tips

Ingrid Betancourt -Selv tausheten tar slutt

Kjøpte meg en bok her om dagen. Klarte jo da selvføgelig å glemme igjen boken på senteret for så og finne den igjen så klart. Har ikke fått lest så mye, men så langt er den veldig spennende. Boken er skrevet av Ingrid Betancourt tidligere president kandidat i Colombia, som i 2002 ble bortført av Farc-Geriljaen. Hun var i fangenskap i hele 6 år i jungelen hvor hun gjennom gikk tortur, både fysisk og psykisk. Så langt en bok jeg vil anbefale! 

 

-Siri

Tips: finn frem perlearmbåndene!

Fant disse "indianerperlearmbåndene" i en skuff. Super bra at jeg var en iherdig perler på SFO som liten da, for jeg synes disse armbånden var søte!

 

Skikkelig fint til min nye mint grønne genser. 

 

 

-Siri

 

Et sundt mellommåltid


Naaamm! 

Da jeg kom hjem etter gym i siste time i dag, fant jeg ut at jeg skulle være litt "sund". Ja jeg droppet mitt daglige usunne mellommåltid (ofte bestående av sjokolade, sjokoladedrikk, bolle,snop eller chips) og valgte et veldig godt alternativ. Melon-youghurt, eplebiter og korn. og det var kjempe digg! 

Jeg vil på ingen måte si at dette er super sundt, men hey, alt er vel bedre enn chips og sånn da!

 

Hva pleier du og spise etter trening?
Tips: Hvordan få youtube videoer innpå blogg

Hallo! Noen har spurt meg om jeg kunne vise hvordan man la ut youtube videoer på blogg. Så here we go:


 1. Søk opp videoen du vil ha innpå blogg. Rett under videoen finner du en knapp som heter "Share" trykk på knappen.

 2. Da kommer dette opp. Linken i blått er ikke nok til at videoen vil vises på blogg, så du må trykke på knappen "Embed".3. Da kommer dette opp, for å få hele den riktige koden huker du av de to nederste boksene som heter " Enable privacy-enhanced mode" og" Use old embed code ".4. Så er det bare å kopiere ALL teksten som står i boksen jeg har tatt rødt rundt. 

 


5.  Opprett et nytt innlegg på blogg. Klikk på knappen helt nede tilhøyre som heter " HTML av/på".6. Lim inn så koden for videoen. Hvis du trykker på "Lagre + publiser"  etter dette får du opp full størrelse på videoen og den vises slik som den gjør på YouTube.

 

 

HVIS DU BARE VIL HA SANGEN MEN IKKE VIDEOEN :1. Hvis du bare vil ha slik som merket på bildet over, må du gjøre en endring til.

 


2. I koden du har limt inn i innlegget er det mange forskjellige tegn som bestemmer egenskapene til videoen. For at videoen bare skal bli sangen må du bytte om på noen av tallene i koden. Det jeg har rundet rundt over er " Width = "560" height="315" Denne koden bestemmer bredden (width) og høyden(height) til videoen. Derfor må du endre koden til  " Width = "600" height="25".  "Breddetallet" til videoen er avhengig av hvor brei bloggen din er, mens høyden ALLTID må være 25. Den mest vanlige bredden er 400 eller 600. 

3. Finn den samme koden lenger nede i "teksten" og endre den på samme måte.

 

4. Trykk "Lagre + publiser" og du har fått videoen du vil ha innpå blogg!

 

 

 

Håper dette innlegget var til hjelp for dere som har lurt på dette! Lykke til!

Var dette innlegge til hjelp?

 
TIPS: wearehunted.com

Halloen alle sammen! Har funnet en bra side for deg som har lyst å høre på gratis musikk på dataen. Siden heter WeAreHunted og er et slags sosialt medium for folk som elsker musikk, Men du trenger IKKE være medlem for å høre på musikk. Så ganske awsome right? 

Det er mye forskjellig musikk der inne i et ryddig oppsett som er lett å finne frem i. Alt fra pop til metal. faktisk.  Så hvis du er trøtt av sangene på iPoden, stikk innom her

 

PS. MYE bra chille musikk på wearehunted forresten! 
So let the music play! 

 
Tips: Hvordan lage en fiskebeinflette

                    foto// Weheartit

Du har sikkert sett flere modeller osv. med denne litt utenom det vanlige fletten før. Jeg har alltid hatt lyst å lære meg å flette slik, og hey : Nå har jeg endelig fått den til! 

Og det viktigste av alt, det er kjempe enkelt! Den ser kanskje vanskelig ut, men når selv jeg klarte det på første forsøk, tror jeg ikke andre skal ha noe problem. Så hvordan lærte jeg det? Jo jeg gikk innpå Youtube og søkte på "fishtail braid" eller " how to braid a fishtail braid". Noe i den duren hvertfall, og da kom jo det selvfølgelig masse videoer opp. Synes spesielt denne var nyttig : 

 

Kan du flette fiskebeinflette?

Var dette et nyttig tips?

 

-HeiSiri

Heisiri

Heisiri

17, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg om foto og musikk for det meste og ellers ting som faller meg inn. Jeg tar de fleste bildene selv med kamaret mitt Canon EOS 500D :) Legg meg gjerne til som venn<3

Kategorier

Arkiv

hits