august 2011

Goodbye my lover, goodbye my friend

Uffda, min kjære iPod spilte sin siste sang sist søndag. Etter opplivings forsøk i nesten en uke, ville den ikke mer. Jeg hadde ikke sett ipoden hele lørdagen og søndagen, men tenkte at "den dukker vel opp tilslutt uansett", og det gjorde den. I vaskemaskinen. En trofast venn gjennom 3 og et halvt år !!!! Og det er helt sykt for å være meg. Savner den allerede og flott for meg så produserer de ikke lenger akkurat den typen.... 

//We♥it 

Har du noen gang funnet ipoden eller mobilen i vaskemaskinene?

 

 

When it rains and I've got nothing to do, I LISTEN TO MUSICTaylor Swift - Come in with the rain

Yiruma - Kiss the rain

Jordin Spark  - No air ft Chris Brown

Coldplay - The scientist

Chris Brown - Next to you ft Justin Biber

 

Ender alltid opp med enten akustiske- eller depp- sanger når det regner ute. haha jaja.

 

Noen du liker?

Back on track

uuups, en liten bloggpause ble det visst. Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge fremover, fordi jeg føler jeg har altfor mye annet å holde styr på. Men det vil ikke si at jeg ikke en dag kan finne på å skrive 3 innlegg til bloggen. jaujau, får se hva jeg finner på! Tenkte hvertfall å skrive litt om det super awsome bryllupet jeg var på i går. so stay tuned!

 

 

INNKJØP 100811


// sko/ sandaler fra Haaland sko

Jepp da var endelig skoene til bryllupet jeg skal i på plass. Det var så og si de eneste skoene som passet meg, så da ble det dem. Kjøpte dem på skobutikken jeg jobbet arbeidsuke på, og neimen var ikke sjefen der og tilbød meg jobb! Hahaha herlig. Må nok vente litt med å begynne å jobbe, til jeg har begynt på den nye skolen og fotballsesongen er kommet litt i gang før jeg svarer. Må se om jeg har tid til det, men det hadde jo vært veldig greit!

Hva synes du?
DJEVELKATTEN/ PANTERENDette er katten som får meg til å løpe, dette er katten jeg drømmer om angriper meg om natten. Dette er PANTEREN!  Det hele startet en dag jeg var hos min far og mamma var alene hjemme: Mamma hadde tatt opp tarassedøren fordi det var så fint vær ute.Lite tenkte hun på at 10 min etter på lå det en svær katt i stuen og koste seg. Mamma ble vettskremt  da hun oppdaget katten og skrek så høyt hun kunne og løp for å hente en kost. Panteren ville ikke flytte seg av flekken. Etter ca. 15 min med kaving, klarte mamma endelig å få ut katten. Siden den gangen har han gått rundt i gatene og sett skummelt på meg.

I dag hørte jeg plutselig rare lyder utenfor stuevinduet. Det hørtes ut som en baby som gråt, men hvem tror dere ikke det var som satt der ute og mjauet? Jo det var han, han med den tykke pelsen som dekker den feite, store kroppen hans. Jeg trodde først han hadde det vondt, så jeg ble livredd for at jeg kanskje var nødt til å gå ut til den og undersøke om den var frisk. Så da gjorde jeg det eneste rette. Jeg ringte  mamma..... Mamma hjalp ikke akkurat mye, hun bare lo av  hysteriske meg. Etter en stund gikk den HELDIGVIS vekk. Dramatisk morgen kan man si.

 

Er du redd katter?


RAIN ON ME

 

 ATM

Sitter her og lurver meg (hva nå enn det måtte bety) og glaner inn i pc-en. Er for trøtt til å sette på noe film, så da blir jeg vel bare sittende her og nestensove resten av kvelden. Jaja. Good life.

Tomorrow tror jeg kanskje jeg skal på kino og se Bridsmaids! Tror den kan bli veldig morsom!

 

Hva skjer hos deg ATM?

Har du sett filmen Bridsmaid? 

Høy smerteterskel

I dag var dagen for "MUSKELMANNEN"!! Aka muskelterapauten. Noe av det vittigste var at han faktisk hadde litt muskler, så han får beholde kallenavnet sitt. Jeg trodde muskelterapi var nesten det samme som en naprapat (massasje og oppknekking) men NEIDA. Muskelterapi er kanskje noe av det sykeste jeg har vært med på. Det var rett og slett j***** vondt ! Det kjentes ut som om han røsket ut sener og muskler og hele pakken på en gang og jeg fikk lyst å skrike så høyt at vi alle mistet hørselen. Han brukte hele tyngden sin og moste albuen inn i eks. skulderene der han kjente jeg hadde muskelknuter osv.  Så får håpe det virker, for ellers utsetter jeg meg IKKE for sånne opplevelser igjen.Random bilde av meg fordi jeg ser ut som et troll her jeg sitter utslitt med sovehår. Gottta love it!

 

Har du prøvd muskelterapi før?

 

MUSKELMANNEN

Heisann alle! Har ikke hatt de beste dagene denne uken akkurat, jeg har fått tilbake plagene med ryggen/nakken/skuldrene. I morges våknet jeg av en smerte i nakken som kjentes ut som knivstikk. Kjekt det altså. Så på fredag skal jeg prøve noe nytt for ryggen. Nemlig MUSKELMANNEN. Haha, eller det er det jeg kaller ham, det er en "muskelterapaut" som skal være helt fantastisk, der folk har blitt "helt frisk etter en behandling!".  Er vel vert et forsøk, for ingenting kan bli så mye verre akkurat nå.Noen som har sett til den skinnende tingen på himmelen?

Her har det hvertfall ikke vært så mye av den i dag. Sad face. 

 

 

I'm fine, I'm just not happy

foto// Selvprotrett


I'm fine,

I'm just not happy.

 

 

INNKJØP: en favoritt og en genser

                                                                                 //Glam Bronze fra Vita

Super fornøyd med dette solpudderet/ bronzeren! Er ikke like matt som et vanlig solpudder, forid det er shimmer i. Trengte det til bryllupet, for det vanlige puddere mitt var blitt litt i lyseste lager nå etter noen uker i solen. Også blir det sikkert fint å ha til vinteren når jeg blir albino igjen. ♥


//Genser fra VeraModa  

Koselig genser til litt kalde høst dager.

 

Hva kjøpte du sist?


                                            
 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits