oktober 2010

DiamondsHva synes du?

 

 

 
Factory

God kveld i ståvo. Her sitter jeg og gomler i meg litt lørdagsgodt. Blir jo ingen lørdag uten snop!

I dag har jeg for det meste vært å sett i butikker, mne til min store overraskelse fant jeg ingenting. Var kanskje ikke så rart, var ikke i shopping-modus. Jaja.

Neste uke blir en litt annerledes uke. Det er nemmelig arbeidsuke. Jeg hadde ingen peiling på hvor eller hva jeg skulle jobbe med. Hadde først planer om å jobbe i en barnehage, men slo det fra meg. Så tilslutt fant jeg og Rebekka ut at vi skulle jobbe i en skobutikk. Det hele var  veldig tilfeldig. Vi gikk forbi og tenkte vi kunne spørre om de tok inn folk. Vi hadde vel ikke egentlig tenkt å jobbe der, vi skulle bare høre om de hadde plass. Etter å ha snakket med en litt skremmende dame, tok vi bare jobben. Haha. Så sånn er det med den saken. Vi fikk nå hvertfall jobb.

Band og horses - Factory

Litt random den sangen, men hørte den nettopp for første gang. Litt fin igrunn. Btw. R.i.p. Limewire, hvordan skal jeg overleve uten deg?

 

Hva vil du bli når du blir "stor" ?

 
Steriotypene

Vi kjenner vel alle noen av disse. Kanskje flere til og med.Jeg er hvertfall muskelbunten. Hvem er du?

 

 

Jeg har fått hest

Allo, allo!  Endelig feridg med denne uken. Ok hvertfall "skoleuken" da. Har aldri vært så stresset en hel uke som denne. Det er sånne uker du angrer på at du går på fotball. Det har jo vært gøy, men er helt dau nå. Tirsdag begynte det med kamp ute i kulden. Vi spilte uavgjort 1-1, og så treneren vår sa " Tenk nå har vi dobbelt så mange poeng som vi hadde før denne kampen! " hmmm, ikke så positivt.

Onsdag ble det skolekamp sånn 40 min med buss fra skolen. Vi vant hele 12-0, men allikavel var det nesten ikke gøy. Våres lag bestod bare av folk som går på fotball, mens de vi spilte mot ikke kan ha hatt mange fotballspillere. Til slutt stod jeg bare og frøs. 1 og en halv time etter jeg kom hjem fra skolekampen skulle vi møte til kamp. Gjett om jeg var trøtt??? vi tapte 2-1? Husker egentlig ikke. haha.

I går var det igjen kamp, og det var en av de beste kampene vi har spilt hele sensongen. Var nesten stolt av innsatsen. 2-0.

Så da vet dere hva sånn ca. jeg har gjort de siste dagene. Flott det! Sorry for at det ble litt veldig langt.Haha, look what I got! Fått meg hest også forresten..... Neida. Urgammelt bilde fra en familiedag på rideskolen Iselin gikk på før.
 

travel uke, here I come!

Hallais! Føler verden er et stort surr fortiden. Denne uken er det ikke lite å huske på. I dag har jeg vært hos tannlegen, og nå skal jeg snart spille fotball kamp. I morgen blir det Polio-vaksine, skolekamp og så kamp med fotballlaget. Så på torsdag skal jeg til legen og på enda en kamp. OOOOOOFF! Så det går i mye fotball fortiden for å si det sånn.

Grunnen til alle kampene er at vi må være feridg med alle serie-kampene til nå på torsdag. Stress.

Og om ikke det er nok... INNLEVERING!Høøøøssssst!  Tok noen bilder her om dagen, men de ble ikke bra. Hadde på de fleste bildene manuell fokus. Sad face.

Vet dere hva som gjør meg glad? At snøen nesten er regnet vekk! Yey!!!

Hva skal du denne uken?

  

Vi må lære å sette kursen mot stjernene, ikke etter lysene fra fly som paserer

Hei bloggverden! I dag har jeg faktisk fri, og det er utrolig deilig. Skulle jo ha funnet på noe gøy i dag, men begynner å lure på om jeg også har et snev av sykdom i meg. Her hjemme er både mamma og min bror syk. Hvert eneste år på denne tiden ,blir min bror og min mor syk samtidig. Og 1-2 uker etter er jeg syk. Det har skjedd flere ganger de siste årene. Vet ikke hvorfor, men det skjer. Så får håpe i år er et unntak!

Det beste er vel ikke å tenke på det. Nå sitter jeg å hører på Taylor Swift nye album som kom ut i dag. Ganske fine sanger, verdt å sjekke ut hvertfall.

 

Hva skjeeeer aaa?

UUUUUPS

Heeiaaa! Nå sitter jeg her og slapper av totalt, eller nesten.

Hadde en liten tabbe her  nå nettopp. Dere skjønner det at på msn har jeg 3 forskjellige som heter stine. Stine er jo da navne på en av bestevennene mine, så jeg tenkte ikke over det og skrev; "Heeeeeiiiiiiii" og stine skrev" Heii".  "Ka skjeeeeeeeer??" fortsatt jeg med da. Men så. Oppdaget jeg at det var feil Stine. haha og det beste er at jeg har sikkert gjort dette ... altfor mange ganger. Føler jeg gjør dette sånn annen hver måned.Jaja. Da va det bare å ro seg i land med : "Åj det var feil Stine. Sorry.

Sånn kan det gå.

 

Taylor Swift - Speak now Fått den så sykt på hjernen, ikke så rart når jeg har hørt den utrolig mange ganger de siste døgnene.

 

 
Keyboard

Jeg har alltid drømt om å kunne spille et instrument, men siden fotballen har tatt så mye av fritiden, har det aldri vært tid. Men nå  fant jeg ut at jeg kan jo bare TA meg tid til det.haha.

Så da jeg våknet i dag var det første jeg tenkte : "Hei jeg kjøper et Keyboard!!" Så nå sitter jeg her da på Finn og surfer. hehe. Har utrolig lyst å kjøpe, og jeg har jo egentlig penger til det og. Så hvorfor ikke? Er litt sånn at jeg kan like noe en dag, og neste dag ikke.  Så må nok tenke litt mer over det, før jeg bestemmer meg.

Planen var da å begynne å begynne å ta timer, til våren hvis jeg kjøpte et keyboard.


hahaha... FINN.NO♥♥

Spiller du et instrument?
Can't keep lovin' you

 


John Mayer feat Taylor Swift - Half of my heart  ♥

 

 
Snø k(a)os

Snøværet fortsetter. Hurra.

Føler meg nesten snødd inne, her jeg sitter og ser ut. Eller det vil si, prøver å se ut. For alt jeg ser er en stor snøfonn på vinduet. Ok, det er ikke bare negative ting ved snøen, men de beste tingene skjer inne på denne tiden. Du har endelig en unnskyldning til å sitte inne under et pledd og drikke kakao  og se samtlige tv-serier♥  DET er livet det.

Da jeg gikk hjem fra skolen i dag var jeg nødt å kjøpe meg et par votter og overlevelses mat. Jeg skulle jo tross alt komme meg hjem i godbehold. Overlevelses maten min var.... Berlinerboller ♥ Nesten bedre enn kakao det.


I hate U.

 

Hva liker du best å gjøre når det snør?


 


Let it snow.... Ehh Nei?

Da kom den her og. Hvis du bor i Bergen, og på en eller annen måte har vært innelukket i en hule et sted, vet du sikkert ikke det, men for alle oss andre har vi oppdaget at det snør ute! Det vil si, det er en blanding av snø, sludd og haggel. Livet er fantastisk. Nei. For skulle det ikke være sånn at  jeg ikke liker snø? Jo. Jeg som hadde håpet på en tørr og fin høst. Jeg kan visst bare drømme videre.

I løpet av den siste timen har ikke mindre enn 36 av min facebook-venner meldt at det: snøøøør, at snøen bare kan gå og dø og at det OMG faktisk snøøøør ute!!!Tror de fleste har forstått det nå, så da var det ingen visst at jeg og skulle fortelle det. Men jeg gjorde det fordet..

 


Off! Vinter i fjor ar uutholdelig! Skal be til  alle værgudene at vi IKKE får en så hard vinter i år og. For da går jeg i dvale.

 

Liker du snøen?

Må vel

Må vel kanskje si hei i dag og. Hei! I dag har faktisk vært en spennende dag. Har blant annet:Blitt sparket i fjeset,malt og spist kake. Koselig!

Det først nevnte var et uhell. Vi spilte "en gang ani bakken" (et fotball spill for dere som ikke vet det) i storefri. Og så kom noen og skulle banke meg, de hev meg ned i bakken og sparket meg i fjeset. Neeeeeeiiiiiiidaaaaaaa! Det som faktisk skjedde var at jeg skulle nikke ballen, men en (skal ikke nevne navn) så ikke det, og sparket til. Så istede for å treffe ballen traff hun meg i fjeset. Ja det var ganske vondt, men det var nesten mer komisk enn det var vondt. Så jeg begynte å "grine-le". Alt på en gang. Ahhh flott det! ♥

Kjenner det fortsatt godt, men håper på at det bare er en skikkelig trøkk og at jeg er helt fin igjen i morgen. ;)

Marit Larsen - Under the surface. Har fått den så sykt på hjernen!

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Jeg har kols

Heisann! I dag fant jeg ut at jeg ville dra til byn en tur, så da fikk jeg med meg Stine. Jeg skulle hoppe på bussen hun skulle ta, og var bombesikker på at jeg hadde god tid før den gikk. Men så ringte Stine : Bussen går om 5-10 min..."

Shiiit! Jeg var ikke gått hjemme fra engang. Så det førte til at jeg var nødt å løpe som en gal hele veien. Heldigvis rakk jeg den, men da jeg kom til busstoppet var jeg helt utslitt. Skule nesten trodd jeg hadde kols eller asma der jeg stod og hev etter pusten. Og for dere som lurte NEI, jeg har verken kols eller asma.

Photo// Stine Gullaksen

Og vet du hva jeg kjøpte? Null og niks. Ingenting. Skuffelsen var stor.
BOSS

I dag har jeg vært litt flink. Har hjulpet min mor og bror med å hive masse rot på gjenvinning osv. Vi ga blant annet fra oss en sofa. Den var det noen som hadde tatt  da vi kom tilbake med flere ting. Jaja, bra noen fikk glede av den da.

Men må si det var utrolig masse rare folk der. Eks. En mann som gikk og tok ting opp av konteinerene, vet ikke om han hadde skjønt at det ikke var lov, eller om han gjorde det fordet om. Hmmm. De GLODDE noe sykt også forresten.Marina and the diamonds - Are you satisfied

Sorry folkens, vet dette innlegge var utrolig dårlig. You just gotta love it or hate it.

 

 All good things comes to an end

Neeeeeiiiii! Kom akkurat på at i morgen er det fredag. Det vil si at det er 1-2-3 dager igjen av høstferien. Det er kjipt det. For min del kunne vi godt hatt en uke til. En uke til uten stress. Uten lekser. Uten bestemte tider.

Denne ferien har godt utrolig fort, hva har jeg engentlig brukt tiden på? Lite fornuftig ihvertfall. Men so what, det er jo det ferie er!

Så vet du hva jeg skal gjøre med det?  Prøve nyte de siste dagene, og lengte etter neste.


Leona Lewis - Here I am  ♥

 

Hva har du brukt ferien på?

 
Innkjøp

I dag har jeg vært en liten smule bortskjemt.

 


Støvletter 499,- Din sko (ved en tilfeldighet har jeg faktisk kjøpt samme støvletter som en av bestevenninene mine, sorry Iselin♥)


Parkas 999,- Vila  Hals 149,- BikBok

Ps; Hvis du lurte så er det verdens beste fotograf, mamma som har tatt bildene.

Men trenkte jo dette, så sånn sett var det en.... Innvistering, haha. Thanks mom ♥

Hva synes du?

Just some words about a little friend

Ok, saken er det at jeg ikke hadde noe å skrive om, og min lille venn Stine forreslo at jeg skulle skrive om henne. Så here we go:

Stine er da en av bestevenninnene mine. Jeg har kjent henne siden vi gikk i barnehagen. Nå har vi gått i samme klasse i snart 10 år og kan vel si at jeg kjenner denne jenten ganske så godt. Hvis jeg skulle beskrevet henne med noen ord ville det blitt; snill (til tider mohahaha), vill, overtalende, gøy å være med og søt.

Stine og jeg har vel en (u)vane i å krangle. Vi krangler vel nesten hver dag, men ikke sånn at vi blir uvenner. Vi har vel kranglet om det meste. De fleste har vel vært om bagateller. Den lengste krangelen har vel vart i 2 døgn. Haha. Jeg ser ikke noe gale i det, det er igrunn bra og få ut litt frustrasjon av og til.

 

Har maaange minner med henne, men de jeg kommer til å huske best er nok;

Da vi badet i bassenget til stine da vi var liten. "Nå skal den kongelighøyhet baaaadeeeeee!"

Da vi nesten hver søndag før hadde "Snopesøndag". Det gikk for det meste ut på å spise lørdagssnopet til Stine.

Den sommeren vi var hver eneste dag i 2 uker  på en butikk for å kjøpe..snop. haha.

De gangene vi var på fotballbanen for å skyte på mål.

Da Stine fortalte at moren og faren skulle skilles og hun skulle flytte.

Og til slutt noen bilder:

<3Awwwww, sjekk søtnosen♥ Fra den tiden der vi kunne sitte leeenge bare å ta web bilder. Sikkert 4-5 år siden?

 

Men alt i alt, så er jeg kjempe glad i deg Stine♥

 

 
For the first time


The script - For the first time

 

 Bilder: Bursdagshelg

I går våknet jeg til dette:

Nydelig vær♥

I går var det altså familiebesøk til lillesøsteren min. Ganske koselig i grunn. Har også fått oppleve hvor stor forskjell det er fra "voksenbordet" til "barnebordet". De voksen snakket om været, skole,kø, veiarbeid osv. Mens ved barnebordet var de mer opptatt av å hive godteri oppi brusen og krangle om hvem som var kulest. Men det var gøy uansett ♥ 


Godteri ....

Bursdagsbarnet. Alle kakene hadde noe rosa på seg selvfølgelig."Folk kan begynne å lure på hvem som er 6-åringen på dette bilde!" - "halvkusinen min" aka ass. fotograf.

Har du hatt en fin helg?Litt nytt

Lagde en ny header og skiftet litt på teksten på designet, litt forandring hvertfall.

Har også laget en "Underskrift":

 

 

Hva synes du?

Hausten er her

Herlig! H-Ø-S-T-F-E-R-I-E!

Har aldri lengtet sånn til en ferie før denne høsten. Så takk til dere som oppfant/ bestemte at noe skulle hete høstferie.

I dag reiser jeg til min far for feire bursdagen til min halvsøster. Hun bli hele 6 år. Så jeg bør vel pakke litt...selvom jeg kommer hjem i morgen. Må vel ta med kamera for å knippse litt fra besøket.  Kanskje dere får se?


Se himmelen her om dagen. Vet ikke om det kom helt frem på dette bilde, men det var veldig kult.

 

Hva skal du finne på i høstferien?

Siri♥

 


Spilleliste: Sleeping beauty

I det siste har jeg blitt avhengig av musikk for å få sove. En egentlig dårlig uvane, men jeg er vel ikke alene om det. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av sangene jeg liker å høre på for å få sove.

 

Katy Perry - Not like the movie

 

Lissie - Wedding bells (fant ikke noe annet en live)

 

Kings of leon cover (Paramore) - Use somebody

 

Brandi Callie - Throw it all away

 

Leona Lewis - Stone hearts

 

Hvilke sanger er dine "sovesanger"? Siri ♥

 


Put a ring on it

min nye ring. 49,50 kr hos H&M ♥

 

Siri♥

 


Buenos tarde (?)

Hallo! Nå har jeg endelig levert den 354 ord lange spansk teksten min. Takk og pris for at  jeg er ferdig med alle prøvene og innleveringene (før høstferien hvertfall). Har gått forbøusende bra, jeg som trodde det skulle gå rett vest med absulutt alle. Så er ganske forøyd.

"Fint vær og sol i morgen" Ja for det tror jeg på! Det går ikke! Har de sett været de siste 24 timer? Det har jo nærmest vært flom ute og jeg har levd i sjøstøvler og regnjakke døgnet rundt. Er faktisk veldig imponert over støvlene mine. De (engang) hvite Viking støvlene mine har overlevd ..4 år nå! Fantastisk!


haha åj, bilde ble...svært...

Ja, dette var vel bare en liten update. Får begynne å blogge om noe interessant...en annen dag.

Siri♥

 


Alt kan teipes sammmen igjen

Ja du gjetter aldri hva jeg fikk til i går?

Jo nå skal du få høre. I går kolappsett jo mobilen helt fullstendig. Så da skulle jeg bruke en gammel mobil, hva skjedde? Alle mobilene våres var noe galt med, eller så var de utladet. Så.... jeg fant frem teipen og tepet batteriet fast. Og det funket fett! Mobilen har ikke virket så bra på leeenge. Så husk det til neste gang om noe blir ødelagt, prøv teip!

Da kan jeg utsette den reprasjonen et par uker til.


åj her er vi tilfeldig.Orket ikke ta bilder nå. Sorry guyes.

 

Siri♥

 

Den døde....nesten!

Heisann! Her er hvertfall været på sitt beste. Regn, regn og vind. Love it!

I dag sa mobilen takk for seg og slukknet. Men jeg har funnet ut hva problemet er! Batteriet er ikke helt på plass, så den får ikke nok strøm.  Ikke noe jeg kan fikse, så nå må jeg bare få levert den inn (igjen).Uannsett er det utrolig kjipt. JEG kommer til å dø...nesten! Er sykt avhengig av mobilen min.  Får vel ta i bruk den urgamle mobilen til min bror. Såvidt det er fargeskjerm. Men men, overlever noen uker tror jeg.

 

Hvilken mobil har du?Siri♣

 

 Bare for din skyld...

 

 

....så får jeg poste noe i dag også.

Siri♥

 

 

Bildeserie: Autum

 

Ganske fornøyd med bildene igrunn. Hva synes du? Siri♥

 

 

You got to love it...

Helg. Verdens beste oppfinnelse. Ever.

Nå sitter jeg her trøtt og lubben. Trøtt, fordi mamma vekket meg en time for tidlig i morges, fordi hun trodde jeg begynte 8. Det er kjipt det! Lubben etter å ha spist min hjemmelagde eplekake og kroneis. Is er forresten en bra oppfinnelse det også. Ok jeg er ikke direkte lubben, men stapp mett.

Føler vi feirer at min bror (som studerer i Ålesund) er kommet hjem. Han har høstferie, en uke før oss. Det første han gjorde når han kom hjem i 8-9 tiden i morges, var å gå og legge seg. Så stod han opp i 3-4 tiden. haha stakaaar ♥

Nå tenkte meg ut på en daffetur rundt i dalen for å ta noen bilder. Er så sinnsykt lenge siden jeg har tatt bilder av andre ting enn...meg. hmm. Selvdigger♥♥♥

Og fordi nette var grusomt trenigt nå, blir det sørgelig nok ikke noe bilde med dette innlegge. Sadface.

Daffes! Siri♥

 


 

 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits