september 2012

"Everything has its beauty, but not everyone sees it."Lekte meg litt med kamera her isted (klisjesettning #1) . Er så gøy når du finner ut nye ting du kan bruke i fotografering.

Mitt fravær den siste uken skyldes en matteprøve jeg hadde i dag. Gikk egentlig ganske bra synes jeg, men når alle kom helt fortvilet ut av klasserommet etter meg, begynte jeg og lure om det jeg hadde drevet med der inne var helt feil. Menmen, får bare vente og se. Så nå føler jeg meg frii! (klisje #2)  

Tror helgen blir forholdsvis rolig ettersom jeg er skadet i kneet og med det må holde meg mest mulig i ro. YO. 

Håper dere får en fin helg hvertfall!

-Siri

 

 

New in!Mørke lilla genser // Weekday. ♥


Hals // Bikbok ♥

Kjempe fornøyd!

 

Hva synses dere?

-Siri

Guess this means it's autumn nowEtt bittelite blad har hengt seg fast på vindusruten i stuen min. Er vell ett tegn på at det VIRKELIG er høst nå. Ikke det at jeg ikke har merket det på alt regnet som har styrtet ned fra himmelen i det siste.... Har nesten vært fult regntøy (minus regnbukse) nesten hver dag. Vil derfor gjerne benytte anledningen til å hylle den personen som kom på idèen om ett neon gult regntrekk til skolesekken... Flott tenkt. Ser ikke ut som du er 6 år i det hele tatt altså. Neida. 

Ellers vil jeg også rette innlegge til en snill busssjåfør som kjørte i verdens største dam, slik at jeg fikk en flodbølge over meg i forgårs. Nei jeg overdriver ikke, den gikk over hele meg. Alle mine 174 cm. Heldigvis for meg hadde jeg hette, paraply og sekk med (neon gult) regntrekk på! Ellers hadde jeg sett ut som en druknet katt og blitt nødt til å vende tilbake hjem igjen... Så kanskje jeg uten sarkasme burde takket denne personen som fant opp det neon gule regntrekket allikevell. Takk søte mann/dame for det nydelige regntrekket!

Peace out.

-Siri

Shadows-Siri

New lipstick summer


Summer 2C1 // Make Up Store


Min nye lebestift Summer og min gamle Blush, begge fra Make Up Store. Love them! 

 

-Siri

Music and inspiration for my mindOf Monsters and Men:

 Love Love Love

King and Lionheart 

 

-Siri

My new green sweater love
L.O.V.E 

Genser fra Vila. Måtte bare ha den! 

 

Hva synes dere? Fin?

-Siri

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits