november 2011

På denne tiden om en uke sitter jeg hos en fremmed familie i et annet land

Om en uke er jeg ikke i Bergen. Ikke engang i Norge. Nei, jeg befinner meg i nærheten av Scarborogh i England hos en vertsfamilie. Jeg skal nemlig på kalssetur/ trinntur med skolen! Gleder meg veldig, selvom det også er litt vell spennende at vi skal bo hos noen vi ikke kjenner. Det blir også en ganske lang reise ettersom vi først skal fly en times tid til London for så og ta buss i ca.5-6 timer. Ja, du leste riktig 5-6 timer med BUSS!! WTF LIKSOM??!! Menmen vi er nok så trøtte etter å ha måtte stå opp grytidlig for å rekke flyet at vi sikkert sover på bussen. Håper jeg. 

Godt jeg har en ipod som virker og reisesyketabletter (♥) i bakhånd.

 


Wow det så sykt fint ut der, men dette er nok om sommeren og nå er det snart vinter så det skal visst være veldig kaldt...

Jeg og min rooooommate Maria, har hvertfall funnet ut at det er en kjøttdisk rett over gaten fra der vi skal bo, så DA er jo hele reisen reddet!

Gleder meg hvertfall masse! 

 

Har du vært i Scarborogh før?

Skal du på klassetur snart?
Bublé, sjokoladekake & basistrening

God kveld til alle som sitter inne fordi BERIT herjer ute!  Jeg sitter og kjenner duften av en viss sjokoladekake som står i ovnen og koser seg. namnam,gleder meg ! Ellers hører jeg på julesanger.... ja jeg som er veldig i mot å høre på julesanger før julen har begynt og tilog med  FØR adventstiden. "WHAAAAT?" tenker du kanskje, men her er forklaringen: 

En mann ved navn Michael Bublé har gitt ut julealbum, og siden jeg synes han har en sykt fin stemme, MÅTTE jeg bare høre ♥  Så her sitter jeg på kjøkkenet og pugger til den dritt stygge mongo gymprøven.Men hvordan kan jeg klage med sjokoladekake i ovnen og Mr. Bublé på ørene?  Fin søndag med andre ord.

 
En ting vi alle har gjort

Tumblr_lrxge8gdya1qip6eqo1_400_large

Hahaha dette er noe av det kleineste som finnes. Du har enten 1. ikke hørt etter eller 2. Ikke hørt noe idet hele tatt av hva en person har sagt, så da er det bare en ting og gjøre. LE. Dette hender bestandig når jeg tar telefonen og det er min onkel som ringer. Tror det er alltid dårlig forbindelse der i gården, så jeg hører ikke ofte hva han sier. Det dumme er at det nesten ALLTID er et spørsmål jeg ler på.

Onkel:" Skal dere ha bursdagsbesøk i dag da?"

Meg:"heheheheehe"

Onkel:" ............ Eller ikke?"

Meg: hehe ........ eh hæ?...... hva spurte du om?"

 

 

Åh nei. Kleint.

Har det noen gang skjedd med deg?


Oh no, she didn't

Oh yes she did...

Hei folkens! Snakker om meg i overskriften, har vel ikke vært så aktiv på denne fronten den siste tiden, men når du så vidt har tid til å spise, er det ikke mye tid til blogg mellom all skolearbeide og diverse andre ting.

Nå sitter jeg her på mitt "nye" rom og rydder litt. Har endelig vunnet kampen om det største rommet etter mye frem og tilbake. Min store bror er så og si flyttet hjemmen ifra, men han kommer hjem til jul og andre ferier, men alikavel skulle han absolutt ha det store rommet. Ehhh ja.... Gir jo mening det. Så nå har jeg fått det og det er snart ferdig. Wiiioo.

 

Men nå må jeg visst løpe på trening, yey. 

See you later alligatooooor !

 

-Siri

If plan A doesn't work, the alphabet was 28 more letters. Chill.

Goood evning pepz ! Jeg er trøtt, men samtidig vil jeg ikke legge meg. For jeg vet at i morgen er jeg nødt til å begynne med ufsttelig kjedelig øving til matteprøve.... Så da var liksom planen å sitte og loke på dataen en stund først, bare for å drøye tiden litt, men da kom problemmet. Etter bare 5 min på daten fant jeg ut at : Det er ingenting å gjøre her...... KOS.

Baaaart. 

Og der passert klokken 00:00 og det er offisielt søndag, wtf, langhelg du liksom, hvor ble du av?
-Siri♥ Paramore, Paramore, og litt mer Paramore

Hallo ! Nå sitter jeg her og øver til norsk fremføring i morgen. Vi fikk valgfritt tema og kunne velge hva som helst, og læreren vår forreslo til og med at vi kunne fortelle om hvordan man laget en matrett....... eh nei takk. Så da gikk jeg for Paramore, yndlings bandet mitt. Hadde først ikke tenkt å snakke om dem, men så fant jeg ikke noe annet og da ble det dem. Kan jo en del om de fra før, så det gjorde jobben enklere. 


 Love them.

Etterpå skal jeg kose meg med Down Town Abby, en britisk  serie som går på NRK hver søndag 21.25.  Virkelig og anbefale, selvom det kanskje er litt vanskelig og komme inn i serien nå, ettersom det er 2. sesong. jaja, god er den hvertfall. 

 

 

 

PS. Har fikset bitte litt på designet, men skal prøve å gjøre mer på det en annen dag.

Peace out.

-Siri

 

Mucho antes de las seis


Shakira - Antes de las seis ♥

Sitter her og hører på verdens fineste sang,nemlig Antes de las seis (Før klokken seks) selvom jeg egentlig skulle lest naturfag.... ehehe...

Siden en av mine beste venner i klassen er spansk/argentisk er det så sykt gøy å høre på spanske sanger, for da blir hun så glad!! Pluss hun ble kjempe imponert da jeg klarte å oversette tittelen på sangen..... Jeg har jo tross alt hatt spansk i 3 år, NOE burde jeg vel kunne da??

Den er hvertfall fiin, uansett om du kan spansk eller ikke.

 

Hvilket språk har du som fremmedspråk?

 -Siri

 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits