august 2012

Na na na na na na na na na

Hello! Her sitter jeg, trøtt og utslitt. Jeg har blokkdag i dag og ettersom jeg ikke har fag i dag har jeg friiiii. En liten mini helg midt i uken. Er ikke helt overbevist om at det er så gøy. Men det kommer jeg nok til å syns når jeg har trening 4 ganger i uken. Akkurat forøyeblikket er jeg skadet...... Var tydeligvis i noen harde dueller i helgens kamper, noe som resulterte i ett svart/blått kne og ett hovent kne. Digg. Håper det ikke er noe alvorlig, og det tror jeg sånn egentlig ikke, jeg kan jo gå!  

Dagen i dag skal brukes til matte, sløving og være med en venninne. 

Hahaha tidenes sløveste innlegg!

-Siri

Siden sist......

.....har jeg sløvet en hel del.

.....tydeligvis tatt mye bilder av meg selv med mobilen.....


ikke spør......

..... spilt ekstremt mye fotball.

......fått meg instagram


 #instagram  #instagood #instamood #instafood #instababeeeee

..... Begynt i 2. klasse på vgs. Yo liksom.

...... Funnet ut at jeg kommer til å dø i R-matten dette året.

.......Ikke fått det ekle Lånekassebrevet av skolekontoret, fordi det har vært stengt eller de har vært opptatt alle de 6 gangene jeg har vært der.

.......vært i to bursdager:

one:

two:
.......og lekt turist i egen by.....

 

Hva har du gjort i det siste?

PS: Ser det har vørt en del innpå selvom jeg har hatt tidenes slappeste bloggperiode, kjempe koselig! ♥

-Siri

Breath of life

hellao peepz !(faktisk...) Sitter fortiden innpå roterommet mitt og sjiller. Er helt utslitt av så og si ingenting. Har vært hos lungespesialist i dag, og pustet for harde livet, tester, you know. Stilte opp der i fult treningsutstyr fordi jeg trodde jeg skulle løpe på tredemølle, men neida. Så da var jeg kul og gikk rundt med sportsbh, løpetights, trenings t-skjorte og joggesko for å bare sitte i ro og blåse i ett rør. Yo

 

Bilde fra Oslo ( mitt nye hjem, Portveien 2)

 

Fant forresten ut at Florence and the machine, som er en av mine yndlings band spiller på Øya festivalen i Oslo i kveld. Hvordan i all verden har jeg ikke fått med meg det???!!!!!! Sånn skjer alltid meg. jaja, lite å gjøre med det nå.

 

-Siri

Never let me goNever let me go - Florence and the Machine 

 Åh elsker denne sangen for øyebliket! Så drømmende på en måte. 

 

-Siri

Bilder på veggen

Wiii! Var på fotoknutsen før i dag og printet ut bildene mine. Er kjempe fornøyd med bildene. Så mange fine minner de representerer! Fant ut at jeg mangler ett par rammer til, hadde 4 rammer og endte opp med å fremkalle 13 bilder... ehehe. men ble jo ganske fint uten ramme også, hvis dere ser på det siste bildet. Er hvertfall storfornøyd at jeg endelig klarte å få det gjort. Flink1. 

 

Hvem/hva har du hengende på veggen?

-Siri

it's a dog lifeSøte voffsen Ronja! Kom hjem i går fra østlandsturen, og til nå har jeg for det meste bare sovet, spist, sett OL og vært på første trening " etter sommerferien" (!!). Er helt mørbanket etter treningen, godt det ikke var nok folk til treningen i morgen, slik at vi måtte avlyse den.

I morgen må jeg følge storebroren min til flyplassen, han skal nemlig på utveksling til Thailand i 6 måneder. Haha han er gal, men også litt tøff da. 

 

God natt!

-Siri

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits