picture this

Princess
"Always wear your crown:"

Elsker denne parfymen så mye ♥

Dream.-Siri

27.10.2012Kamaraet mitt og meg har ett hat-elsk forhold. Noen perioder klarer jeg bare ikke ta opp kamera. Det er bare ikke vits, fordi lysten bare ikke er der til å ta bilder. Akkurat nå er kameraet og jeg inne på en av disse elsk periodene, og DET digger jeg! Jeg får lyst til å ta bilder av alt mulig, og det beste av alt er at disse periodene oftest produserer  vellykede bilder, noe som jeg selvfølgelig er overlykkelig over. I ♥ my kamera. 

- Har dere også sånne "tørke-perioder"? 

Siri ♥

"Everything has its beauty, but not everyone sees it."Lekte meg litt med kamera her isted (klisjesettning #1) . Er så gøy når du finner ut nye ting du kan bruke i fotografering.

Mitt fravær den siste uken skyldes en matteprøve jeg hadde i dag. Gikk egentlig ganske bra synes jeg, men når alle kom helt fortvilet ut av klasserommet etter meg, begynte jeg og lure om det jeg hadde drevet med der inne var helt feil. Menmen, får bare vente og se. Så nå føler jeg meg frii! (klisje #2)  

Tror helgen blir forholdsvis rolig ettersom jeg er skadet i kneet og med det må holde meg mest mulig i ro. YO. 

Håper dere får en fin helg hvertfall!

-Siri

 

 

Guess this means it's autumn nowEtt bittelite blad har hengt seg fast på vindusruten i stuen min. Er vell ett tegn på at det VIRKELIG er høst nå. Ikke det at jeg ikke har merket det på alt regnet som har styrtet ned fra himmelen i det siste.... Har nesten vært fult regntøy (minus regnbukse) nesten hver dag. Vil derfor gjerne benytte anledningen til å hylle den personen som kom på idèen om ett neon gult regntrekk til skolesekken... Flott tenkt. Ser ikke ut som du er 6 år i det hele tatt altså. Neida. 

Ellers vil jeg også rette innlegge til en snill busssjåfør som kjørte i verdens største dam, slik at jeg fikk en flodbølge over meg i forgårs. Nei jeg overdriver ikke, den gikk over hele meg. Alle mine 174 cm. Heldigvis for meg hadde jeg hette, paraply og sekk med (neon gult) regntrekk på! Ellers hadde jeg sett ut som en druknet katt og blitt nødt til å vende tilbake hjem igjen... Så kanskje jeg uten sarkasme burde takket denne personen som fant opp det neon gule regntrekket allikevell. Takk søte mann/dame for det nydelige regntrekket!

Peace out.

-Siri

Shadows-Siri

A place where the story never ends
// All photos by me

Sommeren her hos onkel og tante er noe av det jeg forbinner med sommer, er noe magisk med dette stedet når solen skinner. 

-Siri

Colors of the rainboworginalen: -Siri

Bilder fra vakre Rhodos

Kanskje det vakreste stedet jeg har vært på! Krystallklart vann, hvite hus og sol. Rhodos har det meste!

 

Har du noen gang vært på Rhodos?

-Siri

I går giftet jeg vekk min søster på 7 årFør folk tror jeg faktisk giftet bort søsteren min på 7 år bør jeg begynne med å forklare. Her som pappa bor er det en tradisjon at på St. Hans er det et liksom-bryllup. En jente og en gutt fra gårdene rundt her "gifter seg" og etter "brylluppet er det kaffebesøk. Det er ikke noe sermoni med prest osv. de går egentlig bare rundt i bunad i noen timer, spiser kake, får pressanger og drar hjem igjen. 

Søsteren min var hvertfall veldig motivert til jobben: " Altså jeg hadde ikke ville vært brud hvis ikke det hadde vært for at vi fikk gaver og kake..."  Og da jeg spurte hvem hun skulle gifte seg med sa hun: " En i klassen, han er snill, men av og til er han kjempe teit.."  Har på følelsen av at dette blir et langt  og godt ekteskap.

Var hvertfall ganske tidig å se på, også var  jo brudeparet kjempe søte i bunad. ♥

 

En fin, men regnfull St.Hans med andre ord!

-Siri

Green green is the grass, blue blue is the sky


// Photos by me

 

-Siri

A world in black and white

Jeg elsker sort-hvitt bilder, de sier så mye mer for meg enn fargebilder....

-Siri

Smiling is so easy when you have something to smile for

Smiiiiiiiiil. Var oppe i matte skriftlig i dag, og endelig er marerrittet ferdig! Har ikke tenkt på annet i nesten 2 uker nå, så var herlig og bli ferdig! Skolen min er egentlig i streik, men siden administrasjonen ikke streiker i år, MÅTTE vi ha eksamen fordet.... Yes. Men nå er det friiii, helg, nydelig sol, is og kos som står for tur. Jeg digger det!

 

Ha en strålende fin helg dere! 

-Siri♥

 


17.mai, you knowHahaha disse bildene fra 17.mai-toget i går var ganske laime, men det var masse fint å se på i toget altså, lover dere. 

Jeg hadde en super 17.mai, faktisk kan jeg påstå at det er en av de beste 17.mai-ene jeg har hatt! Først var jeg i byn med Iselin og broren og så på toget, hjem i 30 min før det var rett i middagsbesøk med familien og direkte derfra til byn igjen med Barbara og noen av vennene hennes ♥ 

Så i dag er jeg helt utslått og skal bare daffe hjemme med matteboken på fanget. KOM OPP I MATTEEKSAMEN !!!

 

 

-Hva gjorde du i går?

-Siri

 

Picture this: Bursdagbesøk
Hadde en kjempe koselig ettermiddag med søte venninner på Dolly på fredag <3 De er supre, rett og slett!

Ellers var jeg også i bursdagsbesøk i går til Barbara (til høyre på siste bilde) og det var kjempe kos det også! 

Og i dag blir det visst kaffebesøk med the familiy. Nesten bare besøk denne helgen med andre ord.

 

 

 

-Siri 

Pink Friday

Hey! Aaah alt blir bedre med DetNye på fanget, rosa neglelakk på neglene og Biler i munnen. Dette gjorde dagen min, selvom jeg må si at den neglelakken som følgte med DetNye ikke var så mye å skryte over. Wellwell. PS. legg merke til den lilla tingen på blide nr. 3. Møt Turid: astma-inhelatoren min... hahaha. 

 

Liker du rosa?

Sparks will fly
Tok noen bilder i høst, som jeg av en eller annen grunn aldri pubiliserte. Synes de ble litt stilige.

 

Hva synes du om bildene?
HIT THE LIGHTS

//BIlder fra Weheartit  
// Redigering av meg 

 

Selena Gomez & The Scene - Hit the lights 

"It's the boy you never told I like you, It's the girl you let get away, It's the one you saw that day on the train,but you freaked out and walked awayyyyyyyy"

 

 

 

Bilder fra Scarborough 2011

Heiaa !

Som noen kanskje har fått med seg var jeg på trinntur med skolen til Scarborough, England for ca. 1 uke siden, og her er litt bilder fra turen:


Her er jeg utenfor huset til vertsfamilien (Det andre huset fra venstre).
Og dette SLOTTET var det bare noen som eide/bodde i..................... 

Tror jeg aldri har drukket så mye te og varm sjokolade på 5 dager som på den turen, drakk igjennomsnitt hvertfall 2 kopper om dagen........ Men til mitt forsvar var det dritt kaldt, så det var høyst nødvendig!


 

og til det mest randomme som NOEN GANG har skjedd meg:


JODA, vi gikk rundt i gaten ca. halv 9 siste kvelden, og plutselig kom det en bil med en julenisse,slede og tilogme reinsdyr på tilhenger............. Det var bare oss ute....... Han ropte at vi kunne sitte på for en penny eller et pence....... "EH no thank you, merry Christmas!" 

HAHAHA hadde ikke mer penger igjen bokstavligtalt......

 

 

Alt i alt hadde jeg en kjempe fin tur som jeg kommer til å huske lenge ♥ 

Og dere ta dere en tur til Scarborough, det er kjempe koselig der !

 

Har du vært der før?

Hva var ditt favoritt bilde?
 

I just don't know.


// Foto by me

 

 Birdy - People help the people 

 

It's called LOVE


// foto by me

 


RAIN ON ME

 

 I'm fine, I'm just not happy

foto// Selvprotrett


I'm fine,

I'm just not happy.

 

 

The sky is crying
 

 

Tears from heaven.

Tyrkia Tureeen i bilder og tekst

Så ble det Tyrkia tur på meg allikavel da. Kom hjem sist torsdag etter en litt stressende "familietur" til et sted i Tyrkia vi aldri fant ut hva het. ehrmmm.  Var hvertfall super deilig med sol og bading nesten 24/7 der nede og masse greie folk. Det eneste kjipe var at jeg var syk mye av turen og at vi var så sinnsykt mange som reiste sammen. Vi var 5 familier som reiste sammen aka 23 personer!! Og 9 av dem var viltre unger som ble super hyper av all desserten og brusen vi hev i oss. Så det ble litt i meste lager for meg som til vanlig er yngst i familien med to voksne storebrødre.

Her er noen av bildene jeg tok der nede:

Leodikya resort is the place. Kjempe fint hotell og utrolig service. Me like!
De skjærte ut syke ting i vannmeloner, UTROLIG KULT! 
 

Har aldri vært penere!! 

Siste kvelden var det duket for bursdag! En av fedrene fylte 40 år, rund dag og greier. Var litt  av grunnen til at vi dro akkurat på denne tiden:

Vi fikk til og med stjerne skudd på drinkene den kvelden. ( mye takket være drings) HAHAHAHAHA, tror jeg dør. Sjefen for "poolbaren" kom bort til bordet vårt for å presantere han som hadde laget drinkene. Etter vi var ferdig å klappe for fyren sier sjefen at mannen er veldig betatt av Karoline (bilde)  " He is only 21! Really!! " yeah right. 
Siste bilde jeg tok fra turen, etter dette var det bare mye stress om å rekke flyet osv.

Hadde det hvertfall veldig koselig mesteparten av uken!

 

Har du vært i Tyrkia før?

Hvor skal du på ferie i sommer?


Trist og fint på samme tid

Off, i går var det aller aller aller siste gang jeg var på ungdomsskolen min, og det tristeste av alt er at det kanskje var aller aller aller siste gang jeg så mange av de andre elevene, som jeg har sett nesten hver dag de siste tre årene. :(   Det er rart å tenke på at jeg ikke skal gå der mer, men samtidig er det jo litt fint også. Det er jo akkurat som om et nytt kapittel begynner nå, og DET er egentlig ganske spennende. 

Vi hadde en koselig avsluttning i går og det var kjempe mange flinke som underholdt! Jeg ble sykt rørt, men jeg gren utrolig nok ikke. Jeg som alltid griner, føler jeg, men det var like før da jeg så alle de andre med tårer som trilte nedover skinnene. 

Her er noen av bildene fra vitnemålsutdelingen vår :

En ting er sikkert, kommer til å savne alle kjempe mye!♥ Bye Ortun, hello future!

 

Har du hatt vitnemålsutdeling? 

Hva kommer du til å savne mest?

 

-Love from Siri♥
Black and WhiteDette er noen av bildene jeg tenkte jeg skulle skrive ut og henge på veggen, som en slags inspirasjon. Elsker svarthvitt bilder, og siden "hovedfargene" på rommet mitt er svart, hvitt og knallrosa, så passet det egentlig ganske bra. Men gjett hva? Vi er tom for svart blekk. Fantastisk timing. Takk printer, I love you too.


Har du en inspovegg?

 
Someday

 

 

 

 

Min 17.mai i bilder altsåFin dag, til det begynte å pøøøse ned. Var i byn, i kaffebesøk og tilslutt en liten svipp tur innom Iselin. Var kos, selvom været sviktet totalt! Btw. Vis noen lurte så har mamma og jeg vestlandsdrakt begge to, men siden min var ny i fjor, mens mamma sin er sikkert 10 år elns, harvi forskjellig stoff. Jeg vlgte også forskjellige bånd rundt live og nede på stakken og har forgyldt søljer. Så vet dere det.

 

Hva gjorde du på 17.mai?Bilder fra helgen min

 

Aaah deilig å endelig sitte seg ned og bare slappe av etter en hektisk helg. Har vært hos pappa og feiret litt bursdag og på kamp i dag. I tillegg er mammsen i Stocholm, så det blir jo litt mer og holde styr på her hjemme også da.... Her før dere noen bilder fra i går :


fjortis ja... men måtte bare vise den fine regnfrakken (brødposen) til kamera mitt. kledelig spør du meg!


bitchen sjæl.

Så fant jeg ut at jeg matchet med gardinene i kjelleren... Bare sier det, jeg var IKKE med på utvelgelsen av farge...

Synd det regnet i går, menmen.


Hva har du gjort i helgen ?


  

 

Ps: Skal fikse designet altså

Teardrops From Heaven

Endelig har jeg fått "foto-gnisten" tilbake! Det var vært flere måneder nå jeg har hatt null ideer til foto, nå har jeg endelig faktisk lyst til å ta bilder, herlig med andre ord! I dag skal jeg til pappa og sikkert feire litt mer bursdag, koskos.

God helg da dere!

Hva blir du inspirert av?

 

Tvillinger er ikke alltid like


Samme shorts = Twins 
Skummelt bilde av meg.Søta

I dag har jeg og Stine holdt på med spanskmuntligen.Etter spansk jobbingen (ja på en lørdag) tok vi en velfortjent pause. Sykt tidig at Stine og jeg var nesten likt kledd i dag, uten og ha snakket om det før. Tankelesing vet dere. 

Ellers har jeg vært på ikea og kjøpt litt bursdagspresang til meg selv. Men det er jo selvsagt hemmelig til dagen.hihi.

Hva synes du om bildene?

Sant Stine var fin på det siste bildet?


 


Foto// Eyes on fire

 Kost meg litt i Paint.Net. Sykt gøy dette med å skifte farge på øyet mitt. Fornøyd!

 

Tycks?

 


Feed the hungry

Var på tur  med Stine i fine været i går, for å gjøre noe viktig. Mate fuglene! Sooo importen. Ble noen bilder, men da jeg kom hjem merket jeg at det IKKE var mange fine.

Nå skal jeg ut i solen igjen. Trening på g.

 

Fine bilder?Summer, I love you.
Summer. I. love. you.

 

Gleder du deg til sommeren 2011?


Dritt vær


Foto// alle bilder fra Weheartit  Redigert// Heisiri


Hvor ble det av våren jeg har lengtet etter i 3 lange vintermåneder?

 


 
Kjekt det!

Hva er vel ikke kjekkere enn å være syk i ferien? Ja jeg klarte det. Har ikke vært syk på flere måneder nå, så selvføgelig blir jeg syk i ferien. Takk for den! Jaja, fikk ordnet litt nytt design hvertfall da og slappet av mer enn vanlig, men det er ganske så kjedelig også da.... sadface.


Haha lekte meg litt med kamaret i sted. Ble litt stilig igrunn. Lukker tid 10.

 

 

 

They say that things just cannot grow, beneath the winter snow

 

Winter Song - Sara Bareilles & Ingrid Michealson ♥

 Det var rett og slett nydelig vær ute i dag, sjekk den himmelen da! ♥Lenge siden sist.


Elsket dette bilde ♥

 

Fint vær hos deg i dag?

 
Picture this: BALLET

Hadde det kjempe gøy på ballet i går, selvom jeg var skuffet over dritt kjolen som aldri kom, koste jeg meg skikkelig. I dag våknet jeg med strekk i begge beina etter all dansingen og hoppingen, hehe, men det var totally vert det! btw. sant jentene mine var fine i går?

 
 

Jeg kunne ønske jeg var mer kreativ.

Jepp. Jeg kunne ønske jeg var en som bare "Hei jeg tar og hiver glitter i været og tar bilder!". Jeg kommer jo aldri på noe. Sitter her og beunderer alle de vakkre bildene på weheart.com. Hvordan tar du sånne fantastiske bilder?

I wish I could.Foto// Weheartit♥

 

 

 

 
 

 

I hate when I lose my WHITE friend in the snow 

bleikus.

 

Har dere snø?

Shine for Me

I dag kom julelysene utenfor opp:

 

Rihanna - Fading ♥

 

Ser du Skal vi danse finalen nå?

Light everywhere

Katy Perry - Firework (liker igrunn musikkvideoen bedre enn sangen)

Elsker solned ganger, blir så sykt fint lys da!♥

Likte du bilde og sangen?

  

 

 

 


 

My pictures, not your's

 

Hva synes du?

 

 

 
Take a picture daaahaaa bitch

Haha, jeg fant igjen skolekatalogen fra 8. klasse. Ja det er bare tre år siden, men herregud som vi har forandret oss! Så da jeg hadde sett i den og hatt meg en god latter, fant jeg frem protrett bildene mine fra de tre årene på ungdomsskolen. De var veldig forskjellig, og jeg kan vel si at jeg egentlig ikke ble fornøyd med noen av dem. Men det er vel sånn med alle? Vi finner alltid feil ved oss selv.

Det som er dummest, er at bildene blir tatt på høsten, noe som = bleik meg og rødlig hår.

 


1. bilde: 9.klasse. Hadde ikke fått tid til å klippe meg, så husker jeg var veldig missfornlyd med håret her.

2. bilde: 10. klasse. Fikk latterkrampe, så øynene mine ble jo helt rare.

3. bilde: 8.klasse. Det er nesten det jeg er mest fornøyd med, selvom jeg hadde streng og greier.

 

Hvilket likte du best?

 
DiamondsHva synes du?

 

 

 
Steriotypene

Vi kjenner vel alle noen av disse. Kanskje flere til og med.Jeg er hvertfall muskelbunten. Hvem er du?

 

 

.

 

 

 

 

 

Bilder: Bursdagshelg

I går våknet jeg til dette:

Nydelig vær♥

I går var det altså familiebesøk til lillesøsteren min. Ganske koselig i grunn. Har også fått oppleve hvor stor forskjell det er fra "voksenbordet" til "barnebordet". De voksen snakket om været, skole,kø, veiarbeid osv. Mens ved barnebordet var de mer opptatt av å hive godteri oppi brusen og krangle om hvem som var kulest. Men det var gøy uansett ♥ 


Godteri ....

Bursdagsbarnet. Alle kakene hadde noe rosa på seg selvfølgelig."Folk kan begynne å lure på hvem som er 6-åringen på dette bilde!" - "halvkusinen min" aka ass. fotograf.

Har du hatt en fin helg?Put a ring on it

min nye ring. 49,50 kr hos H&M ♥

 

Siri♥

 


Bildeserie: Autum

 

Ganske fornøyd med bildene igrunn. Hva synes du? Siri♥

 

 

Jeg kunne til tider ikke se skjermen

God kveld i ståvaaa. Nå har jeg og Stine nettopp hatt bursdagsbesøk for Stine. Haha, ja vi er lonerer♥ Vi så film for det meste. Vi så The last song aka nummer en grinefilmen. Jeg begynte å grine 4-5 ganger i filmen, men den var utrolig sjønn daah. Så det var på en måte verdt det. ♥

Noen bilder ofc:

Love u, selv om du kan bli litt rast løs gjennom en film ♥ haha.


Har forresten fått ny ring... Neida, slapp av Iselin, du skal få den tilbake...


 

Griner du lett av filmer? Siri♥

 


Takk for det herr. fotograf

Håper ikke mr. fotograf leser dette. Men du ødlagte bilde mitt! Hadde det ike vært for at du er dårlig til å gi instruksjoner kunne jeg vært fornøyd.

Ja som dere sikkert har forstått gikk fotograferingen ganske så dårlig. Jeg hadde latterkrampe på omtrent alle bildene eller så hadde jeg lukkede øyne. Flott det!

Jeg ligger ikke ut protrettbildet mitt, siden det var så dårlig. Men her er klassebildet:


Jeg står på andre rad, 3 fra høyre. Ble det riktig ? 10b♥

 

Har du tatt klassebilde i år? Siri♥

 

 

Bildeserie: Rain in different ways

Disse bildene er faktisk helt uredigert! Har bare brukt forskjellige metoder.

What do you think?

Siri¢¾

A moment like this


Siri¢¾

Drama og bilder

Heisann!Har vært en dag full av drama på skolen og endelig sitter jeg hjemme igjen. Retter, har vært hjemme en god stund nå. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om i dag, bortsett fra at jeg er syk. Har vært veldig forskjølet de siste dagene, og det suger. Jeg er ikke så dårlig at jeg kan være hjemme fra skolen, men er ikke frisk heller.

Siden et eller annet rart er i veien med opplastingen av bildene mine i dag, blir det noen bilder jeg fant på dataen:
Foto// Jeg og nomilion.blogg.no

Jeg digger de bildene, som faktisk er tatt med mobilkamera!

Hvas synes du? Skjedd noe drama hod deg i det siste?

Siri♥

 

 

Bildeserie: fra Ålesund


lol, familien på tur....

Min private fotograf tok dette. (min bror haha)
Eeeelsket sol nedgangen den ene kvelden ♥

Hva synes du?
Siri♥


Dette er det bare jeg som klarerSiri¢¾


Bildeserie: Upubelisert


Hva synes du?
Siri¢¾


Pink is the new black
Min kjære ♥


Dette var himmelen i går kveld, piiink ♥


Do you love pink?
Siri♥
bildeserie: Byyyn

Har vært facinert av dette kunstverket helt siden det kom opp. Hadde egentlig tenkt å gå beserk og ta sykt mange bilder av den på "hjemoverveien", men glemte det helt. Bra jobbet Siri!


poooose! Men det ble jo søtt da!


awww,  Rebekk er hjemme igjen ♥
papparazzi...

Utrolig koselig dag i byn i dag. ble ikke så mye shopping på meg, alt jeg har sett etter var enten utsolgt, passet ikke eller var helt annerledes enn forventet.Ble en singlet, et smykke og en kvisestift/krem (?)

 Men det var kjempe gøy fordet. Elsker dere ♥

Hva shoppet du sist?
Siri♥Bildeserie: StrandenStine og jeg dro på stranden i dag. Etter sånn 1- 2 timers kav kom vi oss endelig ut av døren.


Det var denne beatuyen jeg dro på tur med. Sykkeltur faktisk.K-o-s-e-l-i-g ! ♥
Hvilket bilde likte du best?
Var det fint vær hos deg i dag?
Siri♥Jeg vil ha en lite hund, voffvoff voffvoff!


Photo// Isesblogg.blogg.no

Siri¢¾

Bildeserie: Hytt'n te Stine


Detvar denne skapningen jeg dro på tur med.♥
Selvutløser + vind i håret = perfect


Så ble det endel sånne bilder:


og sånn:
Njål mini fisken til stineMin flotte ørret:P


Haha det var her jeg skulle dra opp min første fisk for dagen, litt skeptisk på hva jeg skal gjøre.


AWWWW rynker♥

Trutemunn lol.


Likte du bildene?
Hvilket bilde likte du best?

Siri♥


Rain on me
It seems like it never will stop.

Siri♥

Årrh ROT!


Nå er jeg litt frustrert! Alle bildene jeg har tatt er et fulstendig kaos innpå dataen. Og jeg finner ikke igjen akkurat de bildene jeg ville dele først. Årrrrhh!! Frustrasjonen er stor akkurat nå, men skal leite mer og prøve og få orden på bildene. I mellomtiden:
Noen bilder av meg (selvfølgelig -.-) tatt på hotell-rommet.

Kommer sterkere tilbake om..... Når jeg finner bildene jeg leiter etter.
Peace out!♥Bildeserie: Helgekos med Iselin

Haaalla! Endelig hjem til dataen, det er den jeg har savnet mest! Neida. Vi hadde det veldig koselig inne hos pappa♥
Ble lite blogging, men det er vel forståelig når været var så bra som det var til tider. Her er noen bilder jeg aka pro fotografen(kødd) tok da jeg var hos pappa:Søøta♥


Et fint bilde av oss, til en forandring.


i farten...

Stupedronning.


Så var det tid for photoshoot, helt naturlig....Hva synes du?
Likte du bildene?
Hva har du gjort i helgen?

Siri♥Light and dark

Heihei! Sitter her og kjeder meg. På grunn av tidlig fotballtrening i dag, kan jeg ikke finne på noe før trening.  Dette suger. Men jeg må tenke positivt for helgen skal bli bra. Da skal nemlig jeg og Iselin inn til pappa. Håper det blir gøy♥

I går/natt kom på at nattportret bli bedre når det er helt mørk:
Hva synes du?
Siri♥bildeserie: FLOWERS

Hallo! Jeg fant ut at jeg hadde så mange blomster bilder som jeg har tatt som bare ligger og venter på å bli vist. haha neida, men de er ganske fine.


Hva synes du om bildene?
Siri

hits