desember 2010

Litt blåmerker hører julaften til

God jul må jrg først si, for hvilken blogg ville dette være om jeg ikke postet noe på selveste julaften?

Nede koker pinnekjøttet og jeg kjenner den veldig intense, men gode lukten i hele huset. Aaah JUL! Jeg har vel egentlig ikke så mye å si i dag, har vel egentlig ike gjort så mye mer enn å rydde i dag. og å dette ned trappen da. Ellers ingenting spesielt. Hehe, ja jeg klartet jo selvfølgelig å gjøre meg noe sant.

Jeg hadde tatt på meg mine selvstrikkede tøfler og skulle bare løpe ned for å hente noe. Så i det neste øyeblikket sklei jeg, falt, og rulte ned trappen. Om det gjorde vondt? Njaaaaa. VELDIG. Det gikk heldigvis bra, utenom mange blåmerker og rødemerker etter trappetrinnene.

Så slik har min julaften vært sålangt. Nå må jeg gjøre siste finishen før gjestene kommer.

GOD JUL ALLE LESERE OG ALLE DERE ANDRE!!

 

 

 

But I'm crazy and you like it , loca loca loca

Shakira - Loca feat dizzee Rascal

Fått denne sangen så sykt på hjernen. Har gått rundt i hele dag og sagt "But I'm crazy and you like it, loca,loca,loca" og gjort håndbevegelsen. Irriterende.

 

 
I hate when I lose my WHITE friend in the snow 

bleikus.

 

Har dere snø?

Juleønsker, julegaver og en vond hals

Heisann alle, dere gjetter aldri hva jeg er i dag. Syk. Igjen. Sykdommen var visst ikke ferdig med meg for denne vinteren. Jeg som skulle ut og kjøpe julegaver i dag. Jeg hadde planlagt alt i går på bussen hjem fra pappa. Jeg hadde funnet ut nesten alle gavene jeg skal kjøpe i år. Nå gikk alt i vasken.

I helgen har jeg vært hos mi padre og så kalt pappa. Har faktisk hatt en koslig helg, hvis du ser vekk fra sykdommen. Pappa og stemoren min har prøvd å finne ut hva de skal kjøpe til meg, tror de sliter litt. Hahaha som mange vet er jeg en ganske ubesluttsom person, så da pappa spurte meg " Hvilken av gavene ønsker du deg mest/ har du mest bruk for?" Sa jeg bare "Eeeeh vet ikke jeg?" og så ut som et spørsmålstegn.

 

Hva ønsker DU deg til jul?My Eyes Never Lies

♥The eye is the jewel of the body

♥The eyes are the mirror of the soul

♥You never know how you look through other people's eyes

♥Blind eyes see better than blind hearts

 

 

 

 

Kilder her og her

 

Hvordan unngå at spagettien koker over?

Klarer det alltid jeg. Nesten hver gang jeg lager spagetti koker den over. Alt vannet fosser utover og det blir et par meter med tørkerull for å ordne opp. Skulle gjerne visst den hemmelige måten å ikke få det til å koke over. Kanskje tålmodighet? Burde kanskje begynne å følge mer med middagen. hmm.

I dag var dagen for matte tentamen. Jeg gruet meg sinnsykt! Siden jeg har vært syk kunne jeg ikke ta den samtidig som resten av klassen, så i ag var det en oppsamligs tentamen. Alle i klassen min synes den var kjempe vanskelig, så det roet ikke akkurat nervene noe. Tror det gikk greit, føltes hvertfall sånn. Tvitvi, håper på det.

 


Writtend in the stars.......a milion miles away.

 

Nå er det of to go til innetrening, jippoo. blogges
 

Writen in the stars

Heiaaaaa bloggen!  Jeg er halv dau og trøtt. Skulle egentlig ha satt å øvd til spanskprøve i morgen, men hva gjorde jeg? Jo jeg satt meg på dataen "bare en liten stund". Men nå må jeg skjerpe meg, vil jo ikke stryke i morgen heller. Me no gusta Español. Blogges enn annen gang, da har jeg nok bedre tid!

 

 
In sickness and in health

Der ble jeg og syk. Den snikene forskjølelsen kom over natten i går. Så da ble det ingen mattetentamen på meg i dag. Jeg hadde lyst å gå for å bli ferdig med den, for jeg hater gå og tenke på at noe skulle vært gjort, men det gikk ikke. Jeg tror jeg bare hadde blitt mer og lengre syk hvis jeg hadde gått i dag, og det vil jeg jo ikke. Så nå sitter jeg her da, hjemme alene og kjeder meg. Flott det.


Hadde ikke matlyst idag. Det eneste jeg ville ha var omelett. Noe som er rart, fordi jeg liker ikke egg. hmm.

 

Vært syk i det siste? 

Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits