november 2010

Shine for Me

I dag kom julelysene utenfor opp:

 

Rihanna - Fading ♥

 

Ser du Skal vi danse finalen nå?

OH GAD

Du vet når du sitter og synger for deg selv og TROR du er alene.Du prøver å nå de høyeste tonene, men du hører selv at det ikke ble så bra.  Joda det var det jeg drev med  isted, da en viss bror kom hjem, lydløs. Satt her og hadde karaoke med meg selv og sang så høyt jeg bare kunne, da jeg  plutselig hørte det gikk i døren.

Gaaaaaad, har ikke blitt så flau på lenge. Prøvde å late som om det aldri hadde skjedd, og heldigvis gjorde han det samme.Enten fikk han akkurat ikke med seg vrælet, eller så var han snill og ikke tok det opp. Uansett bare latet jeg som om jeg aldri hadde sunget idet hele tatt, tror det var best for begge to. For dette var flauuut.


Har prøvd meg litt på sen lukkertid, er fortsatt veldig ny i det, og har en del ting å finne ut av for å bli bedre. Bedre lykke neste gang, I hope.

Hendt med deg noen gang?

 

 


 

 

 

 


Kulde, telys og latterkrampe

Hei dere! I dette øyeblikket fant jeg ut at det er upraktisk å sitte å blogge på kjøkkene. Her ska jo alle gå forbi og se hva jeg holder på med. Ikke det at det egentlig hadde gjort mer enn at min bror hadde ledd av meg, men uannsett. Ikke mitt favoritt sted, men hva gjør man når loftet er iskaldt da? Jo, man flykter ned i varmen, nærmest mulig ovnen. Eller heter det peisen? Er vel egentlig det samme.


ja jeg vet mer random-het, men elsker denne telyseholderen. Og hvem tror dere har kjøpt den da? Jo Meeeg! haha. Det var en bursdagspresang til mamma for sånn 5-6 år siden? Noe sånt. Kjøpte den for pappas penger, hadde ikke akkurat noe inntekt selv, så han måtte hjelpe litt til.


........Mamma er flink med kamera, bare sier det. Ble tilslutt så blendet av den blittsen at jeg måtte gjømme meg i håret mitt. 

I morgen blir det engelsk tentamen, koooos ♥ Best å bare bli ferdig med det!


 

HJELP meg! Anyone?Random.

 

Er det noen der ute som vet om et nedlastnigsprogram utenom Limewire?Jeg er desperat forlkens!

 

 


A REAL WORK OUT

Halloo! Åh jeg har begynt å elske søndager, det er jo egentlig en bra dag! Du kan spise opp rester etter lørdagssnope, du kan sove lenge, slappe av, se en film, gå på kino, løpe en tur osv.

Det sist nevnte gjorde jeg i dag. Ja jeg vet det er vanskelig for noen å forstå, men ja jeg jogget. Jeg jogget en tur på ca.45 min inkludert drikke pause. Haha. Men alt teller. For meg var nok det mest sjokkerende at jeg FRIVELIG drev med styrketrening etter dette. Jeg tok 30 sit-ups, 3 vanlige push-ups, 15  push-ups på kneerende, 20 smale push-ups på kneerende, 30 sek. planken, 15 slatters-forrebyggende på hver fot og tilslutt 20 knebøy. Fantastisk for meg å være! Kanskje jeg skulle gjort dette hver søndag? Kaskje heller annen hver?

Det jeg liker best er å jogge til musikk, så tenkte jeg kunne dele de sangene jeg liker best å jogge/løpe til:

Kings of Leon - Use somebody

 

Lady Gaga - Bad romance

 

The Killers - when you were young

 

Ellie Goulding - Starry Eyes

 

Dj Earworm - United states of pop 2009

 

Gabriella Cilmi - On a mission

 

Alexandra Burke - Broken heeels

 

Ke$ha - We are who we are


Black Eyed Peas - Rock that body


Hvilke sanger trener du til?

 
Bringing pink back

Awww, har fått et nytt par rosa propper igjen. Måtte ha noen ny etter som jeg har ødlagt 3 par propper den siste måneden? Jeg orker ikke lenger bruke flere hundre kroner på et par ørepropper som går i stykker etter en måned eller to. Derfor ble det igjen et par rosa ørepropper til 49 kr. De pleier å holde litt mer enn en måned, så da trenger jeg ikke tenke på det før om en måned og det er ok lyd i dem og. Må se det positive i alt.

Holdt på å kjøpt et  annet par som var litt rosa, men itillegg var de også utstyr med......EKTE DIAMANTER. Ok de var ikke ekte, men de var fine fordet. Det blir nok dem neste gang skal du se.


flott med slevutløser, var egentlig til et panorama bilde, men det funket ikke.

 

Gjort noe kjekt i dag?

 

 

 


 

Frost and music

På en desperat jakt i går, prøvde jeg å få noe ny musikk. Jeg lastet nemlig ned frostwire og trodde dagen var reddet. Men neida. Skulle det ikke det være sånn at jeg ikke fikk noen sanger som jeg ville ha lastet ned?joda, så da sitter jeg her igjen da og nerder meg på Spotify. Skulle ønske jeg kunne ta med meg sangene derfra og putte de innpå min lille ipod. Jeg hadde egentlig tenkt å skjerpe meg og begynne å kjøpe cd-er, men viljestyrken sviktet.

Sånn btw. så døde ipoden min.....nesten i forgårs. Den ble svart i flere timer, men etter å ha prøvd å restarte den 20 ganger kom den til live. You never let me down! Men egentlig kunne du bare død kjære venn, for jeg kunne godt tenkt meg en ny venn. En venn med touch screen og fancye greier, men til den tiden kommer, er du god og ha ♥

 

Laste ned musikk eller kjøpe?

 


 


Light everywhere

Katy Perry - Firework (liker igrunn musikkvideoen bedre enn sangen)

Elsker solned ganger, blir så sykt fint lys da!♥

Likte du bilde og sangen?

  

 

 

 


 

Å føle sult

Hei småfolk! I dag hadde vi en veldig uvanlig lunsj. Vi hadde fått vite at skolen skulle spandere mat på oss. "Wow så snilt" tenkte jeg. "Hva har vi gjort for å fortjene dette?"  Vi ble bedt om å trekke hver sin lapp fra en boks, for å katogorisere oss. ASIA sa lappen min. "hmm" tenkte jeg, kanskje det var snakk om nuddler? Alle på 10.ende trinnet ble delt inn i Asia, Afrika, Usa, Amerika og Europa.

Da vi kom ned i studiehallen fikk alle fra Usa, Amerika og Europa slippe inn på et annet rom. "De får Big Mac" hørte jeg noen rope surt. Så ble vi sluppet inn i studie hallen. To "matstasjoner" var satt opp, den ene til Asia og den andre til Afrika. Vi fikk litt ris hver, mens Afrika fikk bare en skje med ris hver. Folk var missfornøyd.

Jeg hadde vunnet et frikort/grønnkort da vi trakk lappene.Det skulle symbolisere dem som var heldig og fikk dra ut av landet. Derfor fikk jeg og 7 andre slippe inn på rommet der Amerika og Europa koste seg med Big mac-ene sine. "Skal vi også få big mac?" tenkte vi alle, men det var ikke tilfelle. Vi 8 fikk 2 små cheesburgere på deling. Det ble altså 1/4 til hver og litt pommes frites. Og itillegg måtte vi rydde bordet til big mac- spiserene.

Jeg tror vi alle lærte noe i dag.  Det gjorde hvertfall jeg. Har aldri følt meg så egoistisk før, jeg antar vi først innser hvor fælt det er å gå sulten, først når vi får kjenne det på vår egen kropp. Er utrolig takknemlig for alt jeg har, og at jeg kan spise meg mett hver dag. Kunne ønske alle hadde det slik. Dette ble et gansk langt innlegg, men noe å virkelig tenke på.

 

 


 

 

DARK NIGHTS

 

Josh Groban - Bells of New York City

 

Hallo bloggere, leser og alle dere andre. For tiden går jeg på "slow-modus", alt går litt treigere. Tror jeg slapper mer av når det ikke er trening. Og faktisk så føler jeg at jeg har vært gladere i det siste, hmm kan være det bare er meg. Jeg begynner å like denne tiden på året. Mørket som kommer tidlig på kvelden, all den gode musikken som kommer ut, nattåpent, å sitte inne under flere lag pledd mens du hiver innpå en haug av klemmentiner som blir skylt ned med  flere liter kakao. Det er livet. Hvertfall for meg, sofagrisen selv.

 

 

Er du i høst modus?

 
Wedding Bells

 

 

Wedding bells are ringing in the chapel
Should be ringing out for you and me
Down the aisle with someone else you're walking
Wedding bells will never ring for me

Lissie - Wedding Bells

 

My pictures, not your's

 

Hva synes du?

 

 

 
After monday comes fun day

Heisann små troll! Nå sitter jeg her og ser på Grey's anatomy, jippi. Må se det, selvom det ikke alltid er like gøy. Men det må sees fordet. Ellers så fant jeg ut i dag at jeg egentlig skulle ha levert et prosjekt til i dag, men siden vi var på et skolebesøk i går, så hadde vi ikke fått vite det. Åååå det er flott! Det beste av alt var når læreren vår sa at" det var kjempe dumt å komme på etterskudd allerede." Thank you! Så da var det rett hjem etter skolen og skrive. Det var utrolig enkelt, så det gikk fint. Smilie.

 foto// Seriefreak

 

Fun day?

Er på min bror sin data, så null underskrift. jaja.

Siri♥

 

 

EMA

Off, fikk ikke med meg det. Desiste 3-4 årene har jeg sett showet hvert år. Men torr du ikke jeg klarte å glemme det i år?  Hvis ikke du har skjønt det, så snakker jeg om  MTV EMA=  Europian music awards. Det som jeg hadde gledet meg sånn til... Buhu, det blir liksom ikke det samme å se reprisene altså.

MEN som et lie plaster på såret sendes det i reprise! Så hvis du ikke fikk det med deg, er det fortsatt sjangsen til hvertfall få  sett det på tv.

 

Missed the 2010 MTV EMAs? Don't worry, watch a rerun!
20:00 Monday 8/11 
07:00 Tuesday 9/11 (red carpet 06:00) 
14:50 Tuesday 9/11 (red carpet 13:50) 
07:00 Wednesday 10/11 
00:55 Wednesday 10/11 (red carpet 00:00) 
07:00 Thursday 11/11 
18:30 Friday 12/11 (red carpet 17:35) 
08:30 Saturday 13/11 
19:55 Saturday 13/11 
08:30 Sunday 14/11


kilder// mtv

 

Fikk du sett det live?

Eller var du som meg, glemsk?

 

 
Key to my heart

  

But if I never tell you then you'll never know
And the secret is get-ting heavy to hold
This is more than just a crush
So I may stut-ter when I speak
And my knees may get a little weak
But I've got nothing to lose and only you to gain
Tell me do you feel the same

♥Jessica Jarrell - Key to my heart♥

 

 
Good day!

I wanna show all of my haters love, good morning , hey hey! Hehe neida. God morgen til deg, eller det vil si god dag. klokken er jo langt over to alt.

Jeg glemte helt å fortelle om siste dag på jobben! Oh gaaad, know. Det var kjempe kjekt! Jeg solgte 6-7 par sko. Synes jeg var blitt ganske flink på slutten av dagen. I begynnelsen av uken kunne jeg ikke tenke meg å ekspidere i det hele tatt, synes det virket kjempe vanskelig! Men etterhvert var det enkelt da du fant litt mer ut om skoene.  Men hadde en tabbe. Sa at en sko var ganske vanntett hvis de innprignerte(?) den. Etterpå fant jeg ut at den var ikke vanntett i det hele tatt. Kanskje den kunne være bitte litt vanntett hvis du sprayet den. UUUPS, Sorry folks.

Vi fikk gavekort som takk for hjelpen. Awww kommer til å savne dem ♥

 

 

 
 

FOOTPRINTSI promise you I'm always there

when your heart is filled with sorrow and despair

And I'll carry you when you need a friend

You find my footprints in the sand

♥Leona Lewis - Footprints in the sand♥

 

 

 

Take a picture daaahaaa bitch

Haha, jeg fant igjen skolekatalogen fra 8. klasse. Ja det er bare tre år siden, men herregud som vi har forandret oss! Så da jeg hadde sett i den og hatt meg en god latter, fant jeg frem protrett bildene mine fra de tre årene på ungdomsskolen. De var veldig forskjellig, og jeg kan vel si at jeg egentlig ikke ble fornøyd med noen av dem. Men det er vel sånn med alle? Vi finner alltid feil ved oss selv.

Det som er dummest, er at bildene blir tatt på høsten, noe som = bleik meg og rødlig hår.

 


1. bilde: 9.klasse. Hadde ikke fått tid til å klippe meg, så husker jeg var veldig missfornlyd med håret her.

2. bilde: 10. klasse. Fikk latterkrampe, så øynene mine ble jo helt rare.

3. bilde: 8.klasse. Det er nesten det jeg er mest fornøyd med, selvom jeg hadde streng og greier.

 

Hvilket likte du best?

 
A million songs for you

I ♥ at the moment

 

Band of horses - Factory


Ellie Goulding - This love /will be yor downfall

 


Taylor Swift - Better than revenge

 

Paramore - Misguided ghosts


Florence and the machine - Dog days are over

 

Foto// Weheartit

Hvilken sang likte du best?

Hvike hører du på mest for tiden?

 

 

 
Shoes,shoes and more shoes

Halloen folkens! I dag var det faktisk på grensen til gøy på jobben ! Ye, i know, hvem skulle trodd det. Har ekspidert mine første kunder i dag faktisk. Utrolig gøy, selvom jeg var utrolig dårlig. Visste nesten ikke mer om skoene en det kundene selv gjorde. men men. Etter litt var det enklere.

I morgen er siste dag i butikken. Arbeidsuken er ferdig, back to school again. hmm. Nesten litt trist? Utrolig rart det her. I begynnelsen av uken var jeg utslitt og ville bare bli ferdig, men nå er det snudd. Nå har vi jo lært det meste, og trenger ikke gjøre dritt jobb hele tiden heller. Jaja, sånn er det. Men det skal bli godt å komme tilbake til skolen, og ikke drive å jobbe HELE tiden. hehehe.

 

fred ut!

 
Du finner meg på hylle 14, nr. 1.

Jeg tror ikke jeg har en lang fremtid i butikk. For hver dag som går blir jeg bare mer og mer trøtt av dritt jobben. Føler meg som en slave. Når jeg tenker over det kan de jo si at jeg skal gjøre all dritt jobben, utten at jeg vet at det er dritt jobb. Pluss uten betaling.

De første timene på mandag var det ganske gøy, men nå forstår jeg at det bare var en enkel jobb. For i dag gjorde vi vel verdens kjedeligste jobb. Prising og nummerering. Det vil si å sitte prislapper på alle skoesker, og alle høyre-sko. ta utav de som skal i butikken.  nummerere alle skoeskene med samme hyllenummer som de skulle stå i. osv.osv.osv.

Ahh ser frem til helgen jeg!


Hmm.. random, sorry folkens, lite kreativitet i dag...

 

 

 

PS: Laget ny "underskrift". Tycks?
Jeg skal aldri undervurdere rydding

Hallo! Er såvidt jeg ser skjermen. Jeg har mest lyst å gå å legge meg med engang. Som du kanskje skjønner har jeg hatt en hard "første-arbeidsdag". Hallo? Hvem hadde trodd å rydde i hyller skulle være slitsomt? fra 10-4 har jeg og Rebekka ryddet eller "Rykket" så de kalte det så fint. Den jobben gikk da ut på å lage plass til nye varer. Det var utrolig slitsomt!!

Ok det var grei jobb, men nå er jeg dau. Tilslutt ble vi helt surrette i hode fordi vi var så trøtt. Haha jeg holdt på å dette ned fra stigen flere ganger.Og jeg greide nesten å låse meg inne på do. Flaut.

 


Thumbs up for ny arbeidsdag i morgen. Happy face.

 

Har du hatt arbeidsuke ?
Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits