oh my gad

Man vet man er syk når man begynner å lese om haier midt på natten

HAHAHAHA jeg hadde tidenes mest randomme idé i går kveld. I og med at jeg sover eller sløver store deler av dagen nå som jeg er syk, er jeg ikke så veldig trøtt når det blir kveld. Så etter å ha lest litt, fant jeg ut at "hmm jeg søker opp haier på wikipedia!" LOL. Det er i dag jeg tenker at jeg virkelig ikke har godt av all hostesaften. 


Trust me, dette er ikke sånn jeg ser ut som syk...... 

Men det var dønn spennede og lese om haier da.... hahahah. Så hvis du en dag ikke får sove, da vet du hva du skal gjøre. You're welcome!

 
 

Hvor er du om 10 år?

Hei! Jeg diskuterte nettopp en sak med en venninne. Tenk 10 år frem i tid, hvor er du da? Det er helt uvirkelig og tenke så lagt frem i tid, men jeg håper har jeg funnet en jeg vil tilbringe livet sammen med, jeg har en jobb og kanskje til og med barn ? Who knows? 

Men tenk hvis det ikke går som du hadde tenkt? Kan jo være jeg befinner meg på andre siden av jorden på denne datoen om 10 år. Eller så kanskje har jeg en helt annen jobb en jeg hadde tenkt. Eller en mann jeg aldri kunne tenkt meg nå. Haha, det er ikke godt og vite, men en ting er sikkert, jeg har 10 år på meg til å finne ut av det. Takk og lov for det.

 

Hvor er du om 10 år?

 

hmmmm.....En ting vi alle har gjort

Tumblr_lrxge8gdya1qip6eqo1_400_large

Hahaha dette er noe av det kleineste som finnes. Du har enten 1. ikke hørt etter eller 2. Ikke hørt noe idet hele tatt av hva en person har sagt, så da er det bare en ting og gjøre. LE. Dette hender bestandig når jeg tar telefonen og det er min onkel som ringer. Tror det er alltid dårlig forbindelse der i gården, så jeg hører ikke ofte hva han sier. Det dumme er at det nesten ALLTID er et spørsmål jeg ler på.

Onkel:" Skal dere ha bursdagsbesøk i dag da?"

Meg:"heheheheehe"

Onkel:" ............ Eller ikke?"

Meg: hehe ........ eh hæ?...... hva spurte du om?"

 

 

Åh nei. Kleint.

Har det noen gang skjedd med deg?


DJEVELKATTEN/ PANTERENDette er katten som får meg til å løpe, dette er katten jeg drømmer om angriper meg om natten. Dette er PANTEREN!  Det hele startet en dag jeg var hos min far og mamma var alene hjemme: Mamma hadde tatt opp tarassedøren fordi det var så fint vær ute.Lite tenkte hun på at 10 min etter på lå det en svær katt i stuen og koste seg. Mamma ble vettskremt  da hun oppdaget katten og skrek så høyt hun kunne og løp for å hente en kost. Panteren ville ikke flytte seg av flekken. Etter ca. 15 min med kaving, klarte mamma endelig å få ut katten. Siden den gangen har han gått rundt i gatene og sett skummelt på meg.

I dag hørte jeg plutselig rare lyder utenfor stuevinduet. Det hørtes ut som en baby som gråt, men hvem tror dere ikke det var som satt der ute og mjauet? Jo det var han, han med den tykke pelsen som dekker den feite, store kroppen hans. Jeg trodde først han hadde det vondt, så jeg ble livredd for at jeg kanskje var nødt til å gå ut til den og undersøke om den var frisk. Så da gjorde jeg det eneste rette. Jeg ringte  mamma..... Mamma hjalp ikke akkurat mye, hun bare lo av  hysteriske meg. Etter en stund gikk den HELDIGVIS vekk. Dramatisk morgen kan man si.

 

Er du redd katter?


Dette skal jeg holde på med i dag...Matte!! ÅÅEE blir varm i hjerte når jeg ser dette bilde, matte love love.... nei skulle det bare vært sånn da. Jepp skal bruke meste parten av denne dagen på å plusse a og b. Kjekke saker altså. Har nemlig matteEKSAMEN i morgen. Wæææææ.

Blogges når jeg er ferdig med dette dritet!

 

Birthday girlHei hei hallo! I dag har jeg faktisk bursdag!  Nå har jeg spist altfor mye namnam sjokoladekake made by Iselin beste ♥ Og mer kake skal det bli! Blir nemlig familie besøk om noen timer, så jeg må nok bruke noe av dagen min på å rydde og støvsuge... 

Ellers har jeg fått mest klær, disse skoene:

og dette databrettet ( vet ikke hva jeg skal kalle det..):
Og storebrødrene mine har jo vært søte og spleiset på gavekort:penger og ny pute. Smilefjes.

Og siden dere var så flinke å lese hele dette innlegge får dere få en belønning:


Jeg er normal. Lover.

BTW!!! MGP er i dag klokken 21.00!! Det skal hvertfalll jeg se!.

 

Skal du se MGP finalen ?

Verdens beste tomat-skille

Takk Gud for at det finnes noe som heter after-sun! For jeg har nemli fått en fantastisk tomat farge i fjeset, men best av alt verdens beste skille ever. haha, tror jeg glemte å smøre meg akurat over ullgenseren min jeg hadde på meg i går på skitur. "aahhh endelig en mulighet til å få litt farge" tenkte jeg da jeg satt på fjellet å nøt varmen. Og farge fikk jeg, bare ikke rette. Gjett om det stikker og klør i huden da! Elsker det!


 

Blitt brun eller solbrent? 

PÅSKEBINGO

Er døds sliten og nå skal jeg forklare hvorfor:

I går var det tid for den årlige "barne-påske-bingoen" hos besto (moren til stemoren min). Det var den mest høylytte og aktive bingen jeg har vært med på hvertfall. Ungen var totalt hyper og mer opptatt av å erte hverandre enn selve bingoen. Det var jo koselig, men gud om jeg var trøtt i går kveld da! Det hele tok nye høyder da de vant "fallskjermhopperer" i bingoen og de festet den med en tråd, bak på bagasjebrettet på en sykkel og syklet alt de hadde.... 

I dag har jeg og lillesøsteren min Mari lekt med balonger fylt med vann, det hele var veldig morsomt til jeg hev en ballong på lillesøteren min og den sprakk. Den lyse grå joggebuksen hennes var ikke så lyse grå lenger. Så mari fant ut at vi var nødt å liste oss inn å finne en bukse til henne ellers kom vi til å få kjeft. Planen virket helt til Mari ikke visste hvor hun hadde buksene sine... Så da måtte vi nesten si det til pappa, men han ble ikke sint, han stod bare og lo av Mari som hadde funnet frem leke-hårføneren sin og stod og prøvde å blåse buksen tørr igjen. Tullejenten.


All foto// we♥itFortsatt god påske da dere !

 

 

Det er vanskelig å tro det men....
.....I går var jeg på joggetur! Etter nesten 2 og en halv uke uten trening fant jeg ut at jeg måtte sjekke formen. Og nei det stod ikke så bra til med den. Holdt på å krepere sånn 5 min etter jeg var begynt å løpe, kan ha noe med at jeg prøvde å holde følge med en mann som løpte foran meg. Det jeg ikke visste var at han må ha vært en av de raskeste 50-åringene jeg har sett. Det vil si jeg vet ikke om han var 50, men han hadde grått hår, så da sier vi det. Så etter å ha blitt løpt fra, fått sting og melkesyre, fant jeg ut at det var bedre å venne hjemmover igjen før jeg kolappset fulstendig.

  

 

JEG HAR KLIPPET BOB

..... Ok jeg lyger, jeg har ikke klippet bob, men ja jeg har klippet meg! Synes det ble kort, men det synes jeg alltid. Flisene måtte bort, og med dem gikk også da det "lange håret" R.I.P det lange håret mitt, kommer til å savne det.

FØR:ETTER:


Så hva synes dere? 

 

 Just like a tattoo, I'll always have you

 
All foto// We♥it


Jeg har lyst på en tatovering. Når jeg blir "stor". Ikke en stor en og ikke en som skriker " HEI JEG HAR EN TATTOO, LOOK AT ME!!" Hvis dere skjønner hva jeg mener? Grunnen til at jeg ikke vil ha en nå i nærmeste fremtid, er fordi jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å angre når jeg blir voksen. 

En annen grunn til å vente er foreldre. Mine foreldre er vel ganske konservative når det kommer til sånne ting. Pappa sa en gang at han hatet tatoveringer, skjønte ikke vitsen med dem og det var hvertfall IKKE fint! Noe som var nesten litt ironisk var at uken før han sa dette, hadde jeg sagt til mamma at jeg ville ta en tatovering når jeg ble eldre. Mamma svarte med settningen " Ville du gjort noe sånt mot meg?". Tok det som et hinte om at hun ikke var helt var med på den tanken. 
 Men kanskje en gang i fremtiden? Hvis ikke jeg vokser fra det da.  

Har du tatovering? 

Vil du ha?


"it's time to build a bro and get over it"

Hahaha, bare noe random iselin sa i går.

Hey You! Eller god morgen er vel mer passende, eller god dag kanskje. I dag er jeg trøtt. Mer trøtt enn vanlig egentlig, for i går var en ganske hektisk dag. Først hadde vi gym i siste time, noe jeg holdt på å kolappse av, så fortet jeg meg hjem, spiste og sov før jeg skulle spille fotballkamp med 96-jentene. Vi vant 6-1 tror jeg, men mye var vel takket være keeperen til motstanderen.Takk du ♥♥  Så fortet jeg meg hjem igjen til dusjen, sminket meg osv. og gikk på bursdagsparty til Iselin! Det vil si, vi var bare fire personer med bursdagsbarnet, så det var vel mer et besøk enn et party. Men det var sykt kos fordet. For dere vet "Less is more". Bursdags barnet ! altså i går. (Nei dette er ikke en aprilsnarr.)

Og fordi jeg er glad i deg :

baabeeeeeeee.


Lurte du noen i går?

 

TRØTT.
Sovnet på sofaen i litt over en time isted. Med hette på. Det er som å ligge i dvale da, men gjett om jeg er trøtt nå da! Great at jeg har mye å gjøre også. Love iiiiiit very much ♥♥

 

Ha en fin dag, det skal ikke jeg.


ÅÅÅÅÅEEEE SØTTSjekk It's learningen min da!( For dere som ikke vet hva det er så er det et "skole nettsamfunn" elns. Vi leverer innleveringer der osv. ) Men åeee se på den søte bakgrunnen da! ♥ Den var nydelig, håper de ikke bytter tilbake til den kjedelige gamle.

 

 

Har du chips må du ha dipp, dippdippdippdippdippdipp

God kveld! Hva skjer med den elendige bloggingen min da?

I går til idag var jeg på overnatting hos Iselin. Åh har aldri vært så overtrøtt før, hvertfall er det leeenge siden. ALT morsomt! Vi satt oppe til rundt 3 og tok bilder av oss selv,lo, spiste et kilo snop, snakket, lo litt mer, hang på facebook, lo enda litt mer og best av alt:  vi lagde en sang.... om chips og dipp. og om du måtte lure, nei det blir ikke noe utgivelse av den låten.

Til slutt noen bilder fra i går/i dag:

Viktig med like mye til hver............ Det var hvertfall ekstremt viktig i går av en elelr annen merkelig grunn.


"Har du chips må du ha dipp!"Hun der altså, insisterte på at vi skulle lage sminkevideo, men hun hadde ikke videofunksjon på kamera, så da ble det bare endel bilder.

Alle bildene er STJELT fra Iselin.

Det var hvertfall sykt kos i går , or what Iselin? Løv Ya ♥

 

Vært på overnatting idet siste?

 
DIEEr det virkelig mandag alt i morgen?

HELGENE ER FOR KORT

Noen andre enn meg som blir med å stemme for lengre helger ? Tror neppedet ville hjulpet å stemme for det, men hallo, hvor ble det av helgen? Kan ikke huske hva jeg har brukt all tiden på! Nå venter en uke med prøver og innleveringer og øving å annet ukoselige ting. Men vis du ser lyst på det er det siste uken før det er VINTERFERIE. AHH kan nesten ikke vent!

Nå sitter jeg her og hører på den roligste,koseligste,fineste spillelisten på spotify. Sykt avslappene musikk, akkurat det jeg trenger. Anbefaler virkelig å subscribe på denne: Winter ♫Tror jeg må gå å legge meg tidlig i dag. Har vel ikke vært en eneste dag på sånn 2-3 uker der jeg har gjort det. Så det er på tide!

 

Når har du vinterferie?

 

 
 

Blue green Blue green Blueeee

Ja jeg overlevde visst, hvis du ser bort i fra pusteproblemene mine, gikk løpeturen ok. Ja noe av det flaueste som kan skje er vel at du plutselig ikke får puste og du står der og hiver etter pusten som en galning lenge etter du har stoppet å løpe. Må nok virkelig jobbe med den kondisen min.

I dag skulle Stine og jeg egentlig på tur, men vi endte opp på kjøkkene med sjokolade muffins i ovnen. Nam, men litt kvalmt etterhvert. Men uansett, naaaam ♥

 


Haha tok dette bilde i går elns, og se øynene mine!!?? Jeg har blå øyne, men her ser de jo helt grønne ut! Haha, må innrømme det er litt redigiering, men de var virkelig grønne før det og. Kanskje jeg har skiftet øye farge...

 

Tips til bedre kondis?

Hvilken farge har du på øynene?

 

 

Running away from everythingYeeeaahh, om litt mer enn en time er jeg ute i mørket et sted og løper. Tror du jeg gjør det frivelig? Selvfølgelig ikke.Onsdagen kom og det betyr også løpetrening aka sting, is, skli-ing og sånne andre kjekke ting. Men jeg skal være flink og faktisk komme på denne treningen. Det er bare å få det overstått, eller hva? Nå er spillelisten til løpeturen klar og det bør jeg og snart være.

 

Håper at jeg overlever da. Blogges!

19 SANNHETER

1. Jeg er veldig følsom.

2. Jeg blir lett irritert.

3. Jeg spiller fotball.

4. Jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir "stor".

5. Jeg ble alltid bilsyk da jeg var liten, men nå bli jeg det aldri.

6. Jeg får ofte random latterkrampe.7. Jeg har hatt streng i et år og plate i et år.

8. Jeg hater når jeg ikke kan sangteksten på en sang.

9. De første fotballskoene mine var røde.

10. Jeg liker band og artister som Paramore, Ellie Goulding, Band Of Horses, Leona Lewis, Lady Gaga & White Lies.

11. Jeg er utrolig ubesluttsom.

12. Jeg elsker lister.

13. Jeg kommer heller forsent enn å ikke dusje etter gymtimene.

14. Jeg er veldig sjenert i store forsamlinger.

15. Jeg har alltid hatt lyst på brune øyne.16. Jeg er treig ut av døren.

17. Jeg liker regn bedre enn snø.

18. Den mest spilte sangen på itunes hos meg er "Lost - Michael Bubblè" og den er spilt 86 ganger.

19. Jeg elsker dagbøker, men er ikke flink å skrive i dem.

 

Hvilken sannhet likte du best?
METALL JENTA

Holaaaa! Selvom jeg klarte å glemme litt av teksten i spansk fremføringen, var sykt nervøs og visket siste delen av teksten klarte jeg 5-eren. AAAHH, livet er herlig! Så kom svømmetesten,svøm så langt du klarer på 30 min. Jeg forbedret meg med 100 m, sykt fornøyd.

Ulempen med dette er at jeg nå er dautrøtt, eller mer dau enn trøtt. Jeg har om ikke dette skule være nok, nynorsk tentamen i morgen, som jeg ikke har øvd til. Hellaaauu ? Hvordan skal jeg klare å konsentrere meg nå? Jeg får øve i... 30 min. Kan det meste uansett.... håper jeg. Wish me good luck. Or not.

Har og forresten vært vokalist i et Hevy Metal band i dag.... Sier ikke mer enn at du kunne ikke høre meg, fordi det stod en med et bittelitt sterkere brøl enn hva jeg kom med, ved siden av meg.Tilfeldig bilde, ser ut som en hvalross her jeg sitter så....

 

Hvilken farge hadde Napolions hvite hest?

  

 


OKNoe nytt liiizzzzzooomm

Hi You! Du har kanskje lagt merke til det allerede, hvis ikke du er en av mine veldig få fastelesere. SÅ.....

Har jeg fått ny header der oppe. Yey! Vet ikke om det blir noe fast eller bare en for en liten stund.

Og....

Så har jeg laget en bakgrunn.

Litt usikker på den....
Menmen, forandring fryder!

 

Nå MÅ jeg gjøre spansk! Muntlig fremføring på mandag, great. Finnes ingen bedre måte å starte uken på enn en god spansk muntlig fremføring. Love.

Hva synes du om headeren ?

 

 

Må vel kanskje lage ny underskrift og nå, hmmm. Får ta det en annen gang.Keyboard

Jeg har alltid drømt om å kunne spille et instrument, men siden fotballen har tatt så mye av fritiden, har det aldri vært tid. Men nå  fant jeg ut at jeg kan jo bare TA meg tid til det.haha.

Så da jeg våknet i dag var det første jeg tenkte : "Hei jeg kjøper et Keyboard!!" Så nå sitter jeg her da på Finn og surfer. hehe. Har utrolig lyst å kjøpe, og jeg har jo egentlig penger til det og. Så hvorfor ikke? Er litt sånn at jeg kan like noe en dag, og neste dag ikke.  Så må nok tenke litt mer over det, før jeg bestemmer meg.

Planen var da å begynne å begynne å ta timer, til våren hvis jeg kjøpte et keyboard.


hahaha... FINN.NO♥♥

Spiller du et instrument?
Den døde....nesten!

Heisann! Her er hvertfall været på sitt beste. Regn, regn og vind. Love it!

I dag sa mobilen takk for seg og slukknet. Men jeg har funnet ut hva problemet er! Batteriet er ikke helt på plass, så den får ikke nok strøm.  Ikke noe jeg kan fikse, så nå må jeg bare få levert den inn (igjen).Uannsett er det utrolig kjipt. JEG kommer til å dø...nesten! Er sykt avhengig av mobilen min.  Får vel ta i bruk den urgamle mobilen til min bror. Såvidt det er fargeskjerm. Men men, overlever noen uker tror jeg.

 

Hvilken mobil har du?Siri♣

 

 Du vet når du har en gal kunstner til nabo...

Heisann, eller skal jeg si god morgen. Jeg ble plutselig veldig usikker på hva klokken er. På dataen står det 09.32 mens på mobilen viser den 08.32. Jaja tror jeg stoler på dataen jeg!

Nå sitter jeg på kontoret hos pappa. Han ha fått en slik fancy data, en sånn jeg hadde vanskeligheter med å finne på knappen på. Lite visste jeg at den var plasert oppå selve "boksen" og det at den var gjennomsiktig gjorde det hele i dårlig lys, vanskelig. Ok nå skal jeg ikke dramatisere dette mer, men digger denne dataen !

Til overskriften: Naboen til pappa er en kunstner på 80 år elns? Som fortsatt maler og står på. Og det trenger jeg ikke gå lenger enn inn i stuen vår for å se. Vi har jo reine gallariet hans der. Vi kjøpte vel 4-5 svære malerier av ham da vi lagde nytt hus. Pluss vi får av og til bilder til spesielle anledninger, så nå tror jeg vi har sånn litt under 10 bilder, og nesten alle henger i stuen.

Jaja nå må jeg komme til poenget. Poenget mitt er at mitt soverom venner mot huset hans, og derfor har jeg spurt meg mange ganger; Har han noen gang malt meg? Det er sånn 50 meter bort til huset hans fra vårt. For det hadde vært sykt kult! Men litt creapy og tenke på også...


Et lagbilde fra Norwaycup. Litt random. Men hadde ikke noe annet.

Tror du han har malt meg?
Siri♥

 

 

Jeg tror jeg er forelsket


Foto// Apple

Hallo? I pod nano som liten touch ipod?  Elsker ♥  Har lyst å løpe å kjøpe den akkurat nå!! Jeg vil ha deg!


Har du ipod?
Hvilken?
Siri♥
Rally vegen

Sliiteeeen! Har hatt en ganske gøy klassetur på Rallavegen. Utenom at det regnet litt, litt problemer med syklene, og litt lite plass i lavo-en, var det kjekt. I går kveld var det kjempe koselig. Vi stod rundtbålet og sang sanger, lekte en lek og hadde fortellinger i lavo-en. ♥

I dag var alle trøtte og humøre var derfor ikke helt på topp, men det kom seg etterhvert. 
En ting er ganske sikkert. Tror ikke jeg hadde orket å sykle Rallarvegen en gang til, hvertfall ikke i nærmeste fremtid!


Sykt lol bilde egentlig. Dette ble tatt rett etter jeg kom inn døren aka da jeg enda hadde litt krefter igjen. Nå er jeg mer eller minder dau. Vurderer å gå og legge meg snart ♥

Har du syklet Rallavegen før?
Siri♥Mens jeg sitter her og skriver dette....

....Sitter andre på førpremieren av Twilight Eclips. Gud som jeg er missunnelig! Jeg skulle vært en av dem,men dum som et brød bestilte jeg ikke billetter da jeg så det bare var 6 igjen, 2 dager før premieren. Ja nå kan jeg angre, og det gjør jeg. Nå ser det ikke ut som jeg får sett den på lenge. Alt er jo utsolgt. Jeg får bare vente da, i spenning.

Jeg som har lest alle de 4 bøkene. Dette var trist.Og det blir ikke mindre trist når jeg kommer på hva de som ser filmen nå kan sikle etter:

Er du Twilight fan?
Har du planer om å få sett filmen/ har sett den?

Siri♥Heisiri

Heisiri

16, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits