desember 2011

Dagen før dagen

God morgen! Lillejulaften i dag faktisk..... oi. Sitter for øyeblikket på rommet mitt og gjør alt jeg kan for ikke å gå ned i stuen. For der nede står det akkurat nå en fremmed mann med bårr og etter det jeg kan høre, høres han litt skummel ut.... "hmmm" tenker du sikkert nå."Kan det være julenissen?" Nei det er nok bare en eletrikker som skal montere en av dem varmepumpene. Kult, jeg vet.åe har forresten fått noen av de søteste julegavene av de sjønne jentene mine  ♥ 

 

[ PS: Dette innlegge ble skrevet i morges, men har visst glemt å poste det ]

 

God lillejulaften !!

 
Dear JohnLærerne synes visst det blir for mye med 2 uker uten lekser, så jeg må slite meg gjennom en engelsk bok på ca. 330 sider. OK greit, den trengte ikke være 300 sider, men minst 70... Men når jeg var syk dagen folk valgte bøker, var alle de lettleste bøkene tatt på skolebibloteket. Dersuten ville jeg lese Dear John, fordi jeg har sett filmen og synes den var ganske søt (men også sinnsyk trist !!) og til nå har boken vært kjempe bra skrevet. 

Sååå nå har jeg bare sånn 310 sider igjen... Aka jeg må lese sinnsykt masse sider for dagen for å blir ferdig. STRESS! Så julaften finner dere meg lesende med middagsbordet. Neida så gale er det ikke. Eller jo.

 

Har du lest Dear John ?

Eller sett filmen?

HIT THE LIGHTS

//BIlder fra Weheartit  
// Redigering av meg 

 

Selena Gomez & The Scene - Hit the lights 

"It's the boy you never told I like you, It's the girl you let get away, It's the one you saw that day on the train,but you freaked out and walked awayyyyyyyy"

 

 

 

ATM

 // Genser fra Republic.

Har kjøpt meg verdens mykeste,godeste,søteste genser ♥ 
Er som å ha på seg en kosebamse, og hvem vil vel ikke det??

Skal ta bilder av noen av tingene jeg kjøpte i England en dag, men når.... Not sure.

 

Hvem håper du vinner idol da?
 

 

Bilder fra Scarborough 2011

Heiaa !

Som noen kanskje har fått med seg var jeg på trinntur med skolen til Scarborough, England for ca. 1 uke siden, og her er litt bilder fra turen:


Her er jeg utenfor huset til vertsfamilien (Det andre huset fra venstre).
Og dette SLOTTET var det bare noen som eide/bodde i..................... 

Tror jeg aldri har drukket så mye te og varm sjokolade på 5 dager som på den turen, drakk igjennomsnitt hvertfall 2 kopper om dagen........ Men til mitt forsvar var det dritt kaldt, så det var høyst nødvendig!


 

og til det mest randomme som NOEN GANG har skjedd meg:


JODA, vi gikk rundt i gaten ca. halv 9 siste kvelden, og plutselig kom det en bil med en julenisse,slede og tilogme reinsdyr på tilhenger............. Det var bare oss ute....... Han ropte at vi kunne sitte på for en penny eller et pence....... "EH no thank you, merry Christmas!" 

HAHAHA hadde ikke mer penger igjen bokstavligtalt......

 

 

Alt i alt hadde jeg en kjempe fin tur som jeg kommer til å huske lenge ♥ 

Og dere ta dere en tur til Scarborough, det er kjempe koselig der !

 

Har du vært der før?

Hva var ditt favoritt bilde?
 

Chocolate, my chocolateDrev og redigerte litt bilder i går, for nettet var nede. Klarte jo også da og skrive chocolate feil........... 10 poeng til meg. Her var vi i "Aidensfild" og drakk kakaooooo. Har aldri sett så mye krem og marsmellows på en gang, det var bare halve koppen som faktisk var  varm sjokolade.

I dag er jeg syk, og det er ikke rart, for jeg føler alle rundt meg er/har vært syke. Så da blir det en dag på sofaen, yey. Flottings!

 
 

Pleaseeee

Har hatt en super gøy tur til Scarborough! Kom hjem i går kveld etter 15 timer på farten, ja du leste riktig 15! Men det var kjempe kjekt og verdt reisen, men det var også fantastisk og sove i sin egen seng i natt også da.

Blogger mer om det i morgen, nå venter sengen!

 

 

 

See you later!
Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits