oktober 2011

The true storySparkle baby, sparkle!

// Neglelakk fra MNY

 

I love U. 

 

-Siri

Vaffelhjerter

Nam søndagskos. 

Id ag har jeg bare jobbet med et prosjekt i GYM (Av alle ting) med en i klassen, og vi fikk gjort sykt mye !! yey me. Var sykt lettet da jeg så vi nesten var ferdig, men så husket jeg at jeg hadde et ANNET PROSJEKT  jeg måtte gjøre ferdig ...... skyt meg.

 

Liker du vaffler? 

-Siri

Innkjøp: Nye vintersko yey

Alohaaaaaa! I dag har jeg vært flink. Eller rettere sagt flinkere enn vanlig hvertfall. Jeg klarte å endelig ta fatt på støvsugingen og litt rydding før jeg fikk kjøpt meg nye vintersko. Klapp på skulderen til meg.  


Et bilde av meg til dere lesere så dere fortsatt husker hvordan jeg ser ut. ehehe.


// Sko fra Bianco 800,- 

Takk mamma ♥ Trodde lenge jeg måtte betale dem selv, så var litt usikker på om jeg skulle kjøpe dem idag. Men så hadde visst mamma hele tiden tenkt å betale, så da var det enkelt og si : "JEG TAR DEM" 

 

Har du kjøpt deg årets vintersko?

Hva har du gjrot i dag?

 

-Siri

¡DIOS MIO!

(OMG på spansk )

 

Hallo i stuga, eller hvor enn du er akkurat i dette sekundet. Eller dette. Her sitter jeg ganske så trøtt og gjør ikke stort annet enn å loke rundt på facebook og ordne litt på det ekkle designet, som btw. jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre med. Jeg vet jeg burde gjort noe på et gym-prosjekt, men har heller ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med DET heller. Ellers har jeg faktisk fått meg jobb i dag/ hvertfall for "Od-dagen/Heiverden". Jeg og en venninne fikk jobbe på en skobutikk hvor vi jobbet i arbeidsuken også. Check! 

//weheartit 

ÅE elsker dette bildet, og siden jeg ikke ser ut ATM for dere heller dette bilde i gave fra meg. 

 

Har du jobb?

 

-Siri

Tips: Hvordan få youtube videoer innpå blogg

Hallo! Noen har spurt meg om jeg kunne vise hvordan man la ut youtube videoer på blogg. Så here we go:


 1. Søk opp videoen du vil ha innpå blogg. Rett under videoen finner du en knapp som heter "Share" trykk på knappen.

 2. Da kommer dette opp. Linken i blått er ikke nok til at videoen vil vises på blogg, så du må trykke på knappen "Embed".3. Da kommer dette opp, for å få hele den riktige koden huker du av de to nederste boksene som heter " Enable privacy-enhanced mode" og" Use old embed code ".4. Så er det bare å kopiere ALL teksten som står i boksen jeg har tatt rødt rundt. 

 


5.  Opprett et nytt innlegg på blogg. Klikk på knappen helt nede tilhøyre som heter " HTML av/på".6. Lim inn så koden for videoen. Hvis du trykker på "Lagre + publiser"  etter dette får du opp full størrelse på videoen og den vises slik som den gjør på YouTube.

 

 

HVIS DU BARE VIL HA SANGEN MEN IKKE VIDEOEN :1. Hvis du bare vil ha slik som merket på bildet over, må du gjøre en endring til.

 


2. I koden du har limt inn i innlegget er det mange forskjellige tegn som bestemmer egenskapene til videoen. For at videoen bare skal bli sangen må du bytte om på noen av tallene i koden. Det jeg har rundet rundt over er " Width = "560" height="315" Denne koden bestemmer bredden (width) og høyden(height) til videoen. Derfor må du endre koden til  " Width = "600" height="25".  "Breddetallet" til videoen er avhengig av hvor brei bloggen din er, mens høyden ALLTID må være 25. Den mest vanlige bredden er 400 eller 600. 

3. Finn den samme koden lenger nede i "teksten" og endre den på samme måte.

 

4. Trykk "Lagre + publiser" og du har fått videoen du vil ha innpå blogg!

 

 

 

Håper dette innlegget var til hjelp for dere som har lurt på dette! Lykke til!

Var dette innlegge til hjelp?

 
I just don't know.


// Foto by me

 

 Birdy - People help the people 

 

Skoooooooo lykke

Aah har vært en fin dag her i Ålesund og til min store forbausning har jeg fått kjøpt meg nye SKO!!! aah LYKKE! 

// Fra Bianco 800,- (Skjedde noe rart med bakgrunnen)  Elsk! 

 

 Nå sitter jeg godt plasert forran tv-en på hotelrommet og nyter siste kveld før vi reiser heim at igjen.Kunne godt bodd på dette hotellet fast, men ting venter hjemme. Skal jo bli koselig med 8 timers biltur....................... i baksetet................. elskbart med andre ord. 

 

 Var skoene fine?

Hva har du gjort i dag?

 

REISESYKETABLET = min bestevenn
Heiaaaa FOLKS!  Skulle bare si at jeg  er på "ferie" i Ålesund faktisk. Yo. Skal være her resten av ferien for å besøke min brother. Vi tok forresten båten opp her. Takk til den der ute som fant opp reisesyke!! Selvom jeg har vært helt døsig i hele dag, er det utrolig deilig og ikke bli sjøsyk. 

Dedikerer dette sløve innlegge til (alle) dere der ute som har tatt to reise syke tabletter litt for tett oppi hverandre og til dem som bare er naturlig sløve. kisskiss.

 
 

NEW IN


// Bluse fra Vila 299,-


// Bluse fra BikBok by Whitney Port 399,-


// Parfyme M by Mariah Carey 139(?) 15ml.

 

Ehehe,har visst fått litt dilla på bluser de siste dagene, men elsker dem ! Elsker perledetaljene på den svarte blusen og fargen på den andre. LoveLove. Disse kommer nok til å bli brukt en del ja.Og endelig fikk jeg tak i en av yndlings parfymene mine, selvom de bare hadde 15 ml da. Kjipt, men bedre enn ingenting...

 

 

Og til dere der ute som sier at jeg er bortskjemt, skal ikke nevne navn (Iselin & Stine) kan jeg informere om at alt dette ble kjøpt for EGNE penger!! Stipendet med andre ord.....

 

 

Har du kjøpt noe fra Whitney Port sin kolleksjon for Bik Bok?
Din sko aka dritt sko

 

Se på denne nydeligheten! Kjøpte disse skoene for ca. 2 uker siden i et impuls.(Eller impuls for å være meg.)Fant ut at hvis jeg skulle ha dem før de ble utsolgt, måtte jeg bare kjøpe dem. Så kjøpte jeg dem da, men da jeg kom hjem var jeg i super tvil, de er jo litt høye for en som meg som allerede rager 173 cm over bakken, men "shit au" sa jeg og bestemte meg for å behold dem. Bare timer etter denne besluttningen ble tatt, tok jeg på meg skoene for å gå dem litt inn, og det var da jeg kjente noe ekkelt i venstre sko. Sålen hadde løsnet litt og hadde klart og lage en klump i stoffet som var umulig og fjerne!!!! Så da var det bye bye shooes og jeg var tilbake til :

fml lizzom. Nei men seriøst, det var sykt irriterende. Jeg som hadde vært flink og kjøpt noe (nesten) på impuls. yeye better luck next time.

Tips til hvor jeg kan finne noe fine høstsko?

 

Autumn holiday

Fin oversettelse av Google der!

Hei og god høstferie ! For tiden henger jeg hos min kjære far. Det vil si helt til alle i familien dro fra meg til fordel for å kutte ned trær på en tomt.... Siden når ble trær gøyere enn selveste moi?! Så dagen har gått med på å trave rundt på den veldig lokale frukt festivalen og korøving med min lille søster. Ja du leste rett frukt festival og korøving. Det var litt kjekt da, ikke missforstå. Selv om høydepunktet i dag garantert var å legge seg ned i sengen i to min. En smule trøtt etter å ha blitt vekket av pappa som stod opp 06.45 !!! For å komme seg tidligst mulig opp på vidden....

Som dere sikkert forstår er jeg døds trøtt nå og med det avslutter jeg dette fantastiske innlegget om dagen min.

Lover og ta litt bilder i ferien!


lol. bursdag her inne sist gang.


-Siri.

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits