Music

Never let me goNever let me go - Florence and the Machine 

 Åh elsker denne sangen for øyebliket! Så drømmende på en måte. 

 

-Siri

En nydelig sang på en nydelig dag


Synes denne sangen er så fin, men samtidig utrolig trist! 

 

-Siri

WHITE FOXES

AAhh denne er så fantastisk, på en spesiell måte. Mange vil nok si at denne var "super rar " osv. men jeg synes denne var så unik at den ble fin. Susanne Sundfør ♥

 
 

 

Mine :-) - låter

1. 

Metro Stasion - Shake it

 

2. 

 

Ellie Goulding - Starry eyed

 

3.

U2 - Beautiful day 

 

4. 

Michael Bublé - Everything 

 

5. 

SamSaya - Superhero 

 

6. 

Shakira - Did it again 

 

7.

Debi Nova - Drummer boy 

 

8.

Kings of Leon - Use somebody 

 

 

Et nytt rituale før jeg går hjemme fra burde være og høre på slike sanger ! Hvertfall på trøtte "gråmandager" hadde noe sånt gjort susen. Kanskje jeg skulle innført det?

 

 

Hvilke sanger får deg i godt humør?
Goodbye my lover, goodbye my friend

Uffda, min kjære iPod spilte sin siste sang sist søndag. Etter opplivings forsøk i nesten en uke, ville den ikke mer. Jeg hadde ikke sett ipoden hele lørdagen og søndagen, men tenkte at "den dukker vel opp tilslutt uansett", og det gjorde den. I vaskemaskinen. En trofast venn gjennom 3 og et halvt år !!!! Og det er helt sykt for å være meg. Savner den allerede og flott for meg så produserer de ikke lenger akkurat den typen.... 

//We♥it 

Har du noen gang funnet ipoden eller mobilen i vaskemaskinene?

 

 

When it rains and I've got nothing to do, I LISTEN TO MUSICTaylor Swift - Come in with the rain

Yiruma - Kiss the rain

Jordin Spark  - No air ft Chris Brown

Coldplay - The scientist

Chris Brown - Next to you ft Justin Biber

 

Ender alltid opp med enten akustiske- eller depp- sanger når det regner ute. haha jaja.

 

Noen du liker?

MIN MUSIKKVERDEN

 

Siden jeg har null ting å gjøre nå som jeg er syk tenkte jeg at jeg kunne poste et innlegg (jeg skulle ha postet for 100 år siden) om musikksmaken min :

 

Hvorfor:  Etter at jeg hørte stemmen til Leona Lewis for første gang i 6. eller 7. -klasse ble jeg helt målløs, jeg var rett og slett helt betatt over at noen kunne synge så vakkert! Elsker hvordan hun klarer å gå opp i de lyseste tonene og så rett ned i dype "mannetoner". Ufattelig stemme.

Yndlings låter av henne: 

Run, Here I am, I will be, A moment like this, Stone Heart, Happy, Stop crying your heart out, Footprints in the sand.


Hvorfor: Sangene treffer meg rett i hjerte rett og slett. Paramore er definitivt mitt favoritt band og jeg eeeelsker sounden og hvordan de blander det røffe med ærlige tekster. Begynner faktisk og grine av og til hvis jeg ser konserter på dataen fordi jeg synes det er så fint. Ja litt flaut. De har dessuten noe av det viktigste et band kan ha: En god vokalist! Elsker dem♥

Mine yndligs låter av dem (vanskelig): 

Never let this go,Looking up,Where the lines overlap,Emergency,The only Exception, Misguided ghosts, Conspiracy, Another day, let the flames begin, All I wanted, I can feel you all around me.


Hvorfor: Ellie Goulding har en helt unik stemme først og fremst. Musikken hennes er utrolig fengende og ganske spesiell. Har aldri hørt noe som ligner på låtene hennes, og det liker jeg. Hun har faktisk laget en egen sjanger ; Folktronika. Haha. 

Favoritt låter:

Starry Eyed, Animale, The writer, Black and Golden, Every time you go


Hvorfor: Mange tror at Marina and the diamonds er Marina og bandet hennes, men det er feil. Bare sånn for å ha det avklart. Hun forklarer ved å si " I am Marina and you are the diamonds". Så vet du det. Marina har veldig unik stemme! (Hun også..) Jeg elsker å høre på låtene hennes for å bli glad, ja for de fleste av sangene hennes er morsomme og lekete (?). Selvom mye av tekstene hennes ikke gir så mye mening, er de sykt fengende!

Favoritt låter av henne:

Are you satisfied?, Obsessions, I' am not a robot, Girls, Oh No!, Hollywood

 

 Hvorfor: Hvor skal jeg begynne? Denne damen er jo bare helt rå! Selvom hun til tider kan bli litt vel gal for meg, er hun en fantastisk artist! Det jeg liker best ved henne er at hun gjør det meste selv og DET er imponerende! Og hun synger nesten alltid live, noe som egentlig skulle vært en selvfølgelig for alle sangere, men det er det jo ikke. 

Favoritt låter av henne:

Judas, Bad romance, Just dance, Alejandro, Speechless, Americano,Starstruck, Paparazzi


Hvorfor: Florence and the machine har en sound som er sykt avslappende. Høres litt ut som indianer-musikk eller noen i den duren. På en fin måte altså.  

Fav. sanger:

I'm not calling you a liar, blinding, cosmic love, kiss with a fist, dog days are over


Hvorfor: Det som gjøre at jeg liker sangene deres best er nok at de synger mye samstemt og de har mye koring, det blir veldig fint! Ooog de overransker ofte i sangene, de begynne ofte seint og rolig også plutselig så bare pang! 

Fav. sanger:

The funeral, Blue beard, Neighbor, Is there a ghost, the end is not near


Hvorfor: Teksten i sangene hennes er geniale og itilleg synger hun fint, trenger ikke si mer enn det vel?

Fav. sanger: 

Crazier, Speak now, teardrops on my guitar, Dear John, Forever and always, Back to december, The story of us, Love story 

Liker du noen av de samme artistene som meg?

-Siri♥
I'm still alive

Ja måtte gi litt livstegn fra meg tenkte jeg! Har drevet å prøvd å fikse litt på designet de siste dagen, selvom det sikkert ikke ser slik ut, så har jeg virkelig prøvd, men ikke alle kodene virket. Typisk.

Ellers i dag har jeg kjøpt enda en bikini, et strandnett og solkrem, jepp jeg er klar for Tyrkia nå. Har hørt at det er sånn 40 grader der ned når vi drar i slutten av juni- begynnelsen av juli. Det er jo kjekt det da. Kommer garantert til å bli rød som en tomat, eller rødere om det er mulig.

 

Siden jeg var utrolig ufotogen i dag legger jeg heller ved noen sanger jeg har hørt en del på i det siste, som et plaster på såret:


Nicki Minaj - Super Bass

Lady Gaga - Americano

Timbuktu ft. Susanne Sundfør - Kapitulera

Kings Of Leon - The bucket

Katy Perry - Not like the movie 

 

Litt av hvert igrunn.

Likte du noen av sangene?

 

-Heisiri

Direkte inne fra familiebesøket
Det kom seriøst 2 familie medlemmer i bursdagsbesøk til meg itilegg til meg og min ene bror, så nå snek jeg meg vekk i 2 min for å slippe litt. Hihi.Blir nok Partyparty all night long her da! 

Vi kommer nok til å danse på borde til denne:

 

God kveld alle sammen, må tilbake til partyet!!

 

 

 
JUDAS - Lady Gaga

Lady Gaga har kommet med ny sang, og jeg må bare si det : JEG ELSKER DEN! ♥

Den er så sykt tidig og orginal, hvem andre hadde funnet på å lage en sang om Judas, forederen? Jeg lastet den ned i går og jeg har nesten ikke hørt på andre sanger i hele dag og går. Elsk. Elsk.

Har du hørt sangen?

Hva synes du om Judas?

 

Lady Gaga's nye musikk video

Haha, så nettopp den nye musikkvideoen til Lady Gaga og jeg bare sier det: Hun tar det å være sprø til en helt annet level! Elsker sangen da ♥ Men musikkvideoen var på grensen til ekkel. Men credit for å tenke nytt skal hun ha, har aldri sett noe lignende før.

 

Hva synes du om musikkvideoen til "Born this way"?Here I am whithout you

 

 

 

 

My whole life waiting for the right time

 

To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.


 Litt trist sang, men den er så søt og fin og sånn.♥
 Stay - Hurts
 Foto// WeheartitWe'll fly into the garden like butterflies

Ellie Goulding -Animal♥

 


"You have stolen all my senses
There?s a fever in my heart
amd you are taking my defences
You are pulling me apart"

 

 

Har du hørt sangen før?


 

 

Sounds like music to me

 
White Lies - Bigger than us

 

Ronan Keating - Make you feel my love

 

Silje Kåfjord - Like in a dream

 

Blue foundation - Eyes on fire

 

Robyn - Indestructible

 

Rihanna - California king bed

 

Band of horses - The end is not near

 

Ellie Goulding - Your song

 

 

Love.Love.Love. ♥

 
But I'm crazy and you like it , loca loca loca

Shakira - Loca feat dizzee Rascal

Fått denne sangen så sykt på hjernen. Har gått rundt i hele dag og sagt "But I'm crazy and you like it, loca,loca,loca" og gjort håndbevegelsen. Irriterende.

 

 
OH GAD

Du vet når du sitter og synger for deg selv og TROR du er alene.Du prøver å nå de høyeste tonene, men du hører selv at det ikke ble så bra.  Joda det var det jeg drev med  isted, da en viss bror kom hjem, lydløs. Satt her og hadde karaoke med meg selv og sang så høyt jeg bare kunne, da jeg  plutselig hørte det gikk i døren.

Gaaaaaad, har ikke blitt så flau på lenge. Prøvde å late som om det aldri hadde skjedd, og heldigvis gjorde han det samme.Enten fikk han akkurat ikke med seg vrælet, eller så var han snill og ikke tok det opp. Uansett bare latet jeg som om jeg aldri hadde sunget idet hele tatt, tror det var best for begge to. For dette var flauuut.


Har prøvd meg litt på sen lukkertid, er fortsatt veldig ny i det, og har en del ting å finne ut av for å bli bedre. Bedre lykke neste gang, I hope.

Hendt med deg noen gang?

 

 


 

 

 

 


HJELP meg! Anyone?Random.

 

Er det noen der ute som vet om et nedlastnigsprogram utenom Limewire?Jeg er desperat forlkens!

 

 


A REAL WORK OUT

Halloo! Åh jeg har begynt å elske søndager, det er jo egentlig en bra dag! Du kan spise opp rester etter lørdagssnope, du kan sove lenge, slappe av, se en film, gå på kino, løpe en tur osv.

Det sist nevnte gjorde jeg i dag. Ja jeg vet det er vanskelig for noen å forstå, men ja jeg jogget. Jeg jogget en tur på ca.45 min inkludert drikke pause. Haha. Men alt teller. For meg var nok det mest sjokkerende at jeg FRIVELIG drev med styrketrening etter dette. Jeg tok 30 sit-ups, 3 vanlige push-ups, 15  push-ups på kneerende, 20 smale push-ups på kneerende, 30 sek. planken, 15 slatters-forrebyggende på hver fot og tilslutt 20 knebøy. Fantastisk for meg å være! Kanskje jeg skulle gjort dette hver søndag? Kaskje heller annen hver?

Det jeg liker best er å jogge til musikk, så tenkte jeg kunne dele de sangene jeg liker best å jogge/løpe til:

Kings of Leon - Use somebody

 

Lady Gaga - Bad romance

 

The Killers - when you were young

 

Ellie Goulding - Starry Eyes

 

Dj Earworm - United states of pop 2009

 

Gabriella Cilmi - On a mission

 

Alexandra Burke - Broken heeels

 

Ke$ha - We are who we are


Black Eyed Peas - Rock that body


Hvilke sanger trener du til?

 
Bringing pink back

Awww, har fått et nytt par rosa propper igjen. Måtte ha noen ny etter som jeg har ødlagt 3 par propper den siste måneden? Jeg orker ikke lenger bruke flere hundre kroner på et par ørepropper som går i stykker etter en måned eller to. Derfor ble det igjen et par rosa ørepropper til 49 kr. De pleier å holde litt mer enn en måned, så da trenger jeg ikke tenke på det før om en måned og det er ok lyd i dem og. Må se det positive i alt.

Holdt på å kjøpt et  annet par som var litt rosa, men itillegg var de også utstyr med......EKTE DIAMANTER. Ok de var ikke ekte, men de var fine fordet. Det blir nok dem neste gang skal du se.


flott med slevutløser, var egentlig til et panorama bilde, men det funket ikke.

 

Gjort noe kjekt i dag?

 

 

 


 

Frost and music

På en desperat jakt i går, prøvde jeg å få noe ny musikk. Jeg lastet nemlig ned frostwire og trodde dagen var reddet. Men neida. Skulle det ikke det være sånn at jeg ikke fikk noen sanger som jeg ville ha lastet ned?joda, så da sitter jeg her igjen da og nerder meg på Spotify. Skulle ønske jeg kunne ta med meg sangene derfra og putte de innpå min lille ipod. Jeg hadde egentlig tenkt å skjerpe meg og begynne å kjøpe cd-er, men viljestyrken sviktet.

Sånn btw. så døde ipoden min.....nesten i forgårs. Den ble svart i flere timer, men etter å ha prøvd å restarte den 20 ganger kom den til live. You never let me down! Men egentlig kunne du bare død kjære venn, for jeg kunne godt tenkt meg en ny venn. En venn med touch screen og fancye greier, men til den tiden kommer, er du god og ha ♥

 

Laste ned musikk eller kjøpe?

 


 


EMA

Off, fikk ikke med meg det. Desiste 3-4 årene har jeg sett showet hvert år. Men torr du ikke jeg klarte å glemme det i år?  Hvis ikke du har skjønt det, så snakker jeg om  MTV EMA=  Europian music awards. Det som jeg hadde gledet meg sånn til... Buhu, det blir liksom ikke det samme å se reprisene altså.

MEN som et lie plaster på såret sendes det i reprise! Så hvis du ikke fikk det med deg, er det fortsatt sjangsen til hvertfall få  sett det på tv.

 

Missed the 2010 MTV EMAs? Don't worry, watch a rerun!
20:00 Monday 8/11 
07:00 Tuesday 9/11 (red carpet 06:00) 
14:50 Tuesday 9/11 (red carpet 13:50) 
07:00 Wednesday 10/11 
00:55 Wednesday 10/11 (red carpet 00:00) 
07:00 Thursday 11/11 
18:30 Friday 12/11 (red carpet 17:35) 
08:30 Saturday 13/11 
19:55 Saturday 13/11 
08:30 Sunday 14/11


kilder// mtv

 

Fikk du sett det live?

Eller var du som meg, glemsk?

 

 
FOOTPRINTSI promise you I'm always there

when your heart is filled with sorrow and despair

And I'll carry you when you need a friend

You find my footprints in the sand

♥Leona Lewis - Footprints in the sand♥

 

 

 

A million songs for you

I ♥ at the moment

 

Band of horses - Factory


Ellie Goulding - This love /will be yor downfall

 


Taylor Swift - Better than revenge

 

Paramore - Misguided ghosts


Florence and the machine - Dog days are over

 

Foto// Weheartit

Hvilken sang likte du best?

Hvike hører du på mest for tiden?

 

 

 
Can't keep lovin' you

 


John Mayer feat Taylor Swift - Half of my heart  ♥

 

 
For the first time


The script - For the first time

 

 Spilleliste: Sleeping beauty

I det siste har jeg blitt avhengig av musikk for å få sove. En egentlig dårlig uvane, men jeg er vel ikke alene om det. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av sangene jeg liker å høre på for å få sove.

 

Katy Perry - Not like the movie

 

Lissie - Wedding bells (fant ikke noe annet en live)

 

Kings of leon cover (Paramore) - Use somebody

 

Brandi Callie - Throw it all away

 

Leona Lewis - Stone hearts

 

Hvilke sanger er dine "sovesanger"? Siri ♥

 


Make me feel Like I'm the only one in the world

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world. ♥


Synes denne sangen passet til bilde - E.T = Alien ♥

 

Siri ♥

 


A-ha konserten

I går var det duket for A-ha konsert på Brann stadion og jeg var selvfølgelig der. Selvfølgelig. haha, har egentlig aldri vært fan, har ikke engang likt A-ha sin musikk. Eller for den saks skyld medlemmer. Men gårsdagens konsert var utrolig bra og det fikk meg til å skifte mening.  ♥
Skal gifte meg med han...LOL!


Det var et utrolig bra lys og lyd annlegg! Følte til tider at jeg skulle bli blåst i bakken av bassen, haha.

Iselin ♥♥  - Et av de få bildene av vi to.

Thanks daddy for billettene!!


Hvilken konsert var du på sist?
Siri♥SPILLELISTE: NYLIG SPILT

Tenkte jeg skulle tipse dere om noen sanger jeg hører på for tiden.Mest nytt, men noe gammelt også. Litt forskjellig med andre ord.


haha fjortis på tur.

 
Marina and the diamonds - Oh no!


Brandon Flowers - Crossfire

 
Kylie Minogue - All the lovers


Brandi Carlile - the story


Hurts - better than love (spol frem til ca. 0:40 da begynner selve sangen)


Katy Perry - Teenage dreams

 
Christina Aguilera - BeautifulEnjoy!!

Hvilken sang likte du best?
Siri♥

Music:Spilleliste

Ja tenkte og dele de sangene jeg hører mest på nå for tiden.
Taio Cruz - Dynamite


Orianthi - According to you


Jordin Sparks - Don't let it go to your head


Leona Lewis - Footprints in the sand


Marina and the diamonds - Hermit the frog


Eminem feat Rihanna - Love the way you lie


Paramore - Looking up♥


Hva hører du på fortiden?
Siri♥
MUSIC HELP ANYONE?

hei! Mens jeg venter på at bildene fra helgen skal lastes inn på dataen tenkte jeg jeg kunne utlyse etter noe bra musikk. Skal som noen kanske har fått med seg til Roma på torsdag, og da trenger jeg litt muskk til flyturen. Hører på det meste, så bare kom med sang forslag, alle jeg får forslag fra får selvfølgelig en kommentar tilbake.


tok dette bilde for litt siden, det var til den gamle bloggen det er derfor adressen står der...


Så noen forslag?
Blir glad for alle sanger! Kom gjerne med flere sanger:)


Klem Siri♥

Spilleliste : In my ears nowDen overskriften var forresten veldig random.


Gabriella Cilmi - On a mission

Scissor Sisters

Chipmunk feat Esmèe Denters - Untill you were gone

 
David Guetta feat Kid Cudi - Memories

 Paramore - Where the lines overlap

Paramore - Looking up

  
White Lies - Unfinished business

 
Band of horses - The funeral

Marina and the diamonds - I am not a robotHva synes du?
Noen andre sanger jeg bør høre?

Siri♥Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits