september 2010

I just wanna say, I'm sorry.

Sorry at jeg ikke blogget i går. Jeg vet at spesielt interesserte savnet meg, eller hva Iselin? Grunnen til det var vel enkelt og greit: Jeg er lat og har ingenting å blogge om. I går gjorde jeg ikke mye, for det meste spansk stil og daffet rundt i huset. Ja ganske så slappt.  I dag blir det lekser, øving til prøve og trening. Så gøy.

 


Haha, ser ut som hendene mine er hemmet... jaja.

Ka det går i? Siri ♥

 

Jeg må kontrollere meg

Etter at jeg fikk bankkort, har alt blitt lettere. Trenger ikke stresse med å sjekke at jeg har penger med, bare jeg har korte så går det fint. Noe jeg har lyst på? Trekk kortet. Sulten kanskje? Kort. Det hele har vel ført til at jeg har brukt alt for mye penger på tyggis, dilldall, snop, drikke og berlinerboller. haha. Ja for det er vel det jeg kjøper mest av. Så nå begynner sparingen, nå skal jeg se om jeg greier å ikke snope ol. resten av uken...Om ikke det er kriiise så...

 


åj, papparazzien er på ferd igjen. My brother.

 

Når fikk du bakkort?Siri ♥


Jeg kunne til tider ikke se skjermen

God kveld i ståvaaa. Nå har jeg og Stine nettopp hatt bursdagsbesøk for Stine. Haha, ja vi er lonerer♥ Vi så film for det meste. Vi så The last song aka nummer en grinefilmen. Jeg begynte å grine 4-5 ganger i filmen, men den var utrolig sjønn daah. Så det var på en måte verdt det. ♥

Noen bilder ofc:

Love u, selv om du kan bli litt rast løs gjennom en film ♥ haha.


Har forresten fått ny ring... Neida, slapp av Iselin, du skal få den tilbake...


 

Griner du lett av filmer? Siri♥

 


Una bursdagsbarn

Nå har jeg vært med det lille bursdagsbarnet mitt, Stine♥ Gratulerer med dagen sjønningen!  Stine har fått som hun pleier å si "una hund". Han heter Atlas Bind 2. nei jeg bare tuller han heter bare Atlas. I dag har jeg prøvd å lære han å komme når jeg plystrer.hmmm.... gikk ikke så bra det, men han SKAL lære seg det engang. hehe.

Nå venter jeg på middag, nam.

Blogges! Siri♥

 

Make me feel Like I'm the only one in the world

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world. ♥


Synes denne sangen passet til bilde - E.T = Alien ♥

 

Siri ♥

 


Takk for det herr. fotograf

Håper ikke mr. fotograf leser dette. Men du ødlagte bilde mitt! Hadde det ike vært for at du er dårlig til å gi instruksjoner kunne jeg vært fornøyd.

Ja som dere sikkert har forstått gikk fotograferingen ganske så dårlig. Jeg hadde latterkrampe på omtrent alle bildene eller så hadde jeg lukkede øyne. Flott det!

Jeg ligger ikke ut protrettbildet mitt, siden det var så dårlig. Men her er klassebildet:


Jeg står på andre rad, 3 fra høyre. Ble det riktig ? 10b♥

 

Har du tatt klassebilde i år? Siri♥

 

 

Smil til kamera

Halais! Hektiske dager. Sier ikke mer. Btw. Det bilde i forje innlegg er bare laterlig. Jeg ser ut som noen nettopp har fortalt meg at jeg er døds syk. Snakker om det til høyre hvis du var i tvil.

Det er høst og vi vet vel alle hva det betyr i skole sammenheng. KLASSEBILDE! Vi skal ta det i morgen og jeg er som vanlig i stuss om hva jeg skal ha på meg. Du skal jo ikke akkurat pynte deg, men du vil heller ikke se ut som et takras på bilde heller.

Men nå har jeg ikke tid til mer blogging. Jeg får komme med en lyd om hvordan fotograferingen gikk i morgen. Og kanskje, hvis dere er heldig, skal jeg dele protrettbildet mitt.

Ingen bilder i dag, låner helten min sin data.

Peace out! Siri

Ja det var jo pussig

Heisann folk! Har visst ikke blogget på en stund, men allikavel har det nesten vært flere innpå, enn det pleier. Haha , kanskje jeg skal ta et par dager fri i uken?

I dag har jeg ikke gjort stort, burde kanskje finne på noe før det er forseint, men jeg vet ikke om jeg gidd. Slappis.

Har forresten klippet meg, og ofc. måtte jeg ta et før og etter bilde. Viiiiktig!!


haha dette var vel egentlig det verste før og etterbilde ever!!! jaja, enjoy. Det til venstre er nå og det andre er før.

Btw. Så gjesteblogger jeg litt på iselinsabo.blogg.no fortiden. Så sjekk det ut!

 

Blogges en gang, Siri♥

 

 


Du vet når du har en gal kunstner til nabo...

Heisann, eller skal jeg si god morgen. Jeg ble plutselig veldig usikker på hva klokken er. På dataen står det 09.32 mens på mobilen viser den 08.32. Jaja tror jeg stoler på dataen jeg!

Nå sitter jeg på kontoret hos pappa. Han ha fått en slik fancy data, en sånn jeg hadde vanskeligheter med å finne på knappen på. Lite visste jeg at den var plasert oppå selve "boksen" og det at den var gjennomsiktig gjorde det hele i dårlig lys, vanskelig. Ok nå skal jeg ikke dramatisere dette mer, men digger denne dataen !

Til overskriften: Naboen til pappa er en kunstner på 80 år elns? Som fortsatt maler og står på. Og det trenger jeg ikke gå lenger enn inn i stuen vår for å se. Vi har jo reine gallariet hans der. Vi kjøpte vel 4-5 svære malerier av ham da vi lagde nytt hus. Pluss vi får av og til bilder til spesielle anledninger, så nå tror jeg vi har sånn litt under 10 bilder, og nesten alle henger i stuen.

Jaja nå må jeg komme til poenget. Poenget mitt er at mitt soverom venner mot huset hans, og derfor har jeg spurt meg mange ganger; Har han noen gang malt meg? Det er sånn 50 meter bort til huset hans fra vårt. For det hadde vært sykt kult! Men litt creapy og tenke på også...


Et lagbilde fra Norwaycup. Litt random. Men hadde ikke noe annet.

Tror du han har malt meg?
Siri♥

 

 

Bildeserie: Rain in different ways

Disse bildene er faktisk helt uredigert! Har bare brukt forskjellige metoder.

What do you think?

Siri¢¾

A moment like this


Siri¢¾

Drama og bilder

Heisann!Har vært en dag full av drama på skolen og endelig sitter jeg hjemme igjen. Retter, har vært hjemme en god stund nå. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om i dag, bortsett fra at jeg er syk. Har vært veldig forskjølet de siste dagene, og det suger. Jeg er ikke så dårlig at jeg kan være hjemme fra skolen, men er ikke frisk heller.

Siden et eller annet rart er i veien med opplastingen av bildene mine i dag, blir det noen bilder jeg fant på dataen:
Foto// Jeg og nomilion.blogg.no

Jeg digger de bildene, som faktisk er tatt med mobilkamera!

Hvas synes du? Skjedd noe drama hod deg i det siste?

Siri♥

 

 

Jaaaaaaudåååååå

Så det var flere lesere i går som var innom bloggen min, kanskje på grunn av videoen , eller bare fordi jeg blogget for en gangs skyld.

Jeg som likte regn før. Har plutselig ombestemt meg. Når jeg kom hjem med gjennomvåte klær, sko og ryggsekk  agret jeg sykt på at jeg har påstått at jeg"liker regn". HVertfall ikke i den tilstanden som i dag, det pøset ned!Har visst glemt å pubilisere dette bilde. Elsker det ♥

Regn eller sol?

Siri♥Videeeo!

Har lastet ned et nytt video redigeringsprogram til dataen. Det heter Corel VideoStudio. Det er et gnaske enkelt program og kjempe gøy. Synes hvertfall jeg! Så her er en av de første videoene jeg har laget. Redigerte en gammel tullevideo av Stine (nomilion.blogg.no) ♥Haha ikke fult så bra, men men...


Hva synes du?

Flere videoer?

Siri ♥


Shoppings

Lørdag, min favoritt dag, kanskje etter fredag, men hvertfall en av de beste i uken ?  Har litt lite blogglyst, kreativiteten er ikke på topp nå for tiden, men prøver å blogge fordet. 

I dag har jeg vært og shoppet litt, eeeeelsker å kjøpe nye ting, spesielt klær. Hvem gjør vel ikke det? Kjøpte en bukse, en langermet genser, et smykke( fikk det gratis ved kjøp over 500,- på bikbok)  og en kjole/genser. Super fornøyd jeg! Har betalt litt selv... 99 kroner.... men det teller det og! hehe.

random bilde. Min halv søster og jeg ♥

Hvor mye bruker du på klær i månden?
Siri♥


FML...litt hvertfall

I dag stod jeg opp, tok på meg joggesko, shorts og t-skjorte, vi skulle løpe i gymmen i 1. time. Jeg hadde til og med laget en egen løpe/trenings musikk liste for anledningen. Vi løp 2 km? og hvis du løp under 9 min fikk du en 6. Jeg tekte "jaja, klarer aldri 6-eren, men 5-4 skal jeg klare lett!" 

Hva fikk jeg? 3+..... Årrrh har aldri vært så skuffet i hele mitt liv! Hadde holdt fint tempo hele veien og til og med spurtet siste delen, og så får jeg en 3-er? de beste av jentene klarte en 4-er, og de løp sykt fort, hvordan skulle vi liksom klare en 6-er? Frustrasjon!


Har du noen gang opplevd noe lignende?
Siri ♥


Middagskrangel

Denne uken har jeg  laget middag  2 ganger , selvom jeg og min bror egentlig har delt ansvar. Så idag tenkte jeg: "I dag skal han lage middagen!" Så det første jeg spurte han om da han kom inn døren var: "Har du lyst  å lage middag?" Hvorfor brukte jeg ordet lyst??! Jeg skulle jo være streng og si at det var hans tur. Og da kom selvfølgelig svaret " egnetlig ikke..." Selvfølgelig... 

Dritsur som jeg ble hadde jeg tenkt og vente til mamma kom hjem, men så oppdaget jeg en ting. Jeg var sulten. Da hadde jeg ikke noe valg, jeg måtte lage enda en middag. Så da mamma kom hjem var jeg fortsatt sur, men da sa hun: "Men hvis du lager middag så ofte kan du jo tjene litt penger."  Takk gud for at jeg lagde middag.♥


Btw. Fant et bilde av meg selv jeg liker veldig godt. Synes det virkelig fikk frem mine beste sider:


Awww, ailyen ♥


Q; Har du ofte krangler med søskene dine?
Siri♥Bildeserie: fra Ålesund


lol, familien på tur....

Min private fotograf tok dette. (min bror haha)
Eeeelsket sol nedgangen den ene kvelden ♥

Hva synes du?
Siri♥


Sorry guyes

Unnskyld! Som noen kanskje har fått med seg (få tall) har jeg vært vekkreist hele helgen. Har vært hos min bror i Ålesund ♥ Har ikke sett han siden han flyttet for 3-4 uker siden, buhu. Hahaha neida. Men det var koselig å se han igjen.
Jeg skal snart på trening så legger ut noen bilder fra turen senere og/eller i morgen.Blogges!
Siri♥

Jeg tror jeg er forelsket


Foto// Apple

Hallo? I pod nano som liten touch ipod?  Elsker ♥  Har lyst å løpe å kjøpe den akkurat nå!! Jeg vil ha deg!


Har du ipod?
Hvilken?
Siri♥
Rally vegen

Sliiteeeen! Har hatt en ganske gøy klassetur på Rallavegen. Utenom at det regnet litt, litt problemer med syklene, og litt lite plass i lavo-en, var det kjekt. I går kveld var det kjempe koselig. Vi stod rundtbålet og sang sanger, lekte en lek og hadde fortellinger i lavo-en. ♥

I dag var alle trøtte og humøre var derfor ikke helt på topp, men det kom seg etterhvert. 
En ting er ganske sikkert. Tror ikke jeg hadde orket å sykle Rallarvegen en gang til, hvertfall ikke i nærmeste fremtid!


Sykt lol bilde egentlig. Dette ble tatt rett etter jeg kom inn døren aka da jeg enda hadde litt krefter igjen. Nå er jeg mer eller minder dau. Vurderer å gå og legge meg snart ♥

Har du syklet Rallavegen før?
Siri♥Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits