag!!! Siden det var overskyet stilte jeg i bukse og skjorte, det angret jeg på da jeg gikk utenfor døren. 24 grader elns? Sykt. 

Må ta opp en ting med dere. Dere vet hvor teit det er å stå og ta bilder av seg selv? ja det gjør jeg ganske ofte. Hvorfor? Jeg skjønner meg ikke på folk som får moren eller faren til å ta bilder av seg.  Da hadde jeg hvertfall følt meg dum. Så jeg tar heller bilder av meg selv enn at mamma skulle gjort det.

Vet ikke om noen fikk me seg poenget i det der, men I hope so.


ahh family love <3333


Nå skal jeg slappe av (som jeg har gjort siden 2) til treningen begynner. 

Hvem tar dine bilder til bloggen?
Hvordan var din førstedag på skolen?


Siri♥


Last day in heaven


Ke$ha - Dancing with tears in my eyes

Så var den siste dagen av sommerferien her. Triste saker. Men nå er jeg faktisk klar for høsten. Klar for noe annet enn is, bading og soling.

 Denne ferien har vært fin, mange fine minner, fint vær osv. Hadde ikke takket nei til en uke til altså, men ok jeg har hatt nesten 8 ukers ferie, ganske bra det og.

I dag er planen å daffe, være med venner og bare nyte den siste dagen! 


Ha en super siste-sommerferie-dag!
Siri♥


bildeserie: Byyyn

Har vært facinert av dette kunstverket helt siden det kom opp. Hadde egentlig tenkt å gå beserk og ta sykt mange bilder av den på "hjemoverveien", men glemte det helt. Bra jobbet Siri!


poooose! Men det ble jo søtt da!


awww,  Rebekk er hjemme igjen ♥
papparazzi...

Utrolig koselig dag i byn i dag. ble ikke så mye shopping på meg, alt jeg har sett etter var enten utsolgt, passet ikke eller var helt annerledes enn forventet.Ble en singlet, et smykke og en kvisestift/krem (?)

 Men det var kjempe gøy fordet. Elsker dere ♥

Hva shoppet du sist?
Siri♥Bildeserie: StrandenStine og jeg dro på stranden i dag. Etter sånn 1- 2 timers kav kom vi oss endelig ut av døren.


Det var denne beatuyen jeg dro på tur med. Sykkeltur faktisk.K-o-s-e-l-i-g ! ♥
Hvilket bilde likte du best?
Var det fint vær hos deg i dag?
Siri♥Ting har forandret seg en del...Jeg er lenger verken en tiger eller en som elsker ansiksmaling. Synd, for jeg kledde det.
K©ªddaaaaaa...


Siri¢¾

Perfekt blogg vær

Sitter her i mørke av regnværet utenfor. Jeg liker regn. Det er så mye å finne på inne da. Eller ikke. Men det gjør hvertfall ikke meg noe å sitte inne og bare slappe av. Ja jeg er lat hvis du lurte.


Oh No!! Ser at Taylor holder på å dette ned i bakgrunnen! Kriiise! Må fikses med engang.

Men jeg skal gå ut (tror jeg) for å ta noen bilder, når regneværet har roet seg litt. Hvis det skjer engang.
Siri♥

Can't take my eyes of youHallo! I dag har jeg vært flink synes jeg. Stod opp tidlig, støvsuget og så gikk jeg til Iselin. ok flink var kanskje ikke det det beste ordet i denne sammensettningen. Men har hvertfall ikke bare daffet.  Vurderte og ta med min kjære baby (kamera) bort til Iselin, men fant ut jeg ikke gadd drasse på det.

I dag er faktsik siste dag min bror bor hjemme. Han flytter til Ålesund i morgen. Blir litt trist, men samtidig er jeg glad på hans veine. Og ikke minst jeg får hele lofte for meg selv. Det er derfor jeg er glad på hans veine. Neida jeg bare tuller.

I morgen tenkte jeg skulle ta en del bilder, hvis jeg gidder. Jeg må jo ha tid til å ikke gjøre ingenting også da! Har brukt kamera lite idet siste. Delvis fordi det ikke har vært så bra vær og delvis fordi jeg ikke gidder bære på det.

Nå er det bare 5 dager igjen av denne sommerferien, og egentlig av denne sommeren også. Det har gått sinnsykt fort, men har fått gjort en del fordet, føler jeg.


Hva er ditt beste minne fra årets sommer?
Siri ♥the golden lie


Gosh 554 gold


Hva synes du?
Siri ¢¾


SPILLELISTE: NYLIG SPILT

Tenkte jeg skulle tipse dere om noen sanger jeg hører på for tiden.Mest nytt, men noe gammelt også. Litt forskjellig med andre ord.


haha fjortis på tur.

 
Marina and the diamonds - Oh no!


Brandon Flowers - Crossfire

 
Kylie Minogue - All the lovers


Brandi Carlile - the story


Hurts - better than love (spol frem til ca. 0:40 da begynner selve sangen)


Katy Perry - Teenage dreams

 
Christina Aguilera - BeautifulEnjoy!!

Hvilken sang likte du best?
Siri♥

Jeg vil ha en lite hund, voffvoff voffvoff!


Photo// Isesblogg.blogg.no

Siri¢¾

Jeg skal aldri lage reklame

Heysann! Ukens høydepunkt, søndagen er kommet. Aka daffe dag. Egentlig  liker jeg søndager, en ekstra daffe dag, men den hadde vært mye bedre hvis butikene hadde vært åpen.

Nå sitter jeg og laster ned en del musikk, som jeg kanskje deler med dere senere. Hvem vet.


Photo// Nomilion.blogg.no
Ah fail!! Skulle gjøre reklame for cola, men holdt visst forran cola merket. Ikke like enkelt.


Hva gjør du på søndager?
Siri♥I'm sorry, but I have been on the Norwaycup

haha digger den gode engelsken min. 

Ja til saken. Jeg har vært på Norwaycup denne uke, noe som var utrolig gøy. Jeg hadde en ganske laber innstlling til denne cupen, men den ble bare bedre og bedre.  Vi ble pulje vinnere og gikk til a-sluttspille, der vi tapte på straffespark. 
Og ja jeg bommet.

Det er kanskje det kjipeste som har skjedd med meg i en kamp før, og om ikke det var nok ble jeg skadet. Så etter kampen gråt samtlige på laget. Det var litt søtt. At alle ville vinne så inderlig at de begynte å grine.

Det jeg husker best fra denne cupen er vel:

♥Lang skuddet fra litt over midten til Marie.

♥Da alle gråt.

♥Alle bussturene, ca. 2 timer med buss hver dag.

♥Mannen med ekstremt stor føflekk i fjeset.

♥Alle de sjønne guttene på sletten.

♥Alt snope vi spiste. blæææ. Ble endel snopeturer til rema 1000.

♥kvelden vi hadde spist for mye godt. Ble endel utrolig fine bilder av det.

♥ osv.


litt trøtt, men ellers fin.


Har hatt en utrolig koselig uke med alle på laget! ♥

ps. Kommer bilder når jeg gidder å legge dem innpå dataen.Snakes on a train!
Siri♥Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits