september 2011

The wind is blowing in my hair

 

// Weheartit

ÅÅÅH jeg elsker faktisk å kjenne vinden blåse i håret, da føler jeg meg på en måte fri.Har ikke stort med tid til bloggen, men poster litt nå og da.

Til Stine

Min kjære bestevenn har bursdag i dag !!!! ♥♥♥ Hipp hurra for Stinemor! 


Haha fant et fint bilde av deg for å minne deg på Njål.
Selvom jeg prøver å ta kvelertak på deg av og til, så er jeg glad i deg fordet altså !  Du er til tider den mest irriterende personen på jorden, men jeg ville ikke byttet ut en eneste stund jeg har hatt med deg ♥ Du er den jeg kan være meg med. Vi er nok de lateste personene noen har møtt når vi er sammen, for hvor mange søndager har det egentlig blitt, hvor vi har bare satt og spist opp DITT lørdagssnop og daffet? Jeg vet det er søndag i dag og ikke hvilken som helst søndag heller. Din søndag. Så er veldig lei for at jeg ikke kan være med deg i dag! Men håper at Atle er der med deg og gjør deg glad ! Så hvis jeg får til matten og blir ferdig med den så lover jeg og komme løpene en tur, selvom det kan innebære og møte Jesus i buskene eller buskemannen på hjemmover veien . Håper du har en super duper dag i dag!

Elsker deg ♥

 

PS: til alle dere andre som ikke heter Stine og har bursdag i dag, sorry for noe intern humor her. 

New in: Myke Halser


Hals 99,-  fra VeraModa Hals 79,- (?) fra BikBok

 

Ååee de er så mye og varme, elsker dem allerede ♥

Har du kjøpt deg hals?

TIPS: wearehunted.com

Halloen alle sammen! Har funnet en bra side for deg som har lyst å høre på gratis musikk på dataen. Siden heter WeAreHunted og er et slags sosialt medium for folk som elsker musikk, Men du trenger IKKE være medlem for å høre på musikk. Så ganske awsome right? 

Det er mye forskjellig musikk der inne i et ryddig oppsett som er lett å finne frem i. Alt fra pop til metal. faktisk.  Så hvis du er trøtt av sangene på iPoden, stikk innom her

 

PS. MYE bra chille musikk på wearehunted forresten! 
So let the music play! 

 
It's called LOVE


// foto by me

 


Min nye skjønnhet

Åh herlighet den er nydelig.


Har kjøpt meg ny ipod ( for egne penger!!) og den er herlig skal jeg fortelle dere. Det var tungt å være uten ipod i 3 uker folkens, det skal jeg bare si. Har ikke hatt kjedeligere turer til og fra skolen noen gang tidligere! Og i tillegg så støtter jeg en god sak. Neon av pengene går nemlig til "Red product" . Det er en organisasjon som hjelper med å forrebygge AIDS i Afrika.  Så klapp på skulderen til meg for å hjelpe en god sak. :) 

 

Har du iPod? 

 

INSPO: Svart engel

Foto// Dakota Fanning for Flare Magazine

Tycks ?


Tears I would never cry

Hei! Det var lenge siden. Noen har nok lurt på hvor det ble av meg, hun som skulle være så flink å blogge... Ja nå skal dere få høre: De siste ukene har jeg begynt på videregående, noe som har vært utrolig spennende! Jeg er egentlig alt blitt ganske trygg i klassen og trives godt på skolen. 

Ellers har jeg også itillegg hatt det ganske dårlig med meg selv. Jeg sliter fortsatt med ryggproblemer som jeg nesten bare har etterhvert  måtte lære å tilpasse meg til. Det er jævlig, for å si det rett ut. Og noen ganger er det ganske vanskelig å følge hva som er best for RYGGEN og ikke meg selv. Men sta som jeg er har jeg vel ikke akkurat vært veldig flink til å stoppe når noe gjør vondt. og det har jo fått sine konsekvenser.

 Man tenker ikke på hvor viktig det er å ha en god rygg i alt du gjør, før du har en dårlig rygg. Føler meg til tider handikappet, og på en måte er jeg jo litt det, når det er vanskelig å gå hjem fra skolen bare for det jeg har på meg ryggsekk. 

Men jeg har ikke tenkt å bare la ryggen vinne, jeg SKAL bli bra i ryggen igjen, om det så tar flere år så skal jeg ikke bare sitte og godtta det. Men det kommer ikke til å skje over natten, det vet jeg, men jeg skal gjøre alt jeg kan for at det ihvertfall skal bli bedre. 

 

Hva har du drevet på med i det siste?

 

-Siri ♥


Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits