oktober 2012

Jeg ønsker meg....


Statementsmykke - Bikbok, genser - Bikbok, hals - Vila, t-skjorte -H&M, Pumps - Dinsko, pannebånd - Vila

Blir shopping i dag ettersom vi har fri. Håper å bringe med meg hjem noe av dette, eller lignende. Skal faktisk se etter litt julegaver også. Føler meg som tanten min nå, som vi har mobbet i alle år fordi hun begynner så tidlig med julehandelen, nå er jeg like dann. Haha. 

 

Ha en fin dag!

- Siri ♥

 

 

SUPERWOMANGod kveld! Her sitter jeg med uendelig mye matte.... Hvordan kan det ha seg at jeg nå oppdager at det er mye jeg ikke kan når det er matteprøve på fredag? Kult det. Prøver å holde mattemotet oppe med spillelisten min "SUPERWOMAN". "Cause I am superwoman, yes I am, yes she is." -Alicia Keys Superwoman.  OH yes I am! Haha.

 

Noen som har noen skikkelig motiverende sanger?

-Siri ♥

Søndagsinspirasjon// Weheartit

 

Taylor Swift - Begin again 

Taylor Swift - I knew you were trouble.

Ellie Goulding - Figure 8

Ellie Goulding - JOY

Calvin Harris feat. Florence Welch 

 

Tenkte det ville være litt hyggelig med noen inspirerende bilder og fine sanger i dag for å varme opp til en ny uke. Helgene går så sinnsykt fort! Synes vi alle skulle demonstrert mot fri på blåmandager itillegg til helg. Men nå skal jeg ikke klage, har fri på onsdag så to dager på skolen før en dag fri må jeg nok tåle. 

 Nyt dagen!

Siri ♥

27.10.2012Kamaraet mitt og meg har ett hat-elsk forhold. Noen perioder klarer jeg bare ikke ta opp kamera. Det er bare ikke vits, fordi lysten bare ikke er der til å ta bilder. Akkurat nå er kameraet og jeg inne på en av disse elsk periodene, og DET digger jeg! Jeg får lyst til å ta bilder av alt mulig, og det beste av alt er at disse periodene oftest produserer  vellykede bilder, noe som jeg selvfølgelig er overlykkelig over. I ♥ my kamera. 

- Har dere også sånne "tørke-perioder"? 

Siri ♥

Postcard from the other side of the universeHeihei! Fikk dette postkorte i posten i dag. Ikke fra andre siden av universet, men fra andre siden av jordkloden på en måte. Min bror er fortiden studenten i Thailand, og da han dro på tur til Kambotsja, måtte han jo nesten sende kort til oss her hejmme. Elsker å få ting i posten, don't ask me why. 

Etterpå blir det jentekveld hos en venninne, håper dere får en fortryllende helg!

-Siri♥

Fanget av en grå sky

Hallo! Ja, jeg er fortsatt i livet. Vet, skulle nesten ikke trodd det på måten jeg blogger fortiden. 

I dag/ i går har vært en av de dagene når du bare har lyst å ligge under ett pledd og synes synd på deg selv. Selvfølgelig var jeg ikke så patetisk, men jeg gjorde ikke mye fornuftig heller da. Selvfølgelig var det fint vær ute også, så da måtte jeg nesten bevege meg ut i noen sekunder, for ikke å måtte si at jeg har satt inne hele dagen. For meg er egentlig det ferie handler litt om også. Og ikke gjøre så mye noen dager, slappe av, se tv, spise (hovedsaklig usunn mat) og bare ta det helt med ro. Lade opp bateriene rett og slett. 

Har også fått hørt på den nye CD-en til Ellie Goulding, som passet fint i dag. ♥

 


Åee meg og Barby i forgårs. Fjortis moment, oh yes!

I morgen/i dag skal jeg virkelig utnytte dagen til det fulle! Promise. Er jo tråss alt "siste" ferie dag, sånn teknisk sett.

Just do it.

- Siri 

Den som venter på noe godt venter ikke forjeves

Heihei! Etter noe oppfordringer fra mine ivrige lesere må jeg jo ta og poste noe. Kan også være jeg bruker dette som unnskyldning for ikke øve til ekkel sosiologi prøve i morgen, you'll never know. Fortiden er det en del skole, men viktigst av alt mer sofa og soving. Hahaha neida. Joda. 

Ellers har jeg fått brukt mye det "neonfargederegntrekket", for her høljer det jo ned nærmest hvert sekund. Venter enda på noen fine høstdager etter hverandre. DET hadde vært noe det! Men for å vær ehelt ærlig elsker jeg å sitte inne å høre på at det regner som bare det ute. Koselig!

 

LItt sånn derre skummel...

 

Men nå måå jeg fortsette å lese til prøven i morgen! Kos dere i regnet!

-Siri

hits